Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

U poslepodnevnim i večernjm satima štiti vas dobar aspekt između Meseca u vašem znaku i Marsa .Poslovni ugovori sa strancima mogu doneti profit ili bar dobru perspektivu tako da bi trebalo da mnogo ozbiljnije shvatite ponude koje su izuzetno značajne za vas.

10.1.2020.

Strepite da bi vaša karijera mogl ići u pogrešnom pravcu ili da bi neko mogao da vas spreči u mogućnosti da napredujete. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa kolegama i verovatno želite da ostavite pozitivan utisak na one koji računaju na vas i koji žele da sa vama nastave saradnju.

9.1.2020.

Dobijate vesti sa posla koji bi mogao da vam donese dobru šansu da se istaknete. Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada se radi o poslu koji set dugo već đželeli da započnete.verujete da ste na pravom putu da rešite veoma važan problem. Vaši šefovi su vam izuzetno naklonjeni i spremni da vam po nekom bitnom pitanju izađu u susret. 😎 

DNEVNI  LJUBAVNI  HOROSKOP

11.1.2020.

Nekome je stalo da ga doživite na drugačiji način nego do sada, da mu date na znanje da bi trebalo da obrati više pažnje na vas.Očekujete da vam se javi jedna

10.1.2020.

Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja vam je draga samo zato što je previše posvećena karijeri. Nemate utisak da vas bilo ko razume na pravi način, onako kako biste želeli ali bi svakako trebalo da se i sami pozabavite svojim problemima nezavisno od uticaja partnera na vaš život.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

IPreviše ste opterećeni razmišljanjima o nečemu što ne možete da rešite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u poslu sa javnošću. Možete se angažovati oko nečega što moglo da vam donese veliku korist i verovatno da vam pomogne da vaši talenti dođu do izražaja. Pomračenje Meseca 10.januara, dnosi razgovor sa jednim Lavom koji bi mogao da vam reši važne probleme. Nemojte se previše oslanjati na Jarca ako je previše opterećen svojim poslovima.


 

MESEČENI HOROSKOP

Decembar 2019.

Naglašeno polje privatnog biznisa, novca, nekretnina označava mogućnost da nađete rešenje za poslovne probleme.Na vas najveći uticaj tokom ovog meseca imaće Venera i Jupiter kada su u pitanju privatni poslovi, privatan život i nekretnine, mogućnost nalaženja rešenja i bićete sposobni da se snađete u svakoj situaciji mada se neće sve odvijati kako biste želeli, ali po mnogim pitanjima možete biti nerealni zbog Merkura u Strelcu između 9.-29.decembra . Prva Mesečeva četvrt u Ribama 4.decembra, donosi nove poslove Mars u dobrom aspektu sa Saturnom donosi vašu aktivnost ali će i vas drugi zvati da češće izlazite u društvo, posebno na zvanične skupove

Pun Mesec u Blizancima 12. decembra označava period kada možete planirati rad sa strancima i odlazak u inostranstvo.Poslednja Mesečeva četvrt 19. decembra podstiče kreativnost i pojačava intuiciju a.Mlad Mesec 26.decembra na 4.stepenu Jarca donosi mogućnost nalaženja rešenja za odnos sa strancima. Emotivna veza sa osobom koja živi u inostranstvu. Bićete veoma aktivni u ljubavnom životu, naročito ako ste slobodni, mladi i spremni da napravite značajne promene u životu.Ljubavni život može biti prilično buran i moguće da ćete želeti da stupite u brak.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest