Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

11.1.2020.

Ne bi trebalo da odbijate pozive onih koji su vam više puta davali mudre savete i predloge kako da uvećate svoje prihode, posebno ako se bavite privatnim poslom. Nekome je veoma bitno da sa vama ostvari dobru saradnju, naročito ako se radi o strancima ili osobama koje ste na neki način fascinirali svojim sposobnostima.

10.1.2020.

Pomračenje Meseca u polju posla i novca donosi mogućnost razgovora o nečemu što vam je trenutno prilično neprijatno. Imaćete priliku da se čujete sa jednim Lavom ili Rakom u vezi sa poslom do koga vam je veoma stalo. Ne bi trebalo da odustanete od posla koji je za vas izuzetno važan. Moguće je poznanstvo sa novim potencijalnim poslovnim partnerom.

9.1.2020.

Dobićete ponudu od Raka, Ovna ili Vodolije da se  sretnete i razgovarate o novim poslovnim mogućnostima. Vaše raspoloženje je u manjem padu, nervozni ste i pored mnogih kojima ste dragi i koji vas ubeđuju da će sve biti u redu. Očekujete da situacija počne da se odvija u vašu korist, moguće uz pomoć Vage.

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Čekate priliku da nekom dokažete svoju lojalnost, moguće da se radi o jednom Lavu sa kojim se uvek sasvim dobro razumete. Jedna Vodolija ili Vaga pokušavaju da vas osvoje i vi ste verovatno svesni kakav utisak ostavljate u društvu.

10.1.2020.

Neko će vam dati na znanje da mu se izuzetno dopadate i da bi trebalo da mu date šansu, naročito ako ste u poslednje vreme izbegavali da se sretnete. Ako ste dama Blizanac, verovatno pokušavate da šarmirate kolegu koji je više puta već dao na znanje da ima o vama izuzetno lepo mišljenje.

9.1.2020.

Pre nego što se opredelite za osobu koju poznajete preko posla, razmislite da li ćete biti spremni na sve izazove koje nosi takva veza. Moguće da će vam se udvarati osoba koja ima veze sa inostranstvom ili stranc. Verujete da je moguće da sredite odnose sa Vodolijom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Devica i jarac vas prilično iritiraju.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Pod priličnim ste stresom, potpuno nepotrebno jer ste solidni u onome što radite, verovatno vas mnogi poštuju ali vi maštate o mnogo većim prihodima nego što ste uspeli da do sada ostvarite. Imate neostvarene želje koje se verovatno odnose na neke daleke prekomorske zemlje, bilo da putujete ili da tamo odete da živite. Nemojte se previše angažovati oko nečega što vam trenutno ne donosi nikakvu satisfakciju samo vam donosi stres. Ljubavni život može biti komplikovana ko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla.

 

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2020.

Ovo je veoma dinamičan mesec i imaćete priliku da sa Marsom u Strelcu  doživite mnogo toga uzbudljivog. Moguće da ćete biti brzopleti i da ćete morati da često pristajete na nešto što vam ne odgovara, posebno u saradnji sa strancima.Doživljavate svakoga kao konkurenciju, mnogo ćete se truditi posebno možete sa mnogo entzijazma da krenete u nove poslove možete biti PR. Možete se baviti umetnosti. Venera u Vodoliji vam donosiu prvoj polovini meseca mogućnost proširenja saradnje sa strancima.U drugoj polovini januara, Venera u Ribama donosi mogućnost strastvene veze. Pomračenje Meseca se reflektuje na finansije 10.januara i moguće da ćete morati da svoje prihode smanjite ili da nađete nov izvor prihoda.

Poslednja Mesečeva četvrt 17 . u Vagi vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za neki umetnički projekat ili ako ste zaljubljeni bi trebalo da se postavite odlučnije.Naglašeno 8.polje novca donosi vam veću zarau i da budete fizički iscrpljeni.Moguća je romansa sa nekim ko je na neki način povezan sa umetnopču.  Ako se bavite organizacijom, IT  tehnologijom možete biti veoma uspešni.Mlad Mesec u Vodoliji 24.januara donosi  mogućnost nalaženja rešenja za odnos sa jednim Lavom ili nekom Vodolijom. Strelac vam može ponuditi dobro plaćen posao.


 

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest