Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Želite da se angažujte na poslu sa onima koji su iskusni ali niste u stanju da u nečemu popustite. Niste u stvari sigurni šta hoćete jer ono kako biste vi repavali neke probleme, ne dopiru do onih sa kojima biste želeli da proširite saradnju. Brine vas situacij u kojoj se nalazi član porodice, moguće da to doživljavate na dramatičan način.

10.1.2020.

Pomračenje Meseca u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi vam mogućnost nalaženja rešenja, uz prilične teškoće u komunikaciji sa nekim ko vam je veoma važan za poslovnu saradnju. Iako vam se dopada ideja o novom partnerstvu, dobro razmislite o tome.

9.1.2020.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama misle drugi čak iako se radi o osobama koje su vam vveoma bliske. Poslovni partneri nemaju mnogo razumevanja za vas.Imate mnogo načina kako da izađete iz situacije koja vas u velikoj meri opterećuje.Trudite se da privučete pažnju jednog Raka.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Niste toliko okupirani ljubavnim temama koliko poslom. Možete čak biti i pomalo nervozni ako partner ne bude imao strpljenja za vas.Trudite se da budete fer prema stalnom partneru a ukoliko ste slobodni, moguć je flert sa nekim ko vam po mnogo čemu u stvari ne odgovara.

10.1.2020.

Možete biti prilično uznemireni zbog nemogućnosti da se sporazumete sa partnerom na način nakoji biste želeli. Verovatno ste u prilici da razgovarate iskreno o onome što vas ošterećuje ali će partner ipak pokazati dovoljno dobre volje da vam učini po volji u vezi sa bitnim pitanjima.

9.1.2020.

Dan je povoljan za one koji su hiper senzbilni i spremni da učine neku uslugu partneru ili osobi kojoj se trenutno udvaraju. Ako se na početku veze, dobićete mogućnost uspostavljanja dobre veze sa nekim ko je izuzetno simpatičan i sa kim možete imati solidnu vezu. Ako ste u braku, prilično ste opterećeni obavezama.

 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2019.

 Ostajete pri svom stavu kada se radi o poslu sa jednim Bikom ili Rakokm. Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere. Nemojte ulaziti u raspravu sa Blizancem ili Devicom kada se radi o poslu koji bi mogao da bude izuzetno profitabilan. Pokušavate da pridobijete naklonost jednog Lava ili Strelca sa kojima možete biti u dobrim odnosima. Neko želi da vas fascinira na način koji vam imponuje. Ako planirate put u inosranstvo, trebalo bi da dobro razmislite o onom što vas tamo očekuje.

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2020.

Najvažniji događaj ovog meseca biće  ulazak Marsa u znak Strelca što se može loše odraziti na vaše zdravlje i pomračenje Meseca 10.januara u polju komunikacije. Sledeći momenat je polovina meseca kada Venera ulazi u Ribe, Merkur u Vodoliju kao i Sunce 20. Želećete da se sretnete sa nekim ko vam je veoma značajan, možda set iste struke. Ako vam se dopadaju Bik ili Vaga, verovatno ćete uspeti da nađete način kako da se sa njima češće viđate. Poslednja Mesečeva četvrt 17.januara donosi mogućnost uspeha u javnosti ili u poslu koji bi mogao biti za vas izuzetno značajan. Mlad Mesec 24. u polju novca i posla može doneti priliku o kojoj ste maštali.Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri moguće jednoj Ribi ili nekoj Škorpiji.

 


 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest