Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Želite da se dogovorite sa jednim Bikom u vezi sa nečim što bi trebalo da što pre rešite. Pun Mesec u Raku pruža mogućnost za proširenje saradnje sa strancima ili za neki nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prilike za stručno usavršavanje. Verujete da ćete dobiti poziv od Riba .duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Možete biti pomalo nesigurni po nekim bitnim pitanjima kada se radi o vezi sa osobom koja je već dala na znanje da nije nimalo ravnodušna prema vama. Osećate potrebu da se čujete sa nekim na koga često mislite i verovatno ćete uspeti da se oslobidte nekih sumnji u vezi sa vašim odnosom.duža verzija


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.1.2019.

Naporna sedmica jer će mesec prelaziti preko Ovna i Blizanaca što vam ne odgovara na početku i kraju sedmice. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji vas na neki način kinje ili  smatraju da imaju prava da vam nešto prigovaraju. Ne bi trebalo da se previše opterećujte razmišljanjima o nečemu na šta trenutno ne možete da utičete a odnosi se na sardnju sa nekim ko je spreman da vam učini po volji samo ako budete dovoljno spremni da napravite ustupak. Sa dugogodišnjim saradnicima možete imati sasvim solidan odnos ali ne bi trebalo da se previše opterećujete nečim što čujete na svoj račun od Ovna. U ljubavi ste prilično nezadovoljni i usredsređeni samo na svoj način doživljavanja vaše veze, nemajući mnogo sluha za onu drugu stranu. Moguć je susret koji će vam doneti veliku šansu da nešto bitno saznate.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Venera u vašem znaku u dobrom aspektu sa vatrenim Marsom ne uspevate baš da držite konce u rukama kada je emotivni život u pitanju. Početak meseca može biti prilično stresan i kada Venera uđe u Strelca osim ako ne budete spremni da se upustite u vezu sa osobom koja je sklona paralelnim vezama.Polje posla je odlično aspektovano i aktiviraće se ulaskom Venere u ovaj znak jer ćete biti u situaciji da zaradite preko redovnog posla ali i nekih honorarnih poslova posebno preko rada sa strancima. Najviše na vas deluje u pozitivnom smislu to su Jupiter, Venera i jak Merkur u trećem polju intelekta i emotivne stabilnosti ali Saturn u Jarcu može da donese i to unazad godinu dana česta neraspoloženja ali najjači je Neptunu Ribama i donosi vam potrebu za romantičnim osećanjima ili da se posvetite duhovnosti religiji, umetnosti.Trudite se da racionalizujete emocije i odnose sa kolegama i rođacima ali vas to iscrpljuje ima mnogo onih koji su vam odani naročito Jarac ili Devica. Pomračenje Sunca u Jarcu neće doneti preteranu ˘nervozu jer vas štiti Merkur možete se baviti analizziranje m svojih postupaka.Početkom januara 5./6. pomračenje Sunca može doneti nervozu i nestrpljenje kada se radi o odnosu sa saradnicima koji su prilično svojeglavi. Prva Mesečeva četvrt 14.januara može vam doneti neke nove obaveze na poslu koje će vas prilično opteretiti.

Pomračenje Meseca u Lavu u 10.kući karijere kao neka manja pretnja od strane neke osobe koja može biti prema vama neprijatna a to će se dogoditi 21.januara i vi ćete biti prilično nesigurni u sebe, posebno kada se radi o vašem poslu.Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 27. donosi mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa poslom sa strancima.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest