Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

16.12.2019.

Mesec u prelasku preko Lava vas čini vas pomalo nervoznim ili nestrpljivim ako se ne bude sve odvijalo kako ste želeli. Ako vam je Vodolija obećala nešto što nije ispunila ili bar ne u potpunosti, moguće da ćete imati razgovor u četiri oka. Spremni ste da u nečemu popustite da biste postigli cilj. Jedan Blizanac je pomalo ljut na vas jer od njega previše očekujete, bar u ovom momentu. Trudite se da nađete najbolji način kako da sa nekim obnovite kontakt.

15.12.2019.

Trudite se da razumete one koji su drugačiij od vas ali vam to ne polazi baš lako za rukom. Trebalo bi da budete mnogo spremniji da prihvatite lsbosti onih koje volite umesto što ih na neki način ipak osuđujte. Imate više razumevanja za one koje ne viđate često nego za svoje bližnje. Mars vas čini energičnim i spremnim da napravite neke ustupke.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 9.- 15.12.2019.

Vaša aktivnost se isplati jer možete uvećati prihode, naročito je moguća povoljna vest u vreme punog Meseca u vašem znaku 12.decembra kada ćete biti spremni i da rizikujete da biste sebi osigurali posao  koji će vam doneti susrete sa veoma iskusnim i sposobnim saradnicima. Merkur u Strelcu može doneti nerviranje zbog nesposobnih saradnika koji na površan način rešavaju probleme. Od 12.-15.decembra vam se ukazuju prilike za razgovore sa onima sa kojima možete da se uključite u neke veće projekte.Imate jaku konkurenciju kada je u pitanju ljubavna veza sa osobom koja je izuzetno popularna.

 

MESEČNI HOROSKOP

Decembar 2019.

Vaš znak je pod velikim stresom I vi pokušavate da se maksimalno priviknete na tempo koji vam drugi nameću ali vam to teško polazi za rukom jer imate neke svoje ambicije koje ne želite da zapostavite. Dajete na znanje da vam je karijera na prvom mestu uz finansijsku sigurnost. Ulazak Jupitera, vladaoca polja partnerskih odnosa u polje novca 2. Označava period od godinu dana u toku kojih ćete imati prlike da uvećate svoje prihode a u vreme prve Mesečeve četvrti 4. vaša karijera kreće uzlaznom linijom. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na nekom samostalnom poslu koi vam donsi dobre prihode umesto što tražite neki nov posao. Iamte veliku podršku jedne Device koja često misli na vas ali kako je Merkur slab između 9.-29.decembra partner verovatno neće biti spreman dapokaže emocije ili će biti prilično zahtevan.Jedan Lav je posebno veoma ponosan na vas a jedna Vodolija I Vaga vam pružaju materijalnu podršku i trudi se da vam u svemu pomogne. Poslednja Mesečeva četvrt 26. Donosi mogućnost manje rasprave oko novca ali i susret sa nekim ko vam duguje neku vrstu izvinjenja.Venera u Vodoliji od 20. Decembra donosi mogućnost romanse sa strancem.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest