Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

18.10.2019.

Neko želi da se sa vama dogovori u vezi sa mogućim prošiernjem saradnje i vi ćete najverovatnije pristati ne uslove koji nisu idealni ali za vas dovoljno dobri da biste pokušali da se uključite u posao koji bi vam bio od velike koristi u finansijskom pogledu.Trudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Strelcem ili Vagom.

17.10.2019.

Ne bi trebalo da propustite šansu koja vam se ukazuje. Trebalo bi da se angažujete oko nečega što bi moglo biti za vas veoma bitno, moguće da se radi o poslu koji vam pruža mogućnost da imate kontakt sa strancima.Ne bi trebalo da se dvoumite kada se radi o vezi sa jednim Strelcem ili Vodolijom.Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vagom ili Lavom.Ovan često misli na vas i daće vam to na znanje.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Mars i Sunce vas bodre i verovatno će vas okupirati poslovi koji su izuzetno  zahtevni ali vi uživati da budete u prilici da sebe prikažete na najbolji način. Emotivni životi podrška vam mnogo znače. Morate biti mnogo stabilniji jer ste skloni da oko svega pravite probleme.Prilično ste skloni promenljivom raspoloženju ali  u vreme  tranzita Meseca preko vašeg znaka krajem sedmice dobićete ideju kako da rešite probleme ili ćete naći odgovarajući posao. Tada je moguća nova romansa.


 

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Imate mnogo ideja kako da osmislsite svoj posao nekim novim sadržajem ali imate utisak da nailazite na prepreke ma čime da se bavite. Moguće da ste prilično naporni za okolinu ili ste svesni da bi trebalo da nešto promenite u svom načinu na koji komunicirate sa saradnicima a ne znate tačno o čemu se radi. Dobar prijateljau znaku Ovna ili Raka mogu biti veoma korisni u vreme punog Meseca 13.oktobra dok ćete u vreme poslednje Mesečeve četvrti 21.biti u stanju da se maksimalno angažujete oko sređivanja stambenog i poslovnog prostora. Poslovi vas iscrpljuju a ljubav vas nadahnjuje, naročito ako se radi o jednom Ovnu ili nekoj Vagi. U vreme mladog Meseca 28. nova poslovna ponuda može vas u velikoj meri okupirati i vi ćete dati sve od sebe da iskoristite šansu koja vam se pruža.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest