Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Tranzit Meseca preko Blizanaca vam ne odgovara jer pravi dobar aspekt sa Suncem u vašoj 12. kući neprijatelja zbog čega ćete verovatno imati potrebu da se angažujete oko onih koji su vam posebno veoma bitni ali bićete u prilici da se sa nekim raspravljate oko naizgled nebitnih pitanja. Trebalo bi da se mnogo više posvetite svojim ličnim ciljevima, pre nego potrebama drugih.

17.10.2019.

Vaš znak je naglašen i pokušavate da iskoristite povoljne okolnosti posebno kada se radi o nekom ko vam naklonjen i spreman da sa vama uđe u poslovnu kombinaciju. Ne bi trebalo da uđete u ljubavnu kombinaciju sa nekim ko vam se nije našao pri nekom veoma važnom pitanju.Mogući su susreti na putu sa jednom Ribom ili Bikom.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Merkur i Venera u prvoj kući ličnosti čine vas spremnim da se angažujete oko nekog ko je veoma važan za vas u svakom pogledu. Sa Jarcem ili nekom drugom Škorpijom možete da ostvarite dobru komunikaciju ali i sa Devicom. Imate moć na nekog, možete ako ste izloženi javnosti  imate mogućnost da se istaknete i verovatno ćete biti veoma uspešni. Ovo je period kada možete biti veoma zaljubljeni ili se možete zainteresovati za nekog ko nije slobodan. Precizan posao je za vas jako dobar, imate šanse da budete uspešni i u finansijama. Pomoći ćete jednom Jarcu svojim savetom.


MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Okupirani ste  velikim planovima jer je  naglašena pozicija Merkura od 4. u vašem znaku ali budite oprezni jer će Mars 5.ući u polje neprijatelja i biće slab.Ne bi trebalo da potcenjujete njihov značaj, naprotiv, oni će samo promeniti način na koji će pokušati da se sa vama dogovaraju navodno oko nekih bitnih pitanja u stvari, pitanje na koga ćete moći da se oslonite.. Prva Mesečeva četvrt  odgovara  onim akoji prave planove  u vezi sa premeštajem na novo radno mesto ili se bavi trgovinom, 5.oktobra,posebno kada je u pitanju posao sa firmama koje imaju dobru reputaciju. Polje tajni je naglašeno sve vreme i tranzitnim Suncem, do 23. oktobra kada ulazi u vaš znak a Venera planeta ljubavi već će biti u polju ličnosti.Pun Mesec 13.donosi probleme na poslu a poslednja Mesečeva četvrt 21. mogućnost obnove veze ili prijateljstva sa Rakom dok mlad Mesec u vašem znaku 28. označava početak mogućeg uspešnog perioda na svim poljima.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest