Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se dogovoirite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

 Izuzetno naglašeno astrološko polje  marketinga, posla, ličnosti,a Sunce koje ulazi u znak Ovna uveče  može vam doneti neke nove šanse na poslu ili prelazak u novu firmu. Nemojte čekati da vas neko pozove.Ako ste prisutni u medijima imate bolje šanse da nađet posao koji bi mogao da vam donse satisfakciju dok oni koji  se bave naukom. Verovatno mogu imati uspeha u umetnosti. Ako vam jedna Devica ili Strelac ponude dobar posao, pun Mesec 21.marta daje vam šansu da se vratite na neki raniji posao koji bi mogao da bude za vas pravo rešenje. Sve što ima veze sa uniformom ili inostranstvom može vam se isplatiti.

Veoma ste posesivni i sa Marsom u  Biku imožete imati probleme u komunikaciji sa  zemljanim  znacima.Veoma ste ljubomorni ili nepoverljivi, ne bi trebalo da ulazite u rasprave posebno ne sa Škorpijom, Vagom ili Bikom. Moguće da vaš partner ima nekih problema sa kojima ne može lako da izađe nakraj i trebalo bi da mu se nađee pri ruci ali vi ste prviše opterećni nekim svojim problemima. 


 

MESEČNI HOROSKOP


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest