Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Nespokojni ste zbog nečega što vas opterećuje i sa čime ne možete da izađete nakraj. Verujete da ćete biti u stanju da ubedite jednog Bika ili jednog Strelca da ste u pravu po pitnju finansija i vašeg plana kako da dođete do nekog ekstra novca.

Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona- Vaše ambicije su usmere ka osobi koja se bavi umetnošću ali vas ignoriše i nije spremna ni nakakav dogovor čak vam uskraćuje i neke bitne informacije. Nemojte se zbog toga demoralisati.Ako vam se dopada osoba koja se bavi politikom, mougć je izlazak na veći skup.

On-Imate potrebu za dominacijom ali ćete naići na tvrd orah. Neka veoma šarmantna osoba ali jaka ličnost, dace vam na znanje da sa njom ne možete da taktizirte niti manipulišete.Nekome je stalo da ga po svaku cenu primetite.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.7.2020.

Imate mnogo ideja kako biste unapredili svoje poslove ali vam to ne polazi lako za rukom jer će iskrsnuti neki nepredviđeni troškovi. Vaš entuzijazam nije ništa manji I vi ćete uspeti da se priviknete na neke nove obaveze i poslove koji bi mogli da vam donesu dobru zaradu, novo okruženje i u perspektivi putovanje u inostranstvo. Verujete da ste na pravom putu kada se radi o vezi sa jednim vatrenim znakom koji nije uvek bio prema vama popustiljiv ali vama kao da to io nije bilo toliko bitno.Verovatno ćete imati prilike da upoznateVagu ili Vodoliju i sa njima ćete ostvariti dobru komunikaciju. Stalni partner je prilično nepouzdan što se tiče zajedničkih dogovora.


MESEČNI HOROSKOP 

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Sunce, vladalac vašeg znaka prelazi preko znaka Raka od 20. juna do 22.jula, preko vaše astrološke kuće tajni, što znači da će vam biti naglašena intuicija. Dva puta se javlja mlad Mesec u ovoj astrološkoj kući i možete biti ne samo bolećivi nego i prilično sentimentln,i ali prema članovima porodice možete imati probleme jer je polje doma i porodice u Škorpiji znaku koji zna šta hoće i postavlja pravila igre. Pomračenje Sunca 21.juna donosi pojačanu osetljivost, bićete veoma nestabilni, emotivno destabilizovani i tada možete biti pomalo razočarani u one od kojih mnogo očekujete.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage pojačava želju za dobrom komunikacijom ili neku poslovnu šansu koja će vam se dopasti.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca donosi potrebu za oslobađanjem od svega što vam donosi probleme i što vam ne odgovara, moguće da se radi i o nekim saradnicima i osobama koje vam prave probleme. Ulazak Mars u znak Ovna donosi oklevanje u pogledu nekih odluka koje se tiču posla i napet aspekt sa Merkurom,planetom intelekta i biznisa u polju neprijatelja i strahova. Treba iskoristiti snagu Marsa i bilo bi dobro da se posvetite stručnom usavršavanju.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom donosi neke nove šanse ali vi ćete postavljati svoje uslove jer će biti u aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi ponovo neku šansu na poslu ili obnovu razgovora.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i vi ćete uspeti da sa Vagama i Bikovima uspostavite dobru komunikaciju i

da se lepo družite sa onima koji vas inače podržavaju.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i vi ćete imati potrebu da definišete neke svoje probleme i da se oslobodite suvišnih problema ili nekih sećanja koja vas previše opterećuju.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Naglašeno polje karijere sa Venerom i Uranom donosi nove šanse na poslu, posebno ako se bavite ozbiljnim poslovima od kojih očekujete unapređenje. Možete biti u prilici da uradite nešto što je u vašem interesu, posebno kada se radi o saradnji sa Vodolijom jer će jedno vreme Merkur boraviti u ovom znaku u retrogradnom hodu od sredine februara do početka marta. Polje novca je u mart izuzetno naglašeno u smislu troškova..Stranci su veom aznačajni u vašem životu i kao poslovni i kao potencijalni ljubavni problemi. Naglašen znak Riba i febriari o ,arti može doneti konfuziju na finansijskom planu, pad imuniteta i nemogućnost nalaženja rešenja za neki ozbiljniji finansijski problem. Trebalo bi da budte spremni na novu poslovnu ponudu u vreme ulaska Sunca u znak Ovna 19.marta ili u vreme mladog Meseca 24.marta kreće za vas izuzetno povoljan period koji će potrajti do kraja juna. Period dobar za usavršavanje.Imaćete mnogo posla.Mnogo toga vam ide naruku a da vi toga niste svesni. Ljubani život u velikoj meri zavisi od vašeg zadovoljstva vašom karijerom. Trebalo bi da se mnogo više posvetite partneru koji vam je verovatno veoma privržena ali vama kao da ljubavi nije na prvom mestu. Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna donosi neke manje trazavice u odnosima sa javnošću i u ljubavi a 21. juna u vreme pomračenja Sunca u Raku ne treba da donosite odluke koje se tiču vašeg statusa na poslu.Pluton i Saturn dve  moćne planete koje upravljaju vašim segmentima privatnog života, privatnog biznisa i velikih projekata biće skoro cele godine u konjunkciji a pridružiće im se i Mars u martu kao i Jupiter zbog čega možete biti priličlno opterećeni razmišljanjem o poslu i možda ćete se odlučiti za neke private aranžmane sa strancima.Retrogradan Merkur u junu  i početkom jula donosi razočarenje u neke prijatelje. Dve najvažnije planete koje će osetiti svi predstavnici zodijaka su Venera i Mars i kod vas će se zadržati u polju javnosti od sredine maja do kraja juna i to Venera, donoseći nove društvene veze i kontaktea Mars, vladalac vašeg polja inostranstva biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa vatrenim znacima ali ni sa Jarcem i Škorpijom, naročito ako ti poslovi imaju veze sa strancima.

Ljubav-Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv naročito ako u februaru započnete vezu, manje više tajnu a zatim nastavite da komunicirate čak iako je jedno od vas dvoje u inostranstvu.Od sredine maja do kraja marta pozitivan uticaj Marsa iz polja partnerskih odnosa može doneti strastvnu vezu sa veoma samostalnim partnerom koji možda nije slobodan ili tek što je izašao iz neke veze. Proleće je veoma burno da mogućim kraćim prekidima u vezi ili sa povremenim rastancima, možda posla radi. U svakom slučaju daćete sve od sebe da vasa veza opstane što će biti moguće tek od sredine novembra, bar što se tiće stabilizacije odnosa jer krajem godine i Jupiter, dobrotvor ulazi u vaše polje partnerksih odnosa a Mars direktnim hodom iz Ovna pomaže dobar razvoj ljubavnih odnosa.Ovo je godina u kojoj u toku proleća dok Saturn bude u Vodoliji može doći do poznanstva i susreta koji će biti za vas vema značajan. Tokomk leta moguć je flert il romansa sa nekim vazdušnim znakom ili sa nekim Ovnom.Jesen donosi neke nove   mogućnosti na ljubavnom planu slobodnim Lavovima, naročito sa jednom Vagom ili nekim Bikom. Mnogi Lavovi mogu razmišljati o stupanju u brak.

Zdravlje– Smanjite obroke.

Facebooktwitterpinterest