Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju podrška jednog Ovna ako vase je već jednom odbio ili ako imate nerapčipćene odnose sa Jarcem, nećete moći lako da uspostavite kontakte. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji su vam bili lojalni i da ne razmišljate na negativan način o nečemu što još uvek nije sasvim definisano.

17.10.2019.

Odgovara vam tranzit Sunca preko vašeg znaka i donosi vam mogućnost nastavka saradnje sa jednim Lavom. Trebalo bi da se ponovo sretnete sa nekim ko vam je obećao da će vam dati na znanje da treba da nastavite saradnju. Pokušavate da sredite svoj privatn život. Nemojte se previše nervirati ako ne budete uspeli u onome što ste planirali. Nekome je stalo da sa vama ode negde na put.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Finansijska egzistencija je najvažnija, ne snalazi ste na poslu ,niste pasivni ali Mars i Sunce u prvoj kući donose nesigurnost, pokušavate da utičete na sebe, da sebe bodrite i verovatno glumite da ste jači nego što ste. Mnogo toga od vas se očekuje, morate da budete prilagodljivosti. Mars i Sunce vam ipak daju mogućnost da se postavite kako treba. Nije vam lako ali imate podršku osoba koje žive u inostranstvu. Pod dobrim ste uticajem Jupiterać je put u inostranstvo.


 

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Sunce u vašem znaku je slabo zbog čega morate da ulažete mnogo više napora da biste uspeli a kada 23. uđe u Škorpiju, bićete mnogo sigurniji u sebe. Nemojte se previše opterećivati nekim razmišljanjima kojia vas nikud ne vode,posebno u vreme prve Mesečeve četvrti 5. ili poslednje Mesečeve četvrti 21. ako se situacija na poslu ne bude odvijala kako ste očekivali.Ipak, 28.mlad Mesec može doneti nove prilike za uvećanje prihoda.Ovo je mesec kada ste mnogo jači nego što vam se čini ali ipak možete biti nesigurniu sebe. Neko će vam verovatno ponuditi nešto o čemu ste nekada maštali i sada se snovi ostvaruju. Posle 8.mnogo toga se menja jer Venera izlazi iz vašeg znaka i donosi nove prilike za promenu posla ako to želite ili neku drugu vrstu promene o kojoj ste dugo razmišljali. Imate veliku podršku neke vama bliske osobe koja ima veze sa inostranstvom, moguće da se radi o strancu ili o nekom ko je veoma uspešan i živi u inostranstvu ili radi za stranu firmu. Slobodne Vage mogu doći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko nije slobodan i verovatno će se potruditi da o toj osobi saznaju što je moguće više ali u tome neće biti naročito uspešne, naročito ako se radi o osobi koja se bavi sportom ili ima veze sa nemačkim jezičkim područjem.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest