Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Možete rešiti probleme o kojima do skora niste razmišljali. Verujete da ćete biti u stanju da se angažujete na projektu koji zahteva veliku kreativnost. Trudite se da budete u toku događaja ako ste umetnik ali mnogima smeta način na koji sebe namećete, moguće da ste previše direktni ili previše zahtevni. Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru,posebno ako se radi o osobi koju dugo poznajete i sa kojom niste uvek mogli da uspostavite dobru komunikaciju.


 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Nekome je stalo da sa vama ostvari dobru saradnju i početkom sedmice jedan Ovan će biti spreman da vam učini uslugu i vi ćete mu dati na znanje da može da računa na vas. Ne oklevajte kada se radi o nekom ko je voma uspešan i ko želi da sa vama uđe u posao sa nekretninama. Pokušavate da se angažujete na poslu koji bi mogao da bude veoma isplativ. Trudite se da nađete način da uverite osobu koja vam je draga da nema razloga da vam bilo šta zamera. Poslednja Mesečeva četvrt 23. avgusta donosi manje zdravstvene tegobe.


 

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Naglašeno škorpijonsko polje u Lavu mogli biste biti prilično opterećeni sumnjama da li ćete uspeti ali sa Marsom u osmom polju imate mnogo  energije ali su prisutne ishitrene reakcije zbog Venere u Lavu. Jarac u podznaku  bi morao da bude maksimalno ispravan u svojim odlukama i u odnosu sa saradnicima.
Ako ste na bilo koji način napravili neki propust imaćete priliku da to ispravite ali i da možda zavedete red među saradnicima. Dajete na znanje da ste maksimalno spremni da se angažujete na poslovima koji će biti profitabilni.

1.avgusta mlad Mesec pruža šansu da započnete nov posao, naročito je ova pozicija naklonjena rođenima na kraju znaka. Venera nije baš tako sjajno postavljena, slaba je u odnosu na vaš znak naglašena posesivnost I ponovo će biti slaba u Devici u drugoj polovini meseca I moraćete da budete praktični čak I kada je ljubav u pitanju ali Merkur ulazi u Devicu tek na kraju period ali biće jak u Vodoliji i moguća zarada preko pisanja i preko saradnje sa strancima. Moguć je flert sa nekim ko često putuje I ako budete imali dovoljno strpljenja. Partner je takođe veoma ambiciozan ili razmišlja kako da uveća zaradu jer 7.prva Mesečeva četvrt donosi dobru ponudu a 15. pun Mesec u polju posla i novca donosi dobru zaradu. Poslednja Mesečeva četvrt donosi nove poslovne ponude

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest