Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Trebalo bi da se se dogovorite sa Blizancim ali Vagom u vezi sa nekim novcem koji eventualno jedni drugima dugujete ili ćete pokušati da napravite dogovor oko nečega što je za vas od velike važnosti. Ambiciozni ste ali vam je mnogo više stalo da uspe projekat na kome radite nego da vi lično imate mnogo koristi. Pazite šta potpisujete. Jedan Rak vam duguje neko objašnjenje.

17.10.2019.

Saradnja sa Ovnom ili Blizancima donosi mogućnost poveće zarade. Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag.Ne bi trebalo da se angažujete oko osobe koja vas pomalo nervira. Dobijate mogućnost proširenja saradnje saradnje sa jednim Strelcem. Tražite način kako da sredite odnose sa jednim Bikom koji vam se nije često javljao u poslednje vreme. Nekome je stalo da vas osvoji na originalan način.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Ako spadate u ambiciozne Lavove koji vole da drže situaciju pod kontrolom, morate imati za to pokriće. Ako ste ona strana koja se za sve pita ili biste voleli da budete pitani ili konsultovani. Mesec donosi susrete sa osobama koje vam mogu doneti ponude u domenu inženjerstva, građevine ili u domenu privatnog biznisa. Tranzit Meseca donosi potrebu za dobrom zaradom. Imate mogućnost da napredujete ali ste možda netaktični. Ako ste u braku ili emotivnoj vezi, moguće da ćete biti skloni da se raspravljate ili kritikujete partnera. Na kraćem putu možete upoznati osobu koja će vam se dopasti.

 

 

MESEČNI HOROSKOP 

Oktobar 2019.

Do 23. bavićete se uglavnom istraživanjem tržišta i pokušaćete da nađete za sebe najbolje rešenje a posle tog datuma, možda ćete pomisliti kako je pravo vreme da se angažujete na nekom poslu koji bi mogao biti za vas izuzetno isplativ u okviru privatne firme ili ćete želeti da osnujete svoju privatnu firmu. Venera ulazi u Škorpiju 8.što vam može doneti neke nove prilike kada je u pitanju emotivni život i mogućnost nalaženja rešenja za posao koji će vam ponuditi verovatno u vreme punog Meseca13., jedan Bik, neka Vaga ili Rak. Ako dobijete ponudu od Blizanaca ili Device, budite oprezni, moguće da je posao nesiguran. Udvaranje od strane Strelca doživećete kao nešto najnormalnije jer to traje već izvesno vreme.Spremni ste da se uključite u neke akcije koje podrazumevaju mnogo više boravka negde na otorenom.Moguć je put u inostranstvo i odlazak negde zajendo sa rođacima.Moguće spletka u vreme poslednje Mesečeve četvrti 21.oktobra a u vreme mladog Meseca 28. moguć početak veze sa osobom o kojoj nećete znati mnogo.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest