Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

22.8.2019

Dogovor u tajnosti donosi novac ili neka vaša ideja o kojoj ste podrobno razmišljali. Znanje stranih jezika donosi vam dobit i vi ćete biti u prilici da se čujete sa nekim ko će vam ponuditi neku vrstu saradnje u domenu stranih jezika, prevođenja ili pisanja. Ako radite u medijima, veoma ste popularni i mnogi žele da budu u vašem društvu. Nemojte oklevati da prihvatite udvaranje jednog Strelca.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 23.avgusta i ulazak Sunca u znak Device donosi nove poslovne šanse i mogućnost zarade što će vam na neki način uliti poverenje da ste na pravom putu kada se radi o finansijskoj sigurnosti. Pokušajte da se prilagodite uslovima rada koji su priično naporni ili vas očekuje ponuda za posao koji bi trebalo da bude  isplativ ali vi nećete biti sigurni da li ste dorasli tom poslu. Moguće poznanstvo na putu ili u inostranstvu.


 

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Mesec počinje sa dobrim šansama za nove poslove. Sve je na vašoj strani, planete koje simbolizuju šarm, harizmatičnost, inteligenciju, sposobnost, dobijate prilike da se pokažete u najboljem svetlu.Možete povremeno biti pomalo hiroviti i nervozni zbog Urana koji vas povremeno pokolebava, naročito početkom perioda.  Ako tražite posao, prva Mesečeva četvrt 7.u Škorpiji donosi nov posao. Ako ste slobodni, imaćete prilike da upoznate nekog ko će vam se dopasti. Vaša lična harizma donosi veliku popularnost. U drugoj polovini meseca, krećete u neki dobar posao ili počinjete nov posao, 15.pun Meseca u polju inostranstva donosi veliku popularnost. Direktan hod Jupitera  u drugoj sredini meseca vam pomažu da nađete partnera koji će vam u svemu odgovarati.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest