Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Mars i Venera vam daju dobre organizacione sposobnosti i možete pokazati veliku dozu sigurnosti u sebe.Ne obraćate mnogo pažnje na ono što neko priča o vašoj emotivnoj vezi. Neko vas doživljava kao osobu koja provocira druge i to vam nikako ne odgovara.Praktični ste i rešavate brojne probleme na nivou porodice i doma.

10.1.2020.

Nestrpljivi set i nedovoljno spremni da prihvatite savete osoba koje su vam naklonjene. Nemojte biti malodušni po pitanju nekih poslova koji se ne odvijaju onako kako biste želeli. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Lavom, raspitajte se o mogućnosti da ona bude na način kako to vama odgovara.

9.1.2020.

Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoje dobre namere, najverovatnije se radi o osobi koja je poslovna, spremna da napravi zaokret u karijeri uz vašu pomoć.Ne bi trebalo da kritikujete Jarca ili Škorpiju. Iamte mnogo načina kako da ostvarite poslovni odnos sa jednim Lavom sa kojim niste oduvek bili u dobrim odnosima.

DNEVNI  LJUBAVNI  HOROSKOP

11.1.2020.

Želite da se dopadnete jednom Lavu ali vam to ne polazi lako za rukom ako ste nervozni ili nestrpljivi. Dobićete poziv da se vidite u društvu sa osobom koja je izuzetno šarmantna i spremn da se sa vama redovno viđa.Pokušavate da smirite nekog ko je izuzetno sklon afektivnom stanju.

10.1.2020.

Nespremni ste da preko nečega pređete i verovatno ćete naći način da razgovarte sa osobom koja vam je draga o onome što vas opterećuje ali je pitanje da li će ona biti u stanju da vas razume. Moguć je susret potpuno neočekivano negde na javnom mestu sa nekim ko vam je nekada bio drag.

NEDELJNI HOROSKOP

Za period od 6.-12.1.2019.

Tražite način kako da se afirmišete u poslu koji bi mogao da vam omogući da se sretnete često sa osobom koja vam se dopada, verovatno da se radi o Biku ili Vagi.jedan Rak se sperma da sa vama obnovi komunikaciju. Imate priliku da se vidite sa Lavom u čiju ste naklonst sumnjali. Pomračenje Meseca u Raku u vašoj astrološkoj kući posla donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovni problem uz pomoć ljubavnog partnera koji  želi da vam pomogne.


 

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2020.

U vašem znaku je u prvoj polovini meseca Venera koja vam daje šarm i sposobnost dobre komunikacije a u polju javnosti je Mars i to vas čini društvenom. Naglašeno 12. polje vam ipak nije naklonjeno simbolizuje one koji vam prave probleme i osobe sa kojima ne možete uvek da uspostavite dobru okmunikaciju. Pomračenje Meseca 10. januaa donosi probleme na poslu ili uticaj osoba koje imajuv eliku potrebu da sa vama sklope ugovor ali pod njihovim uslovima U drugoj polovini meseca Venera ulazi u Ribe i vi postajete mnogo aktivniji na poslovnom planu, stičete novac koji vam je neophodan i koji ćete brzi potrošiti.Merkur i Sunce u vašem znaku posle 20. doneće vam mnogo toga novog, posebno u sferi kreativnosti. Mlad Mesec 24.u vašem znaku donosi novu ljubav, ili nastavk veze koju ste zpočeli u vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.januara.


 

Facebooktwitterpinterest