Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Neko želi da sa vama obnovi saradnju i sa započne pregovore o nekom novom poslu.Ne bi trebalo da se previše angažujete oko jednog Ovna ili nekog Raka koji vam ne uzvraćaju istom merom na vašu plemenitost.

19.6.2019.

Potrebna vam je podrška od jedne Device ili Raka ali vi niste spremni da se previše angažujete oko nečega što vam je bitno. Verujete da će vam se javiti jedan Jarac, Ribe ili Device. Trebalo bi da imate više strpljenja za one koji su vam izuzetno naklonjeni.


 

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Očekujete nečiji poziv ali to se verovatno neće tako brzo dogoditi, najverovatni danas neće. Nemojte oklevati kada se radi o susrtu sa Strelcam bez obzira što nemate priliku da ga često viđate.

On- Dobro se slažete sa Jarcem koji je lojalan i sa kim nemate nikakvih problema  u komunikaciji. Pokušajte da budete tolerantniji prema Lavu koji nema razumevanja az vaše probleme rapoloženja.

19.6.2019.

Ona- Znate šta hoćete i postavićete se veoma olučno prema partneru koji ima neke svoje principe ili pokušava da vas na nešto nagovori. Verujete da možete da se snađete u  prilično komplikovanoj situaciji ako ste u vezi sa  Jarcem ili Rakom.

On- Nemojte po svaku cenu insitirati na nečemu što partnerka ne želi, posebno ako se radi o dovoru koji podrazumeva rešavanje stambenog pitanja Trudite se da nađete najpraktičnije rešenje za nešto što vam u stvari ne odgovara ili još uvek niste načisto šta želite.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 2.-9.6.2019.

Bićete predmet kritika u vreme mladog Meseca 3.juna ili ćete biti pod nekom vrstom stresa i opterećenja šta li o vama misle drugi.Previše naglašeni vatreni i vazdušni znaci vas čine sklonim jakim emocjama ali srećom Uran vas čini staloženim kada dobijete želju da se provedete sa nekom osobom koja je radzragana i vesela. Imate mogućnost da dobijete preko igara na sreću. Uglavnom skrivate prave emocije, moguće i strahove i moguće da imate nerešene probleme ali ako usmerite svoju energiju na saradnju sa strancima, dobićete poveći novac i šansu da napredujete. Ako sarađujete sa Strelcem možete dobiti šansu da napredujete i zaradite ali pazite s kim sklapate posao jer moguće da se radi o nekom ko je prilično sklon da krši zakon. U ljubavi ste veoma jednostavni i verovatno vam je simpatičan jedan Ovan ili neki Blizanac.


MESEČENI HOROSKOP

Jun 2019.

Mnogo toga će se dešavati na šta samo prividno nemate uticaja a u stvari imate priliku da se dogovorite oko važnih pitanja posebno sa jednim Rakom, Ribama ili Jarcem. Ne ulazite u raspravu sa Bikom niti u bilo kakvu vrstu dogovor koju nećete moći da poštujete. Sami sebi određujete prioritete. Dobijate vesti koje niste očekivali a verovatno se tiču vašeg odnosa sa nekom prilično neodlučnom osobom sa kojom možete lako da obnovite vezu. Emotivno ste prilično uzdrmani i spremni da se upustite u prilično rizičan odnos sa osobom koja vas ceni ali nema dovoljno vremena za vas ili nije energična na način koji bi vama imponovao. Trebalo bi da budete mnogo popustljivji prema jednom Jarcu koji vam je privržen ali vas verovatno više privlače Ribe ili Rak a u drugoj polovini meseca i neki Ovan ili Lav. Dobijate šansu da se u vreme punog Meseca 17. istaknete na poslu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest