Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

<script><script><script>

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Trebalo bi da pokažete više razumevanja za Raka koji je pomalo nesiguran u sebe ili nema hrabrosti da bude u potpunosti iskren prema vama. Ne bi trebalo da se dvoumite u pogledu načina na koji rešavate trenutni problem koji se moguće odnosi na saradnju sa prilično napornim saradnicima. Trudite se da pridobijete poverenje osobe sa kojom ste svojevremeno bili u dobrim odnosima ali oni nisu ono što su nekada bili.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Nekome smetate bilo na poslu ili u privatnom životu. Moguće da vas doživljava kao suparnika ili neku vrstu poslovne konkurencije. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nekog s kim možete lako da uspostavite saradnju samo treba da promenite način komunikacije. Moguće da ste previše direktni u razgovoru sa jednom Ribom i da vam ona to zamera.Ovo je za slobodne Vage izuzetno interesantan period ako su sklone flertu jer krajem sedmice predstoji poznanstvo pod prilično čudnim okolnostima koje može da donese lepu romansu.


 

MESEČENI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Uzbudljiv period pred vama ali možete biti povremeno neraspoloženi ali to nećete pokazivati,. 1.avgusta krećete sa novim poslom sa entuzijazmom ali nemate baš neku veliku podršku od strane Device i potrebno vam je mnogo vremena da pročitate neke nove saradnike i ako ste od nedavano na novom radnom mestu, potrebno vam je strpljenje. Želite da proširite neke poslove, da unapredite način rada pružiće vam se ta prilika od 7.kada bude prva Mesečeva četvr jer t vam donosi šansu za uvećanje prihoda. Možete imati utisak da se sve svalilo vama na leđa, ali 15. avgusta pun Mesec donosi mogućnost nove ljubavi I lepog provoda. Trebalo bi da se orijentišete na one u koje imate veliko poverenja. Možete u drugoj polovini meseca biti umorni ili previše opterećeni poslovima i strahovima da nećete uspeti da svoje poslove privedete kraju.Planiraćete put u inostranstvo i neki nov posao kada Sunce uđe u Devicu a krajem meseca mlad Mesec 30.u vašem znaku postaćete veći optimista. Potrebno vam je da vam partner da na znanje da vas poštuje.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest