Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Dan je povoljan za susrete sa jednim Rakom, Vagom ili Lavom.Potrebno je da pokažete razumevanje i strpljenje za one koji su vam naklonjeni čak i kada vam se suprotstavljaju. Ne budite previše ambiciozni u vezi sa projektom koji trenutno nije moguće završiti o roku a vi ste možda sebi to dali u zadatak. Pokušavate da se angažujete u domenu umetnosti.

17.10.2019.

Želite da stupite u kontakt sa osobom koja vam je draga, trebalo bi da se angažujete oko jednog Blizanca koji očekuje od vas podršku ili neku vrstu saveta. Možete se lako dogovoriti sa Vagom i Lavom po pitanju nekretnina ili zajedničkih prihoda naročito ako ste dugogodišnje kolege. Ne budite malodušni kada se radi o vezi sa nekim Strelcem on vam je prvržen, ma šta vi o tome mislili.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od  14.-20.10.2019.

Od kako je Sunce ušlo u znak Vage i Mars 5.oktobra moguće da ste destabilizovani i da imate utisak da vas neko stalno iritira. Možete pozitivno uticati na one sa kojima često dolazite u konflikt i najverovatnije ćete se mnogo angažovati oko nečega što nije vredno pažnje.U radu sa mladima možete imati uspeha i dobru zaradu. Ljubavni život je na neki način vezan za posao ali privatan život bi mogao biti veoma buran ali tajanstven.


 

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Tranzit Sunca preko Vage do 23. odgovara onima koji posluju sa strancima. Verujete da ste na pravom putu da sklopite dobar posao ili možda planirte život u inostranstvu. Nekome je veoma stalo da sa vama ostvari dobru poslovnu saradnju i verovatno će vam dati predlog koji nećete moći da odbijete. Pokušavate da uvećate prihode preko paralelnog posla ili ćete ako nemate posao, naći nešto rpeko online. Trudite se da se afirmišete u domenu IT tehnologija ili u medijima. Imate dobre ideje koje bi mogle da budu od koristi ako se bavite marketingom posebno u vreme punog Meseca 13.oktobra ili ćete kada bude Sunce ušlo u Škorpiju 23.oktobra nastupiti mnogo direktnije u svojim zahtevima ili u prezentaciji svog rada. Možete očekivati unapređenje i najverovatnije da će vam jedan Lav pružiti priliku da se istaknete ili će biti posrednik u poslu. Moguće da planirte uzimanje kredita za neki grandiozni projekat. Ljubavni život je veoma buran ili ste veoma zaljubljeni i planirate da negde otputujete zajedno sa partnerom. Verujete da vam je jedan Lav naklonjen i da će pristati na neke vaše predloge.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest