Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Nekoliko osoba se interesuje za vas i želi da sa vama radi. Ako ste mladi i tražite posao, najverovatnije ćete ga naći preko člana porodice ali je pitanje koliko će to trajati. Nista zainteresovani za bilo kakva posao.

19.6.2019.

Dobijate vesti o nekom novom poslu ili novcu koji bi mogao da vam bude isplaćen mnogo brže nego što ste mislili. Ulazite u aranžana koji bi mogao da vam donese satisfakciju. Trebalo bi da se dogovorite sa Vagom i Blizancima.


DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Ona-Trudite se da pridobijete poverenje jednog Raka ali on nema mnogo strepljnjaa za vas, naročito ako ste ga već jednom izneverili. Nađite način kako da regulišete odnose sa Jarcem, Škorpjom ili Vodolijom..

On- Ako planirate zajednički izlazak ili odlazak na put u inostrasntvo, organizujete to što pre jer partnerka gubi strpljenje sa vama, uverena je da je to jedno od brojnih praznih obećanja.

19.6.2019.

Ona- Venera u Blizancima može doneti dogovor na nivou porodice ili o porodičnim odnosima i to će u velikoj meri od vas zahtevati da budete taktični i da svojim primerom pokažete kako problemi treba da se rešavaju. Moguće da vam se dopadaju Ribe.

On-Želite da se dogovorite sa jednom  Škorpijom o nečemu što vam je trenutno bitno, možda se odnosi na nešto o čemu ste već razgovarali. Dobićete vest o osobu koja vam je draga od jenog Ovna ili Bikaa, moguće da se odnosi na zajednički put.


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop  za period od  10.-16.6.2019.godine

Sedmica počinje prvom Mesečevom četvrti što se povoljno odražava na one koji imaju jasnu koncepciju šta žele da rade.Ako vam posao ponudi Vaga, prihvatite dok će jedan Lav i možda Blizanac pre insistirati na zbližavanju.Znate dobro kako da organizujete posao i veoma ste uspešni u tome. Jedna Riba koja vam je nešto obećala, pitanje da li će biti u stanju da to ispuni. Dobijate vesti od Blizanaca u vezi sa mogućim poslom u Italiji ili Engleskoj. U ljubavi ste nepouzdatni osim ako ste u vezi sa osobom koja vam  u svemu odgovara.


 

MESEČNI HOROSKOP

Jun 2019.

Naglašeno polje radosti, ljubavi, dece, kreativnosti,donosi vam mnogo toga što kod vas pobuđuje emocije. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nekih ključnih pitanja koja se odnose na vaše finansije i svakodnevne obaveze jer biste mogli napraviti neki zaokret u poslu ili mogli biste razmišlajti o preseljenju što nije za vas u ovom momentu najidealnije rešenje.Imate mogućnost da nađete pravo rešenje za problem koji moguće imate u saradnji sa Devicom koja je prilično  zahtevna ili sa nekim Jarcem koji je spreman da preuzme na sebe deo vaših poslovnih obaveza. Trudite se da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega i u vreme punog Meseca 17.juna, najverovatnije ćete imati prilike da negde zajedno otptujete ili ćete, ako ste slobodni,  upoznati šarmantu, moguće poznatu osobu. Ukoliko budete u vreme poslednje Mesečeve četvrti ugovarali posao 25.juna, pazite da vas jedan Rak ili Škorpija ne nagovore na nešto što nije u vašem interesu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest