Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Nestrpljivi ste da što pre počnete da radite nešto što vam odgovara ali niste sigurni da li biste imali tim saradnika u koje biste mogli imati poverenja. Nemojte oklevati da pitate za savet Jarca, Škorpiju ili Ovna. Sa Strelcem i Blizancem bila bi to neozbiljna saradnja.

11.11.2018.

Osećate se uznemirenim od strane nekog ko je pokušavao da vas kontkatira da bi započeo zajednički biznis za koji niste sigurni da li biste voleli da radite ili ne. Nemojte oklevati ako imate šta da kažete jednom Jarcu ili Škorpiji, budite iskreni i recite šta mislite naraočito ako se radi o bitnim problemima.

10.11.2018.

Dobijate pozive sa više strana, posebno kada su  odgovorni poslovi u pitanju.Nepoverljivi ste i prilično nezainteresovani,posebno za one sa kojima ste nekada bili u vezi ili se povremeno sa njima viđali.Želite stabilnu vezu a nju možete imati samo sa osobom koja nije posesivna.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Danas možete biti pomalo mrzovoljni što će vašem partneru smetati i moguća je rasprava. Ne ulazite ni u kakve polemike po nekom pitanju koje vas ne intersuje u stvari. Imate mogućnost, ako ste slobodni, da upoznate nekog ko će vam se veoma dopasti.

11.11.2018.

Možete se osećati nesigurnim u pogledu odluke koju treba da donesete jer vaš partner može smatrati vašu vezu prilično monotnom i može poželeti više  zadovoljstva. Imate potrebu da budete fleksibilniji osim ako se ne opterećujete mnogo da li ćete izazvati kod partnera uznemirenost.

10.11.2018.

Osoba koja vam se dopada verovatno deluje vrlo atraktivno, ali dobro zna šta hoće. I to što hoće očekivaće da joj vi ispunite,a vi verovatno nećete moći jer vam pozicija Sunca ne odgovara. Imate mogćnost da nađete odgovor na neka pitanja koja vas muče.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 5.-11.11.2018.

Posao– Naglašeno  polje privatnosti govori o vašem povlačenju sebe ali to ne znači da ne razmišljate o poslu koji bi mogao biti za vas pravi izbor, naročito ako se tamo nosi neka vrsta uniforme. Moguće da imate razne vrste opcija kda je u pitanju neki nov posao ili povezivanje sa nekadašnjim saradnicima koji bi mogli da vam omoguće razgovor sa uticajenim osobama.

Ljubav-Imponuju vam odlučne osobe koje dobro znaju šta hoće.Želite da se dopadnete jednoj Vodoliji koja je hiper aktivna i sa kojom možete lako da ostvarite dobru komunikaciju. Moguće poznanstvo negde u poseti ili na privatnoj zabavi. Dobijate vesti od jenog Ovna kome se dopadate. Ne bi trebalo da se šreviše opterećujete prethodnom vezom u kojoj niste bili naročito srećni.

Zdravlje-Moguća povreda u domu.


MESEČENI HOROSKOP

Za vas nastupa sjajan period jer je ulazak Jupitera u Strelca kao ulazak Jupitera u vaše znak i vi ćete imati mnogo više razloga da se radujete onome što vas čeka na emotivnom ili poslovnom planu dok ćete u stvari možda propuštati neke šanse uzdajući se u svoju sreću. Mlad Mesec u Škorpiji može doneti prilične probleme onim nesigurnim Lavovima koji oklevaju kada je neki nov projekat u pitanju ili kada se radi o poslu koji je veoma zahtevan, možda čak i nemate dovoljno iskustva u njemu. Tranzit Merkura preko Strelca može vas učiniti naivnim ili brzopletim po pitanju ljubavi i možete se olako upustiti u vezu sa nekim ko nije za vas ni približno idealan ali vi ćete se potruditi da ta veza uspe. Ako se radi o nekom ko je mnogo mlađi ili mlaodlik, predstoji vam otrežnjenje. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba kada je u pitanju vaša ideja o umetničkom projektu.


GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018. – za Lava

 

Ovo je godina velikih napora u toku koje ćete morati da budete na nivou onoga što se od vas očekuje. Ako ste prethodnih pet godina mislili da ste pod stresom zbog posla, sada očekujete mnogo ozbiljnije poslovne ponude, one koje će od vas zahtevati dobru koncentraciju, dobru organiziaciju i sposobnost donošenja rešenja koja vam možda neće uvek ići u korist ali dugoročno gledano počinjete da stvarte osnovu za solidnu poziciju u društvu.Verovatno ćete razmišljati o promeni posla ili ćete možda imati i dva izvora prihoda. Lavovi vole da budu važni, da ih cene i da im na poslu bude komforno. Da ih niko ne opterećuje nikakvih nepotrebnim zahtevima. Situacije se nažalsot promenila i moraće da zavrnu rukave.
Ako ste tipičan Lav shvatićete brzo da je za vas bolje da se što pre uhvatite u kolo sa onima koji doro znaju gde je novac, a verovatno poslovima sa strancima jer će Mars, planeta energičnosti ići preko petog polja srećnih oklonosti od 26.januara do sredine marta a zatim će ući u znak Jarca što može biti veoma stresno za većinu predstavnika vašeg znaka. Kada Mars bude ušao u Jarca gde je već jak i veoma zahtevan Saturn, jedno vreme od 5.-21.aprila Venera, planeta novca i uspeha za Lava jer vlada poljem karijere biće u svom sedištu u Biku u dobrom aspektu sa Marsom u Jarcu.Retrogradan hod Saturna preko znaka Jarca i vašeg polja svakodnevnih aktivnosti od 18.aprila do 6.septembra mogao bi značiti potrebu da preispitate svoje mogućnosti na novom poslu ali i vašu motivaciju da se bavite onim što možda i ne volite, naročito ako ne vidite perspektivu za brzim napredovanjem. Ovo bi moglo značiti šansu na koju ste dugo čekali i verovatno ćete dobiti želju da promenite posao ili da se angažujete u okviru nekog većeg timskog projekta jer će srediom maja i Uran, planeta promena, ući u Bika. To može delovati intrigantno za julske Lavove ali će verovatno imati i neke svoje ideje koje će želeti da implementiraju u takav posao dok će rođeni u poslednjoj dekadi biti u boljoj situaicji. Ako ste julski Lav i nameravate da se bavite ozbiljno svojom karijerom moraćete da nađete način da uspostavite dobru komunikaciju sa jednom Vodolijom i nekim Ovnom, ma čime da se bavite jer sami teško da ćete uspeti, osim ako se ne bavite poslovima koji imaju veze sa IT tehnologijama. Jupiter, planeta koja je veoma značajna za Lava, ove godine posebno za one koji se bave, naukom ili nekom istraživačkom delatnošću, privatnim biznisom,  biće u dobrom aspektu sa Plutonom sve do pred kraj oktobra donoseći mogućnost nalaženja odgovarajućeg posla.

Godišnji ljubavni horoskop za 2018.za nju i njega -LAV

 

 ONA

Dženifer Lopez, poznata američka pop pevačica i glumica, rođena u znaku Lava

Vaš znak spada u one „tipične“. Malo ko neće pogoditi da ste „Lavica“ a  ipak Sunce, osim Meseca i Merkura najbrža planeta ne može se uzeti kao relevantan vladalac znaka kada je u pitanju ljubavni život jer svaki dan pravi drugačije aspekte ali vi ste i pored toga uglavnom veoma postojani u ljubavi. Razlog za to je vaša prava, topla, srdačna i strastvena priroda koja se može poistovetiti sa Jupiterom, vladaocem pete kuće ljubavi i sa Marsom,planetom strasti, vladaocem astrološke kuće duhovnosti. Saturn i Uran, dve planete oprečnog dejstva vladaju vašim poljem partnerksih odnosa a ove godine su veoma naglašene, u svom sporom hodu, menjaju znak i vi ćete biti spremni da nešto promenite u vašem životu.

Ušli ste u period iz koga ćete posle tri godine izaći mnogo zreliji i odgovorniji. Ma koji da ste uzrast, ulazak Saturna u Jarca i Urana u Bika što će trajati od maja do oktrobra da bi ste zatim vratio u Ovna i iduće godine ušao definitvno u ovaj znak doneće potrebu za nalaženjem trajnih rešenja  vaš status u vezi ili ćete, ako ste u braku, rešavati pitanja koja se odnose na sve članove porodice.Možete doživeti romansu sa Vodolijom, Ovnom ili Bikom, moguće i sa nekom Vagom.  Kraj januara i februar mogu biti prilično povoljni za vezu sa nekom temepramentnom i šarmantnom osobom, međutim ona može biti previše opterećena svojim problemima. Tranzit Marsa, planete koja vlada vašom astrološkom kućom komunikacije i inostranstva, duhovnosti može doneti velika uzbuđenja i povremeno nesuglasice, posebno tokom tranzita ove planete preko Saturna i Plutona od polovine marta do polovine maja. Vama inače tranzit Saturna ne donosi spremnost da se posvetite partneru, možete biti predmet kritike da ga zapostavljate ili se možete osećati usamljenim zbog poslovnih obaveza partnera koji će veliki deo energije posvećivati poslu. Uran na kraju Ovna i početku Bika od sredine maja do oktobra štiti rođene u poslednjoj dekadi vašeg znaka i sve do iduće godine će potrajati dobar uticaj ove planete promene dok će julski Lavovi biti prilično nervozni i skloni kritici i stresu, nesuglasicama, naročito ako se bude radilo o partneru rođenom u znaku Ovna ili Vodolije. Jarac takođe može biti naporan za svaku vrstu dogovora.Od sredine maja do oktobra napet aspekt između Marsa i Urana može doneti brojne neprilike neprilagodljivim Lavovima koji su u vezi sa impulsivnim partnerom. Trebalo bi da počnete da se navikavate na prisustvo Saturna u Jarcu koji zahteva doslednost i često na emotivnom planu neku vrstu žrvtovanja za osobu koja vam je draga, ako ništa drugo bar razumevanje. Jupiter iz Škorpije čini vas skloinim da zanemarujete potrebe drugih ili da vodite lagodan život van svojih mogućnosti ne misleći na sutrašnjicu. Moguće da će mnogi Lavovi, baš zbog tranzita Jupitera preko Škorpije i Venere, planete ljubavi koja će tokom jeseni ići malo direktnim, malo retrogradnim hodom preko ovog znaka, poželeti da stupe u brak.  Od sredine novembra kreće povoljan period za slobodne Lavove kada u pitanju ljubavni odnos sa jendim vatrenim znakom.


ON

Antonio Banderas, američki glumac španskog porekla, rođen u znaku Lava

Za muške predstavnike znaka Lava ovo može biti prilično naporna godina ako žele da se po svaku cenu pokažu u nekoj mačo formi, kao veliki zavodnici ili ako imaju potrebu da drže kontrolu nad događajima u svom životu. Naglašen znak Jarca sa Plutonom i Saturnom može biti za njih previše stresan i ograničavajući.Ipak, imaće prilike da se pokažu u najboljoj formi do sredine marata jer će do tada imati zaštitu Marsa koji prelazi preko Škorpije i Strelca i daje im šansu da isprave neke greške iz prošlosti, naročito kada se radi o jednom Strelcu, Lavu ili Biku.Napetost raste u vreme tranzita Marsa od sredine marta do sredine maja jer će prelaziti preko Jarca i ako ste jedan od onih pravih, opuštenih Lavova, može vam se učniti da vam partnerka postavlja nemoguće uslove pod kojima može vaša veza da funkcioniše, naročito ako ste oboje ambiciozni i skloni stresu ili previše svojeglavi i okupirani samo svojim planovima i željama. Sa retrogradnim Marsom preko Vodolije i Jarca od 26. juna do  11.septembra i posebno od sredine avgusta do 7.septembra biće stacioniran na stepenu svoje egzaltacije pre nego što krene direktnim hodom što uvek znači veliku odlučnost da se uradi nešto veoma značajno tako da tada Lavovi mogu biti u dilemi da li da se pomire sa nekim ko im je posebno veoma drag ali i prilično naporan ili da se osećaju slobodnim što većina Lavova u stvari ne voli jer im uvek više prija kada imaju partnerku, čak i neku koja im po mnogo čemu ne odgovara. Predstoji im jedan izuzetno naporan period tokom leta jer može doneti burnu ljubav, koja može početi u proleće, naročito ako se radi o Ovnu, Biku ili Vagi.

Ono što je olakšavajuća okolnost je da će Saturn ipak malo oslabiti u svojoj „svojeglavosti“ i „upornosti“ kada krene retrogradnim hodom 18.aprila i tako će u tom hodu unazad ići sve do 6. septembra tako da će ustvari početak septembra biti veoma ključan kada bude poluskestil izmedju Saturna na početku Jarca i Marsa na kraju ovog znaka i to je momenat kada treba da se odlučite šta želite, posebno ako budete u vezi sa Jarcem, Vodolijom, Vagom ili Ovnom.Jesen donosi brojna uzbuđenja i onima koji nisu ni u kakvoj vezi mogućnost da im se dopadne umetnica ili osoba koja je veoma popularna u društvu. Ako ste u vezi sa osobom koja ima ambicije prema inostranstvu, ako želi možda da ode da živi tamo ili planira brak sa vama, najverovatnije da ćete joj izaći u susret. Mnogi Lavovi koji su na početku veze mogu se odlučiti naprečac da uđu u brak ili će dobiti dete a oni slobodni će verovatno doživeti romansu i novo poznanstvo posle 8.novembra kada Jupiter bude ušao u Strelca jer je to peto polje ljubavi i erotike za jednog Lava.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest