Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Izbijate u prvi plan. Karijera vam je ipak u drugom planu.Na finansijsku ponudu ostaćete ravnodušni samo prividno. Pazite da zbog ponosa ne budete na gubitku.Ipak,neko će vas nagovoriti da dobro razmislite o tome.Nekio vas hvali u društvu.


Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona- Pokušavate da prihvatite partnerove mane iako ste svesni da vam to neće lako poći za rukom. Moguće da ćete,ako ste slobodni,uzpoznati Strelca ili Vagu I da će vam se dopasti na prvi pogled.

On-Tolerišete mnogo toga što inače ranije niste I možete dobiti priliku da se pokažete u najboljem izdanju Nekoj dami je stalo da sa vama bude u dobirm odnosima čak iako je svesna da vi niste spremni da preko mnogo toga pređete.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 5.-12.7.2020.

Tražite način kako da izađete iz problema a niste svesni da ste vi ona strana koja može da popusti u nečemu što vam nije toliko bitno ali biste mogli, ako budete želeli da se lako snađete u poslovima koji nisu toliko komplikovani koliko vam se čini. Možete se snaći u društvu onih koji imaju drugačije ideje i verovatno će vas zaintrigirati njihovo viđenje vašeg problema. Ako pokušate da se raspravljate sa Vodolijom sredinom sedmice, možete imati ozbiljne konflikte,p potpuno nepotrebno. Poslednja Mesečeva četvrt u Ovnu, 12.jula  može doneti susret sa osobom koja vam je simpatična.


 

MESEČENI HOROSKOP

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Od 20.juna do 22.jula naglašeno je polje karijere. Pet Mesečevih četvrti odražava se na vaše polje karijere i kao vladalac Raka ima uticaja na vas. Venera, vaš vladalac u dobrom aspektu sa Saturnom,planetom koja ima velikog uticaja na vaš znak takođe i donosi mnogo toga interesantnog na društvenom planu početkom perioda.

Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme na poslu ali i u domu ako niste u stanju da svima koji to od vas očekuju izađete u susret. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema onima koji su vam inače veoma privrženi..

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage, potencira vaše lične želje jer i Mars ulazi u polje partnerskih odnosa u znak Ovna. Naći ćete rešenje za svoje probleme.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca može doneti probleme sa nekretninama i sa članovima porodice. Ipak, imate podršku kolega mada će vam se činiti da vam povremeno prave probleme.Venera i Mars u dobrom aspektu ipak vas štite i vi ćete umeti da se postavite prema kolegama ali i ljubavnom prijatelju

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može potencirati sve ono što je bilo nerešeno na nivou nekretnina i partnerskih odnosa.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, može doneti izazov na poslu. Moguć je neki dodatni posao koji će vam doneti dobre prihode.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage čini vas spremnim da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima ili da obnovite neke rođačke odnose sa onima koji žive u inostranstvu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i vi ćete tada osetiti potrebu da budete mnogo aktivniji na polju posla i posvetićete se karijeri.U toku ovog meseca vaša lična inicijativa biće presudna za pitanje vašeg statusa na poslu ali i u domu. Neko vas u velikoj meri nervira iz vaše okoline i ne možete da postignete dogovor koji biste želeli.

.

 

 


 

Facebooktwitterpinterest