Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Aspekt između Urana i Venere mogućnost donošenja pravilnih odluka u vezi sa nekim novim projektima koji se odnose na neke vaše dugogodišnje želje. Imate način da uvećate svoje prihode u radu sa jednim Lavom.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona-Merkur vam pomaže da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim vazdušnim znakom ali nemate jasnu koncepciju šta u stvari želite da postignete u kontaktima sa jednim Bikom ili nekom Vagom. Dobro se slažete i sa jednim Lavom ali ne i sa nekim drugim Ovnom.

On-Nekome smeta vaše ponašanje i verovatno ste prilično tajanstveni i ne otkrivate svoje namere. Trebalo bi da budete daleko otvoreniji u razgovorima sa stalnom partnerkom koja nema predstavu šta vi u stvari skrivate.Verujete da možete da obnovite vezu sa jednim Lavom.

 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Planete prelaze preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, novca i inostranstva. Vi ćete biti u centru pažnje, bavićete se konkretnim pitanjima koja se odnose na vaš status i pokušaćete da se postavite tako da niko ne može ništa da vam prigovori. Visok profesionalizam ne isključuje mogućnost nalaženja originalnih rešenja za neke nove projekte koji bi mogli da vam budu od velike koristi i da vam donesu satisfakciju. Nešto što ste započeli u maju ili junu trebalo bi da nastavite. Mlad Mesec 17.septembra donosi nove ideje kako da stabilizhujete svoje  finansije uz pomoć nekog zemljanog znaka Partner vam daje korisne savete u vezi sa finansijama.


MESEČNI HOROSKOP

 

 

Facebooktwitterpinterest