Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

16.12.2019.

Ako ste roditelj, deca od vas očekuju mnogo, ako set u zrelim godinama a imate roditelji oni od vas očekuju da im se nađete pri ruci oko nečega što faktički ne mogu da sami sprovedu a neophodno je. Nemojte imati poverenja u jednu Ribu koja vam je nešto obećala, neće to ispuniti ma o čemu da je reč jer ne želi i zna da vas time drži u šaci. Ljubavni partner vas po mnogim pitanjima podržava.

15.12.2019.

Osećate veliki pritisak od strane ljubavnog  partnea kome ste nešto obečali a verovatno niste ispunili ili ne možete zbog nečega što je van vaše moći. Mnogi se oslanjaju na vas i vi pokušavate da budete mnogo prilagodljiviji po pitanju posla koji bi morao da se što pre završi ali vi nemate vremena da to uradite bez nečije pomoći.

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Za period od 9.-15.12.2019.

Povoljan period jer vam odgovara pun Mesec u Blizancima 12. čak i pozicija Merkura u Strelcu bez obzira što je u slaboj poziciji. Možete se nadati susretu sa osobom koja će kod vas probuditi optimizam i spremnost da se borite za ono do čega vam je stalo, moguće da se radi o naklonosti osobe sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima aonda jedno vreme prestali da je viđate. Skloni ste razmišljate o svojim greškama.Ovo je period u toku koga ćete imati brojne razgovore i mogunost promene posla ukoliko to želite. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Bikom u koga nemate mnogo poverenja.


 

MESEČNI HOROSKOP

Decembar 2019.

Spremate se za neke nove poslove, posebno između 2. i 5. kada Jupiter bude ušao u polje prijatelja u Jarca i kada bude prva Mesečeva četvrt u vašem znaku. Osećate veliku potrebu za promenom ali vam to neće lako poći za rukom ak one budee imali podršku jedne Škorpije ili nekog Ovna.

Pun Mesec 12.decembra može doneti manje konflikte  u domu jer niste pravilno shvaćeni od strane onih na koje računate, moguće da se radi o starijim članovima porodice. Jedna Škorpija i jedan Jarac su spremni da sa vama obnove kontate a Bikk ima veliko poverenje u vas i veroatno ćete mu pomoći da napravi dobar izbor kada se radi o nečemu što vam je od prioritetnog značaja. Nemojte ulaziti u sukob sa Lavom ili osobama koje su spremne da se sa vama upustie u ozbiljan posao, posebno ako se radi o dobrim prijateljima koji vam iskreno kažu šta misle o vašim planovima.

Poslednja Mesečeva četvrt  19.decembra u Devici u dobrom aspektu sa Marsom donosi mogućnost susreta na poslu sa nekom tamnokosom osobom koja je veoma praktična i poslovna Mlad Mesec 26.decembra na 4.stepenu  Jarca u vreme pomračenja Sunca može doneti neprijatne razgovore sa onima koji su vam uvek kontrirali.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest