Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019

Odgovara vam  pozicija Meseca  u večernjim satima spremni ste da se borite za svoje mesto pod suncem i verovatno krećete u neke nove poslove. Mnogobrojni razgovori i diskusije o nečemu što vas u stvari mnogo ne zanima neće doneti ništa specijalno novo, tako da nemojte gubiti vreme na takvu vrstu komunikacije.Očekujete da vam se javi osoba u koju imate poverenja bez obzira što nije uvek bila fer prema vama ali vi ste sigurni da prema vama nije ravnodušna.

 

 

 

 

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 24.11.-1.12.2019.

Nemate način da lako rešite problem ako ne budet emnogo aktivniji. Pokušavate da se izmaknete iz jedne situacije koja vam ni na koji način ne odgovara. Dobićete vesti koje vas mogu prilično pokolebati kada se radi o saradnji sa Bikom ili Vagom. Nekome je stalo da se sa vama pomiri ili da se dogovori oko nekretnina ili oko podele imovine, možda se radi i o ulaganju u nov posao. Ne bi trebalo da odustanete od posla koji bi mogao biti na duži rok dobro plaćen. Verujete da će vam se javiti Rak sa željom o zajedničkom životu.

 


 

MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2019.

Venera, vladalac vašeg znaka u Strelcu gde je i Jupiter donosi nove šanse na poslovnom planu i vi ćete snaći lako u poslu koji je zahtevan ako podrazumeva da treba da budete komunikativni i da pokažete znanje stranih jezika.Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom može biti za vas prilika za napredovanje ili za novo poznanstvo koje bi moglo da se pretvori u nešto mnogo veće.Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom označava moguć konflikt na poslu zbog novca ili šansu koju možete zbog nesmotrenosti propustiti. Imate priliku da pomognete nekoj mlađoj osobi, Blizancima ili Devici ili da se uključite u neki zajednički posao. Inostranstvo je za vas pravi izazov.Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.Lava u dobrom aspektu sa Marsom značiće šansu u karijeri na koju ste dugo čekali naročito ako se bavite umetnošću.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest