Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Neko planira da sa vama nastavi saradnju ali pod nekim novim uslovima jer je Mesec u vašoj kući tajni i neprijatlja zbog čega ste sumnjičavi i nedovoljno tolerantni prema onima koji pokušavaju da vas uvere u svoje dobre namere. Naglašen znak Jarca vas u priličnoj meri čini nezadovoljnim i svojeglavim. Čekate poziv od Device.

10.1.2020.

Znate dobro šta bi trebalo da uradite i šta se od vas očekuje ali niste spremni ni na kakve ustupke. U stvari niste naročito zadovoljni trenutno situacijom ali ne želite ni da popustite pred zahtevima osoba koje se postavljaju kao da su autoriteti za vas. Nemojte ulaziti u nesigurnu finansijsku konstrukciju.

9.2.2020.

Potreban va je oslonac ili neko ko će stati iza vas i štititi vaše interese, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa jednim Ovnom ili Škorpijom, moguće da bi oni bili idealni.  Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere a vi ste ipak, prilično uzdržani. Moguće je interesantno poznanstvo sa Rakom ili Jarcem.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Trudite se oko nekog ko nije naročito raspoložen da trpi vaše promene raspoloženja i daće vam na znanje da bi trebalo da budete mnogo strpljiviji, naročito ako se neke scene više puta ponavaljju. Dobro se slažete sa jednim Bikom ili nekom Vodolijom sa kojima možete  ostvariti uspešan odnos.

10.1.2020.

Imate utisak da imate protivnika, tj. suparnika na ljubavnom polju i verovatno se ne varate. Ipak nije lako toj osobi da bude sa vašim partnerom jer oboje imaju neke ozbiljne probleme koje moraju da rešavaju. Verujete da možete da ubedite jednog Ovna da vam pruži još jednu šansu.

9.1.2020.

Možete dobiti poziv od osobe koja vam je izuzetno naklonjena, naročito ako se radi o nekadašnjem partneru koji nije bio sa vama uvek fer. Trebalo bi da se angažujete oko osobe koja vam je dala na znanje da joj nedostajete. Nemojte biti previše opušteni kada se radi o jednom Vagi ili nekom Biku.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop  od 6.-12.1.2020.

Ovo je sedmica u kojoj možete dobiti različite ponude ali vi verovatno nećete biti spremni da na sve odgovorite na način koji drugima to odgovara. Niste naročito skloni kompromisima. Nemojte  tražiti krivca za neki vaš promašaj. Ne bi trebalo da odustanete od svojih ambicija, Moguć je susert sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Trebalo bi da razmislite o nekom novom poslu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju i mogućnost uvećane zarade.


 

MESEČNI HOROSKOP 

Januar 2020.

Ovo je mesec pun raznih obrta. Prvi deo meseca donosi uzbuđenja razne vrste zbog Venere u Vodoliji iz sedme kuće partnerskih odnosa a druga polovina meseca donosi bavljenje finansijama a na ljubavnom planu je moguć neki flert.Ne obraćate pažnju na pomračenje Meseca 10. januara u polju strahova, intuicije, i moguće da ćete se baviti svojim zacrtanim ciljevima bez mnogo panike.

Druga polovina januara donosi slabo Sunca u Vodoliji u 7.kući čini Sunce slabom zbog čega ne možete da uradite ništa što vi želite. Ali Merkur u Vodoliji može da vas učini optimistom ako se bavite pisanjem ili imate veze sa poslom u javnosti. Možda će vam se dopasti osoba koja se bavi estradom ili umetnošću.

Mars prelazi preko Strelca i donosi dobre mogućnosti u sportu ili u nekoj takmičarskoj veštini.

Venera u Ribama u drugoj polovini meseca donosi neki vanredni novac, romansu i mogućnost nalaženja pravog rešenja za neki poslovni problem.


 

Facebooktwitterpinterest