Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog posla koji nije toliko isplativ koliko vam se čini. Budite spremni da se uključite u zajednički posao sa jednom Devicom ili Bikom koji imaju jasnu predstavu šta je to što vi želite ispremni su da vam pomognu. Verujete da ste na pravom putu da nađete način kako da ispoljite svoje kvalitete u domenu umetnosti ili posla koji zahteva dobru saradnju sa strancima. Moguća romansa sa Devicom ili Jarcem.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Mesec u Ovnu početkom semicei tranzite preko astroloških kuća posla i novca sa poslednjom Mesečevom četvrti u Blizancima donosi mogućnost rešavanja problema sa nekretninama ili ako radite na nekom velikom projektu, možete se ostiti odgovornim i za ono što se vas lično ne tiče. Pokažite više razumevanja za tuđe slabosti ili za probleme ljubavnog partnera koji se ne snalazi najbolje u vašoj vezi zbog tempa koji mu namećete.

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Ovo nije naročito lak period i pošto je jako naglašena simbolika Device jer je za Ribe šesto polje prepuno planeta  analogno znaku Devici i verovatno ćete morati da se opredelite šta želite. Bićete u procepu između onoga što vi želite I što neko drugi smatra da bi trebalo da radite.

Od 11. Avgusta kreće sedme polje  javnosti i partnerskih odnosa da biva dominantno i vi ćete morati da se prilagodite nečemu što vam ne odgovara. Uzdrmana pozicija zbog direktnog Jupitera I moraćete da vagate za i protiv. Mesečeve četvrti vam osim 7. Kada bude prva Mesečeva četvrt ne odgovaraju vam. Kalkulisaćete kako da se izvučete iz neke emotivne price koja vas u velikoj meri opterećujete.

Izgradnja, kupovina stanova, porodicčna pitanja  biće tema 23. u vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima i vi ne možete mnogo da uradite nego ono što se od vas očekuje. Imate način da se postavite maksimalno profesionalno I izvučete za sebe korist I dobru reputaiju. Možete biti previše subjektivni I nedovoljno tolerantni vas čini nepopularnim naročito ako ste opredeljeni za timski rad. U drugoj polovini moguća je avantura koja vodi ka nečem konkretnom.


Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest