Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Mars u vašem znaku podstiče kod vas želju za uspeom u sportu ili umetnosti. Dobro ste organizovani i pokušavate da napravite malo reda u svom poslu jer ste previše opterećeni obavezama.Mnogo toga vam ne ide naruku ako želite da budete originalni ili da jednoj Vodolijili Ovnu po svaku cenu nametnete svoje stavove, želje i projekte. Imajte strpljenja za Blizance.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25.11.-1.12.2019.

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom biste mogli da ostvarite dobru poslovnu saradnju ali vi ćete dati ideju u kom pravcu bi trebalo da teku razgovori. Sredina sedmice donosi nove šanse u vezi sa poslom sa strancima i vi ćete uspeti da sa Jarcem, Bikom ili Rakom napravite dogovor, posebno u domenu posla sa nekretninama.  Ne bi trebalo da se krajem sedmice raspravljate sa Strelcem ili Bikom. Pokušaćete da se dogovorite sa osobama koje bi mogle da vam pomognu da nađete odgovarajući posao. Ljubavni život vam je prilično uzbudljiv ali vi ste neodlučni.


MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2019.

Pluton, planeta koja vlada vašim znakom donosi vam mnogo toga novog jer obrazuje izazovan aspekt sa Marsom početkom perioda a dobar aspekt sa Merkurom tako da će vas neko bodriti i dati vam šansu da napredujete. Pravite planove kako da izađete iz krize.

Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom može značiti potrebu da uđete u neki veći zajednički posao ili da započnete privatan biznis.Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom čini vas prilično nesmotrenim kada se radi o emotivnoj vezei sa strastvenom osobom koja je veoma posvećena poslu. Tada možete razgovarati o ulasku u brak ili početku zajedničkog života.

Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.Lava u dobrom aspektu sa Marsom čini vas spremni da rizikujete kada je karijera u pitanju. Venera u drugoj kući posla i novca gde je i Jupiter donose mogućnost poveće zarade.Mlad Mesec 26.novembra na 4.stepenu Strelca samo pojačava ovu mogućnost.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest