Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

 

4.4.2020.

Neko pokušava da vas pridobije za neku svoju zamisao i vi ćete biti u prilici da se obratite osobi koja vam je draga za nešto što vam je posebno bitno i dobićete potreban savet. Nekome je stalo da vam se pohvali svojim uspehom i vi ćete mu dati pozitivnu kritiku.

3.4.2020.

Sprmni ste da se uključite u neki posao koji bi mogao doneti mogućonst nalaženja rešenja za problem koji vas duže vreme opterećuje i verovatno se radi o odnosu sa saradnicima. Ne bi trebalo da odustanete od nekih svojih planova koji se odnose na već ugovorene poslove sa strancima.

Ljubavni horoskop

4.4.2020.

Ona- Vaš šarm dolazi do punog izražaja i vi ćete imati prilike da se na fini način nametnete jednoj Vodoliji koja niiada nije bila ravnodušna prema vama. Možete naći način kako da se dogovorite s astalnim parnterom oko nečeg što je vama veoma bitno.

On-  Venera u Blizancima donosi vezu sa osobom koja živi u inostranstvu ili koju dugo niste videli.Dobijate vest o osobi koja vam se oduvek dopadala.Imate smisla za humor a to se vašoj partnerki izuzetno dopada.

3.4.2020.

Ona- Nemate razloga da sumnjate u partnerovu vernost ili u njegovu zainteresovanost za vas. On je siguran u svoja osećanja i misli da ne mora da ih ispoljava tako jasno i često kako biste vi to želeli. Dobijate vesti o nekadašnjoj simpatiji

On- Ne bi trebalo da budete previše strogi prema jednoj Škorpiiji koja vam je izuzetno naklonjena i spremna da zajedno sa vama učestvuje u nekoj vrstu zajedničkog projekta ili možda planira zajednički život sa vama.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 30.3-5.4.2020.

Ne bi trebalo da propustite šansu da ostvarite dobre odnose sa Ovnom, Lavom, Blizancima i Vodolije. Prva Mesečeva četvrt 1.aprila u Raku vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za problme koji bi mogli da vam donesu neku vrstu smirenja zbog onih kji su raspoloženi da vam pomognu da donesete važnu odluku. Trudite se da budete efikasni u svakom pogledu. Imaćete mogućnost da uđete u aranžman sa  Vodolijom, Lavom ili Ovnom. Blizanci vam mogu predložiti nešto što vam u stvari ne odgovara trenutno ali ćete o tome ipak želeti da razmišljate.

 


 

MESEČENI HOROSKOP

April 2020.

Posao- Relativno povoljan period iako opterećenja koja su postojala i kojima ste bili izloženi nastavljaju se. U vašom domu verovatno nije sjajna atmosfra. Moguće da želite da odete u inostranstvo. Želite da ugodite ukućanima i Venera u 9.polju donosi potrebu za stručnom usavršavanjem. Pokušavate da uradite ono što se od vas očekuje. Polje porodice je previše opterećeno a to može biti i polje privatnog posla. Mars i Saturn u polju kreativnosti  predstavljaju dobru pozicijz za one koji se bave poslom koji omogućavaju da rade od kuće, komunikacija sa mnogima biće mnogo bolja zbog pozicije Sunca u Ovnu i Venere u Blizancima. Postoji simbolika odlaganja mnogih poslova koje ste započeli sve do 11.aprila a tada Merkur ulazi u Ovna i vama se neke šanse ukazuju na najbolji način po vas. Poći će vam za rukom da nešto započnete. Sumnjaćete u nečiju lojalnost ali polje karijere je dobro naglašeno 1.aprila, u toku prve Mesečeve četvrti, zatim polje ličnosti 8.aprila kada bude pun Mesec u vašem znaku i polje privatnosti i privatnog biznisa 15. kada možete voditi razgovore o proširenju saradnje ili o nekom novom poslu za koji će vam biti potreban tim saradnika koji imaju dovoljno iskustva.Mlad Mesec u polju konkurencije  23. dolazi do rešavanja finansijskih problema. Možete biti uznemireni ali nešto se može dešavati i ono što ne očekujete. Kako mesec bude odmicao tako ćete vi dobijati sve više energije i postaćete energičniji jer Mesec ide ka prvoj četvrti 30 u Lavu što vama savršeno odgovara da biste se postavili kako treba u odnosu na glavni problem.

Ljubav – Sunce u Ovnu u sedmoj kući braka i partnerskih odnosa do 20 donosi mogućnost romanse. Venera u Blizancima u dobrom aspektu sa Marsom u Vodoliji daje sjajne šanse za vezu sa vazdušnim znakom i trebalo bi da pokušate da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se trenutno nalazite jer možete ostvariti harmoničan odnos sa jednim vazdušnm znakom. Pun Mesec u vašoj kući ličnosti 8. znači da ćete negde zablistati, u nekom društvu, možda čete imati priliku da shvatite koliko ste značajni vašem partneru i koliko mu je stalo do vas.Možete očekivati manji šok 23. ako niste sigurni u partnera ali možete imati i susret koji bi za vas mogao biti bukvalno potpuno neočekivano. Mnogi vam se dive a vi ste fokusirani na jednu konkretnu osobu koja vam je neka vrsta opsesije iako vam se mnogo njih udvaranja. Volite da budete slobodni i moguće da ćete i raskinuti neku vezu koja vas ne zadovoljavate. Možda bolje da uđete u neku manje više površnu vezu dok ne upoznate osobu koja vam se dopada. Venera i Mars su u dobrom aspektu donose sjajne šanse onima koji su u inostranstvu ili su sa partnerom koji ima veze sa inostranstvom.Pazite da ne uđete u vezu previše otvorena srca jer možete da se jako zaljubite u nekog ko vam neće pružiti sve ono što od te osobe očekujete. Ono što počne u ovom mesecu može kasnije doneti neke nepredviđete probleme.
Zdravlje- Problemi sa kolenima


 

Facebooktwitterpinterest