Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21..12.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Želite da se sretnete sa ozbiljnim osobama, kolegama ili  poslovnim osobama koje su vam nagovestile mogućnost zajedničke saradnje i verovatno će vam poći za rukom da plasirate svoje ideje na najbolji način. Dobijate vest o povišici.

11.11.2018.

Danas ćete vervatno razgovarati o poslu čak iako vas to ne zanima jer niste sigurni kako ćete sutra reagovati na ono u vezi sa čim se danas oduševljavate ili pokušavate da uspostavite važne kontakte. Ne ulazite u raspravu sa Blizancima.

10.11.2018.

Finansijska situaicja vam je vrlo važna i činite sve da je popravite,moguće uz pomoć osoba koje imaju kontakte sa inostranstvom.Dobro bi bilo da se povežete sa nekim osobama koje žive u udaljenim mestima ili u bivšim republikama, mogli biste sklopiti sa njima dobar posao.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Moguć je susret, ozbiljan razgovor o nečemu što je za vas odavno bilo veoma bitno, najverovatnije da se radi o nekoj trećoj osobi koja se umešala u vaš odnos ili na koju ste vi ljubomorni, često bez ikakvog razloga.

11.11.2018.

Ako imate plan da menjate svoje stil, odeće, da se oblaćite ekstravagantno ili da stavite akcent na svoju individualnost preko garderobe, možete privući pažnju nekog ko pripada umetničkim krugovima.

10.11.2018.

Ako upoznate osobu koja je slična nekoj sa kojom ste bili u vezi, najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma, poto vas loše uspomene vezuju za nju.Imate način da se dogovorite sa stalnim partnerom oko nečeg bitnog.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5-11.11.2018 godine.

Posao-Želite da se istaknete i pružiće vam se prilika da zaradite neki dodatni novac ako vas bude kontaktirao neki Bik, Vaga ili Lav. Nešto sasvim neočekivano što ste intimno u stvari želeli a niste smeli da maštate da se ne biste razočarali. Dobijate vesti od jednog Jarca i neke  Vage. Mnogo toga će se dešavati što će vam uliti nadu da možete da svoje probleme rešite na jednostavan način ali ćete u stvari morati da se prilično potrudtie da biste uspeli u svemu što ste planirali.

Ljubav- Ne bi trealo da se opterećujete hipotetičkim razmišljanjima o nečemu što možda uopšte nema osnova. Partner je prilično tajanstven a vi ne znate zašto i pokušaćete da od njega dobijete neki odgovor. Ovo bi mogla biti sedmica puna stresa ako ne bude u dovoljnoj meri kontrolisali svoje kako misli tako i postupke.

Zdravlje– Melanholija.


MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2018.

Jupiter se spema da napusti vaš znak i što se tiče posla ne treba da se brinete da li ćete biti uspešni ili ne jer imate prilike da napravite sjajnu karijeru sa nekim novim saradnicima ili sa strancima koji će vam dati dobre uslove za saradnju. Pokušajte da se više orijentišete na poslovnu sferu iako će vam u stvari ljubavi problemi biti u prvom planu naročito ako već izvesno vreme nemate osećaj da ste shvaćeni od strane partnera na način kako biste to želeli. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim koj vam je nekada bio drag i možda nećete prihvatii njegove tj. njene uslove za nastavak veze ili ćete ući u neku sasvim novu vezu koja bi mogla da vas u nogo čemu zadovolji i da vam bude podstrek i za posao jer se može raditi o kolegi koji je izuzetno ambiciozan. Mlad Mesec u vašem znaku 7.donosi neke nove nade kada je u pitanju emotivni život ali prva Mesečeva četvrt 15. i pun Mesec 15. mogu biti za vas prilično stresni jer ćete biti pomalo zbunjeni razvojem događaja kako na poslu tako i u ljubavi.


 

GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Škorpija

Za vas kreće jedan vrlo naporan  ali kreativan period početkm godine jer će biti naglašen znak Jarca ali i Mars, suvladalac vašeg znaka do 26.januara u polju ličnosti uz Jupiter podstiče kod vas potrebu za inicijativom posebno u domenu finansija i proširenja saradnje sa stranim firmama. Polje posla će biti naglašeno tranztnim Marsom posle 26. januara do sredine marta a tada sve do sredine maja kreće jedan prilično naporan period jer ćete imati povremeno tešku komunikaciju sa sardnicima koji se mogu ponašati previše svojeglavo i vi nećete umeti da se postavite kako treba. Ako ste samostalni u poslu ovo je period za one koji se bave intelektualnim poslom veoma dobar jer će vaše intelektualne sposobnosti biti naglašene Tranzit Saturna i Plutona preko Jarca daje vam potrebu za isticanjem u domenu intelektualnih delatnosti ali je ovo veoma dobar tranzit i za one koji se bave naučnim radom ili trgovinom.

Ulazite u period pojačane poslovne delatnosti i velikih ambicija ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo. Malo toga vam ide naruku jer kao da vaši saradnici nisu u stanju da prate vaš tempo. Pozicija Venere od aprila do jeseni ukazuje da možete mnogo bolje sarađivati sa ženama nego sa muškarcima ma kog pola da ste. Trebalo bi da se spremite za sve ono što vas tek čeka kada Mars, planeta agreisnovsti bude ušao u vaše četvrto polje privatnosti i privatnog biznisa sredinom maja. Tada ćete morati da menjate taktiku i da pokažete mnogo više razumevanja za saradnike. Nemojte po svaku cenu sklapati sumnjive poslove jer je leto prilično turbulentno a od 13.avgusta do 7.septembra možete biti prevareni od strane nekog u koga ćete imati veliko poverenje. Potrebno je da sa više mudrosti vodite svoje poslove. Komunikacija može biti otežana i zbog neproverenih vesti koje ćete dobijati od saradnika.

Krajem oktobra događaji upravo sada kreću u pravcu u kom ste želeli i zato nemojte biti malodušni naročito ako vas budu izneverili jedan Bik ili neka Vaga ili Pokušajte da na nađete zajednički jezik sa Devicom,Jarcem ili Vodolijom. Početak novembra za vas može označavati potpunu promenu sitaucije jer će vam se učiniti kao da se pokrećete s mrtve tačke i zato pokušajte da iskoristite povoljne okolnosti čak i ako to bude značilo da morate da budete glavni u poslu i neka vrsta šefa ili organizatora.

Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Škorpija

ONA

 

En Hetvej, amerčika filmska glumica rođena u znaku Škorpije

 Imate osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje. Zapitajte se da li ste dovoljno samostalni i da li ste spremni da napravite zaokret u svom životu. Partner je simbolizovan Venerom, vladaocem polja partnerskih odnosa koja će biti tokom ove godine prilično brza, „napadnuta“ od strane retrogradnog Merkura,povremeno od svih planteta zbog čega će i vaš partner imati utisak da mu nešto prigovararte i da ga ne razumete dovoljno.Bilo bi dobro da pokažete osećajni deo svoje prirode. Manjkavost pozicije Saturna u Jarcu gde je već i Pluton nekoliko godina, vladalac vašeg znaka je što vam ne dozvoljava da emocije nadvladaju razum. Previše ste postali analitični i previše partneru objašnjavate rečima umesto delom. Kako je vaše polje ljubavi u Ribama sa dobro postavljenim Neptunom koji obrazuje dobar aspekt sa planetama u polju intelekta, trebalo bi da nađete partner koji je vašeg mentalnog sklopa ali to verovatno neće biti slučaj zbog Marsa koji će prelaziti preko polja privatnosti i intelekta i bićete pre spremni da se raspravljate nego da se prepustite ljubavi. Trebalo bi da od sredine marta do sredine maja pokušate da budete manje direktni i da ne postavlajte nikakve uslove partneru a to će biti teško izbeći jer će polje intelekta i rasprava, razgovora biti prenaglašeno.

Imate potrebu da o svojim osećanjima pričate ali partnera to može da zbunjuje. Kada Mars  bude ušao polovinom maja u Vodoliju možete rešiti da dignete ruke od svega i da ga pustite ako treba neka vodi svoj život kako hoće, verovatno se više nećete previše mešati u njegove odluke. Moguće da ćete ako ste u braku imati utisak da se previše žrtvujete za članove porodice koji vam ne uzvraćaju istom merom ili vas doživljavaju kao osobu koja to rado čini, ne shvatajući da je vama potrebno mnogo više ljubavi i pažnje a ne samo eventualno pohvala. Vaša strastvena priroda biće prigušena ove godine i to je ono što kod vas dovodi do osečanja frustriranosti.Partner će često menjati raspoloženja i biće više voljan da priča o poslu nego o vašem odnosu. Ako ste slbobodni, verovatno ćete upoznati nekog negde na nekom putu i to bi moglo biti u junu, julu ili ujesen. Tek od oktobra možete očekivati razrešenje nekih nejasnih odnosa ili previše stresnih sa posesivnom osobom koja nije u stanju da se prilagodi vašim potrebama i koja neće biti u stanju da shvati šta vi u stvari od nje očekujete. Ulaskom Jupitera u Strelca 8. novembra na mnoge probleme ćete gledati iz drugog ugla.


ON

Brajan Adams,engleski pop pevač, rođen u znaku Škorpije

Kao jedan od najmuževnijih i nazharizmatičnijih predstavnika zodijaka kojim vladaju Pluton i Mars, ne možete se dobro osećati u godini kada je Mars u retrogradnom hodu kao što je to bio slučaj preko vašeg znaka 2016.godine. Sada će opet biti retrogradan ali preko vašeg polja  privatnosti i komunikacije i to je ono što će na neki način obeležiti ovo leto i vi ćete verovatno imati utisak da morate da ulažete mnogo više napora da biste u ljubavnom životu postigli sklad kakav želite nego inače. Uran, planeta promena koji je već sedam godina u astrološkoj kući svakodnevnice i nije naklonjen vašem partneru ući će sredinom maja u Bika u polje partnerskih odnosa donoseći možda ozbiljne razgovore sa partnerom o nekim značajnim promenama u vašem životu, moguće i rastanak, rasprave i razvod ako ste već duže vreme u krizi.

Ulazak Urana u Bika koji će se ipak najesen vratiti u Ovna pojačava vaše osećanje nesigurnosti i potrebu za pažnjom a  tranzit Venere sve do jeseni može da vas oraspoloži i  naročito ako ste slobodni, može doneti u vaš život jednu veselu i vrlo raspoloženu osobu koja će umeti da vas možda nagovori i na zajednički put. Ako putujte u inostranstvo, sjajna prilika da nekoga sretnete. Izbegnite Ovna i Raka jer će biti više nego nepouzdani, Blizanci će se ponašati kao da ne znaju šta hoće dok će Vodolija i neki Strelac pokušati da privuku vašu pažnju. Sa Škorpjama i Jarcima zadržite isključivo poslovni odnos ako želite da sačuvate nerve. Jarac vas može zaintrigirati naročito u drugoj polivini avgusta ako volite intelektualne žene ili možete negde na putu upoznati neku damu koja će vas oduševiti upravo svojim intelektom. Posle 7. septembra postaćete nešto nestrpljiviji i nervozniji pa možete pokvariti utisak koji ste ostavili na jednog Lava ili Vagu početkom perioda. Pokušajte da održite obećanje koje ćete dati ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će partneru izgledati logično ako vam to ne pođe za rukom. Merkur kao vladalac vašeg polja erotike i prijatelja, javnosti tri puta će biti retrogradan krajem marta i u prvoj polovini aprila, krajem jula i početkom avgusta i u prvoj polovni novembra kada će i Jupiter ući u Strelca što može doneti veću potrebu za provodom, avanturama, naročito na putu i ako ste slobodni u junu i julu možete negde na putu doživeti veoma uzbudljivu avanturu.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest