Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Aspekt između Sunca u Meseca mogli bi vam doneti mnogo toga novog na poslovnom planu ali je potrebno da napravite doba raspored rada. I dalje ste okupirani razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Ovan ili neka Vodolija

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

 


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

Jaka intuicija će biti posebno naglašena kada se radi o nekim tajnim ljubavima. Uran i Venera utiče na oktobarsku Škropiju i moguće da ćete se aktvirati u sferi emotivnog života mada ste pomalo nepoverljivi i verovatno ćete želeti da sredite odnos sa partnerom na način koji odgovara vašem egu. Ako ste novembarska Škorpija, verovatno uspevate da se snađete u onim segmentima života koje su vam bitne a krajem perioda postajete mnogo više okrenuti ka sebi i svojim ličnim ciljevima, moguće u vezi sa stručnim usavršavanjem.Ulazak Sunca u znak Ovna donosi nove mogućnost na poslovnom planu ali u stvari možete dobiti neke nove angažmane ili neke nove obaveze. Kraj sedmice donosi mogućnost da doživite susret sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Venera u vašem znaku u dobrom aspektu sa vatrenim Marsom ne uspevate baš da držite konce u rukama kada je emotivni život u pitanju. Početak meseca može biti prilično stresan i kada Venera uđe u Strelca osim ako ne budete spremni da se upustite u vezu sa osobom koja je sklona paralelnim vezama.Polje posla je odlično aspektovano i aktiviraće se ulaskom Venere u ovaj znak jer ćete biti u situaciji da zaradite preko redovnog posla ali i nekih honorarnih poslova posebno preko rada sa strancima. Najviše na vas deluje u pozitivnom smislu to su Jupiter, Venera i jak Merkur u trećem polju intelekta i emotivne stabilnosti ali Saturn u Jarcu može da donese i to unazad godinu dana česta neraspoloženja ali najjači je Neptunu Ribama i donosi vam potrebu za romantičnim osećanjima ili da se posvetite duhovnosti religiji, umetnosti.Trudite se da racionalizujete emocije i odnose sa kolegama i rođacima ali vas to iscrpljuje ima mnogo onih koji su vam odani naročito Jarac ili Devica. Pomračenje Sunca u Jarcu neće doneti preteranu ˘nervozu jer vas štiti Merkur možete se baviti analizziranje m svojih postupaka.Početkom januara 5./6. pomračenje Sunca može doneti nervozu i nestrpljenje kada se radi o odnosu sa saradnicima koji su prilično svojeglavi. Prva Mesečeva četvrt 14.januara može vam doneti neke nove obaveze na poslu koje će vas prilično opteretiti.

Pomračenje Meseca u Lavu u 10.kući karijere kao neka manja pretnja od strane neke osobe koja može biti prema vama neprijatna a to će se dogoditi 21.januara i vi ćete biti prilično nesigurni u sebe, posebno kada se radi o vašem poslu.Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 27. donosi mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa poslom sa strancima.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest