Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Spremni ste da uđete u posao koji bi od vas iziskivao mnogo više vremena nego do sada i verovatno ćete biti raspoloženi da razgovarate o nekim novim mogućnostima u okviru saradnje sa strancima. Jedan Strelac vam nudi relativno dobar posao.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona- Ne bi trebalo da ulazite u vezu sa jednim Rakom ako niste sigurni u svoja osećanja. Pokušavate da budete racionalni ali vam to ne polazi za ruko. Možete dobiti priliku da se čujete sa Ribama koje duže vreme već izbegavate iz nekih razloga.

On-Osećate se dobro u društvu jednog Ovna koji je spreman da u nečemu popusti i da vam  učini po volji ali vi ste prilično neodlučni i verovatno će vam biti potrebno mnogo strpljenja da se njim nađete zajednički jezik.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 14.-20.9.2020.godine

Trudite se da budete fer prema onima koj su to zaslužili i dajete svima na znanje da na vas ne može niko da utiče. Imate svoj cilja to je očuvanje slobode i vaši izbori moraju biti odraz vaših ličnim potreba. Trudite se da potisnete neke strahove koje imate u vezi a hroničnim tegobama ili sa finansijskim i poslovnim problemima koji vas trenutno optrećuju. Naći čete način kako da uverite neku Devicu ili Raka da vam pruže šansu o kojoj dugo već razmišljate a radi se o poslu za koji je potrebna sposobnost dobre organizacije. Mlad Mesec 17. septembra može doneti poslovnu ponudu ili vest o novcu na koju ste dugo čekali.


MESEČNI HOROSKOP 

Posao- Početak meseca donosi pun Mesec 3. u polju partnerskih odnosa i tada ne bi trebalo da ulazite u rasprave i polemike sa onima koji vam se često suprostavljaju a jedno vreme početkom meseca možete u kome možete imati probleme na poslu zbog napetog aspekta između Sunca u vašem znaku i Urana u polju karijere. Ipak, vas će neko štititi jer je Venera, planeta blagostanja i plemenitosti  u Raku od 7. avgusta i obrazovaće jedno vreme dobar aspekt upravo sa Uranom u polju karijere i moguće da ćete upravo sa jednom Vagom ili Bikom imati dobre odnose, moguće I preko rada sa strancima zbog Marsa  u polju inostranstva. Tokom faze poslednje Mesečeve četvrti 11.avgusta imate priliku da se sretnete sa sa nekim Bikom i da razgovarate o novom poslu Možete imati uspeha ako se bavite nekretninama, marketingom, osiguranjem, transportom, turizmom o u čemu vam pomaže pozicija Merkura u vašem znaku posle 6.avgusta.

Sunce je jednom godišnje u vašem znaku, ali možete biti skloni prevelikim očekivanjima i verovatno ćete biti skloni da verujete onima koji vam nisu naročito naklonjeni ili koji nisu iskreni i to posle 6.avgusta do kraja perioda.

Uran iz polja karijere deluje na vas u povoljnom pogledu sve do 16.avgusta a posle tog perioda možete naći nekog drugog saradnika, možda neko iz prošlosti jer Uran kreće retrogradno.

Venera vlada poljem karijere i komunikacije i dobro je postavljena u polju javnosti do 6.avgusta. Dobar aspekt sa Marsom u polju inostranstva donosi mogućnost nalaženja rešenja za ono o čemu maštatate. Posle 22.avgusta imaćete više obaveza jer će Sunce ući u znak Device i doneće vam nove poslove i šanse u vezi sa zaradom

Ljubav- Saturn i Uran  kao vladaoci polja braka i partnerskih odnosa donosi pritisak od strane partnera ili osećanje usamljenosti mada će 3.biti pun Mesec u Vodoliji što vam može doneti novo poznanstvo ili potrebu da se sretnete sa nekim ko vam je svojevremeno bio simpatičan.Mars u 9. kući i Venera posle 7. u 12. dobri su za poznanstvo preko socijalnih mreža

Venera u vašem polju tajnih ljubavi a Merkur u vašem znaku posle 7.avgusta donose mogućnost romanse sa osobom koja je spremna da se prilagodi nekim vašim potrebama i ambicijama.Mlad Mesec 19.avgusta i prva Mesečeva četvr 25. pružaju vam sjajne šanse za poznanstvo sa osobom koja je preko posla vezana za inostranstvo. Ako ste slobodni, moguća je romansa sa nekadašnjom simpatijo,naročito ako je i ona slobodna.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Naglašeno polje karijere sa Venerom i Uranom donosi nove šanse na poslu, posebno ako se bavite ozbiljnim poslovima od kojih očekujete unapređenje. Možete biti u prilici da uradite nešto što je u vašem interesu, posebno kada se radi o saradnji sa Vodolijom jer će jedno vreme Merkur boraviti u ovom znaku u retrogradnom hodu od sredine februara do početka marta. Polje novca je u mart izuzetno naglašeno u smislu troškova..Stranci su veom aznačajni u vašem životu i kao poslovni i kao potencijalni ljubavni problemi. Naglašen znak Riba i febriari o ,arti može doneti konfuziju na finansijskom planu, pad imuniteta i nemogućnost nalaženja rešenja za neki ozbiljniji finansijski problem. Trebalo bi da budte spremni na novu poslovnu ponudu u vreme ulaska Sunca u znak Ovna 19.marta ili u vreme mladog Meseca 24.marta kreće za vas izuzetno povoljan period koji će potrajti do kraja juna. Period dobar za usavršavanje.Imaćete mnogo posla.Mnogo toga vam ide naruku a da vi toga niste svesni. Ljubani život u velikoj meri zavisi od vašeg zadovoljstva vašom karijerom. Trebalo bi da se mnogo više posvetite partneru koji vam je verovatno veoma privržena ali vama kao da ljubavi nije na prvom mestu. Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna donosi neke manje trazavice u odnosima sa javnošću i u ljubavi a 21. juna u vreme pomračenja Sunca u Raku ne treba da donosite odluke koje se tiču vašeg statusa na poslu.Pluton i Saturn dve  moćne planete koje upravljaju vašim segmentima privatnog života, privatnog biznisa i velikih projekata biće skoro cele godine u konjunkciji a pridružiće im se i Mars u martu kao i Jupiter zbog čega možete biti priličlno opterećeni razmišljanjem o poslu i možda ćete se odlučiti za neke private aranžmane sa strancima.Retrogradan Merkur u junu  i početkom jula donosi razočarenje u neke prijatelje. Dve najvažnije planete koje će osetiti svi predstavnici zodijaka su Venera i Mars i kod vas će se zadržati u polju javnosti od sredine maja do kraja juna i to Venera, donoseći nove društvene veze i kontaktea Mars, vladalac vašeg polja inostranstva biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa vatrenim znacima ali ni sa Jarcem i Škorpijom, naročito ako ti poslovi imaju veze sa strancima.

Ljubav-Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv naročito ako u februaru započnete vezu, manje više tajnu a zatim nastavite da komunicirate čak iako je jedno od vas dvoje u inostranstvu.Od sredine maja do kraja marta pozitivan uticaj Marsa iz polja partnerskih odnosa može doneti strastvnu vezu sa veoma samostalnim partnerom koji možda nije slobodan ili tek što je izašao iz neke veze. Proleće je veoma burno da mogućim kraćim prekidima u vezi ili sa povremenim rastancima, možda posla radi. U svakom slučaju daćete sve od sebe da vasa veza opstane što će biti moguće tek od sredine novembra, bar što se tiće stabilizacije odnosa jer krajem godine i Jupiter, dobrotvor ulazi u vaše polje partnerksih odnosa a Mars direktnim hodom iz Ovna pomaže dobar razvoj ljubavnih odnosa.Ovo je godina u kojoj u toku proleća dok Saturn bude u Vodoliji može doći do poznanstva i susreta koji će biti za vas vema značajan. Tokomk leta moguć je flert il romansa sa nekim vazdušnim znakom ili sa nekim Ovnom.Jesen donosi neke nove   mogućnosti na ljubavnom planu slobodnim Lavovima, naročito sa jednom Vagom ili nekim Bikom. Mnogi Lavovi mogu razmišljati o stupanju u brak.

Zdravlje– Smanjite obroke.

Facebooktwitterpinterest