Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Ako ste umetnik,sve vam ide od ruke a ako se bavite konkretnim poslom, morate biti precizniji jer biste mogli napraviti grešku zbog svoje nesmotrenosti. Trebalo bi da se više posvetite radu sa mladim ili sa inventivnim osobama.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

Jedna veoma dinamična sedmica u toku koje ćete imati prilike da se sretnete sa onime koje dugo niste imali mogućnost da angažujete na poslu do koga vam je stalo ili ćete možda pokrenuti inicijativu u vezi sa uspostavljanjem kontakta sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Ako planirate neki nov posao, morate biti mnogo realniji jer biste mogli biti poneti entuzijaznom ali vam to neće doneti mnogo toga dobrog ali bi trebalo da pazite s kim se družite. Moguće da će vaši prijatelji zatražiti pomoć od vas ali ne bi trebalo da ulazite ni u kakve aranžmane ako niste sigurni da će to ispasti dobro za vas. Što se tiče punog Meseca 21.marta verovatno ćete sresti nekog s kim možete da dobro komunicirate i da obnovite saradnju ili sa se sretnete sa rođacima koje dugo niste videli.


MESEČNI HOROSKOP 

MART 2019.

Ulazak Urana 6. marta u vaš znak donosi potrebu da uradite nešto što ste već želeli prošle godine i možda pokušali. Uranovska energija vam pomaže, moguće poslovi koji imaju veze sa online prodajom ali i posao koji je u domenu IT tehnologija.  Ako ste imali neke probleme poslednjih sedam godina iil ste želeli da idete u inostranstvo ali ovog meseca ćete biti nešto staloženiji jer je i Mars u vašem polju karijere. Bićete spremni da prihvatite neki posao koji će biti kratkoročan. Mekur u retrogradnom hodu vam ne ide naruku jer  možete imati problema sa novcem posebno ako ste spremni da se zadužujete. Prva Mesečeva četvrt 14. Donosi potrebu da trošite novac na nešto što nije neophodno.Venera u Vodoliji donosi sjajne mogućnosti kada je u pitanju koleginica ili veza sa osobom koja je izuezetno atraktivna. Možete biti opsednuti nekom osobom koja će vas praviti ljubomornom. Nemojte ulaziti u površne veze sa nekim ko vam može narušiti ugled. Moguće da ćete želeti da odete u inostranstvo. Ne bi trebalo da imate emotivnu vezu sa Škorpijom, Jarcom, Ribama ili Devicom. Moguće da ćete naći način kako da sebe disciplinujete ako imate ozbiljne probleme i verovatno ćete želeti da napravite po svaku cenu neki zaokret i u privatnom životu posebno u vreme punog Meseca 21. marta i tada je moguć neki nov posao i početak neke nove veze.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest