Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe
LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

 Dobijate interesantnu ponudu od osobe koja vam je simpatična i verovatno ćete se ponašati u skladu sa svojim  karakterom i temperamentom, verovatno nećete glumiti ništa niti ćete se potruditi da budete diplomata. Verujete u mogućnost nalaženja posla u inostranstvu.

19.6.2019.

Tranzit Venere preko Blizanaca može delovati na vas izuzetno povoljno ako ste deo tima ili želite da se priklkjučite nekoj grupi koja je spremna da započne nov posao. Prilično vas deprimira pozicija Marsa i Merkura u Raku, jer vas čini nervoznim.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Potrebno da se naviknete na neke nove momente u vezi koje vam nameće partner zbog svojih obaveza. Trudite se da sa njim uspstoavite dobru komunikaciju. Imate način da rešite neki manji konflikt.

On-Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Škorpijom ili sa Ovnom jer se radi o osobi koja je prilično svojeglava i i ma neke svoje razloge zašto ponaša na način na koji vama ne odgovara.Jedna Vodolija vas uspešno zavodi.

19.6.2019.

Ona- Sa Ovnom, Devicom i Rakom ne možete da ostvarite dobru komunikaciju, naprotiv, bićete prilično svojeglavii nedovoljno tolerantni prema njima a ako ste u vezi sa Jarcem on vas takođe kritikuje. Odgovaralo bi vam društvo jedne Vage-

On- Mrzovoljni ste i to partnerku nervira jer najverovatnije pokušavate da joj nametnete neki svoj tempo, posebno ako živite  zajedno ili joj nešto prigovarate što u stvari i nije tako bitno koliko to vama samo smeta.

NEDELJNI HOROSKOP

 Za period od 17.-23.6.2019.

Izuzetno naporan period ako ste skloni da svemu pridajete veliki značaj. Možete biti skloni razmišljanjima o nečemu što vas u velikoj meri opterećuje a nije lako rešite. Imate čemu da se radujete jer pun Mesec u polju mladih i kreativnosti donosi vam mogućnost da budete zadovoljni saradnjom sa njima ili  da doživite uspeh u umenosti. Verujete da će vam se javiti osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće neka Vodolija ili neki Bik. Imate način da regulišete neke svoje troškove i da popravite finansijsko stanje. Početak sedmice je veoma stresan jer vam ne odgovara tranzit Meseca preko Jarca gde su Pluton i Saturn ali već od 20. kada uđe u Vodolju, sve ćete sagledati mnogo jasnije i postajete izuzetno koopertivni i otvoreni za svaku vrstu dogovora.

 

MESEČNI HOROSKOP 

Jun 2019.

Mlad Mesec 3.juna donosi nove šanse na polju posla i novca ali morate da se dobro potrudite da pridobijete naklonost osoba sa kojima često inače imate poslovni kontakt. Budite racionalniji kada organizujete svoje vreme. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam u stvari ne polazi lako za rukom, moguće damnogi imaju velika očekivanja od vs.Trudite se da ostavite povoljan utisak na Devicu il Blizance u vreme prve Mesečeve četvrti 10.juna a u vreme punog Meseca 17.juna možete očekivati izuzetno povoljnu vesti ili neki radostan događaj koji će vam omogućiti da lako rešavate probleme ili da bar nađete izlaz iz finansijskih problema. Želite da se dopadnete osobi sa kojom imate sasvim solidan odnos, moguće da se radi o jednoj Devici, Vagi ili Strelcu. Vreme poslednje Mesečeve četvrti 25.juna u Ovnu vam savršeno odgovara i vi ćete naći način da sa jednim vatranim znakom postignete dogovor. Sa Rakom su odnosi prilično komplikovani.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest