Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste nekada radili i da vam ponudi ponovo neki oblik saradnje. Ako se to ne dogodi, sami ćete osmisliti neki projekat koji bi mogao biti za vas izuzetno isplativ.

19.6.2019.

Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se bude javio jedan Lav sa predlogom koji  vam ne odgovara. Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Bikom u vezi sa nečim što vas je oduvek nešto veoma važno nerviralo.

 


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Ona-Spremni ste da uđete u vezu sa jednim Bikom koji vam je oduvek bio lojalan. Verujete u mogućnost nalaženja zajdničkog rešenja po pitanju odlaska u inostranstvo. Ako planirate stupanje u brak, bićete veoma odgovorni i lojalni prema  partneru.

On- Ovan podstiče vaše ambicije i daje vam na znanje da možete da na njega računate. Verovatno ste u prilici da se čujete sa Blizancem koji vam je predložio zajednički put ili izlazak sa velikim društvom.

19.6.2019.

Ona- Imate priliku da se sretnete sa nekim o kome često razmišljate i moguće da se radi o nekadašnjoj simpatiji ili o nekom s kim niste bili nikada tako bliski koliko ste želeli ili ste raskinuli vezu u afektu i to vas sad u velikoj meri opterećuje.

On-Verovatno vam se dopada osoba koja je prilično nejasna bilo u načinu na koji komunicira sa vama ili u načinu na koji se ponaša. Terbalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o nekom ko je više puta pokušavao da se sa vama zbliži, naročito ako vam je stalo do te osobe.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 10.-16.6.2019.godine

Jedan povoljan period, posebno za one koji se bave poslom zbog koga imaju prilike da nastupaju u javnosti. Sve što započnete u ovom periodu može doneti veliku uspeh. Ne odustajte od ideje da karijeru nastavite u inostranstvu. Vaše predloge partner će verovatno prihvatiti iako su moguće prilično nerealni. Dobijate vesti od nekog s ki ste svojevremeno radilii i razmislićet o nastavku saradnje. Finansijska situacija može da bude prilično dobr jer verovatno radite na više strana.


 

MESEČNI HOROSKOP

Jun 2019.

Naglašeno polje posla i svakodnevnih obaveza donosi mnogobrojne prilike za upoznavanje nekih novih lica i osoba sa kojima lako možete da nađete zajednički jezik. Trebalo bi da se aktivirate u okivru onih poslova koji vam mogu doneti ličnu satisfakciju i vi ćete verovatno naći način kako da sebe oslobodite nepotrebnih obaveza. Trudite se da svima izađete u susreta a u vreme mladog Meseca 3.juna i prve Mesečeve četvrti 10. juna imaćete priliku da razgovarate o nekim novim projektima. Malo ko je svestan koliko ste spremni da naporno radite da biste uspeli. Dobijate vesti od osoba sa kojima ste nekada bili u prilici da ostvarite izuzetno skladan odnos. Ako vam se dopadne jedan Rak ili neki Ovan, verovatno će veza sa njima biti komplikovana. Možete u vreme punog Meseca 17. ući u tajnu vezu sa strancem ili osobom koja živi u inostranastvu.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest