Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

12.7.2020.

Verujete da će se situacija srediti i biti povoljna po vas i verovatno će vam Merkur pomoči u tome. Ne bi trebalo da se unapred previše nervirate ako ne morate da donosite odluke u vezi sa prelaskom na novo radno mesto. Dobro se osećate baveći se onim što volite.

 

Dnevni ljubavni horoskop

12.7.2020.

Ona-Mesec vam pomaže da donesete važnu odluku i verovatno ćete imati mogućnost da se snađete i da rešite problem koji imate u vezi sa nekim ko vas prilično opterećujete svojim problemima. Prija vam društvo jedne Vage ili neke Vodolije.

On-Dajete sve od sebe kada je u pitanju veza sa Strelcem koji je više puta dao na  znanje da joj je stalo do vas ali vi ste i pored svega prilično nesigurni u sebe i niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.7.2020.

Tranzit Venere,  još uvek vam ne ide u prilog i vi ćete morati da se prilagodite okolnostima koje vam ne odgovaraju jer da biste svima izašli u susret, morali biste naći način kako da organizujete svoj život. Imate mnogo načina kako da popravite jedan odnos koji je za vas izuzetno značajan. Verovatno se radi o saradniku ili članu porodice koji je sklon da nameće svoje mišljenje i od vas se očekuje da se uklapate u sve to. Nemojte se previše nervirati ako jedna Riba ili neki Ovan ne budu tolerantni i koopartivni. Trebalo bi da više vremena posvetite svojim ličnim ambicijama i verovatno biste bili uspešni u nekom samostalnom poslu. Ljubavni život je prilično turbulentan zbog pozicije Marsa,u Ovnu.


 

 

MESEČNI HOROSKOP

 

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Od 20.juna do 22.jula pod uticajem ste Meseca koji vlada poljem posla i novca i bićete okupirani finansijama a Merkur je u Raku a to je slaba pozicija. Kao vladalac vašeg znaka čini vas previše kolebljivim.Pomračenje Sunca 21.juna donosi nervozu u saradnji sa jednim Lavom i verovatno ćete pokušati da ga nagovorite na nešto do čega vam je izuzetno stalo.Merkur kreće direktnim hodom od 12.jula a do tada vam je potrebna dobra koncentracija u radu. Pripazite na dokumentaciju, ulazite u ovaj period u vreme pomračenja Sunca 21. treba da se orijentišete na neke nove poslove. Neki poslovi su u zastoju.Plašite se otkaza ili otkazivanja nekih aranžmana. Venera kreće direktnim hodom 25.juna u vašem polju ličnosti i vi postajete mnogo šarmantniji i spremniji da se posvetite osobi koja vam je draga.

Venera u dobrom aspektu sa Marsom daje mogoućnost da se zaljubite i dobra za timski rad. Imaćete potrebu da se oslanjate na bliske osobe i naglašeno 11.polje javnosti sa Marom koji vas pokreće na intenzivnije druženje sa vatrenim znacima donosi i neke pouzdane prijatelje. Imaćete na koga da se oslonite. Ako budete angažovani na timskom radu, bićete prilično umorni. Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage u polju ljubavi donosi romansu.

Asteroid Karma , Eros i Psiha donose nova poznanstva i flert, nešto interesantno se dešava. Oni koji žele samostalan posao pruža im se dvostruka šansa i 20.jula nov mlad Mesec donosi nove šanse ali 5.jula pomračenje Meseca u polju novca i ljubomore donosi finansijske probleme a 12.jula poslednja Mesečeva četvrt donosi pregovore. ali vi odlučujete o svemu. Od 17. do 22. opozicija Sunca i Jupitera, Plutona ali dobar aspekt sa Neptunom donosi podršku pretpostavljenih.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Godina koju ćete pamtiti ne samo po ljubavnom životu već i po svom smislu da organizujete život tako da uspete da iz njega izvučete maksimum na svim poljima ali Venera u Ribama do 8.februara donosi mogućnost posla u medijima a zatim tranzit preko Ovna do kraja marta vam može otvoriti neke nove šanse za napredovanje. Od aprila do sredine maja možete započeti razgovore , naročito kada se radi o poslu sa  umetnnicima, međutim od sredine maja do kraja juna retrogradni hod Venere preko vašeg znaka donosi  nesigurnost ali i nove šanse koje nećete uspeti da lako  rešiete.Sa izuzetno naglašenim astrološkim poljem novca koji zarađujete preko velikih poslova i rada u velikim firmama i znakom Jarca tokom cele godine i sa naglašenom 11. kućom publiciteta sa retrogradnim Marsom, planetom strasti od 9.septembra do sredine novembra, bićete spremni da se upustite u posao sa nekim ko će vam biti izuzetno drag ali moguće da jedno od vas dvoje nije slobodno. Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu od sredine febuara do 10.marta donosi nepredviđene probleme na poslu a u julu takođe zbog retrogradnog Merkura možete imati poveće izdatke dok če u novembru doneti probleme sa saradncima. Mars od 9.septembra do sredine novembra u retrogradnom hodu može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim znacima.

Ljubav-Vaše potrebe kada je u pitanju emotivni život, posebno porodični, mogu biti uzrok problemima ako budete insistirali na vezi sa Devicom koja je prilično neprilagodljiva. Ako budete upoznali nekog u januaru do i polovine februara, u martu biće zadovoljeni kao i  tokom leta i mnogi predstavnici vašeg znaka će ući u brak. Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi može doneti probleme  zbog retrogradnog hoda preko vašeg znaka od sredinom maja do kraja juna  i možete biti konfuzni, verovatno nećete dozvoliti  da bilo ko primeti da su povremeno nesigurni u sebe.Venera u Vagi krajem oktobra donosi stabilizaciju odnosa sa strastvenom ambicioznom osobom što će kod vas pozitivno uticati na vaše raspoloženje i verovatno ćete odagnati bilo kakve sumnje u pogledu iskrenosti jednog Bika, Riba, Jarca ili Škorpije.

Zdravlje-Sklonost ka povredama.


 

 

 

Facebooktwitterpinterest