Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

OVAN ( 21.3.- 19.4.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Dan pred pomračenje Meseca naporan je  jer morate da se previše udubljujete u one koji vas pomalo nerviraju. Možda su samo previše zahtevn ili se vama to tako čini. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji u društvu Raka, Ribe ili Škorpija i svih onih koji od vas nešto očekuju.duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Želite da saznate razloge zbog čega se neko ponaša prema vama na način koji vam izgleda pomalo čudan. Možda se radi o osobi koja je izuzetno prijatna ali vama njeno ponašanje izgleda prilično čudno. Pokušavate da se dogovorite sa Bikom u vezi sa izlaskom..duža verzija


NEDELJNI HOROSKOP

Period za od 14.-20.1.2019.

Mesec ide ka fazi u kojoj će biti u fazi pomračenja u Lavu za vreme punog Meseca. Trebalo bi da završite sve poslove koje ste planirali, posebno sve što se tiče nekih vaših ličnih ambicija i želja ili poslova o kojima ste razmišljali dugo ili niste bili spremni da se uključite u timski rad. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije. Nekome je veoma bitno da se sa vama pomiri ili obnosi daradnju, moguće da se radi o nekom Blizancu, Jarcu ili jednoj Devici sa kojima možete da imate sasvm solidne odnose ako budete dovoljno tolerantni. Nekome je veoma bitno da sa sa vama bude ponovo u nekom timu aradnika u okviru kojih možete imati priliku da često viađate osobu koja vam se dopada. Početak sedmice donosi veliko uzbuđenje ukoliko sretenete jednu Vagu, Bika ili Riba, verovatno ćete imati prilike da se viđate i dalje i da taj odnos preraste u nešto više od poslovnog.Moguće da vam se dopada ideja o vezi sa osobom koju dugo poznajete. 


 

MESEČNI HOROSKOP

Veoma značajan mesec, mnogi Ovnovi su krenuli u važne promene u svom životu i ako ste započeli neki posao on će se sada verovatno realizovati.Neke želje mogu da se ostvare i bićete veoma aktivni i usredsređeni na ono što vam je veoma bitno.Moguće da ćete biti veoma ambiciozni i energični.Od 6.januara pojaćava se mogućnost da proširite saradnju sa Bikom, Strelcem, Jarcem i sa nekim drugim Ovnom.  Ako ste uključeni u porodični biznis, moguće su oscilacije u raspoloženju ostalih članova porodice ali generalno period može biti povoljan ako se postavite autoritativno.

Najverovatnije sledi obnavljanje starih veza i poslovnih kontakata od 15.januara počinjete da budete mnogo aktivniji . Ulazak Merkura u Vodoliju 24. podstiče želju za prisustvom u javnosti i za poslom koji bi vam omogućio više kontakata sa uticajnim osobama.

Imaćete vremena za ljubav i moguća je romansa sa nekom osobom koja nije slobodna, moguća je tajna veza i sa nekim ko ima neke veze sa inostranstvom ili preko socijalnih mreža.

Venera, planeta koja vlada vaši poljem partnerskih odnosa i braka ali i novca i posla, biće od 8.januara u dobrom aspektu iz znaka Strelca sa Marsom  koji je sve vreme u vašem znaku što vas čini zaljubljivim ili ćete saznati i da se nekom dopadate. Dopadaće vam se neki vatreni znak a vi ćete se verovatno dopasti nekom zemljanom znaku

Pomračenje Meseca 5./6 januara.donosi neke sumnje kada se radi o ljubavnom životu. Drugo pomračenje 21.januara, pothranjuje neke vaše strahove u vezi sa pozicijom koju zauzimate u životu vašeg partnera, posebno ako se radi o nekom ko je veoma ambiciozan i uspešan.

Ako ste rođeni u poslednjoj dekadi bićete mnogo više pod uticajem Urana a mnogo manje pod uticajem Marsa. U vreme prve Mesečeve četvrti 14.januara pokazujete inicijatu u vezi sa mnogim pitanjima lične prirode ili koja se odnose na vaš privatan život a u vreme punog Meseca 21.januara ste sumnjičavi prema mnogima dok ćete u vreme poslednje Mesečeve četvrti 27. imati neke vanredne izdatke koji značajno neće remetiti vaš budžet.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest