Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

12.7.2020.

Želite da sredite situaciju u domu ili u privatnoj firmi i dajete sve od sebe da budete što je moguće efikasniji. Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako vas jedan Strelac bude stalno opominjao da niste ispunili obećanje.

Dnevni ljubavni horoskop

12.7.2020.

Ona- Osećate veliku potrebu da sa nekim iskreno razgovarate o svojim osećanjima prema jednom Biku koji trenutno izgleda nema mnogo razumevanja ili nema mnogo vremena za vas. Ako se radi o bišem partneru,moguće da vas izbegava.

On-Trudite se da ostavite pozitivan utisak na Vagu i uspećete u tome jer je spremna da preko nečega pređe.Verujete u mogućnost nastavka veze sa jednim Ovnom ili nekom Vodolijom čak iako vam to u ovom momentu izgleda malo realno.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od  6.-12.7.2020.

Sedmica počinje sa naglašnim astrološkim kućama ličnosti posla i novca da bi Mesec 12.bio u poslednjoj Mesečevoj četvrti u znaku Ovna i doneo mogućnost sklapanja dobrog posla. Imate naglašenu maštu i uspevate da krenete sa novim poslovima ili da naplatite one koji su vam se već pokazali kao isplativi. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o odnosu sa jednim Lavom koji je prilično tajanstven i često menja svoje planove. Imate mnogo načina kako da sredite pitanje finansija i vi ćete uspeti u tome jer imate dobru reputaciju. Izuzetno ste zainteresovani za jednu Škorpiju ili nekog Raka sa kojima ste možda nekada izlazili

 


MESEČNI HOROSKOP

Mesečni horoskop za vreme vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

 

Tranzit Sunca tokom ovog perioda preko znaka Raka kojim vlada Mesec koji se javlja u pet Mesečevih mena donosi fokusiranje na posao u javnosti, na promociju nekog vašeg rada koji vam može doneti dobre prihode ali i na ljubavni život.Pomračenje Sunca 21.juna znači da su mogući problemi sa javnošću ili će u ljubavnom ili partnerskom odnosu morati da pravi ustupke. Uran, suvladalac vašeg znaka vam pomaže da se izrazite na najbolji način tako da bi trebalo da zanemarite snagu Saturna vašeg vladaoca i da budete spremni da rizikujete i bavite se možda umetnošću ukoliko za tim imate potrebe.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage vam pomaže da doživite uspeh u karijeri i verovatno ćete naći zajednički jezik sa onima koji su već afirmisani. Merkur u sedmom polju čini vas konfuzinim do 12.jula i moguće da nećete moći da tolerišete mnogo toga kod partnera od koga očekujete mnogo više razumevanja. Ako ste u vezi ili braku, trebalo bi da se više bavite hobijem ili nečim što vas smiruje. Jupiter, vladalac dvanaestog polja bolesti i Saturn u vašem znaku donosi probleme sa zapaljenjskim procesima i trebalo bi da koristite snagu Venere u Blizancima i da odete negde na odmor u neku banju. Ovo je dobra pozicija za umetnički posao. Mars, planeta agresivnosti i akcije ulazi 28.juna u polje porodice i privatnog biznisa. Moguće da ćete imati potrebu da se odvojite od vaših najbližnjih. Možete naći način kako da se osamite i da se snađete u nekom poslu koji zahteva dobru koncentraciju.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca u polju ličnosti donosi potrebu da se više posvetite sebi po cenu da se zbog toga sa partnerom posvađate i možda ćete želeti da postavite svoje principe i želje.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom takođe vas može motivisati da budete istrajni u onome što ste započeli ili što želite.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi izazov na ljubavnom planu ili neki poziv od osobe koja je prisutna u javnosti radi nastavka saradje.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage daje vam sposobnost da druge razumete i da doživite ljubav.Dobar aspekt između Marsa i Venere sve vreme može da vam obezbedi harmoničan ljubavni i porodični život.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i neko će biti posle tog perioda mnogo uporaniji da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.


 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest