Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Tranzit Meseca preko druge kuće novca i posla donosi mnogo interesantnih ideja i moguće da ćete biti u prilici da se dogovorite sa nekim u vezi sa novim opslom. Od jednog Bika možete saznati nešto što je za vas izuzetno bitno, najverovatnije se radi o novom poslu.duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Očekujete da vam se javi osoba koja je jedno vreme živela u inostranstvu ili ste je upoznali negde na putu , moguće da je to bilo i negde na letovanju. ako vam se dopada osoba koja je stranac, najverovatnije ćete imati priliku da razgovarate o onome što vas u priličnoj meri opterećuje a tiče se vašeg posla. duža verzija


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14-20.1.2019.

Mesec prelazi preko vašeg znaka 18. i 19. januara i tada ćete verovatno imati prilike da se angažujete u radu sa Strelcem, Vagom i Bikom. Trebalo bi da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam se nađe pri ruci kada je u pitanju posao od koga mnogo očekujete. Nemojte se previše oslanjate na nešto što vam je veoma važno, moguće da se radi o situaciji u kojoj možete da se sami snađete. Trebalo bi da se potrudite da steknete neko dodatno znaje, moguće da bi vam to pomoglo da nađete mnogo bolji posao ili radno mesto koje bi vam omogućilo da se bolje osećate na poslu. Ljubavni život bi mogao biti mnogo uspešniji ako biste imali razumevanje za nekog ko vam je možda nekada bio naklonjen a više ne pokazuju ono što su nekada osećali i trebalo bi da pokažete razumevanje za takva njegova /njen osećanja. Moguć je neki nov susret ili poznanstvo koje bi moglo biti veoma  značajno za vas.


 

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2019.

Nešto vam kreće nabolje,  jer je ulazak Marsa u Ovna u vaše polje javnosti, popularnosti i društvenog života ojačano ovom planetom energičnosti. Međutim, vi ćete sa naglašenim znakom Jarca gde se nalaze Saturn i Pluton a od 5. januara i Merkur biti spremni da se mnogo više angažujete na nekim poslovima koji bi mogli da vam donesu dobru zaradu. U tome vam pomaže i Jupiter Posle 5.dolazite do ideje kako da realizujte ideju u vezi sa novcem a odluku donosite na osnovu onoga što ste već na neki način sebi zacrtali 1. januara kada je Mars ušao u Ovnu. Pomračenje Sunca 5./6. januara čini vas spremnim da ipak dobro razmislite pre nego što se odlučite za nešto što vam izgleda kao rizičan posao.

Bik, vas razume i ulazak Venere u Strelca 7. donosi podršku jedne Vage, Strelca, Ovna.

Proširenje kruga prijatelja je više nego poželjno. U nekim  neočekivanim situacijama možete dobiti  dobar savet ili ćete dobiti  dobru ideju, preko posla i prijateljskih veza u vezi sa nečim što ima na neki način veze sa vašom osnovnom profesijom.

Mesečeve mene vam nisu naročito naklonjene osim prve Mesečeve četvrti 14.januara kada se dešava u Ovnu i  podstiče kod vas entuzijazam i moguće da tada dobijate poziv od nekog s kim ste nekada sarađivali ili ako tražite posao biće to preko porodičnih ili vaših prijatelja ,ali pomračenje Meseca 21.januara u Lavu donosi nervozu u kontaktima sa Rakom ili Lavom.Posle 24. januara postajete sigurniji u sebe jer imate podršku Merkura, planete vladaoca vašeg znaka iz Vodolije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 27.januara možete dobiti poziv za posao koji vam neće odgovarati ali bi trebalo da ipak bolje razmislite, naročito ako ima veze sa finansijama.

 Ovo je za vas sjajan period za ljubav ako ste otvoreni, iskreni i orijentisani na društvo osoba koje se bave muzikom, sportom, marketingom, putuju, moguće da se radi i o umetnicima. Mnogi vam se udvaraju ali vi na to ne obraćate mnogo pažnje, moguće da očekujete poziv od nekog ko vam je neka vrsat fiks ideje. Trebalo bi da mnogo više pažnje poklonite ljubavnom životu jer biste mogli imati interesantne susrete sa osobama koje poznajete iz površnih kontakata i neko od njih vam se može izuzetno svideti. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, trebalo bi da više vremena provodite sa partnerom.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest