Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Pokušavate da nađete najbolji način kako da dođate do posla o kome dugo razmišljate. Imate način da rešite problem uz pomoć jednog Blizanca, Raka ili Riba. Trebalo bi da budete daleko oprezniji ako budete kritikovali jednu Škorpiju.

Dnevni ljubavni horoskop
 
10.7.2020.

Ona-Moguć je susret sa Rakom ili Ribama. Nekome je stalo da sa vama bude u vezi čak iako niste dali na znanje da biste želeli da ta veza izvesno vreme bude u prekidu. Imate način da rešite jednu dilemu kada se radi o jednom Strelcu.

On- Ako ste u emotivnoj vezi sa vodenim znakom, trebalo bi da budete mnogo toleranciju.Pokušavate da rešite jednu dilemu u vezi sa prilično komplikovanom emotivnom vezom. Pokušavate da stupite u kontakt sa Jarcem.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od  5.-12.7.2020.

Početal sedmice je izuzetno naporan jer vas mnogi opstruiraju i pokušavaju da utiču na vas na način na koji to vama nikako ne odgovara. Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se ne bude javila Škorpija ili neka Vaga na koje računate. Trebalo bi se mnogo energičnije postavite prema onima koji od vas očekuju da ih u svemu podržite. Ako se radi o bliskim osobama, popust neke Vodolije, Lava ili Vage, nećete imati izbor nego ćete se angažovati mnogo više nego što vam to trenutno odgovara. Pokušavate da se priviknee na nove uslove rada. Moguća je vest o novcu koji bi mogao da vam potpuno iznenada legne na račun.


MESEČENI HOROSKOP

Mesečni horoskop za vreme vladvine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Sunce tranzitira od 20.juna do 22.jula preko znaka Raka i vašeg polja inostranstva, duhovnosti ili stručnog usavršavanja. Imaćete mnogo novih ideja jer Mesec, planeta koja vlada znakom Raka biće naglašem nladim Mesecom prvo 21.juna u fazi pomračenja Sunca i može doneti neke probleme na poslu ili sa autoritetima.Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što trenutno ne možete da rešite i ponovo 20.jula što će vam biti posebno značajno. Mars, planeta suvladalac vašeg znaka ulazi u polje posla i svakodnevnih aktivnosti a Merkur, planeta intelekta je slab u devetoj kući i vi ćete pokušati, naročito posle 12.jula da budete mnogo tolerantniji. Imaćete problema sa onima koji od vas očekuju neku uslugu ili da pređete preko nečega na šta nećete biti spremni. Sunce vam pomaže da rešite svoje probleme uz podršku osoba na položaju.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi neke tračeve ili nesigurnost u sebe, sumnju u dobre namere kako kolega tako i ljubavnog problema.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca može doneti neke neproverene vesti i sklonost ka raspravama i bićete provocirati od strane onih koji imaju nešto protiv vas.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, i vi ćete pokušati da napravite dogovor sa onima koji su vam bitni za svaku vrstu napredovanja. Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage koji donosi flert ili neku vezu koja vam može mnogo značiti. Uran u polju partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Merurom donosi dobru komunikaciju sa onima koje upoznate online

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi izazov u ljubavi sa kolego ili osobom koju upoznate negde na putu u inostranstvu.Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca i čini vas spremnim da se upustite u ljubavnu avanturu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka kada možete sklopiti dobar posao sa strancima.


 

Facebooktwitterpinterest