Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Trebalo bi da imate poverenja u Jarca i Škorpiju jer su vam oni najodaniji. Nemojte praviti aranžmane sa kojima se intimno ne slažete i koji vam ni po jednom pitanju ne odgovaraju osim po finansijskom. Ipak to bi vas skupo satajalo.

19.6.2019.

Kreativni potencijali su izraziti i vi ćete imati šanse da pokažete svoj kapacitet i takođe ćete imati mogućnost razgovora sa Jarcem i Škorijom. Dobro se slažete da Ovnom ili Rakom. Nekome je stalo da vam da na znanje da ste kooperativni.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Ona-Na pomolu je strastvena veza ako već niste u njoj, moguće da se radi o nekadašnjoj,obnoveljnoj ljubavi sa osobom koja je veoma okupirana novcem. U sferi finansija nalazite zajednčku temu.

On-Osećate veliku potrebu da se nametnete nekoj dami koja je više puta davala na znanje koliko joj značite i šta od vas očekuje.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Bikom, Ribama i Jarcem.

19.6.2019.

Ona- Ako vam se dopada neki vatreni znak, verovatno ćete sa mnogo entuzijazma ući u vezu koja će vam doneti mnogo zadovoljstva ako ste spremni da je sledite u svemu uključujući tu i odlazak u inostranstvo. Imate način da rešite dilemu u vezi sa jednim Ovnom.

On- Ako vam partnerka ne uliva poverenje ili ne želi da u nečemu popusti, nemojte biti ljuti ali vatreni znak vas može izbaciti iz takta. Lav i Strelac nisu u ovom periodu za vas a Ovan može biti prijateljski nastrojen. Dama Škorpija ili Jarac vam najviše odgovara.

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 10.-16.6.2019.godine

Naporan period ako planirate velike poslove a sa Blizancima i Lavom ne nalazite zajednički jezik. Imate potrebu da se dogovorite sa onima koji su vam veoma bitni za posao oko nekih ključnih pitanja. Moguć je odlazak na put, negde u inostranstvo gde niste sigurni da ćet biti prihvaćeni na način kako bi to trebalo. Ako idete kod familije nemojte se raspravljati sa njima. U ljubavi ste prilično nezainteresovani ali moguće da će vam se udvarati Jarac ili Škorpija i vi ćte to prihvatiti. 

MESEČNI HOROSKOP

JUN 2019.

Ne morate mnogo da brinete ako imate dobru ekipu saradnika jer će vam dati na znanje da mogu da  vam pomognu. Ide vam u prilog tranzit Marsa koji je u Raku iako slab, dobar za one koji se bave umetnošću ili rade sa mladima. Mlad Mesec 3.juna donosi rešavanje pitanja nekretnina ili razmatranje započinjanja privatnog biznisa. Pokušajte da poslušate savete jedne Device čak iako se sa njom ne slažete shvatićete da imate prilike da sa njom ostvarite dobru komunikaciju i dobre poslove.

Okolina smatra da ste previše ambiciozni, skloni ste iscrpljivanju. Humanost vas zaista  ispunjava zadovoljstvo.Merkur i Sunce prvo u polju privatnosti pa u polju ljuabvi čini vas dobronamernim,zaljubljivim i kretavinim. Moguće da želite da se bavite modom, nekretninama, nekim novim poslom koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Pokušavate da se nametnete jednom Lavu ali on nije spreman da prihvati vaše uslove pod kojima želte da sa njim sarađujete. Moguć je susre sa važnim saradnikom preko posrednika. U ljubavi ste veoma plemeniti i spremni da se priviknete na nove momente u vezi koje vam nameće partner, moguće jer je posvećen mnogo više karijeri. Dobro se slažete sa vazdušnim i vatrenim znacima.


Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest