Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Tri planete u Jarcu se dobro reflektuju na vas i vi ćete biti spremni da organizujete svoje vreme tako da završite mnogo toga što je ostalo nezavršeno.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima koje svaki dan viđate na poslu iako vam mnogi od njih idu na nerve.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona- Pokušavate da se priviknete na ono što vam nikako ne odgovara a što vam nameće osoba sa kojom ste dugo u vezi. Ne želite da popuštate u vezi sa nečim što vam je veoma  bitno a u stvari u priličnoj meri provocirate jednog Ovna koji vas često kritikuje.

On- Želite da osvojite poverenje osobe koja vas je prilično često kritikovala. Dobro se osećate u društvu osoba koje vas dugo poznaju i koje vam omogućavaju da se dobro osećate zbog veza koja vas prilično opterećuje. Želite da povratite poverenje jedne Škorpije.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Osećate potrebu da negde odete i da započnete neku novu životnu priču ali vas finansije i neke druge okolnosti u tome sprečavaju. Nekome ste obećali pomoć i bićete spremni da se ponašate u skladu sa onim što smatrate ispravnim čak iako vas neko zbog toga kritikuje. Ovan  vam u priličnoj meri pravi probleme jer stalno ima neke primedbe na vaš račun ili vas podseća na neka neispunjena obećanja. Od Vodolije trenutno ne možete imati nikakve koristi. Moguć je suret sa Rakom u vreme mladog Meseca 17.septembra i obonva veze.


MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao– Sunce vlada 10.polje karijere i pitanjem statusa i to je astrološko polje oca ili šefa i sve do 22.avgusta moraćete da pokažete dobru sposobnost saradnje.Ovo je period u toku koga možete da mnogo postignete dobrom organizacijom.

Značajan period jer možete da donesete radikalne odluke ali  zbog prevelikog opterećenja, stresa i reagujte impulsivno zbog Merkura koji je slab do 6.avgusta koji ne daje jaku logiku.Mars u 6.polju kao u Devici netaktičan i čini vas ljutom ako vam neko remeti svakodnevne planove. Ako se bavite intelektualnim delatnostima moguće su polemike

Naglašeni Blizanci do 7.avgusta sa Venerom daju neki pseudo ljubani odnos bez mnogo poverenja. Merkur u Raku vas čini preosetljivom a posle 7. avgusta ulazak ove planete u Lava donosi mogućnost donošđenja važnih odluka .Prisutna je ljubomora i imate pogrešan uvid u namere drugih osoba. Nešto se ne odvija onako kako ste planirali. Venera će posle 7.kada uđe u Raka doneti mogućnost nalaženja rešenje za pravne sporobe može vam sečiniti nepovoljno za sve što se tiše pravnih pitanja.

Kada 3.avgusta bude pun Mesec u Vodoliji naglašene su nervoza, rasprave i nemogućnost donošenja pravilnih odluka po pitanju inostranstva ili ako imate privatnu firmu, mogući su poveći izdaci ili ulaganja.

Možete 11.avgusta kada bude poslednja Mesečeva četvrt u Biku, u polju partnerskih odnosa jer će biti u dobrom aspektu sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom,  rešiti neke dileme ako planirate da uđete u partnerski poslovni odnos. Kada 22.avgusta Sunce uđe u Devicu bićete mnogo prilagodljiviji ali nećete moći da računate na Vodoliju ili Raka.Bilo bi dobro da pre toga, 19.avgusa u vreme mladog Meseca donesete odluku koje ćete se pridržavati.Prva Mesečeva četvrt 25.avgusta u polju posla i novca, otvara nove mogućnosti za saradnju sa strancima.

Ljubav-Pod velikim ste uticajem vodenih znakova i nekog Jarca i oni će imati uticaja na vaš ljubavni život ali ako vam se udvara neka Vodolija ili neki Bik moraćete da taktizirate. Neće sve ići onako glatko kako ste planirali. Imaćete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je svojevremeno bio veoma značajan u emotivnom planu ali pitanje je da li ćete uspeti da vezu sa tom osobom obnovite i da li ćete želeti, naročito ako se raid o Lavu ili Raku. Pun Mesec u Vodoliji donosi probleme u domu koji se mogu rešiti, dogovor koji je moguće postići ako nemate preterano naglašen neki vazdušni znak, naročito Blizance. Mars u Ovnu donosi  rasprave i nerazumevanje, posebno kada bude Mesec prelazio preko njega 7., 8. i  9.avgusta i vi ćete naći način kako da se objasniste oko nekih veoma bitnih pitanja sa partnerom koji je prilično svojeglav. Ne bi trebalo da odustanete od nekih svojih profesionalnih planova zato što se partner sa tim ne slaže. Ulazak Mekura u Lava i Venere u Raka može doneti mnogo novih prilika za zaradu ali i kontakt sa osobama koje će vam se preko posla udvarati.Tranzit Meseca preko Riba savršeno vam odgovara ali vas čini i naivnim i nesposobnim da sagledate svoj život u pravoj boji. Kada 11.avgusta bude poslednja Mesečeva četvrt u Biku može vam se javiti neko s kim imate doru komunikaciju i s kim uspevate da se dogovorite po pitanju zajedničkim planova za budućnost. Mlad Mesec 19. avgusta može doneti mešanje porodice u vaš privatan život a ulazak Sunca u Devici, obnovu nekih ranijih prijateljstava koja su za vas veoma značajna.Na poslu vam se može udvarati mladolika osoba koja će vam se svideti, moguće da se bavi sportom.


 

Facebooktwitterpinterest