Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

Horoskop prema tranzitu Meseca    Horoskop ljubavnih asteroida    Horoskop vašeg podznaka

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Osećate se spremnim da uđete u ozbiljan posao koji bi mogao da vam obezbedi dobre prihode bilo da se radi o samostalnom projektu ili o  zajedničkom sa osobama koje dobro poznaju tematiku koja je u pitanju. Mogući su poveći dobici u radu sa Jarcem.

11.11.2018.

Jedan od boljih dana u toku koga možete napraviti dogovor sa nekim ko vam je veoma drag sa kim ste uvek imali dobru saradnju. Spremni ste na kompromis u pogledu finansija i dajete ideju kako da se reši problem u vezi sa reklamiranjem vašeg projekta.

10.11.2018.

Vi ste u nekoj vrsti euforije.Čekate da vam se neko javi u vezi sa novim poslom. Trebalo bi da budete češće u društvu osoba koje ste pomalo zanemarili ili ste se sa njima nekada družili.Ako dobijete poziv da odete na neku izložbu ili pozorišnu predstavu,utakmicu,obavezno ga prihvatite.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Želite da se nekom izvinite i to činite delom ne rečima. Nemate nameru da se previše angažujete oko nekog ko vas je ignorisao kada vam je bio najpotrebniji, ma o kome da se radi. Ko ne poštuje vašeg partnera, ne poštujete ni vi njega.

11.11.2018.

Izražavate svoju zahvalnost nekom ko je bio sasvim fer prema vama i trebalo bi da pokušate da započnete vezu  koja bi bila uvod u nešto mnogo značajnije, ako što su redovni izlasci. Dopada vam se jedan Jarac, možda Ribe ili Škorpija.

10.11.2018.

Vaš privatan život je priličan haos i trebalo bi da budete mnogo staloženiji kada rešavate važne probleme. Ne obazirite se na to šta svet priča nego gledajte svoje lične interese, bez obzira da li ste u vezi ili u braku. Nemate razlog za nepoverenje prema partneru.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5.-11.11.2018. godine

Posao-Dobijate vesti od jednog Lava koji ima velike planove sa vama ili ste mu potrebni da biste se konsultovali oko nečeg veoma bitnog. Možete planirati nove poslove koji će biti za vas izuzetno isplativi. Nemojte se previše angažovati oko nečega što vam u stvari ne odgovara.Morate se adaptirati na neke nove okolnosti na poslu koje mogu biti za vas pomalo stresne.

Ljubav-Imate potrebu za dobrom komunikacijomsa partnerom ali vam to ne polazi za rukom krajem sedmice jada Mesec bude prelazio preko Strelca a pre toga  sredinom sedime Mesec iz Vage prelazi u Škorpiju, za vas polje logike ali i mrzovolje, naročito ako je partner neki vazdušni znak koji vas često kritikuje. Trebalo bi da obratite pažnju na isrenu emociju jednog Raka ili Bika.

Zdravlje- Manja prehlada.


 

 

MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2018.

Ovo bi mogao biti jedan veoma povoljan mesec jerće ulazak Jupitera u Strelca označiti mogućnost finansijskog prosperiteta preko privatnog posla ili preko porodične delatnosti. Ako se niste još uvek uključili u neki posao takve vrste, pokušajte da budete odlučniji jer posle 8. iako je Merkur retrogradan, imaćete šanse da sklopite neke dobre aranžmane. Ovakav Mekrur, inače u padu u Strelcu može biti simbol vaše neodlučnosti ili kolebanja možda i naivnosti. Nije momemnat da se bavite uređenjem stabenog prostora da menjate stan ili da se bavite kupoprodajom nekretnina jer možete biti prevareni. U vreme mladog Meseca 7. novembra moguć je upostavljanje nekih novih poslovnih odnosa a u vreme prve Mesečeve četvrti 15.dobijate dokaz nečije naklnosti, možda će to označiti početak neke nove ljubavne veze ili uspešne poslovne saradnje. Kada sredinom meseca Mars uđe u ribe neko će početi da vam se intenzivno udvara a na poslovnom planu možete biti suočeni sa jakom konkurencijom dok u vreme punog Meseca 23. možete očekivati profesionalnu satisfakciju.


 

GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018. za Devicu

 

Merkur, vladalac vašeg znaka tri puta godišnje je u retrogradnom hodu i tako da bi trebalo da obratite pažnju na ove periode

23.marta- do 15.aprila, preko znaka Ovna

26.jula do 19.avgusta preko znaka Lava

2.oktobra – 17.novembra preko znaka Strelca i da tada ne potpisujete važne ugovore da ne sklapate poslove ako ne morate nego da se fokusirate na one redovne poslve koje obavljate sa lakoćom.

Venera je vladalac vašeg polja posla i novca od 6.marta kada bude ušla u polje velikog novca mogli biste mogli imati razne ponude ali i neku vrstu neisgurnosti ako nemate jasnu koncepciju u vezi sa novim poslom ili sa nekim novim saradnicima

Ako ste  teško podneli prisustvo Saturna u  vašem četvrtom polju doma u Strelcu gde je bio slab i ako ste imali neke neželjene promene na poslovnom planu, promenu boravka ili ste imali utisak da mnogo toga radite pod pritiskom spoljašnjih okolnosti, sada ćete morati da shvatite da je tek krenuo naporan ali verovatno veoma kreativan period koji će doneti rezultate za oko dve –tri godine. Oni koji su po prirodi malodušni ili suočeni sa finansijskim problemima trebalo bi da budu mnogo praktičniji kada donose odluke u vezi nepotrebnim izdacima, mada Saturn u petoj kući kreativnosti i umetnosti može doneti upravo obrnuto, veliki novac preko posla koji obavlajte sa mnogo ljubavi i posvećenosti. Ne treba gubiti iz vida da Saturn ma kako bio zahtevan u smislu organizacije života,principijelnosti i discipline donosi u petoj astrolškoj kući postojane emocije pa se čak i poslu pristupa sa velikom posvešćenoću.Ovaj položaj Saturna je posebno povoljan za one koji se bave istorijom pisanjem, umetnošću,građevinom, arhitekturom.Ne treba zanemariti poziciju Neptuna u polju javnosti koji će biti aktiviran tranzitnim Marsom od sredine marta do sredine maja, zatim jedno vreme tranzitom Plutona i početkom godine tranzitnim Saturnom a gotovo cele godine od strane tranzitnog Jupitera iz Škorpije.
Ovakva pozicija Jupitera mnogima može doneti konfuziju na finansijskom planu ali onima koji imaju dobro postavljen Jupiter u natalnom horoskopu ili u dobrom aspektu sa Jupiterom u Škorpiji donosi mogućnost da se uvećaju prihodi zahvaljujući bankarskim ili ekonomskim poslovima, poslu u medijima ili marketingu, pisanju,naučnom radu, naročito ako je u pitanju arheologija, istorija, medicina.Oni koji se bave filmom, pozorištem, slikarstvom, mogu biti veoma uspešni. Jupiter vam je veoma naklonjen, a njegova snaga nije zanemarljiva iako dolazi iz trećeg polja u kome je slab i iz Škorpije u kojoj takođe ne pokazuje racionalan duh ali oni koji se bave nekim poslovima koji imaju veze sa finansijama mogu napraviti dobre poslove upravo zbog podrške od strane Plutona iz Jarca.To se posebno odnosi na one kojima je potreban sponzor za samostalne projekte.


Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Devica

ONA

 

Selma Hajek, poznata američka filmska glumica meksičkog porekla rođena u znaku Device

Vladalac vašeg znaka Marekur može vas činiti kao i svake godine  pomalo nestalnom i možda čak u proleće previše zahtevnom jer će biti u napetom aspektu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca u koje pada vaše peto polje ljubavi jer je tri puta godišnje u retrogradnom hodu što vas čini prilično neodlučnim  kod donošenja važnih odluka ali vas štiti Neptun iz znaka Riba. U ovaj znak pada vaše astrološko polje partnerstva, kako poslovnog tako i ljubavnog  i pošto je Neptun u doborm aspektu sa Jupiterom sve do kraja oktobra kao i sa Plutonom i Saturnom većim delom godine iz polja javnosti,uzvraćene ljubavi i prijateljstva, pokušavaćete da jedan prijateljski odnos pretvorite u ljubavni ili obrnuto, sve zaisi od vašeg podznaka i pozicija Marsa i Saturna u ličnom horoskopu. Vaš znak je jedan od onih koji ne voli da ga iko podseća na greške ni na sve ono što bi mogla da uradi a još nije, ili na ono što bi trebalo da što pre završi, na odluke koje je trebalo da donese a nije.Na polju ljubavi Device žene su mnogo drugačije od muškaraca, postojanije, praktičnije i veoma lojalne a kada nisu srećne, odlaze iz veze ili braka a ako se odlučuju da nešto istrpe to partneru ne prebacuju. Mušarci su daleko manipulaitvniji.
Mars, planeta koja je najjača u vašem polju ljubavi i erotike biće veoma naglašen tokom ove godine donoseći mogućnost strastvenih avantura, veze sa veoma uticajnom osobom, moguće da će se raditi o nekom ko nije slobodan, koga ćete upoznati na putu ili će to biti neko s kim inače možete često da se viđate iz poslovnih razloga.

Burno proleće za Devicu koja voli da zna na čemu je. Merkur, vaš vladalac,  23.marta do 15. aprila ide ide hodom unazad. kada treba da budete oprezni ako vam se dopadne osoba koja vam na prvi pogled ne uliva povernje.

Jupiter, planeta koja ima najveći uticaj na zodijačke znake, upravo na vaš nema, zbog čega, bar kada je ljubav u pitanju, nećete imati problema, zbog tranzita ove planete preko znaka  Škorpije osim ako niste emotivno vezani za nekoga ko živi u inostranstvu ili ko često putuje. Od proleća, posebno ako ste avgustovska Devica možete biti pod uticajem Urana, planete promena koji će ući u deveto polje inostranstva, zbog čega ste već nekoliko godina u fazi iščekivanja, dok je prelazio preko Ovna da se dogodi nešto interesantno u ljubavi. Doživljavali ste interesantne susrete, ali moguće i nagle rastanke.Kada se Uran bude vratio u Ovna sredinom oktobra moguće da ćete odustati od nekih radikalnih odluka. Ulaskom Jupitera u znak Strelca 8. novembra za vas počinje period u kome će biti mnogo naglašenija potreba za privatnošću, moguće i započinjanja zajedničkog života. Ako ste u braku,jesen donosi harmoničnije odnose.


ON

Engleski glumac Hju Grant, rođen u zaku Device

Ako ste rođeni u avgustu imaćete mnogo više mogućnosti da se stabilizujete u ljubavi od onih koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Trebalo bi da iskoristite tranzit Saturna koji će vam iz pete kuće ljubavi donositi mogućnost da se stabilizujete u emotivnom pogledu što naravno neće biti bar bez neke žrtve a to znači rekonstrukciju ne samo stila života nego i sagledavanje vašim pravih emotivnih potreba. Bez pravog uvida u svoju ličnost, bez bavljenja svojim duhovnim i duševnim potrebama nećete uspeti da nađete psihički mir. Rođeni početkom septembra biće i dalje pod dobrim uticajem Jupitera sve do oktobra i pod dobrim uticajem Jupitera i Neptuna zbog čega je moguća veza sa nekom umetnicom, sa osobom koja je veoma romantična, ambiciozna i spremna da vam se nađe pri ruci kod rešavanja nekih vaših poslovnih problema sa kojima ne želite da se ozbiljno pozabavite. Ako ste u dugoj vezi ili braku, partnerka vam je verovatno oslonac za sve od praktičnih do nekih drugih pitanja koja se odnose na vaše izbore kada su poslovi u pitanju. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka moraju da se mnogo više potrude da bi shvatili poruku Saturna iz Jarca a to je da moraju da naprave ozbiljan rez u svom životu, da se nečega odreknu, da naprave izbor u pogledu mnogih stvari a kada je ljubav u pitanju da sa mnogo više ozbiljnosti i poštovanja prihvate partnerku. Mogu imati probleme u komunikaciji ako ne budu pokazivali dobru volju za kompromisima.

Početak godine je pun uzbuđenja, jer Mars, planeta strasti boravi zajedno sa Jupiterom u polju komunikacije donosi neka nova poznanstva onima koji nisu slobodni, moguće sa strankinjama, negde na putu ili na poslu. U februaru i do polovine marta tranzit Marsa donosi nesuglasice, naročito bračnim parovima zbog zajedničkih obaveza i fiansija a od sredine marta do sredine maja nastupa povoljan period za one koji priželjkuju strastvenu vezu sa odlučnom osobom. Ako vam se dopdaju tamnokose devojke orijentalne lepote, imaćete prilike da budete sa nekom takvom ali tranzit Merkura i Venre u martu i apriliu donosi i dosta turbulencija u odnosima sa zahtevnom partnerkom koja neće tolerisati neke vaše postupke. Tokom leta moratećete da se prilagodite nekim novim okolnostima koje će nametati partnerka i verovatno ćete biti spremni na radikalne odluke bilo da se radi o ulasku u brak ili o raskidu što se ne preporučuje jer će naporan tranzit Marsa proći a vi se možete najesen naći usamljeni kajući se zbog pogrešnih odluka. Često ćete imati potrebu da dokazujete partnerki nešto, da ste u pravu po nekim nebitnim pitanjima, da imate dobre namere ma šta da je pitanju ali ona vaše ponašanje može doživljavati kao prilično agresivno i egoistično.To je uvek slučaj kada je Mars retrogradan u Vodoliji i Jarcu tako da bi bilo najbolje da sačekate jesen i ulazak Jupitera 8. novembra u Strelca kada ćete veća moći da mnogo smirenije rešavate svoje emotivne i porodične probleme. Ako budete tada slobodni, moguće je nove poznanstvo koje će vam doneti želju za ulaskom u brak.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest