Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni ljubavni horoskop

25.3.2019.

Neko želi da vas u nečemu nadmudri iil da vam nametne svoj stavi, svoje potrebe i svoje ambicije. Pokušavate da se priviknete na nove uslove u poslu sa jednim Bikom koji je veoma uspešan i dobro nameran.Dobijate poziv od Vodolije.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

Imate utisak da vam protiče vreme samo u radu ali imate cilj i ne dozvoljavate da vas bilo ko poremeti i vi ćete ipak imati mogućnost da uz pomoć jedne Vage ili Lava u vreme punog Meseca 21.marta nađete rešenje za ono što vam je trenutno veoma bitno.Ako ste rođeni u junu morate mnogo da radite da biste postigli ono što želite. Što se ljubavi tiče, bolja je situacija za one koji su slobodne nego za one koji su u braku, naročito ako ste i vi i partner ambiciozni. Možete ući u jednu romantičnu vezu posle 21. marta kada Sunce bude ušlo u polje partnerskih odnosa. Trudite se da se dopadnete jednom vatrenom ili vazdušnom znaku ali se plašite konkurencije u ljubavi.


 

MESEČNI HOROSKOP

Mart 2019.

Naglašeno je astrološko polje prijatelja, javnosti, karijere i inostranstva. Takođe je naglašeno polje konkurencije, partnerskih odnosa i svesni ste da morate da uspostavite neke nove odnose na bazi kojih ćete graditi svoju karijeru.Imate utisak da ste na prekretnici I da bi trebalo da se mnogo više posvetite ostvarenju vaših ličnih ciljeva nego ambicija vase okoline. Imate priliku da ulaskom Urana u polje intuicije 6.marta počenete da više osluškujete sebe i svoje potrebe jer će inače biti naglašen znak Riba mladim Mesecom a Merkur, planeta logike ići će retrogradnim hodom preko polja karijere. Do prve Mesečeve četvrti u vašem znaku 14.marta napravite plan šta želite da uradite do jeseni dok Uran bude u direktnom hodu i ovo je vasa godina već i zbog pozicije Jupitera. Trudite se da ostvarite svoje snove ali najmanje vremena posvećuje ljubavi, više ostvarenju ličnih ciljeva. Ako dobijete ponudu da radite za strance, ne oklevajte. 

Kada je ljubav u pitanju u vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku 14. marta i u vreme punog Meseca 21.marta pruža vam se prilika za romansu sa jednim Lavom, Ovnom ili Strelcem. Možete upoznati osobu koja živi u inostranstvu i ona će podržati vaše planove u vezi sa karijerom.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest