Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

Horoskop prema tranzitu Meseca    Horoskop ljubavnih asteroida    Horoskop vašeg podznaka

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Mnogi vas poštuju i daju vam to jasno na znanje. Pokušavate da na fini način nekom nametnete svoje mišljenje ili da date na znanje da se sa vama ne može niko da poigrava iako u stvari vaši odnosi sa sradnicima baziraju na uzajamnom poštovanju. Trudite se da obnovite saradnju sa jednim Bikom.. duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Prijatna atmosfera i u domu ili se angažujete oko nekog ko vam je blizak, moguć je susret u domu ili odlazak negde u neko prijatno društvo. Shvatićete koliko vam znače oni koje povremeno viđate i neko će iskazati nedvosmislenu simpatiju prema vama.Najverovatnije da se radi o jednom Jarcu.duža verzija


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od  14.-20.1.2019.

Odgovara vam tranzit Merkura preko Jarca ali pazite da ne donesete pogrešnu procenu situacije jer će praviti napet aspekt sa Marsom zbog čega možete biti prilično nesmotreni u donošenju odluka koje se tiču vašeg posla, posebno ako se radi o samostalnom poslu. Trebalo bi da se mnogo više posvetite konkretnom poslu, naročito ako budete morali da budete da predate posao striktno o roku. Neko će vas potražiti da bi se sa vama dogovorio ko nekog novog, izuzetno isplativog posla, međutim Mars u Ovnu ipak može značiti potrebu da uložite i svoj novac ili da potražite nekog sponzora. Budite mnogo otvoreniji prema Ribama sa kojima možete da razmenite informacije koje će vam biti od koristi.Krajem sedmice  možete dobiti poziv koji će vas pomalo uznemiriti. Trebalo bi da budete mnogo realniji u sagledavanju vaših mogućnosti da se pomirite sa nekim koga ste svojevremeno uvredili, možda i sasvim slučajno.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Ovo bi mogao biti povoljan period za vas ukoliko imate smisla za novac i biznis jer je Mars , planeta akcije u osmoj astrološkoj kući novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa ili preko akcija, deonica,putem nasledstva, iz nekih neočekivanih izvora. Ako se nadate nekoj uplati ili novcu koji vam neko duguje, možete imati problema zbog napetom aspekta između Marsa u Ovnu s jedne strane i Saturna i Plutona s druge strane. Nemojte ulaziti u rizične finansijske transakcije u vreme pomračenja Sunca 5./6.januara niti u vreme pomračenja Meseca 21.januara. Moguće da ćete biti prilično naivni tokom januara, spremni da poverujete u sve što vam neko predloži jer je Jupiter u astrološkoj kući doma i porodice, dobro postavljen i donosi neku vrstu dobrih šansi kada je u pitanju posao sa nekretninama ili privatn biznis koji moguće uključuje i strane firme.

Merkur, vladalac vašeg znaka u 5. kući  zadovoljstva od 5.januara  podrava karijeru umetnika i kreativnih osoba a ulazi i 24. u 6. polje svakodnevnice, analogno vašem znaku.  U toku prve Mesečeve četvrti, 14. januara predstoji poznanstvo koje bi moglo biti značajno ili neka finansijka transakcija, saradnja sa Ovnom. Veoma ste praktični i ulazak Venere, planete koja vlada vašim poljem novca i privatnog posla u Strelca može vam doneti  šansu za napredovanje ili ako tražite posao, to bi mogao biti posao sa strancima.

Moguće da ćete imati u ovom mesecu vezu sa umetnikom  ali veoma energičnom i sposobnom u domenu finansija a 27. januara Merkur u Vodoliji donosi mogućnst proširenje . Emotivni život može biti veoma solidan ako ste u vezi sa osobom koja je istovremeno romantična i pouzdana. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom krajem meseca i to vas može prilično uznemiriti.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest