Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Ne bi trebalo da se previše bavite pitanjima novca i dugovanja prema Ribama ili Raku ali bi trebalo da budete racionalniji jer vam se može dogoditi da napravite pogrešan proračun kada je u pitnju trošak za nešto što nije bilo neophodno.


Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona-Ako ste slobodni, možete se zaljubiti u Vagu ili Blizance, naročito ako planirate put.Trudite se da budete fer prema onima koji su vam naklonjeni i verovatno ćete biti zainteresovani za nekog ko vam je izuzetno simpatičan ali ako vam se dopadaju Jarac ili Škorpija najverovatnije nećete imati za njih mnogo strpljenja.

On-  Emotivna veza sa jednim Blizancem može biti za vas veoma značajna. Trebalo bi da se uključite u rad neke umetničke grupe jer možete u okviru tog posla upoznati nekog ko će vam se dopasti. Potreban vam je savet jednog Strelca.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 5.7.2020.

 Tokom ove sedmice morate biti izuzetno oprezni u komunikaciji sa osobama koje pokušavaju da vam nametnu svoju volju, i moguće je da će se raditi o nekom Jarcu, nekoj Vodoliji, ili možda takođe nekom Ovnu. Naglašeno astrološko polje karijere znači za vas potrebu da napravite dogovor sa šefovima i pretpostavljenima, a ukoliko ste mladi i sa roditeljima, u vezi sa vašom daljom karijerom jer vam je izuzetno stalo da tokom ove sedmice dođete do dobro plaćenog posla. Vaša pozicija, ukoliko radite u medijima, ili u marketingu, ili imate u okviru posla komunikaciju sa ljudima daleko naglašeniju nego neki drugi znaci, biće prilično nepovoljna ukoliko ne budete bili taktični. Merkur, planeta komunikacije, vam ne odgovara oslik.


MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za vreme vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Mesec, vladalac znaka Raka vas može učiniti već 21.juna u fazi pomračenja Sunca nestrpljivim i nedovoljno skoncentrisanim na ono što radite. Venera u petoj kući sporta, muzike ili medija, može doneti neke nove šanse na poslu ali fokus vašeg interesovanja, ako ste roditelj je na deci ili ako se bavite umetnošću ili sposrtom, na karijeri. Bićete zabrinuti zbog nečega i pokušaćete da na svaki način završite neke poslove koji su vam prilično naporni ali vi najverovatnije radite sa uživanjem.

Dajete direktive, sve organizujete, kontrolišete jer jedino tako možete da funkcionišete. Dobar ste organizator jer vam Mars pomaže u tome. Trebalo bi da se mnogo više posvetite poslu sa strancima, tu vam se pruža šansa za dobru zaradu.

Neptun u Ribama u dobrom aspektu sa Merkurom može doneti popuštanje i sentimentalnost prema onima koji to u stvari ne zaslužuju.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi mogućnost putovanja u inostranstvo ili posao sa strancima. Moguće je neko novo poznanstvo sa šarmantnom osobom.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca možete napraviti grešku na poslu ili možete imati nepotrebne troškove.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, možete biti prilično neprijatni ali ćete ipak biti istrajni u onome što želite.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donsi neka neprijatna saznanja o konkurenciji ili će neko vršiti na vas pritisak.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i ona vam pomaže da gledate na mnogo toga iz nekog romantizovanog ugla jer će biti pod dobrim uticajem Marsa iz Ovna.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka daje vam dobre organizacione sposobnosti. Moguće da ćete u toku ovog perioda razmišljati o preseljenju.

 

Facebooktwitterpinterest