Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Mesec prelazi preko Ovna i donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za porodične probleme. Nemojte se nervirati ako vam se ne javi jedan Strelac ili neki Lav. Svojom plemenitošću uspevate da pridobijete naklonost osoba sa kojima često dolazite u konflikt. Ne bi trebalo da se nervirate zbog onoga što čujete na svoj račun. Moguča romansa sa jednim vodenim znakom.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25.11-1.12.2019.

22.11.2019.

Ulazak Venere u vaš uznak sredinom sedmice a deluje na vas povoljno jer ćete verovatno dobiti želju da uradite nešto za sebe lično ali ćete pokazati i dovoljno strpljenja da se bavite i problemima jedne Vage ili nekog Bika. Poslovi sa Strelcem ili Lavom mogu doneti zadovoljstvo takođe sredinom sedmice  zbog mladog Meseca u polju intuicije i tajnih simpatija, kreativnosti i vi ćete svakako pokušati da se angažujete oko nekog ko vas u poslednje vreme motiviše da se mnogo više posvetite svojoj karijeri.

 

MESEČNI HOROSKOP

Novosti 2019.

Saturn, vladalac vašeg znaka je sve vreme u dobrom aspektu sa Merkurom zbog čega možete očekivati uspeh u pisanju, u bilo kom poslu kao i u saradnji sa strancima. Vaša karijera ide uzlaznom linijom. Početak sedmice donosi neke odluke koje mogu biti za vas veoma bitne na duži rok, posebno ako radite u medijima.

Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom čini vas efikasnim i veoma uspešnim.Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom donosi uspeh u javnosti i mogućnost nastvka saradnje sa jednim zemljanim ili vodenim znakom.Trebalo bi da se više fokusirate na poslove koje bi mogli da vam donesu bolje prihode ili da osnujete svoju firmu.

Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.Lava u dobrom aspektu sa Marsom može doneti ljubomorne scene jer su i Venera i Jupiter u polju tajnih ljubavi tako da bi trebalo da izbegavate bilo koju vrstu flerta ako ste u stalnoj vezi ili braku.

Mlad Mesec 26.novembra na 4.stepenu Strelca podstiče vašu maštu i kretavnost i donosi uspeh u ljubavi.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest