Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Ne propuštate priliku da povedete razgovor o nečemu što vam je veoma bitno. Oslonite se na savete ukućana i onih u koje imate veliko poverenje. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vodoilijom koja vam je već nudila dobro plaćen posao a vi ste se dvoumili.Napet aspekt između Marsa i Urana može doneti opterećenje brojnim obavezama koje ste sami sebi nametnuli. Članovi porodice imaju uticaja na vas u najpozitivnijem smislu.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop  od  2.-8.12.2019.

Pod uticajem ste Venere iz Jarca i ona podstiče vaše ambicije. Ne dozvoljavate nikom da se meša u vaše odluke. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o nekom ozbiljnom projektu.Ne odgovara vam tranzit Jupiterai Merkura zbog čega niste spremni da rizikujute u poslu već ćete se držati saveta jednog Jarca i Škorpije koji znaju šta je za vas najbolje.Imate priliku da razgovarate sa nekim ko vam je simpatičan i sa kim usepvate da napravite dobar dogovor. 


 

 

 

 

 

MESEČNI HOROSKOP 

Novembar 2019.

Sunce u Škorpiji predstavlja za vas sve do 22. fazu kada ćete morati da se aktivirate u domenu privatnog posla ili ako radite u privatnoj firmi da se podvrgnete nekoj vrsti disciplike ne što vam ne odgovara.

Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom može doneti novu romansu ili neku ljubavnu priču koja će biti početak veze sa društvenom, veselom osobom za koju se možete jako emotivno vezani.Kada Sunce bude ušlo u Strelca 22.bićete spremni na ustupke ali atmosfera u domu može biti neprijatna ako budete previše zahtevni.

Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom donosi neke manje neprijatnosti na poslu, posebno ako ste ambiciozni i nadaliste se da će se poslovi dobro odvijati ili ako budete previše zahtevni.Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.stepenu vašeg znaka u dobrom aspektu sa Marsom aktivira polje inostranstva i vi ćete naći način kako da se postavite prema osobi sa kojom imate specifičan odnos. Moguće trzavice u domu.Mlad Mesec 26.novembra na 4.stepenu Strelca donosi novu šansu na ljubavnom planu ukoliko ste slobodni.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest