Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Ne odgovara vam dominacija Meseca i Plutona, naročito ako ste nezadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom ili Vodolijom a vi biste najviše voleli da to bude neki solidni Jarac u koga možete da imate poverenja.

11.11.2018.

Ako očekujete nešto od nekog Strelca ili Vodolije u vezi sa poslovnom ponudom, ne odbjajte tu mogućnost mada postoje neke prepreke u vezi sa realizaciom.Verovatno dobijate vesti iz inostranstva.

10.11.2018.

Ako ste rođeni početkom znaka, manje pažnje i energije posvećujte karjieri i poslovima koji vam ne donose satisfakciju ni novac a više svojim ličnim potrebama jer vam planete nisu naročito naklonjene.Neko će biti vrlo direktan prema vama,posebno jedna Devica ili Strelac što vam se neće svideti


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Imate mogućnost da bar delimično sredite ljubavni život ako biste realnije sagledavli sve probleme sa kojim ste suočeni, naročito ako ste u dužoj vezi. Ako ste slobodni, očekujete poziv od jenog Strelca, Ovna ili Device.

11.11.2018.

Pokušavate da nađete odgovor zašto prethodna veza nije uspela ili zašto u sadašnjoj morate da nešto promenite a to vam izgleda prilično  teško. Nemojte propustiti priliku da dobijete odgovor na to od Vodolije.

10.11.2018.

Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol, posebno vam se može dopasti osoba koja je do nedavno boravila u inostranstvu. Ako vam se dopadaju Vaga ili Škorpija, veza je veoma strastvena.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od 5.11.11.2018. godine.

Posao-Mnogi misle da ste tajastveni kada je novac upitanju i da krijete od članova porodice koliko zarađujete ili ako tražite posao, ne govorite im gde ste sve pokušali da se zaposlite. Moguća je intervencija jednog Raka ili Bika koji neće baš biti tako uspešni  nalaženju novog posla. S druge strane, predstoji vam neočekivana ponuda od nekog ko živi u inostranstvu. Nemate dovoljno samopouzdanja ako ste bili više puta odbijeni za posao ali ulazite u mnogo bolji period.

Ljubav-Ne želite da prihvatite savet čak ni bliske osobe a ne želite ni da pogrešite kada su važne odluke u pitanju. Partner misli da ste jako ambicozni i da pokušavate da ga preteknete u pogledu rejtinga koji imate u društvu.Želite da vas ceni i poštuje i da bi se to dogodilo, potrebno je da budete mnogo uspešniji i u stvari vaš profesionalni život u velikoj meri se reflektuje na vaše odnose sa partnerom.

Zdravlje- Pazite se povrede.


MESEČNI HOROSKOP

Novembar  2018.

Društveni život i partnerksi odnosi su vam na prvom mestu i vi ćete umeti da se postavite kao ptreba prema mnogim problemima koji su vam do skora biti problem. Ne bi trebalo da odustanete od nekih ponuda iako će izgledati nedovoljno jasne ali postoji mogućnost da dobijete poziv za saradnju sa strancima, negde u inostranstvu, da se za izvesno vreme preselite i vi ćete o tome ozbiljno razgovarati i sa članovima porodice i sa onima koji će vam to ponuditi. Mlad Mesec u Škorpiji 7. donosi nove ideje u vezi sa poslom,prva Mesečeva četvrt 15. malu dozu nerazumevanja od strane bliskih osoba ili ljubomorne scene od strane Jarca, Raka ili Device a pun Mesec u vašem znaku 23. označava period kada možete biti veoma zadovoljni razvojem situacije u vašem privatnom životu ali i na poslu. Moguć je neočekivan priliv novca u to vreme. U drugoj polovini meseca budite oprezni u radu sa Ovnom ili Ribama jer možete biti pomalo naivni ili previše samouvereni da možete da se posvetite poslu koji je veoma zahtevan u stvari.


GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018 – Blizanci

Vaš znak je, kada je u pitanju posao pod uticajem Meseca,brze planeta, u stvari svetla koje je dva puta godišnje u fazi pomračenja, zatim dva puta godišnje u fazi pomračenja Sunca . Kao vladalac polja posla i novca može doneti brojne promene na planu posla, nepredviđene obrte ali vi se u svemu tome ipak dobro snalazite jer imate dobre saradnike. Merkur, vladalac vašeg znaka često je, bar tri puta godišnje u retrogradnom hodu tako da bi trebalo da zanemarite u stvari kretanje ovih brzih planeta koje vas mogu izbaciti iz takta ili vam povremeno doneti prolazan nalet energije i entuzijazma i fokusirati se na one planete koje upravljaju drugim astrološkim kućama posla i karijere. Mars  i Pluton utiču na vaš odnos sa saradnicima a takođe od pre neku godinu i astrološkim poljem velike zarade i velikih mogućnosti za napredovanje ali nažalost i konkurencije. Kako je Saturn, planeta ozbiljnosti, ambicije i odgovornosti ušao u znak Jarca, trebalo bi da napravite jasnu koncepciju onoga čime želite da se bavite. Tranzit planeta preko Škorpije, Strelca i Jarca od početka godine do sredine juna donosi mogućnost sklapanja velikih poslova sa strancima, rad u banci ili u nekoj velikoj instituciji a posebno mogu biti uspešni oni koji se bave samostalnom delatnošću.  Od 5. Do 21.aprila možete bti posebno energični kod rešavanja nekih važnih problema koji neće biti tako jednostavni zbog Marsa u Jarcu i Venere u Biku. Ako budete dovoljno tolerantni i spremni da pravite dogovor sa Jarcem, Ovnom ili Škorpijom, predstoji vam mogućnost nalaženja rešenja ili će vam se ukazati prilika za dobro plaćen posao. Partnerski odnosi kada je u pitanju posao biće prilično problematični ako budete postavljali nemoguće uslove ali kako su Jupiter i Uran, dve planete koje utiču na vaše odnose sa strancima i stranim partnerima biti u jakoj poziciji od 9.jula do 8.avgusta.

Mars, planeta energičnosti i akcije od 26. januara do 17. marta pomoći će vam da se povežete sa stranim partnrima a zatim do 17. maja može označiti period velikih napora i moguće velike zarade ako budete dobro organizovani. Ipak, vama mnogo više odgovara tranzit Marsa preko Vodolije jer je to polje inostranstva i od sredine maja do kraja juna pruža vam se prilika da sklopite dobre poslove a zatim Mars kreće retrogradno i naročito bi trebalo da budete oprezni između 13.avgusta i 7.septembra, posebno u saradnji sa Škorpijom, Ovnom i Jarca. Sve dok Jupiter, vladalac vašeg segmenta partnerskih odnosa ne uđe u Strelca 8.novembra možete biti nesigurni po pitanju nalaženja stalnog ili dugoročnog rešenja za odnos sa strancima.

Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Blizanci

ONA

Popuarna glumica rođena u znaku Blizanaca-Elizabet Harli

Ona- Mars planeta strasti donosi vam od 26.januara do polovine marta mogućnost poznanstva sa osobom koja je stranac ili je jedno vreme boravila u inostranstvu.Kada uđe u Jarca sredinom marta do sredine maja, budite spremni na razne vrste ljubomornih ispada vašeg partnera a i inače će vas Mars tokom ove godine posebno preko leta čini konfuznom jer nećete znati da li ste sa partnerom u ozbiljnoj vezi ili samo se povremeno viđate prema njegovom rasporedu.

Poljem ljubavi u odnosu na vaš zna vlada Venera,  koja vlada i poljem tajnih ljubavi zbog čega većina predstavnika Blizanaca ima veoma haotičan ljubavni život i često želi da drži situaciju pod kontrolom. Kako će Venera biti ovog proleća u  veoma turbulentnoj fazi tokom vladavine  znaka Ovna krajem marta i u  aprilu u vašem polju tajni ,možete tada doživeti romansu koja će biti prilično komplikovana ili će partner biti „neuhvatljiv.Jupiter, planeta egzaltacije, vladalac polja partnerskih odnosa može doneti u vaš život tek najsen pravo zadovoljstvo ili nekog ko vam se može učiniti baš onakvim kavog ste oduvek želeli. To ne znači da pre tog perioda nećete imati prlike da se zaljubite ili da imate avanture a ako ste u braku, verovanto su moguće trzavice.Retrogradni hod Merkur, vašeg vladaoca  ponovo će doneti mogućnost nesporazuma preko sms poruka, vibera i sličnih načina komunikacije od 26.jula do 19. avgusta i od 17.novembra do 6.decembra.

Jupiter, donosi tokom cele godine svojim tranzitom preko Škorpije jake emocije ali ne uvek pozitivne, naprotiv, možete biti skloni uzajamnom prebacivanju ako ste u vezi sa nekom Devicom, Škorpijom, Ovnom ili drugim Blizancem.Jedan Jarac ili Vodolija mogu takođe biti za vas prilično naporni i vi ćete verovatno pokušati da se postavite energično i da na neki način korigujete partnera ili da utičete na njegove ambicije, lične ciljeve i njemu to može smetati. Vaša potreba da ga kontrolišete ili da komentarišete sve što radi može delovati na njega prilično frustrirajuće i kako će i Mars, planeta energičnosti, strasti i ljubomore ali i  erotike biti izuzetno jak u Jarcu od polovine marta do polovine maja.

U tom periodu morate se uzdržavati od nepotrebnih komentara na njegov račun.Veneraće od 5.do 21.aprila biti u Biku i doneće mogućnost tajnog viđanja ili tajne ljubavi, posebno sa jednim Jarcem ili nekom Vagom, eventualno Ovnom. Ovo nije baš sjajana godina jer zahteva od vas veliku sposobnost prilagođavanja i vi ćete verovatno imati utisak da osoba koja vam je draga nije spremna da se prilagodi vašim ambicjiama i planovima, naročito ako se radi o Biku, Vagi, Blizancima ili Devici. Jarac i Škorpija takođe mogu  biti veoma naporni kao ljubavni partneri. Tranzit retrogradnog Marsa od sredine juna utiče na vaš znak donoseći nemogućnost ostvarenja harmonične veze sa osobom koja je često odsutna zbog odlazaka u inostranstvo.Ako budete ušli u vezu sa Ovnom, Škorpijom, Jarcem ili nekim ko je izuzetno ambiciozan između polovine marta i polovine maja moraćete da se kasnije prilagođavate njegovim potrebama i moguća  je povremena razdvojenost.Tranzit Saturna preko vašeg osmog polja erotike koji je tek započeo doneće potrebu za stabilnom vezom, moguće sa osobom koja je starija od vas ali ne baš uvek prilagodljiva niti će pokazivati emocije na način na koji je to vama potrebno.Od jeseni kreće jedan naporniji period za vezu sa Bikom, Rakom, Vagom ili Ribama, naročito ako se radi nekom ko je zaljubljiv, umetnička priroda ali i prilično nepouzdan. Od 8.novembra kreće period u kome ćete imati prilike da zbog ulaska Jupitera u znak Strelca stabilizujete vezu sa strancem ili osobom koja radi za stranu firmu.


ON

Kolin Farel, popularan glumac rođen u znaku Blizanaca

Ovo je godina u kojoj već osećate tranzit Saturna preko znaka Jarca koji vas čini često nezadovoljnim sobom a predstavnici vašeg znaka ako ne mogu da ostvare ono što žele na profesionalnom planu često svoje frustracije prebacuju na partnerku. Morate da naučite da kontrolišete svoje nagone, bilo da se radi o impulsivnosti kada je u pitanju donošenje važnih odluka ili potreba da se upustite u neki neobavezan odnos, flert, sa nekom osobom koja može postati za vas neko ko vas proganja.

Pod uticajem ste Merkura koji će u retrogradnom hodu biti tokom vladavine  znaka Ovna od 23.marta do 15.aprila zbog čega bi trebalo da najviše pažnje obratite tada na neki odnos koji počinje kao prijateljsko druženje, naročito ako započinjete novu vezu ili ako vam je veza u krizi. Ako se početkom godine od 26.januara do sredine marta upupstite u flert, kasnije stalna veza može biti u krizi ili ćete, ako vas ta osoba više ne bude interesovala, morati da nalazite ozbiljne razloge zašto je izbegavate. Sve do kraja maja možete biti prilično netaktični prema partnerki, utoliko pre ako je ona ambiciozna i ako je veza počela krajem januara ili u februaru, prvoj polovini marta ili ako ste već u vezi ili braku. Saturn iz Jarca utiče na vašu posesivnosti i malo koji predstavnik vašeg znaka neće biti sklon povremeno ljutnji ili otvorenom izražavanju nezadovoljstva i gneva ili čak povlačenju u sebe. Retrogradan hod Merkura krajem jula i početkom avgusta ( od 26.7- 19.8.) može doneti manje probleme u komunikaciji, posebno sa Vodolijom i Ovnom ili nekim Lavom  a zatim kada treći put bude išao retrogradnim hodom preko znaka Strelca ( od 13.nov. do 6.dec.) već ćete imati jasniju predstavu o tome šta želite i tada ćete imati i podršku Jupitera koji će ući u ovaj znak zbog čega je moguće da ćete se tada zaljubiti u neku damu koja je posvećena karijeri ili ima veze sa inostranstvom.

Cela godina je prilično turbulentna jer na vas velikog uticaja ima tranzit Jupitera, planete egzaltiranog raspoloženja koji u Škorpiji daje mrzovoljnost i svojeglavost kao i tranzit Marsa koji upravlja poljem javnosti, prijatelja i uzvraćene ljubavi, koji će biti od kraja juna do početka septembra u retrogradnom hodu preko segmenta inostranstva. Ako budete putovali u inostranstvo tokom leta možete doživeti burnu ljubav sa nekim o kome nećete mnogo znati, možda će se raditi o osobi koja se bavi nekim veoma ozbiljnim poslom, naukom, nekakvim istraživanjim aili se radi o novinarki, umetnici, osobi koja će biti povremeno nervozna zbog situacije na poslu i od vas će očekivati maksimalno razumevanje. Sa jednom Vagom možete doživeti nezaboravne momente, moguće i sa Ribama ili Vodoljom, Ovnom ali tek jesen donosi razne preokrete na ljubavnom planu. Možete se veoma vezati za osobu koja neće imati baš tako jaku potrebu za vama kao vi za njom i na neki način će pokazivati da je u vašem odnosu dominantna. Smirivanje ljubavnih bura i oluja čeka vas posle 8. novembra. Ako ste rođeni početkom 70.tih sredinom ili krajem 80.tih, možete biti u prilici da doživite veoma strastvenu u burnu vezu sa osobom koja nije slobodna, koja je strankinja ili koja će želeti da promeni bilo posao ili mesto boravka, možda i državu, što će se sve loše odraziti povremeno na vaše odnose. Ako budete dovoljno tolerantni i ne budete odgovarali na provokacije zbog partnerkine ljubomore, ovo može biti za vas ipak solidna godina na ljubavnom planu.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest