Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Pokušavate da budete praktični i spremni ste da se uključite u posao koji zahteva od vas veliko angažovanje. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako se ne bude sve odvijalo kako ste želeli, posebno ne odnosi sa jednim Rakom ili Devicom. Dobro se slažetesa Škorpijom koja vas u potpunosti razume, ma o čemu da se radi. Moguča je romansa sa jednom Ribom.

17.10.2019.

Možete dobiti priliku o kojoj ste maštali i vi ćete se posvetiti poslu koji bi za vas mogao biti veoma zahtevan u svakom pogledu ali vama to odgovara. Trebalo bi da se angažujete više oko nečega što bi potencijalno moglo značiti za vas bolju perspektivu i bolje prihode iako vam možda radna sredina ne odgovara na način na koji ste vi to navikli. U ljubavi ste autoritativni i zahtevni.

 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Imate velike ambicije ali moguće da ćete da budete u prilici da donesete pogrešnu odluku. Ako vam jedna Škorpja daje savete, razmislite da li ćete ga prihvatiti. Ako imate emotivnu vezu ili brak sa osobom koja se bavi sličnim poslom, moguće da ćete doći u konflikt sa partnerom.Želite da budete samostalni ali ljubavni partner bi mogao da vam se previše meša u vaš život i vaše odluke.. Ljubavni život je dobar ako ste u vezi sa Škorpiju, Devicu ili Ribe.

 

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Tokom ovog meseca imate mnogo načina da regulišete mnogo toga što vam izgleda prioritetetno ali ipak niste spremni da napravite selekciju i da se postavite energično i da se posvetite samo jednom poslu. Pokušavate da se naviknete na tempo koji vam nameću potrebe posla. Verovatno se angažujete na nečemu što vam je najisplativije i zbog toga morate da odustanete od onoga što biste vi najradite radili i čime biste se bavili. Verujete da će vam se javiti jedna Škorpija, jer će ovaj znak biti prepun planeta posle 8. a naročito posle 23. kada Sunce bude ušlo u ovaj znak. Moguće su razne vrsta dogovora sa Rakom u vreme poslednje Mesečeve četvrti 21.oktobra ili sa Lavom ili Škorpijom 28. u vreme mladog Meseca dok u vreme punog Meseca 13.oktobra možete očekivati da vam se javi neko s kim nemate uvek baš sjajan odnos ali vi ćete ipak pristati da se angažujete oko zajedničkog posla, posebno ako se radi o privatnoj firmi. Možete razmatrati mogućnost ulaska u brak ili rešavati zajedničke probleme u vezi sa vlasništvom.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest