Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

3.4.2020.

Mesec u Lavu vas čini autoritativnim i spremnim da se upustite u nove poslove koji bi mogli da zajedno sa nekim Rakom budu izuzetno profitabilni Tražite način kako da se angažujete u poslu sa strancima koji su vam već nagovestili moguću saradnju.

2.4.2020.

Imate mnogo planova i ideja kako da izađete nakraj sa problemima drag ali vi kao da niste svesni da biste mogli ostvariti mnogo bolju komunikaciju ako biste bili prijatniji i spremniji da se upustite u u ravnopravan dijalog.

Ljubavni horoskop

3.4.2020.

Ona-Ako morate da pristanete na nešto što vam ne ogovara, ipak budite taktični i trebalo bi da nađete način kako da partneru objasnite razlog stava. Dobijate vesti od jednog Jarca koji ima dobre namere prema vama

On- Ne želite da ostavite neko pitanje ili dilemu neračćišćenu ako se radi o osobi sa kojom ste iz nekih razloga često u kontaktu.Moguć konflikt sa Jarcem. Dobijate vest od Vodolije.

2.4.2020.

Ona-Ako morate da pristanete na nešto što vam ne ogovara, ipak budite taktični i trebalo bi da nađete način kako da partneru objasnite razlog stava. Dobijate vesti od jednog Jarca koji ima dobre namere prema vama

On- Ne želite da ostavite neko pitanje ili dilemu neračćišćenu ako se radi o osobi sa kojom ste iz nekih razloga često u kontaktu.Moguć konflikt sa Jarcem. Dobijate vest od Vodolije


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 30.3.- 5.4.2020.

 Verujete da ste u prilici da dođete do nekog vanrednog prihoda. Trebalo bi da se aktivirate u domenu poslova koji vam mogu doneti dodatne prihode ili ćete razmislite kako da se postavite prema onima koji su vam oduvek bili lojalni. Ne bi trebalo da odustanete od onoga što ste želeli nekada da započnete kao posao. Dobro se slažete da Jarcem, Ribama, Bikom ili Rakom. Mnogi će vas zvati i pitati za savete i vi ćete im dati na znanje da mogu da računaju na vas. Verovatno ste zaljubljeni u nekog ko nije slobodan. Ako ste u zategnutim odnosima sa Vagama i Blizancima, budite ipak tolerantniji ako se radi o nekom ko vam je izuzetno drag.


MESEČENI HOROSKOP

April 2020.

Posao -Naglašen znak Raka sa prvom Mesečevom četvrti, u vašem polju inostranstva  donosi vam mogućnost uspostavljanja kontakata i vi ćete do punog Meseca 8.aprila pokušati da uspostavite dobru vezu sa onima koji mogu da vam pmognu. Povoljan je  period u vreme Mesečevih mena, i 15.aprila u Jarcu, poslednja Mesečeva četvrt vam donosi mogućnost da se sa nekim objasnite o nečemu veoma bitnom. Ono što drugima ne odgovara pozicija Merkura u Ribama, vama odgovara.

Od 7. do 26. dobar aspekt između Merkura koji vlada poljem ljubomore a nalazi se polju ljubavi a delimično u polju svakodnevnice i ako ste odvojeni od partnera stalno ćete se čuti sa partnerom. Dobar aspekt Merkura i Marsa donosi mogućnost dobre komunikacije. Mars u Vodoliji je slab i niste u stanju da budete previše racionalni. Morate da dobro merite svaku reč, jer je polje intelekta jako. Pluiton kreće 26. retrogrado

Poslovni partneri, kolege, često nemaju razumevanja za vas i to će doći do izražaja u Blizance, bićete skloni polemisanju ali ćete verovatno da napravite neku drugu vrstu saradnje, i moguće da ćete nametnuti neki drugi stil i saradnja može da bude bolje. Slab Mars daje vam a utoritativnost ali na fini način, spremni ste na neka popuštanja, taktični ste, vi ste jedan od najupornijih znakova ali moraćete da kontrolišete šta kome pričate a Jupiter i Pluton u konjunkciji su isuviše moći i dobićete možda dobru poslovnu pondu. Možete da budete netaktični i možda ćete da doprinesete pogoršanju odnosa sa onima koji su vam potrebni na poslu..Pun Mesec u Vagi 8.aprila može doneti racionalan stav prema onome što vas inače opterećuju. Mnogi vam idu na nerve ,posebno jedan Ovan. Do 18. atmosfra u domu je prilično stresna, bilo bi dobro da negde otputujete i da se osamite. Možete međutim veoma angažovani na poslu nakome se nosi neka uniforma.Moguće je uključenje u poslove koji su dobro plaćeni.

Ljubavni – Neko novo poznanstvo u vreme poslednje Mesečeve četvrti donosi racionalnijem stavu prema svim pitanjima. Mlad Mesec u Biku 23. uz Uran može doneti neku ljubavnu vezu, flert a a ko ste u braku vodičete neke veoma važne ragovore sa partnerom. Venera kao vladalac polja partnerskih odnosa, u osmoj kući donosi mogućnost paralelne veze ili veze sa nekim ko nije slobodan i moguće da ćete uči u neku vrstu tajne ljubavi, kao da ste skloni tajnim vezama ili će vaš partner biti sklon da takođe flertuje ili neće biti slobodan.Trebalo bi da se više orijentišete na jednog Raka ili Ribe sa kojima možete ostvariti dobru komunikaciju.Partneru je potrebna vaša podrška. Nemojte biti previše strogi kada sudite o partneru dok ne proverite istinitost onoga što o njemu čujete.

Zdravlje– Nervoza.

 


 

Facebooktwitterpinterest