Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

20.6.2019.

Dobro ste raspoloženi i spremni da se uključite u neki nov posao, da se angažujete oko nečega što vam je veoma interesantno i da upoznate neke nove osobe koja bi mogle da vam budu posebno interesantne.Pokušavate da da se dogovorite sa Lavom ili Vagom oko svakodnevnih obaveza.

19.6.2019.

Imate neke nove mogućnosti za zaradu, naročito ako se radi o poslu u kome ste verzirani i imate dobru motivaciju da istrajete  u onome što radite. Dobijate priliku da pokažete sve što znate, naročito ako ste mladi i ako ste na nekom novom radnom mestu.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Plenite u drutšvu i ostavljate sjajan utisak što posebno smeta onima koji su ljubomorni na vas. Moguć je susret sa jednom Vodolijom koja će vam pričati o osvjom problemma ali neće imati mnogo sluha za vas. Spremni ste za neku novu romansu.

On-Veoma ste šarmantni i svesni toga. Dopadate se osobama koje se kreću u krugu poznatih i verovatno ćete i vi dobiti priliku dau poznate neku šarmantnu umetnicu.Ako volite mlađe partnerke,  upravo jednu takvu imate šanse da sretnete.

19.6.2019.

Ona –Nečim ste preopterećeni,naročito ako je predmet vaših želja Rak, možda Bik ili Devica kome ne uspevate da nametnete svoj stil.  Izbegnite koketovanje sa osobom koja vam nije naklonjena u poslednje vreme a vi ne znate zašto, naročito ako ste se nekada viđali. Pokušavate da na fini način date na znanje nekom da vam se dopada.

On- Očekujete da ćete imati prilike da sretnete neku damu koju dobro poznajete i verovatno ćete smatrati da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu kada je u pitanju nastavak veze.Verovatno pokušavate da ubedite partnerku da treba da u nečemu popsti.

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 17.-23.6.2019.

Novi poslovi, otvaranje privatnih firmi, mnogo toga vam se dopada od onoga šta biste radili. Imate mnogo posla u vezi sa papirologijom, očekujete da dobijete nekakve dozvole i verovatno ćete se angažovati na nekom novom poslu ali pazite da to ne bude za vas samo beg od stvarnosti. Širite mrežu saradnika a sa nekima od njih ne možete lako da izađete nakraj jer su zahtevni. Mesec u Strelcu donosi ozbiljne razgovore u vezi sa novim poslovnim mogućnostima. Kada je ljubav u pitanju, prolazićete  kroz razne promene raspoloženja jer suštinski problem niste u stanju da jednostavno rešite. Ulazak Sunca u znak Raka čini vas nešto odlučnijim i spremnijim da po svim pitanjima budete aktivni.


 

MESEČNI HOROSKOP

Jun 2019.

Mlad Mesec 3.juna u kući vaše ličnosti, prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući porodice i privatnog biznisa donosi vam mnogo novih mogućnosti kada se radi poslu koji bi mogao biti za vas pravi izbor. Trebalo bi da se mnogo više posvetite saradnji s strancima posebno sa onima koji rade za velike uspešne firme.Jupiter u Strelcu donosi nove mogućnosti u radu sa iskusnima a ukoliko očekujete neku finansijsku pomoć, stipenidiju ili nešto slično tome, to će vam poći za rukom.

5.maja Merkur ulazi u polje posla i novca gde je i Mars a 9.maja Venera,u vaš znak u polje ličnosti i vi ćete na drugačiji način sve sagledavati. Imaćete više samopouzdanja, bićete rapoloženiji za druženje.

Pun Mesec 17. maja u polju partnerskih odnosa donosi sjane šanse za nova poznanstva i mogućnost započinjanja nove veze ili ulaska u brak.Ovo je jedan solidan mesec koji vam pruža šanse za uvećanje prihoda i nova poznanstva.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest