Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Ako ste u vezi ili braku, rešavate neka praktična pitanja. Nemojte se nervirati ako se neko iz porodice bude mešao  vaše odnose sa partnerom. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji kada se radi o osobi koja je veoma principijelna mada prema vama se ponaša veoma fer. Spremni ste da se uključite u nove poslove i da se maksimalno angažujete na poslu sa strancima.Imate podršku Bika, Jarca i Škorpije.


Nedeljni horoskop od 25.11.-1.12.2019.

Naglašen znak Škorpije i Strelca donosi intenzivnu saradnju sa strancima i mogućnost proširenja saradnje sa onima od kojih na neki način zavisite ili imate mogućnost da preko njih dođete do povećeg novca. Jedan Rak vas finansijski pomaže ili je spreman da vam učini nešto da bi vam olakšao poziciju. Ne snalazite se dobro u situaciji koja je prilično naporna i koja zahteva od vas izdržljivost i dobre nerve. Venera ulazi u Jarca i donosi podršku od strane prijatelja, moguče jednog Bika.


MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2019.

Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom donosi nove ideje i vi ćete biti u prilici da se angažujete u okviru nekog manjeg timskog rada. Mnogi misle da nešto krijete možda nešto iz privatnog života. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema Raku, Jarcu i Škorpji koji vas u velikoj meri štite kada se radi o vašim ambicijama i planovima.

Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom donosi susrete i razgovore sa onima koji vam mogu pomoći da dođete do dobro plaćenog posla. Venera i Jupiter u Strelcu podstiču vaše ambicije ali vam nisu svi naklonjeni tako da treba da pazite s kim sklapate dogovor.Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.Lava u dobrom aspektu sa Marsom. Druga polovina meseca je veoma dinamična i vi ćete imati prliike da se sretnte sa onima koji vam mogu pomoći da rešite dileme. Mlad Mesec 26.novembra na 4.stepenu Strelca.


Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest