Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Dobijate vesti koje će biti za vas povoljne jer će se raditi verovatno o pozivu za saradnju od strane osobe koja vam je u svako pogledu naklonjena.Ne bi trebalo da odustanete od poslovnog kontakta koji ima velike šanse da bude uspešan.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.- 24.3.2019.godine

Veoma ste angažovani na poslu. Najvažnije vam je osećanje sigurnosti i veoma vam je bitno da budete u savršenoj vezi ili da budete sigurni da vam je veran. Možete imati problema sa zakonom ili sa poslovima koji se odnose na inostranstvo. Nešto biste možda morati da rešite i pravnim putem. Nemate baš sjajnu saradnju sa ženama i verovatno ćete se dogovoriti oko nečega što vam predstavlja veliki problem. Sunce u Ovnu i pun Mesec u Vagi donosi 21.mogućnost važnog razgovora u vezi sa poslom. Moguća je saradnja sa osobama sa nemačkog jezičkog područja.


 

MESEČENI HOROSKOP

MART 2019.

 Tranzit Marsa, planete koja upravlja poljem karijere u Biku jedno vreme u dobrom aspektu sa retrogradnim Merkruom može doneti priličnu konfuziju na poslovnom planu. Može vam se učiniti neka situacija izuzetno povoljnom ali je pitanje da li ćete biti u stanju da kontrolišete sve što se dešava na poslu. Prva Mesečeva četvrt 14. u Blizancima pojačava vašu intuiciju a pun Mesec 21. kada bude i Sunce ušlo u polje karijere pojačava šanse da se zaposlite negde gde biste vi to voleli. Vaši planovi su realni ali ne zavise samo od vas i to je ono što vas u priličnoj meri opterećuje. Ako budete razmišljali o privatnom poslu, moguće da ćete dobiti ponudi od Lava i to bi svakako trebalo da prihvatite, naročito ako se radi o osobama koje su već lepo afirimsane. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 28. dobijate vest koja vam može pomoći da se snađete u situaciji koja može biti za vas veliki izazov.

Na polju ljubavi možete biti prilično zadovoljni jer vam mnogi izlaze u susret i pokušavaju da vam pomognu da se snađete u nekim prilično komplikovanim okolnostima ali vi u stvari niste spremni za radikalne promene a jedno bi vas nešto tako moglo zaista usrećiti. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji kada se radi o vezi sa Jarcem, Vagom ili Bikom.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Za vaš znak možete pročitati u

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest