Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

OVAN ( 21.3.- 19.4.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Spremni ste da se prihvatite odgovornog posla i da krenete u neke nove projekte, naročito ako za to imate podršku članova porodice. Potrudite se da zadobijete poverenje jedne Škorpije ili neke Vodolije, čak i ako s njima nemate sjajne odnose

11.11.2018.

Vaša društvena i profesionalna angažovanost je od najvećeg značaja za vas trenutno .Tranzitni Mesec preko Jarca  i Saturna može uticati na vaš privatni život zbog vaše velike posvećenosti profesionalnom životu. Smatraju da ste rukovođeni potrebama ega kada se radi o vašoj karijeri.

10.11.2018.

Osećate se izuzetno moćnim u mnogim sferama života,posebno kada je karijera u pitanju.Vaši pogledi na život su prilično slobodni i vi ste neko ko pokušava da drugima na fini način nametne svoj stil življenja, što se često kosi sa mišljenjem okoline, pa i vašim bližnjih


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Imate veoma konzervativan pogled na ljubav kada su drugi u pitanju ali i kada se radi o vašem statusu. Bićete raspoloženi da se vidite sa Škorpjiom,Bikom ili Ribama, čak i ako oni nisu slobodni ili vi niste. Moguća tajna romansa od koje ne odustajete.

11.11.2018.

Možete prolaziti kroz pomalo nepovoljan period u vašem ljubavnom životu , kroz neku vrstu krize zbog ljubomore. Bilo bi bolje da odustanete od pomisli da bilo šta priznate čak i nešto nebitno u vezi sa ljubavnim odnosma, da biste izbegli svađu.

10.11.2018.

Ako ste slobodni, verovatno ste oduševljeni nekom Vagom. Osećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i mnogo površniji jer vas Mesec u Strelcu čini previše razdraganom.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Vodolijom.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5- 11.11.2018 godine.

Posao-Naglašen znak Škorpije donosi ideju u vezi sa dobro plaćenim poslom i veovatno će vas neko pozvati na neki sastanak u četiri oka. Imate ideju kako da uvećate svoje prihode i ako od tog dogovra ne bude ništa. Moguć poziv od Vodolje, Raka ili Jarca.Mlad Mesec 7. donosi mogućnost nalaženja rešenja ili nagoveštaj da bi do rešenja moglo doći uz pomoć članova porodice koji imaju predlogom posebno u vezi sa finasijaama. Ulazak Jupitera u Strelca donosi neke nove šanse u radu sa inostranstvom.

Ljubav-Trudite se da fascinirate jednog Raka, Lava ili Škorpiju a za vama verovatno  pate Bik ili Vaga. Očekujete poziv koji verovatno neće stići od osobe koja je zbog nečeg pomalo uvređena i ne želi da se sa vama raspravlja oko nečega što ste vi pogrešno uradili ili rekli.Prošlost, posebno ako ste imali avanturu negde na putu u inostranstvu. Ako ste slobodni,možete očekivati poziv od nekog ko vam je izuzetno drag i započeti vezu

Zdravlje- Moguć nazeb.


 

 

MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2018.

U toku novembra biće u podjednakoj meri zastupljeni svi segmenti života jer će Mars, vladalac vašeg znaka do 16.biti u Vodoliji da bi zatom prešao u polje tajni kako tajnih poslova tako i tajnih ljubavi ali moguće da ćete osećati potrebu za većom privatnošću. Ipak, ulazak Sunca u polje inostranstva kada je već tu Jupiter od 8. novembra bez obzira što će Merkur, planeta intelekta biti u retrogradnom hodu može kod vas podstaći optimizam i potrebu da se maksimalno angažujete u poslu koji bi vam preko saradnje sa strancima omogućio bolje prihode. Verovatno ćete se zaljubiti u neko ko je nesiguran u sebe ili neće odmah hteti da sa vama stupi u vezu ali vi ćete biti uporni, moguće da ćeimati neke svoje neraščišćene odnose što će se i na vas odraziti u vidu smanjenog samo pouzdanja. Ipak, razvićete taktiku koja će dati dovoljno uspeha da možete smatrati da ste na početku romantične veze, Pun Mesec 23. u Blizancima pogoduje onima koji su poslom vezani za kraće putve, moguć je priliv nekog novca iz intelektualnih delatnosti ili i z trgovine.


Godišnji poslovni horoskop za Ovna za 2018.

Bićete izuzetno angažovani ove godine, bez obzira koji ste uzrast. Ako ste mladi, posebno ako ste rođeni 80.tih, možete očekiviti razne prilike za napredovanje na poslu ili ćete uspeti da nađete radno mesto koje vam odgovara. Godina počinje sa dobrom pozicijom Marsa, vladaoca vašeg znaka u Škorpiji i sve do 26 januara tranzitiraće preko polja posla koji zarađujete preko banakrskih transkacija, zajedničkih ulaganja ili posla sa strancima. Zatim do sredine marta imaćete priliku da proširite poslove sa strancima a od srdine marta do sredine maja kreće veoma naporan period ukome će vam se pružiti prilika da napredujete na poslu ili da dobijete veoma odgovrono radno mesto koje može od vas iziskivati veliku fizičku i psihičku spremnost. 

Merkur, planeta koja upravlja astrološkim poljem bizinisa i svakodnevnih aktivnosti biće od 6.marta u vašem znaku ali će krenuti retrogradnim hodom 23.marta i to će najviše osetiti rođeni u srednjoj dekadi znaka od 1.-10.aprila kada može doći do odlaganja nekih poslova ili do manjih zastoja u poslovanju. Direktan hod od 15. aprila sa 4. stepena Ovna označava napetost i kod rođenih  u martu koji će početkom aprila početi takođe da osećaju ovaj tranizt. Kada 13. maja bude Merkur ušao u Bika možete osetiti pad energije zbog čega bi trebalo da u stvari drugu polovinu aprila iskoristite za završvanje poslova. Tranzit preko Blzanaca koji vam odgovara samo dve nedelje krajem maja i do 12.juna može biti za vas stresan, naročito ako treba da rešavate pitanja u vezi sa nekretninama ili ukoliko imate privatnu firmu. Ponovni retrogradan hod od 26.jula sa 23. Lava,taman kada ste se skoro mesec dana opustili i pomislili kako je sve u redu može vas izbaciti iz takta i vi ćete verovatno biti pomalo demoralisani jer će u međuvremenu i Mars, vladalac vašeg  znaka krenuti retogradnim hodom preko Vodolije.


Godišnji ljubavni horoskop 2018. za nju i njega – Ovan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ONA

Kira Najtli, engleska glumica rođena u znaku Ovna

 Ovo nije baš sjajna godina za ljubav jer će teške i spore planete delovati iritantno na vas i vi ćete verovatno biti spremni da mnogo više energije uložite u posao i karijeru, ako ste u zrelom dobu, u porodični život, nego u ljubavni život. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko rešavanja problema jedne Vodolije ili Jarca koji mogu i bez vas da to urade a ako ste emotivno u vezi sa njima duži period može vam se učiniti da vam na njih odlazi mnogo energije. Isti je slučaj i sa Škorpijom ili nekim drugim Ovnom.

Od 26. januara do sredine marta možete doživeti romans na nekom putovanju ili vezu sa strankinjom a zatim ćete do sredine maja morati da više pažnje posvetite svojim porodičnim obavezama ili ćete na poslu upoznati nekog drugog Ovna, podjednako ambicioznog ili ćete biti u vezi sa Vagom,Vodolijom, možda i sa nekim Bikom.Skladan odnos možete imati tokom proleća i leta sa Bikom, Rakom ili Vagom ali najsen situacija se može u priličnoj meri iskomplikovati ako budete zanemarivali partnera ili ako budete neodlučni po pitanju rešavanja statusa u vezi. Sve što ima veze sa inostranstvom, bilo da se radi o putovanjima ili o privatnom aranžmanu donosi vam mogućnost novih avantura.

Moraćete da sve do 7.septembra pokažete više razumevanja za potrebe drugih i da budete mnogo prilagodljivji jer nećete moći da lako sprovedete svoju volju ma čime se bavite. Od 22.septembra do 10.oktobra možete zavrišiti neke važne poslove a posle 8. novembra kada Jupiter uđe u Strelca kreće jedan povoljan period na poslu ali ipak obratite pažnju na neke naizgld nevažne momete na poslu jer će Mars, vaš vladalac prelaziti preko segmenta neprijatelja, neizvesnosti, nervoze, nespokojstva i možete imati utisak da se mnogo toga okrenulo protiv vas, utoliko pre što će sve vreme Saturn, planeta discipline i ambicije iz Jarca podsticati vaše ambicije koje nećete moći da tako lako ostvarite.

Finansijski ćete dobro stajati jer ćete imati osećaj kada i šta treba da uradite na planu finansija. Moguće je neko veće ulaganje novca u posao ili ćete imati izdatke u vezi sa nečim što se tiče člana porodice, zajedničkog biznisa ili neke veće investicije. 

ON

Robert Dauni džunior, američki glumac i pevač, rođen u znaku Ovna

Potreba da se istaknete u poslu i da držite konce svog života u svojim rukama biće do te mere naglašena da će partnerka verovatno često imati utisak da je zanemarujuete, ma koliko dugo da ste u vezi.Moguće da ćete imati potrebu da prvenstveno regulišete pitanje finansija i da će vam se činiti da iz nekog razloga upravo finansije imaju važnu ulogu u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste u drugoj značajnoj vezi ili braku ili ćete biti u vezi sa partnerkom koji je to veoma bitno, vaša finansijska stabilnost. Ljubavna veza koja može početi u proleće, mogla bi da se iskomplikuje tokom kraja leta i jeseni jer ćete verovatno  biti veoma zahtevni po nekim pitanjima a partnerka neodlučna.

Saturn je i zvašeg polja duhovnosti, obrazovanja, putovanja i kontakata sa strancima ušao u Jarca u polje karijere a kada je ljubav u pitanju ovaj tranzit će od vas zahtevati više odgovornosti prema članovima porodice ma koji da ste uzrast. To vas može donekle ograničiti u pogledu mogućnosti da vodite sadržajniji društveni život a tranzit Urana, vladaoca polja društvenog života preko vašeg znaka i polja posla od sredine maja do oktobra donosi neka nova poznanstva na poslu i mogućnost novih susreta koji će biti za vas veoma intrigantni.

Jupiter u erotskom Škorpionu takođe vas mogu inspirisati da se okrenete malo nekih ovozemaljskim zadovoljstvima i  u proleće dok Sunce bude prelazilo preko vašeg znaka u martu i aprilu retrogradni hod Merkura može doneti avanture na putu sa osobama koje će možda biti mnogo mlađe od vas.Tranzit Venere, planete ljubavi i retrogradnog Marsa od kraja juna do početka septembra mogu doneti razmišljanja trajnijoj vezi, moguć je početak vanbračne zajednice ili kasnije tokom godine i ulazak u brak. Takoće, moguće je i da ćete imati poterbu da regulišete neku vezu koja je tajna ili iz nekih razloga nećete biti spremni da se angažujete koliko biste želeli ili bi susret sa nekdašnjom partnerkom ili simpatijom mogao biti za vas prilično stresan, naročito ako niste slobodni. Mladi, slbododni Ovnovi rođeni krajem 80.tih, moguće da će se odlučiti da uđu u brak ili da krajem godine zajedno da partnerkom odu u inostranstvo.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest