Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Savršeno vam odgovara tranzit Venere i Meseca i vi ste danas izuzetno društveni i uspostavlajte kontakt sa onima u koje imate mnogo poverenja. Nemojte se previše oslanjati na savete jednog Jarca ili Riba, imate o čemu da razmišljate.

19.6.2019.

Brinete zbog nečeg nad čim nemate kontrolu kakvu biste želeli da uspostavite. Prilično ste svojeglavi i to vam u velikoj meri pravi probleme jer neželite da sebi priznate da u nečemu grešite. Pokušavate da se angažujete na poslu gde su većinom stranci ali vam to baš i ne polazi za rukom.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Mnogo toga se dešava nad čim nemate kontrolou jer ste impulsivni i kažete sve što mislite što partneru ne odgovara. Pokušajte da budte smireniji ako ste u vezi sa Rakom ili Škorpijom.Nekome je izuzetno stalo da bude sa vama u dobrim odnosima jer će pokuašati da vam se udvara.

On-Blizanci vas prilvače i verovatno ćete naći način da  ih ubedite da treba da vam pruže još jednu šansu. Nemate mnogo načina kako da izađete nakraj sa nekim svojim nezadovoljstvom jer se ne odvija skoro ništa kako ste želeli

19.6.2019.

Ona- Trebalo bi da se mngo više angažujete oko partnera koji ima verovato neke dileme kada je u pitanju ulaganje novca u nove poslove i verovatno će od vas tražiti savet. Ako ste slobodni, možete dobiti sjajnu šansu da upoznate Vagu.

On-  Dopada vam se atraktivna, šarmantna osoba sa kojom imate o čemu da razgovarate. Verujete u mogućnot nalaženja rešenja za zajednički proble sa jednom Vodolijom koja pomalo već gubi strpljenje sa vama.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 17.-23.6.2019.godine

Mesec deluje na vas iritantno iz polja doma i porodice i nakon punog Meseca u Strelcu koji može doneti sjajne šanse, najverovatnije ćete biti priilčno uznemireni razvoje situacije koja vam ne ide u prilog.Ne uspevate da se dogovorite sa Jarcem ili Škorpijom oko nečega što vam je prilično značajno i vi ćete potražiti savet od neke starije osobe. Imate način da se dogovorite oko nekog plaćanja. Nemate mnogo prilika da se sretenete sa Vodolijom ili bikom ali ćete iskoristiti priliku da im date na znanje da na vas mogu u svakom pogledu da računaju. Moguć je flert na nekom neočekivanom mestu, moguće na putu sa vazdušnim znakom.


 

MESEČENI HOROSKOP

Mesec počinje mladim Mesecom u polju inostranstva i duhovnosti ali i visokog obrazovanja zbog čega imate mogućnost da se istaknete u navedenim oblastima. Verovatno pravite velike planove a naglašeno polje karijere vam omogućava da nađete najbolji način kako da sebe istaknete u okviru svoje struke. Imate mogućnost koja vam se retko pruža jer je Sunce do 22.u polju inostranstva a pun Mesec u Strelcu što označava sjajne prilike za radu u medijima, sa strancima, odlazak u inostranstvo ili druženje s aonima koji su vam veoma naklonjeni. Pokušavate da se snađete u poslu koji bi mogao biti za vas pravo rešenje ali vi kao da niste sigurni da li treba da nešto menjate a s druge strane osećate veliki pritisak od strane osoba koje su vam naklonjene i koje vam daju korisne savete. Imate više mogućnosti za izlaske i ako ste slobodni, najverovatnije ćete nekog upoznati i započeti romansu. Trebalo bi da više vremena posvećujete svojom društvenom životu. Jedna Vodolija je zainteresovana za vas a krajem meseca to može biti i neki Ovan koga viđate na poslu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest