Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Planirate da se sretnete sa jednom Vagom ili nekim Lavom koji su vam davali korisne savete u vezi sa rešavanjem stambenog problema ili u vezi sa kupovinom nekretnina. Nekom je izuzetno stalo da sa vam aostvari dobru komunikaciju, moguće da se radi o Ribama ili Škorpiji. Trebalo bi da se javite Jarcu koji često misli na vas.

17.10.2019.

Trebalo bi da se angažujete na poslu sa nekretninama ili u vezi sa stambenim prostorom koji želite da iznajmite ili prodate. Možete da se lako snađete u situaciji koja vam je prilično komplikovana. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nečega što je za vas veoma bitno.Dobićete poziv od jednog Jarca ili Škorpije. Moguć je susret sa jednom Ribom koja je prilično zahtevna. Ne bi trebalo da propustite šanse koje vam se pružaju kada se radi o jednom Biku.

inostranstvom.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.10.2019.

Mesec ide ka vašem znaku i donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za probleme uz pomoć jedne Škorpjie, Bika, Vodolije, jer možete biti izuzetno skloni da pravite loše kompromise i ako ne budete maksimalno popustljivi.Pod velikim ste pritiskom i moguće da ne znate kako da se postavite prema nekom ko je mnogo određeniji u svojim željama od vas.Potrebna vam je podrška neke Device ili Škorpije ili neko ko bi vam dao za pravo ali da budete pri tom sigurni da je iskren prema vama i da vas voli.


 

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Imate sjajne šanse da realizujete svoje planove ako budete dovoljno strpljivi i ako budete spremni na kompromise sa Škorpijom ili Jarcem. Ovan može biti veoma naporan za svaku vrstu saradnje  a neki drugi Rak vam može biti sasvim solidan kao saradnik. Obratite pažnju na ponudu koju ćete dobiti od strane Riba koje su spremne da rizikuju i da se sa vama upuste u strastvenu avanturu ili u dobro plaćen posao. Pun Mesec u polju karijere je ono što čekate godinu dana ali ipak, imate mnogo neprijatelja, čak i među onima u koje ne sumnjate. Neko vas je nadmudrio ili pokušao da to učini i vi ćete želeti da mu po svaku cenu vratite nešto bilo da se radi o manjoj osveti ili o dobročinstvu. Nećete se smirti dok ne izravnate račune. Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 21. donosi sjajnu ponudu od Škorpije a 28. mogućnost početka nove veze.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Za vaš znak možete pročitati u

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest