Horoskop za vaš znak – Škorpija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Naglašen znak Strelca i Lava  čini vas sklonim iscrpljivanju. Dobijate vesti od nekog ko vam je nekada bio veoma značajan i sa kim ste mogli nekada da se dobro slažete. Devica je spremna da pređe preko nečega ali vi ste prilično napoverljivi ako vas je kad-tad uvredila. Nemojte ulaziti u posao sa Vodolijom ako niste sigurni da će biti loajlna.

10.1.2020.

Pomračenje u Raku vam donosi mogućnost susreta sa nekim ko vam je veoma značajan i sa kim možete da ostvarite dobru komunikaciju i saradnju samo ako budete spremni da preko nečega pređete. Verujete da ćete uspeti da napravite dogovor sa strancima od kojih očekujete konkretnu ponudu.

9.1.2020.

Tranzit Meseca preko Raka donosi smirenost i staloženost. Želite da se upustite u posao koji bi mogao da vam donese materijalnu sigurnost, naročito ako se radi o poslu sa jednom damom rođenom u znaku Raka. Verovatno će vam se javiti neko s kim ste već imali dogovor koji nije ispoštovao.

DNEVNI  LJUBAVNI  HOROSKOP

11.1.2020.

Možete biti uznemirani zbog onoga što ste čuli ilićete nesvesno isprovocirati događaje koji vam ne idu naruku. Trudite sa da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Bikom oko nečega što vam je izuzetno bitno i smatrate da bi vaš partner shvatio zašto se baš tako postavljate.

10.1.2020.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova zato što se partner ne ponaša onako kako biste želeli.Trebalo bi da se više angažujete oko osobe koja vam je draga čak iako ona možda odbija razgovor na način na koji je to vama potrebno. Imate mogućnost nalaženja rešenja za ljubavni problem.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Mars u Strelcu vam donosi pojačane ambicije i verovatno ćete biti u stanju da se angažujete na poslu koji zahteva veliku energičnost. Ne bi trebalo da propustite šanse da se dogovorite sa Rakom ili Ribama. Pomračenje Meseca u Raku vam daje mogućnost da popravite odnos sa jednim Jarcem ili nekom drugom Škorpijom. Ako budete u prilici da razgovarate sa Lavom, imaćete utisak da ste na pravom putu da rešite neke dileme o kojima ste dugo razmišljali i koje su vas u velikoj meri opterećivale.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2020.

Veoma ste sigurni da biste mogli da jedan posao završite na način kako bi to vama odgovaralo. Imate mnogo prilika kako da sredite odnose sa jednim Bikom ili nekim Jarcem.Tražite način kako da se angažujete zajedno sa nekim u koga imate veliko poverenje i verovatno ćete razgovarati o zajedničkom poslu koji bi mogao da bude za vas početak nekog novog posla u kome biste bili mnogo samostalniji. Imate mnogo načina kako da popravite odnos sa Ribama i sa Bikom. Imate poverenja u Jarca koji vam daje korisne savete. Pomračenje Meseca 10. donosi priliku da razgovarate sa Rakom o važnom pitanju a u vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.možete pomisliti da neka Vaga ili neki Rak nisu iskreni prema vama. Mlad Mesec 24.donosi savet od jedne Vodolije sa kojom se često čujete i vodite korisne razgovore.