Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Pokušavate da rešite problem uz pomoć jednog Raka ili Vage koji imaju ideju kako bi trebalo da na najjednostavniji način dođete do rešenja.Pokušavate da budete što je moguće praktičniji kada se radi o poslu koji ima veze sa nekretninama. Nemojte se nervirati ako se Ribe budu prema vama dobro ponašale.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Ona-Nekome je stalo da se sa vama dogovori u vezi sa mogućnost nalaženja rešenja za nešto o čemu ste već razgovarali. Verujete da možete da se dogovorite sa Lavom koji vam se dopada. Neko ima veliko poverenje u vas.

On-  Iako pokušavate da se angažujete oko partnerovog posla i verovatno ćete mu ponuditi podršku po pitanju novog projekta na kome je maksimalno angažovan. Dobijate vesti o jednom Ovnu koji vam se dopada.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.4.2020.

Vama odgovara pozicija Sunca u Ovnu i ulazak Merkura krajem perioda u ovaj znak, i pojačava vaše intelektualne sposobnosti, zbog čega ćete pokrenuti neki projekat koji vama odgovara, i angažovaćete neke mlađe saradnike u koje imate veliko poverenje. Ljubavni život se odvija vizuelnim putem, ćaskanjem sa osobom koja živi u inostranstvu.Pokušavate da se angažujete na projektu koji bi vam mogle doneti neke nove poslone šanse.


MESEČNI HOROSKOP 

April 2020.

Posao- Potrebna je kontrola nad postupcima, naglašeno šesto i sedmo polje sa jakim Saturnom i slabim Marsom, u šestom polju Jupiter i Pluton i osmo- finansija, ali i bolesti izuzetno je naglašeno.Ako ste mladi, morate imati mnogo ozbiljniji pristup prema sopstvenoj egzistenciji, kako finansijskoj tako i za zdravlje. Kada je u pitanju karijera, pozicija Sunca u polju inostranstva i od 11.-20 aprila napet aspekt sa planetama u polju svakodnevnice donosi nova iskušenja. Ako imate smisla za inovacije i patente, kreativnu crtu, pokažite je. Osigurajte svoju poziciju. Imate mnogo neprijatelja ili jaku konkurenciju. Polje karijere je opterećeno  prirustvom Urana i ako znate šta hoćete a  moguće da želite posao sa strancima uradite nešto po tom pitanju, raspitajte se jer vaše želje još uvek nisu dovoljno definisane. Deseto polje karijere sa Uranom donosi moguće promene statusa i kako je Uran aktivan  noću u ovom polju, moguće da ćete biti spremni da oslušnete svoju intuiciju već 1.aprila prva Mesečeva četvrt u Raku donosi nove šanse. Moguć je uspeh uz odlučan stav,i potrebno je mnogo više discipline. Pun Mesec u Vagi 8. donosi mogućnost nalaženje rešenja uz pomoć prijatelja, rođaka i verovatno ćete uz konsultaciju sa onima koji su vam privrženi. Mnogi će vam davati korisne savete ali vi verovatno nećete biti otvoreni za sve savete. Možete biti neprijatni prema onima koji vam pomažu ili žele da vam pomognu. Moguće da ćete s razlogom na nekog biti neraspoloženi.

Ljubav– Pun Mesec u Vagi 8.aprila donosi novo poznstvo i ulazak Venere u Blizance donosi dobar odnos sa predtavnikom ovog znaka jer će Mars biti u dobrom aspektu sa planetom ljubavi. Možete biti zaljubljeni u neku mladoliku osobu koja će vam omogućiti da ostvarite harmoničnu vezu.Tranzit Sunca preko Ovna donosi romansu sa jednom osobom koja vas odavano oduševljava ili intrigira i koja ima na neki način vezu sa inostranstvom. Uran će biti aktiviran mladim Mesecom 23.aprila koji može doneti romansu sa nekim ko ima veze sa inostranstvom ili ko se bavi naukom, umetnošću ili ovo može biti neki manji šok kada se radi o nekom ko inače voli da druge šokira. Vodolija ili neki drugi Lav ili Ovan mogu vas posebno zaintrigirati u prvih 20 dana a kasnije,možda ćete biti više zainteesovani za nekog drugog Lava ili Blizance koje ćete upoznati preko posla.

Zdravlje– hronične tegobe.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Naglašeno polje karijere sa Venerom i Uranom donosi nove šanse na poslu, posebno ako se bavite ozbiljnim poslovima od kojih očekujete unapređenje. Možete biti u prilici da uradite nešto što je u vašem interesu, posebno kada se radi o saradnji sa Vodolijom jer će jedno vreme Merkur boraviti u ovom znaku u retrogradnom hodu od sredine februara do početka marta. Polje novca je u mart izuzetno naglašeno u smislu troškova..Stranci su veom aznačajni u vašem životu i kao poslovni i kao potencijalni ljubavni problemi. Naglašen znak Riba i febriari o ,arti može doneti konfuziju na finansijskom planu, pad imuniteta i nemogućnost nalaženja rešenja za neki ozbiljniji finansijski problem. Trebalo bi da budte spremni na novu poslovnu ponudu u vreme ulaska Sunca u znak Ovna 19.marta ili u vreme mladog Meseca 24.marta kreće za vas izuzetno povoljan period koji će potrajti do kraja juna. Period dobar za usavršavanje.Imaćete mnogo posla.Mnogo toga vam ide naruku a da vi toga niste svesni. Ljubani život u velikoj meri zavisi od vašeg zadovoljstva vašom karijerom. Trebalo bi da se mnogo više posvetite partneru koji vam je verovatno veoma privržena ali vama kao da ljubavi nije na prvom mestu. Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna donosi neke manje trazavice u odnosima sa javnošću i u ljubavi a 21. juna u vreme pomračenja Sunca u Raku ne treba da donosite odluke koje se tiču vašeg statusa na poslu.Pluton i Saturn dve  moćne planete koje upravljaju vašim segmentima privatnog života, privatnog biznisa i velikih projekata biće skoro cele godine u konjunkciji a pridružiće im se i Mars u martu kao i Jupiter zbog čega možete biti priličlno opterećeni razmišljanjem o poslu i možda ćete se odlučiti za neke private aranžmane sa strancima.Retrogradan Merkur u junu  i početkom jula donosi razočarenje u neke prijatelje. Dve najvažnije planete koje će osetiti svi predstavnici zodijaka su Venera i Mars i kod vas će se zadržati u polju javnosti od sredine maja do kraja juna i to Venera, donoseći nove društvene veze i kontaktea Mars, vladalac vašeg polja inostranstva biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa vatrenim znacima ali ni sa Jarcem i Škorpijom, naročito ako ti poslovi imaju veze sa strancima.

Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv naročito ako u februaru započnete vezu, manje više tajnu a zatim nastavite da komunicirate čak iako je jedno od vas dvoje u inostranstvu.Od sredine maja do kraja marta pozitivan uticaj Marsa iz polja partnerskih odnosa može doneti strastvnu vezu sa veoma samostalnim partnerom koji možda nije slobodan ili tek što je izašao iz neke veze. Proleće je veoma burno da mogućim kraćim prekidima u vezi ili sa povremenim rastancima, možda posla radi. U svakom slučaju daćete sve od sebe da vasa veza opstane što će biti moguće tek od sredine novembra, bar što se tiće stabilizacije odnosa jer krajem godine i Jupiter, dobrotvor ulazi u vaše polje partnerksih odnosa a Mars direktnim hodom iz Ovna pomaže dobar razvoj ljubavnih odnosa.

Facebooktwitterpinterest