Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Verujete da će vam se javiti osoba na koju računate i moguće ako se radi o Raku da ćete imati poverljive razgovore koji vam mnogo znače. Neko je spreman da u vaše ime razgovara o nekoj veoma bitnoj temi. Sigurni ste u sebe i malo ko je u stanju da vas pokoleba po pitanju finansija ili pitanja koja se odnose na krupne poslove. Moguća je romansa sa Škorpijom.

17.10.2019.

Ne odgovara vam tranzit Meseca preko Blizanaca, čini vas nervoznim a potreban vam je mi. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima od kojih na neki način zavisite ali zato nemat mnogo razumevanja sa saradnike koje ste upoznali nedavno. Moguće da ćete dobiti dobre ideje koje nećete biti spremni da prihvatite jer vam to trenutno ne odgovara iako su oni verovatno u pravu. Ljubavni život je u drugom planu, osim ako niste zbog nečega ljubomorni na partnera i dajete mu to na znanje.

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Uvereni ste da imate mnogo neprijatelja i da mnogi ne žele da vam se suprotstavljaju ali vam u stvari čine neku vrustu usluge iako vas možda ne vole. Prilično ste nesiurni u sebe zbog tranzitnog Marsa i Sunca koji vma ni na koji način ne odgovaraju, posebno ako imate neke vanredne troškove. Pokušavate da napravite dogovor sa onima koji su vam simpatični ne razmišljajući o tome da li su ti poslovi unosni ili ne. Skloni ste rizicima. Škorpija vam je naklonjena kao i jedan Jarac. Bik će vam pružiti neku vrstu podrške u vezi sa novim idejom.

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Naglašen znak Vage vam ne odgovara ali Škorpija je drugi znak koji će dominiriti sa tri planete što će vam doneti satisfakciju u poslovanju sa strancima. Nemojte minimizirati neprijateljski stav onih sa kojima inače imate problema i pokušašajte da u vreme punog Meseca 13. poslednje Mesečeve četvrti 21. ili u vreme mladog Meseca 28. postinete dogovor sa vodenim znacima. Za sada vam je jedna Škorpija najsigurniji partner i mogući su dobici preko nje, posebno ako radi sa strancima ili ako se bavi bankarstvom.Verujete da možete da izađete nakraj sa vatrenim znacima ali bi bilo bolje da izbegnete sa njima bilo koju vrstu saradnje ili dogovora jer se verovatno neće pridržavati onoga što ćete čak staviti i u pismenu formu u vidu ugovora. Potražite savet Jarca koji će vam biti od velike koristi i u finansijskom i u svakom drugom ‚pogledu. Ljubavni život je veoma dinamičan jer imate nekoliko opcija, pitanje je samo šta je za vas trenutno najvažnije,posao ili ljubav.


Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest