Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Trebalo bi da se mnogo više bavite svojom karijerom jer tranziit Meseca preko Vage donosi odlične mogućnosti za nastavak saradnje sa jednim vatrenim znakom.Nađite način kako da uverite saradnika da ste u pravu i da vaša odluka neće imati loše poslodice ni po vas ni po njega.

Ljubavni horoskop 

6.4.2020.

Ona-Mesec u polju partnerskih odnosa donosi vest o osobi koja vam je draga ili koja vam se dopada a možda je niste ni upoznali ili se radi o nekom ko je prilično okupiran svojom karijerom. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema nekom ko vam je dao na znanje šta mu značite.

On-Neko je veoma prijatan prema vama i vi ga nećete odbiti ma kako da se postavlja prema zajedičkom problemu i možda va kontrira, znajući da vas to nervira. Ipak, vama se dopada direktnost te osobe i njena smelost da vam u lice kaže šta ima.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.4.2020.

Veoma ste aktivni na svim poljima, mnogo radite, a najviše imate koristi od saradnje sa strancima. Trebalo bi da se angažujete na poslu koja zahteva neku vrstu naučnog rada, ili pisanja, ili ste možda angažovani u medijima. Venera u Blizancima i oun Mesec u Vagi 8.4, mogu doneti harmonične odnose sa jednim Lavom.Dobro se slažete sa Ovnom, Strelcem sa drugom Vodolijom i verovatno ćete se snaći u društvu Vage i Blizanaca


 

MESEČNI HOROSKOP.

April 2020.

Posao –Vi ste jeddan od najdominantnijih znakova jer se u vašem znaku nalaze Mars i Saturn, dve značajne planete koje upravljaju vašimznakom i polkjem intelekta. Ipak, budite oprezni do 11. jer će Merkur planeta biznisa biti u drugom polju u Ribama gde je izuzetno slab zbog čega možete doći u situaciju da pogrešno procenite neke momente koji mogu biti za vas veoma bitni. Imate sjajnu šansu da posle 11. napravite dobar dogovor ili da sklopite ugovor sa onima koji će vas dobro plaetii ali vama se žuri da što pre neki posao realizujete što može biti mač sa dve oštrice. Nemojte ulaziti u raspravu sa onima koji su drskji od vas i za koje znate da vam nisu naklonjeni. Neko će pokušati da vas možda podmiti ili da vam da naizgled dobru ponudu ali dobro razmislite da li je za vas to pravo rešenje. Trebalo bi da budete svesni da vam je jedna Vaga isrekn prijatelj baš kao i jedan Bik dok sa Ribama i Blizancima morate biti veoma oprezni u saradnji. Najbolja je saradnja sa Jarcem i bićete spremni da uđete u zajednički posao i da se posvetite jednom veoma zahtevnom opslu. Trebalo bi da se maksimalno angažujete na poslu koji ima veze sa medijima ili sa marketingom. Pun Mesec 8. donosi veliku popularnosti i mogućnost zarade preko stranaca a poslednja Mesečeva četvrt mogućnost sklapanja neke vrste tajnog dogovora. Novac možete zaraditi preko nekretnina i poslova koji se odnose na nekretnine ali bi trebalo da budete oprezni  ako radite sa Rakom ili Lavom. Dobar aspekt između Venere u Blizancima i Marsa u vašem znaku donosi povremeno poveće iznose novca u radu sa Blizancima i Ovnovima

Ljubav– Spremni ste da se posvetite osobi koja vam je draga ali ona je često zahtevna ili previše konfuzna što vama posebno smeta jer vam ne olakšava posao nego vam ga otežava.Niste načisto kako da organizujete svoj život da biste imali više vremena da se viđate sa partnerom ili da se posvetite porodici, moguće da mnogo radite i da ste posvećeni više partneru u smislu obezbeđivanja dobrih prihoda nego zajedničkih momenata. Ako ste slobodni u poslednjih deset dana perioda pruža vam se prilika da upoznate nekog putem socijalnih mreža. Ovo je jedan od najboljih meseci za ljubavni život je rse retko dešava da je Mars u vašem znaku sve vreme u dobrom aspektu sa Venerom u polju ljubavi. Moguć je početak nove veze, romansa sa nekim ko će vam se po mnogo čemu svideti i odgovarati vam kao partner.

Zdravlje– Pazite se povrede.

Facebooktwitterpinterest