Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Trebalo bi da se više angažujete oko nečega što vas trenutno tišti umesto što izbegavate da se suočite sa tim.Imate način da rešite jednu dilemu na veoma jednostavan način samo je potrebno da više vremena tome posvetite. Nemojte biti preterano opčinjeni nekim ko vam nije naročito bitan, kao da svoje probleme sagledavate iz pogrešnog ugla iako ste uvereni da ste sposobni da se stavite u ulogu one druge strane sa kojom ne uspevate da ostvarite dobru komunikaciju.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Želite da se sretnete sa jednim Strelcem da biste razgovarali o nekim važnim poslovnim projektima a ni sami niste načisto ka ćemu do vodi. Moguće da ćete dobiti ponudu od Blizanaca u vezi sa projektom koji je veoma zahtevan ali vas kao da to neće mnogo brinuti. Pokušaćete da se postavite profesionalno ali fer i dobićete verovatno sjajnu šansu za rad sa strancima. Imate način kako da povratite naklonost jedne Vodolije ako budete taktični.

 

MESEČNI HOROSKOP 

AVGUST 2019.

Imate šanse da napredujete na poslu i moguće da ćete uspeti u onome što želite. Četiri planete u vašem znaku donose vam mogućnost nalaženja rešenja za eskponiranje nečega na čemu ste dugo raditi.U vreme prve Mesečeve četvrti 7.avgusta predstoji  privatni posao ili neki strogo poverljiv posap a 15.pun Mesec donosi dobre poslovne i ljubavne odnose moguće da se radi o početku tajne veze. Akcent je na karijeri i 23 kada Sunce bude u drugom polju novca i posla finansijsi se poboljšava situacija a obaveze postaju veće i obnova saradnje sa Blizancima I Devicama. Mars ulazi u znak Device 18. Pre ulaska Sunca u Devicu već ćete organizovati poslove na način na koji vam odgovara. Moguća je ponuda za odlazak za inostranstvo. Uran pomalo usporava neke poslove ali ne i vaše kapacitete koje ćete dovesti do maksimuma. Moguć je prelazak na neku drugu funkciju ili neki nov posao.Partner će verovatno imati razumevanja i za vaše ambicije.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest