Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Tražite način da rešite problem osobi koja vam je draga i moguće da ćete dati sve od sebe da saznate u čemu je problem kada se radi o vašim odnosima jer nešto nije kako treba ili kako ste zamišljali. Verujete da možete da se oduprete nekoj veoma energičnoj osobi koja vrši pritisak na vas. Ne ulazite u raspravu sa onima koji vam nisu nikada dali na znanje da žele a obnove saradnju sa vama ali o tome čujete od prijatelja.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Ne bi trebalo da ulazite ni u kakve razgovore o nečemu što se ne tiće vas lično niti da pokušavate da se angažujete na poslu za koji niste sigurni da će biti dobro plaćen. Imate mnogo načina kako da regulišete svoje odnose sa jednom Ribom ali vi ipak namećete svoje stavove i imate moguće prevelika očekivanja od bliskih osoba. U porodičnom životu dominirate ali im i činite uslugu. Trudite se da budete u dobirm odnosima sa Lavom.


MESEČENI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Imaćete mnogo mogućnosti kada su poslovi u pitanju.Bukvalno da birate ili ćete imati mnogo posla ako ste na zahtevnom radnom mestu. Možda ćete morati da nešto prećutite, sve što ima veze sa uniformom za vas je veliki izazov i ako niste dovoljno iskreni ili transparentni imaćete probleme. Ono što radite doneće vam satisfakciju.Mlad Mesec 1. u polju karijere donosi nove obaveze a prva Mesečeva četvrt 7. u vašem polju ličnosti, mogunost da se istaknete na poslu ali kasnije se odvijaju događaji takvom brzinom I nećete imati baš potpuno poverenja u dosadašnje saradnike. Otvara se neko novo radno mesto. Možda ćete promeniti saradnike ali ako budete fer i ako ne budete stavili lične interese na prvo mesto bićete uspešni. Imaćete one sa kojima ćete moći da se dogovrate ako ste umeti, predstoji vam veliki uspeh. Ljubavni život kao da vam nije uopšte bitan, mnogo vam je važnije da se na poslovnom planu dokažete. U vreme punog Meseca, 15.avgusta idu problem u porodici a neprijatelji otvoreno idu protiv vas 23. i moraćete da dokazujete da ste u pravu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest