Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.202

Odgovara vam aspekt između Venere u vašem znaku i Meseca u Vagi. Trudite se da date na znanje jednom Jarcu na znanje da možete da mu se nađete pri ruci. Trudite sa da uspotavite dobru komunikaciju sa Vodolijom i Ovnom. Lav vam pomaže da se snađete na novom poslu.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Ona-Vaš ličnost dolazi do punog izražaja jer se trudite da budete ljubazni u čemu vam pomaže pozicija Venere u vašem znaku Dobićete vesti na koje niste računali i trebalo bi da vam se javi jedan Rak ili neki umetnik koji živi u inostranstvu a koji vam je posebno drag.

On-Želite da se dogovorite sa partnerkom oko nekih važnih pitanja koja se odnose na vašu  decu ako ste roditelji ili na neki projekat ako ste iste struke. Ako niste raspoloženi da razgovarate sa Škorpijom, dajte joj jasno to na znanje jer ona ne zna šta mu zamerate.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.4.2020.

 Nalazite se u povoljnom period u toku koga možete mnogo da postignete, posebno u sferi poslova u medijima, umetnosti i preko online. Venera u vašem znaku, u dobrom aspektu sa Merkurom koji krajem sedmice ući u znak Ovna, daje vam mogućnost da proširite poslove sa osobama sa kojima se uvek sjajno slažete, i verovatno ćete pokazati inicijativu za proširenje saradnje sa nekim drugim Blizancem, Ovnom ili Devicom.Tražite način kako da se uključite u poslove koji vam mogu doneti dobru saradnju sa prekookeanskim zemljama.

 

 

 

MESEČNI HOROSKOP

APRIL 2020.

Posao- Imate utisak da se na nekom gubitku u nekom manjku jer se ne odvija sve kako ste zamislili. Ne možete da u potpunosti ovladate situacijom jer zavisite od drugih i to vas deprimira. Ne možete biti faktički na gubitku već 1.aprila možete da rešavate neki problem, imate priliku da značajno  uvećate prihoda.Kada je Saturn ušao u ipolje nostranstva, poslovi sa strancima se prilično komplikuju i vas ta neizvesnost nervira. Ušli ste u april prilično umorni, u suštini ste veliki optimista i znate da ćete uspeti ali Merkur do 11. Je u Ribama i prilično vas nervira. Ipak, dobar aspekt između Marsa i Merkura Ne usuđujete se da pothranjujete optimizam a nestabilno polje inostranstva sa Marsom od 7.-26.aprila vam pomaže da preko prijatelja ali I zahvaljujući reputaciji koju imate postignete cilj čak i nađete nešto što vam neće odgovarati. Vaša konkurencija nije jaka. Mislite da imate konkurenciju ili da vam neko uskraćuje neka prava.  . Imate Veneru u svom znaku  što vam daje veliku harizmatičnost a Jupiter I Pluton vam donose veliki novac. Trebalo bi da se izborite za ono do čega vam je stalo sa manje nerviranja. Do 18.aprila kvadrat između Marsa i Urana pomaže vam da jasno sagledate da nemate mnogo iskrenih prijatelja već da vas samo koriste  da biste uspeli u onome što žele da dobiju od vas.

Venera  I Mars su u dobrom aspektu i donose vam mnogo toga dobrog. Pun Mesec u Vagi dobar za one koji se bave umetnošću, za dizajn, modom ili nečim što izaziva divljenje velikog broja ljudi. Inostranstvo je naglašeno ali iako vam se čini da ste u neazvidnoj situaciji, energičnošću možete rešiti probleme. Možda bi trebalo da razmislite i o drugim opcijama. Sredina Meseca donosi i velike rashode. Sunce je slabo u 11.kući ali u Ovnu do 20. aprila Donosi velike izazove posebno od 10.-20. i tada ćete očekivati da napravite neku promenu ili neki radikalan potez.Prilagođavanje na nove okolnosti može doneti sjajne ideje u vezi sa proširenjem poslova Mlad Mesec 23.bi možda trebalo da se posvetite poslu preko internetu da započnete nov posao. Imate jaku maštu I treba da se pozabavite više svojom kreativnošću i nov period kreće posle 20 kada ćete započeti neki posao koji neće odmah doneti novac veće nešto kasnije. Neki nov način razmišlanja, različite ponude I nećete znati koju da prihvatie.

Ljubav-Ako ste dugo u vezi partner nije naročito zainteresovan za vašu karijeru i kao da paralelno vodite svoje karijeru ili ste moguće u nekoj vrsti nemoguće ljubavi zbog problema koje ne možete lako da rešite. Romansa sa nekim ko radi u inostrasntvu je veoma moguća. Jedan izuzetno buran mesec u okviru koga možete pokušati da utičete na stavove vašeg partnera ali on je prilično svojeglav, naročito ako je stariji od vas, ako je razveden ili raskinuo vezu koja ga je prilično opterećivala. Trebalo bi da, naročito ako ste dama Blizanci imate više razumevanja za partnera koji pokušava da povrati svoju poziciju na poslu a ukoliko ste muškarac Blizanac, verovatno smatrate da je partnerka previše zahtevna. Slobodni Blizanci mogu biti u prilici da upoznaju nekog 8.aprila u vreme punog Meseca i krajem meseca 30.aprila kada bude prva Mesesečva četvrt u Lavu. Ako vam se dopadaju sportista ili umetnik, na pravom ste putu da sa njima ostvarite dobru vezu.Ljubavni život sa Jarcem, Škorpijom ili Vodolijom može biti problematičan i prilično naporan jer ona druga strana se ponaša po vašem mišljenju čudno ili pomalo egocentrično a u suštini je u pitanju potreba za sigurnom egzistencijom.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Godina koju ćete pamtiti ne samo po ljubavnom životu već i po svom smislu da organizujete život tako da uspete da iz njega izvučete maksimum na svim poljima ali Venera u Ribama do 8.februara donosi mogućnost posla u medijima a zatim tranzit preko Ovna do kraja marta vam može otvoriti neke nove šanse za napredovanje. Od aprila do sredine maja možete započeti razgovore , naročito kada se radi o poslu sa  umetnnicima, međutim od sredine maja do kraja juna retrogradni hod Venere preko vašeg znaka donosi  nesigurnost ali i nove šanse koje nećete uspeti da lako  rešiete.Sa izuzetno naglašenim astrološkim poljem novca koji zarađujete preko velikih poslova i rada u velikim firmama i znakom Jarca tokom cele godine i sa naglašenom 11. kućom publiciteta sa retrogradnim Marsom, planetom strasti od 9.septembra do sredine novembra, bićete spremni da se upustite u posao sa nekim ko će vam biti izuzetno drag ali moguće da jedno od vas dvoje nije slobodno. Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu od sredine febuara do 10.marta donosi nepredviđene probleme na poslu a u julu takođe zbog retrogradnog Merkura možete imati poveće izdatke dok če u novembru doneti probleme sa saradncima. Mars od 9.septembra do sredine novembra u retrogradnom hodu može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim znacima.

Ljubav-Vaše potrebe kada je u pitanju emotivni život, posebno porodični, mogu biti uzrok problemima ako budete insistirali na vezi sa Devicom koja je prilično neprilagodljiva. Ako budete upoznali nekog u januaru do i polovine februara, u martu biće zadovoljeni kao i  tokom leta i mnogi predstavnici vašeg znaka će ući u brak. Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi može doneti probleme  zbog retrogradnog hoda preko vašeg znaka od sredinom maja do kraja juna  i možete biti konfuzni, verovatno nećete dozvoliti  da bilo ko primeti da su povremeno nesigurni u sebe.Venera u Vagi krajem oktobra donosi stabilizaciju odnosa sa strastvenom ambicioznom osobom što će kod vas pozitivno uticati na vaše raspoloženje i verovatno ćete odagnati bilo kakve sumnje u pogledu iskrenosti jednog Bika, Riba, Jarca ili Škorpije.

Zdravlje-Sklonost ka povredama.


 

 

 

Facebooktwitterpinterest