Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

 

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Napeti ste i verovatno neraspoloženi zbog brojnih obaveza koje imate a koje vam ni na koji način ne odgovaraju u ovom momentu iako se možda radi o poslu koji ste izabrali kao poziv.Trebalo bi da nađete način kako da dođete do dobro plaćenog posla.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona Ne ulazite u raspravu sa onima koji vas svesno provociraju. Naročito ako nemate način da se dogovorite oko nečega što vam je inače veoma bitno. Verujete da ćete moći da ubedite jednu Devicu i Blizance da treba da vam daju priliku da joj nešto objasnite.

On-. Trebalo bi da se angažujete oko jedne Vage koja se bavi umetnošću i koja pokazuje inoteresovanje za vas već duže vreme. Verujete u mogućnost nalaženja zajedničkog jezika sa Strelcem.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 14.-20.9.2020.godine

Trudite se da budete fer prema jednom Lavu koji je sa  vama uvek bio na istim talasnim dužinama i nalazio vam se pri ruci kada je to bilo neophodno. Vrlo dinamična sedmica u kojoj će vaše raspolženje biti promenljivo, ali ne i vaši stavovi po važnim pitanjima. Mnogi od vas očekuju neku vrstu odluke, ali vi činite sve po onom redosledu kao vi smatrate da to treba činiti.Mlad Mesec 17.septembra donosi nove mogućnost u pogledu saradnje sa strancima. Neko vam može zatražiti novac na zajam, početkom sedice najverovatnije rođak, i vi ćete mu izaći u susret, čak iako niste sigurni kada će ga vratiti.Mnogima se dopadate i mnogi bi rado bili sa vama, a vi na to ne obraćate pažnju.Skloni ste fletu.


MESEČNI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao-Mesec je dobar za nove poslove ili naplatu onoga što ste već uradili. Polje kreativnosti je naglašeno sa Uranom koji kreće retrogradnim hodom 16.i vi se vraćate nekih starim nezavršenim poslovima koje ćete moći dobro da naplatite. Dobro je da se organizujete tako da vam period bude povoljan za zaradu jer često zanemarujete faktor novca. Imate zaštitu brzih planeta jer je Merkur u znaku javnosti do 7.avgsta a nakog toga postaje izuzetno jak u polju novca uz Sunce i to je period kada možete da mnogo toga naplatite naročito sve ono što ima veze sa inostranstvom. Polje inostranstva se aktivira 22. avgusta i vi ćete biti u prilici da se uključite u neke poslove za koje čete dobiti neku vrstu nagrade ili pohvale.I Venera, planeta kretaivnosti vam je naklonjena jer ulazi u polje javnosti takođe 7.i vi postajete osoba o kojoj se priča.Rad od kuće vam odgovara zbog Marsa u Ovnu. Zavodite red tamo gde radite ali ako radite u državnoj službi, prilično ste nesigurni da li ćete dobiti poziciju koju priželjkujete.Povoljan dan za novac jd 3.avgust kada bude pun Mesec u Vodoliji kao i mlad Mesec u Lavu 19.avgusta a 11.avgusta treba da započnete finalizaciju jednog važnog projekta jer je tadaposlednja Mesečeva četvrt u Biku.

 

Ljubav- Venera, planeta ljubavi vas štiti, tokom celog meseca, naročito ako ste osobu koja vam se dopada upoznali na poslu, ako se radi o umetničkoj prirodi i ako je neko kko izrazito polaže na svoj fizički izgled. Moguća je romasa sa osobom od koje ćete moći mnogo toga da naučite. Ako ste u braku, u prilično ste harmoničnim odnosima a ako ste slobodni, kraći putevi i umetnički krugovi su potencijalna mesta gde možete upoznati jednog Raka, Bika ili Vagu. Dopadaju vam se osobe koje pokazuju razumevanje za ono što radite i podstiču vaše ambicije.

 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest