Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova.U stvari ste uglavnom okupirani samo svojim ambicijama.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

Veoma značajna sedmica jer će biti naglašeno polje novca, inostranstva i karijere i krajem sedmice i polje  društvenog života. Vaši prijatelji igraju veliku ulogu u nalaženju posla za vas upravo onakvog kakav vam može odgovarati. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji jer možete zbog retrogradnog Merkura biti previše samouvereni ali na nerealnim osnovama. Ako se bavite umentošću niste svesni da imate jaku konkurenciju i verovatno ćete biti u stanju da da se borite sa njima ali to nije ono što je vama potrebno. Možete naći način kako da se istaknete u poslu sa strancima.
Ljubavni život je veoma buran ali vi niste dovoljno tolerantni niti imate sluha za one koji vas iskreno vole, naprotiv,prilično ste samovoljni i previše samouvereni da možete uvek da vladate situacijom. Početak sedmice donosi burne dane, možda i rasprave sa neki ko vam je veoma simpatičani ko će vam se naći pri ruci kod bitnih pitanja, tako da je ljubavni partner neko ko vam rešava mnoge druge probleme.


 

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2019.

Većina predstavnika vašeg znaka oseća se iscrpljenim obavezama koje ne može da postigne i koje deluju prilično opterećujuće jer su vezani za rokove.

Ulazak Merkura 5. će vam pomoći da se malo bolje organizujete a u vreme pomračenja Sunca 5./6.moguća je manja nervoza zbog nesposobnosti da organizujete svoj život kako biste želeli. U stvari verovatno ćete želeti da svoj život držite pod kontrolom i pokušaćete da se organizujete tako da vam ostane više vremena za privatan život.

Mars je  u 4.kući u padu i potrebno je da se organizujete u okviru porodice ili privatnog života. Potrebno je da obnovite odnos sa nekim osobama koje su vam izuzetno drage a Jupiter koji prelazi preko 12.kući opterećen jer prošlošču, Venera donosi čežnju, neka sećanja nešto bi moglo da se aktivira iz prošlosti, Moguće je pomirenje sa nekim ko vam je izuezetno drag. 14.januara jer će biti prva Mesečeva četvrt  u Ovnu a  nov posao možete naći u vreme punog Meseca 21. kada je takođe moguć i neki neočekivani dobitak ali  i neko malo uznemirenje. 27.januara obnavljanje nekih starih veza.

Ljubavni život može biti prilično komplikovan jer nemate osećaj da primate dovoljno pažnje i ljubavi ma koliko da pružate. Dobro se slažete sa Ribama ali sa Ovnom, Vagom ili Strelcem možete imati komplikovanu vezu, možda tajnu. Ako vam se dopada osoba koja je veoma posvećena svojoj karijeri ili se radi o umetniku, naučniku, verovatno ćete započeti vezu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest