Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Mesec iz vašeg znaka dan nakon pomračenja ulazi u znak Lava i podstiče vašu ambiciju. Sve što radite ima neku svrhu i vi ste spremni da se maksimalno angažujete na nekom novom poslu koji vas u velikoj meri okupira, naročito ako imate osećaj da bi vam mogao daoneti dobru zaradu.

10.1.2020.

Ceo dan ste prilično nespokojni i nespremni na ustupke. Trudite sa da izbegnete razgovor koji vam ne odgovara jer vas neko podseća na nešto što ste obećali a niste ispunili. Trebalo bi da se mnogo više bavite pitanjima od velikog značaja za vaš društveni status ne samo za vaše finansijsko stanje.

9.1.2020.

Mesec u vašem znaku vas podstiče da budete istrajni kada se radi o poslu sa Jarcem ili Škorpijom. Budite realni kada se radi o nekim nerašćošćenim problemima, moguće finansijske prirode. Verujete da će vam se javiti Ribe i da će vam pružiti šansu kada se radi o poslu sa strancima. Dobijate vesti koje vam mogu biti od velikog značaja.

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Mnogima se dopadate i verovatno ćete imati priliku da izađete negde sa jednom Ribom ili sa Jarcem koji će pokazati prema vam poštovanje i želeće da vas oraspolože.Mars u Strelcu utiče na ljubomoru vašeg partnera i verovatno pokazuje to na disrketan način ali vi ipak to osećate.

10.1.2020.

Iako pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju, pomračenje Meseca u vašem znaku može vas u velikoj meri poremetiti jer niste u stanju da se uzdržite od nekih komentara na račun jednog Jarca, Strelca, Device ili Škorpije. Morate da se suzdržavate od ispoljavanja emocija a to vas u velikoj meri čini nervoznim.

9.1.2020.

Tranzit Meseca preko vašeg znaka čini vas spremnim da uđete u posao koji bi mogao da vas dovede u vezu sa nekim koga ste upoznali na službenom putu u inostranstvo ili ste spremni da preko nečega pređete, najverovatnije preko uvrede koju ste doživeli kao nešto veoma tragično. Nemojte dopustiti jednom Jarcu ili Ovnu da vam nameće osećanje krivice.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.1.2019.

Pomračenje Meseca u vašem znaku 10.januara čini vas spremnim da se posvetite poslu ili aktivnostima koje vam oduzimaju dosta pažnje.Ovo je sedmica u toku koje možete biti pod velikim pritiskom i da biste izbegli neprijatnosti, verovatno ćete se mnogo više angažovati oko nekih osoba koje ne zaslužuju vaušu pažnju. Ne bi trebalo da odustanete od nekog svog plana, već da se mnogo više posvetite onome što vam drugi savetuju a što bi vam donelo osećanje sigurnosti i finansijsk zaradu.moguća romansa sa Ribama ili Škorpijom.

 

MESEČENI HOROSKOP

Januar 2020.

Najdominantniji je tokom ovog perioda prelazak Meseca preko  znaka Raka i pomračenje Meseca u vašem astrološkom segmentu ličnosti zbog čega možete posle ovog datuma kada će u stvari biti pun Mesec u vašem znaku dobiti želju da jednu situaciju privedete kraju. Inače ne morate se previše opterećivati tom pojavom jer verovatno imate način kako da nađete rešenje za ljubavni problem.Možete se osetiti nesigurnim kada se radi o vašem statusu bilo na poslu ili u okviru ljubavnom životu. Tranzit Venere od sredine januara preko Riba može vam doneti podršku nekog vodenog znaka ili nekog Bika ili jarca. Dobijate mogućnost da ispravite greške ali verovatno nećete biti u stanju da kontrolišete situaciju koja vas izuzetno opterećuje.Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi 17.januara donosi mogućnost rešavanja problema koje se tiču doma i porodice.Tranzit Marsa preko Strelca može prilično komplikovati odnose sa osobama koje žive u inostranstvu ili rade za strance i pitanje da li ćete biti spremni na sve uslove koje će vam neko postaviti.

Ulazak Sunca u Vodolij 20.januara i mlad Mesec 24.januara u ovom znaku može doneti intenzivna ramišljanja o sređivanju finansijskog stanja.Ljubavni život je veoma komplikovan ako ste u  vezi sa Jarcem ili Škorpijom. Imate osećaj da morate da pristanete na nešto što vam ne odgovara.


 

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest