Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Vaše kreativne sposobnosti dolaze do punog izražaja.Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedna Škorpija ne budete dovoljno energična da preuzme na sebe one obaveze koje je trebalo da vi odradiet. Možete dobiti poziv sa radnju od Vage.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona- Pozicija Venere vam odgovara da biste lako mogli da se pomirite sa jednim Bikom koji vam je obećao izlazak i verovatno ćete naći dovoljno vremena da se sretnete i iskreno razgovarate o onome što vas u priličnoj meri opterećuje. Ne bi trebalo se nervirate zbog odnosa sa jednim Lavom.

On- Ne bi trebalo da se nervirate ako vas Ribe ili Jarac budu kritikovali da ih zanemarujete. Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Ovnom koji vam je izuzetno simpatičan. Ako ste slobodni, verovatno vam se dopaa jedan vatreni znak.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 14.-9.20.2020.godine

Spremni ste da se nađete pri ruci nekom s kim se retko viđate ali ta osoba vas je zamolila za pomoć i vi ćete joj izaći u susret. Trudite se da budete mnogo praktičniji kod rukovanja novcem. Polazi vam za rukom da se angažujete oko nečega što bi moglo da vam se vrlo brzo isplati. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javio Rak ili ako se Lav ne bude držao dogovora. Pokušajte da manje trošite novac na nešto što trenutno nije bitno. Ne ulazite u posao sa nekretninama. Ljubavni život je prilično konfuzan jer je partner sklonda pokazuje nervozu.


 

MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao– Sunce je slabo u 11.kući javnosti i ako se  bavite poslom zbog koga treba da se često pojavljujete negde i da iznosite svoje mišljenje bićete veoma angažovani i moguće je  da ste veoma cenjeni. Planete su loše postavljenje u astrološkim kućama a dobro u znacima zbog čega morate da pravite balans između želja i mogućnosti. Mars je jaku Ovnu  a slab u astrološkoj kući partnerskih odnosa zbog čega saradnja sa kolegama može biti često povod stresu. Naglašen Saturn u Jarcu je slab u 4.kući tako da ako imate privatnu firmu ne odvija se sve onako kako ste zamislili. Ipak pun Mesec u 5.kući kreativnosti 3.avgusta pruža mogućnost za proširenje saradnje sa umetnicima. Imate način kako da rešite jednu dilemu koja se odnosi na saradnju sa Rakom kada Venera bude ušla u ovaj znak 7. avgusta ili sa jednim Lavom jer će Merkur ući u ovaj znak.Mnogi vam pomažu da se snađete u nekim novim poslovima.Tranzit Sunca pojačava vašu popularnosti u društvu do 22.avgusta a posle tog perioda kada uđe u Devicu bićete prilično iscrpljeni radom ali nećete odustati od svojih planova.Mlad Mesec 19. podstiče želju za bavljenjem nekim poslom za koji je potrebna sposobnost dobre komunikacije. Trebalo bi da budete mnogo racionalniji kada se radi o troškovima ili kreditima.

Ljubav – Moguća je nova ljubav ali i razočaranje jer je Sunce jako u Lavu ali slabo u 11.kući. Tranzit Mars u Ovnu jak a slab u 7.kući  i verovatno ćete morati da se oslonite samo na sebe, posebno jer je Venera dobro postavljena u devetoj kući u dobrom aspektu sa Marsom.Ako sumnjate u dobre namere partnera kada Venera bude ušla u znak Raka u polje karijere i bićete veoma autoritativno jer ćete  želeti da znate na čemu ste.Pravite blanas između privatnog posla i karijera. Možda želite da započnete privatnim poslom a Mars potencira partnerski odnos i ako ste u stalnoj vez daćete sve odsee da se dobro osećate.

Naglašena je spremnost na kompromise, naročito ako ste u vezi sa nekim vatrenim znakokm 3.pun Mesec u Vodoliji donosi romansu a u vreme 11.poslednje Mesečeve četvrt u Biku bićete u dilemi u vezi sa nekim zajednički planom.Kada bude 19.avgusta mlad Mesec u Lavu verovatno ćete se družiti sa osobama koje će vam imponovati i sa kojima ćete naći zajednički jezik a u vreme prve Mesečeve četvrti 25.predstoji poznanstvo na kraćem putu, možda u inostranstvu.


 

Facebooktwitterpinterest