Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Imate mnogo nekih manjih problema ali ste u stvari spremni da rešavate neku situaciju sa partnerom ili sa poslovnim partnerima ali niste sigurni šta je za vas najbolje rešenje. Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Bikom ili Devicom oko nečega što je bio povod raspravama. Ipak, imate Blizance koji vas po mnogo čemu podržavaju.

10.1.2020.

Pomračenje Meseca u polju kreativnosti može doneti ideju koju biset mogli poželeti odmah da realizujete i moguće da će se naći neko ko će vam izaći u susret. Trebalo bi da se javite Škorpiji ili Jarcu i da od njih zatražite savet koji vam može biti od velike koristi.

9.1.2020.

Spremni ste da se uključite u poslove koj vam predlaže jedan Lav i verovatno ćete ga poslušati naročito ako vam preporuči Bika ili Ribe. Trudite se da se osamostalite ili da uradite sve onako kako biste vi želeli,niset u stanju da pravite kompromise. Verujete u dobre namere jednog Raka koji često putuje u inostranstvo

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Dobijate poziv koji ćete verovatno odbiti ako se bude radilo o izuzetno upornoj osobi koja se trudi da privuče vašu pažnju na načn koji vas nervira. Nemojte se previše nervirati zbog komentara jednog Lava ili nekog Strelca na račun vaše ljubavne veze.

10.1.2020.

Romantičan dan pun neizvesnosti i iznenadnih situacija u kojima se možda nećete snaći ali ćete ipak biti spremni da prihvatie ono što vam se dešava na način na koji to vama odgovara. Verujete da možete da nađete izlaz iz manje krize u kojoj ste se našli, ne svojom krivicom.

9.1.2020.

Mesec ulazi u znak Raka i sprema se da đe u fazu pomračenja što vama ne odgovara kada je ljubavni život u pitanju jer niste u stanju da donesete odluku koja bi za vas bila najbolja. Nemate jasno zacrtan plan kako da prevaziđete trenutne probleme koje imate sa stalnim partnerom.


Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Pomračenje Meseca utiče na vas, posebno kada se radi o poslu koji bi trebalo da vam donse dobru reputaciju. Moguće da će vam se ukazati šansa o kojoj ste maštali. Jedna Škorpija i jedan Jarac računaju na vas i očekuju da im se javite. Dobijate vesti od neke osobe koja se bavi umetnošću- Nemojte se truditi da se previše istaknete u poslu koji bi mogao biti rizičan. Sačekajte da se čujete sa osobom koja vam je dala na znanje da na nju možete uvek da računate.


MESEČNI HOROSKOP

Januar 2020.

U oprvoj polovini meseca ste veoma zauzeti razmišljanjima o nečemu što je već trebalo da uradite ali su vas mnogi saplitai i dalje to rade. Mars u Strelcu je prilično agresivani ne pokazuje prema vama dovoljn poštovanja u vidu osobe koja je oduvek bila prema vama kritički nastrojena. Pomračenje Meseca 10. može doneti šansu za razgovor sa nekim vodenim znakom a poslednja Mesečeva četvrt 17. razgovor o ulaganju i o nekom povećem novcu dok će mlad Mesec u Vodoliji doneti pojačanu intuiciju ali i manje probleme u saradnji sa onima koji su vam neophodni u svakodnevnom radu.Moguć je susret sa Bikom koj vam mnogo znači u drugoj polovini meseca i nastavk bilo saradnje ili emotivne veze. Na Jarca možete uvek da račuante.


 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest