Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Trebalo bi da se priviknete na uslove koje vam nameće jedan Lav i da mu date na znanje da imate o njemu visoko mišljenje. Pokušavate da se naviknete na novi tempo rada koji vam nameće Devica. Dobijate vesti o novom poslu koji bi mogao biti bolje plaćen.Spremni ste da se uključite u timski rad sa jednom Vagom koja ima iskustva u finansijskim poslovima ili turizmu. Dobro se slažete sa Blizancima.

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

U situaciji ste da nekom učinite uslugu ali i da nekom pokvarite plan ili da mu budete dostojna konkurencija. Ne želite da se previše mešate u tuđe probelem ali vas drugi angažuju i očekuju od vas da budete kooperativni. Ne bi trebalo da se previše uzdate u partnera, bilo bračnog ili poslovnog jer je optrećen svojim ambicijama i svojim planovima. Ako vam se dopada jedan Ovan dajte mu to na znanje, izaći će vam u susret po pitanju zajednčkog izlaska


 

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Imate odrešenje ruke kada je nov posao u pitanju, ne popuštate ništa što bi moglo da vam bude od koristi.Vodite mnogo razgovora, 1. avgusta neka vrsta ponude o kojoj treba dobro razmisltie i imate utisak da se mnogo toga pokreće, koristite snagu šarma,Mekur kreće direktnim hodom a u drugoj polovini meseca naplaćujete sve što ste radili. Neko će dobiti šansu, nekome ćete ponuditi saradnju naročito ako se radi o marsovksom tipu ličnosti. Imaćete želju da se realizujete i da se nađete pri ruci onima koji su vam dragi. Poslednja msečeva četvt 23 znači da se ukazuje.nova šansa. Vladate svojim ljubavnim životom i ne dozvoljavate partneru da ni na koji način dominira.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest