Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Odgovara vam aspekt između Venere u vašem znaku i Meseca u Vagi. Trudite se da date na znanje jednom Jarcu na znanje da možete da mu se nađete pri ruci. Trudite sa da uspotavite dobru komunikaciju sa Vodolijom i Ovnom. Lav vam pomaže da se snađete na novom poslu.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Ona-Vaš ličnost dolazi do punog izražaja jer se trudite da budete ljubazni u čemu vam pomaže pozicija Venere u vašem znaku Dobićete vesti na koje niste računali i trebalo bi da vam se javi jedan Rak ili neki umetnik koji živi u inostranstvu a koji vam je posebno drag.

On-Želite da se dogovorite sa partnerkom oko nekih važnih pitanja koja se odnose na vašu  decu ako ste roditelji ili na neki projekat ako ste iste struke. Ako niste raspoloženi da razgovarate sa Škorpijom, dajte joj jasno to na znanje jer ona ne zna šta mu zamerate.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.4.2020.

Naglašeno astrološko polje karijere, u koje će ući Merkur krajem sedmice, pojačava vašu želju za uspehom i verovatno ćete biti ambiciozniji nego do sada, posebno kada se radi o nekom grandioznom projektu. U porodičnim odnosima ste izuzetno autoritativni, a pun Mesec u Vagi može doneti manje trzavice u porodici, ako su one i dosad bile naglašene. Pokažite razumevanje za slabosti vazdušnih znakova, koji se nalaze u nekim svojim dilemama.Trebalo bi da se mnogo više posvetite potrebama članova koje su vam bliske.

 

MESEČENI HOROSKOP

April 2020.

Posao- Na nekoj ste vrsti prekretnice. Treblao bi da donesete odluku kako da rešite važan problem. Prva Mesečeva četvrt 1.aprila čini vas uticajenim i spremnim da se borite za ono do čega vam je stalo i do sledeće Mesečeve četvrti koja će biti 8.aprila kada bude pun Mesec, rešavaćete neke svoje probleme koji se tiču ne samo vas nego ako ste u braku i cele porodice. Preuzimate na sebe odgovonost za mnogo toga. Verujete da možete da sami preuzmete odgovornost za neke promene koje želite da napravite u domu ali u stvari, verovatno ćete morati da se oslonite i na mišljenje prijatelja, posebno iz inostranstva i na ljubavnog problema. Neki prijatelji će vas razočarati a sa drugima naćete moći lako da da se dogovorite oko bitnih pitanja. Konkurencija ili zahtevni poslovni partneri su prilično zahtevni. Bićete  prlično svojeglavi sve do 18. aprila Igraćete na kartu šarma ali nećete imati mnogo kooperativni. Venera ulazi u 12.polje 4.aprila i ako ne iskorstite na najbolji način svoje kapacitete možete izazvati neprijateljstvo zbog zavisti. Nekoga iritirate. Imate u polju karijere do 20.aprila jako Sunce  koje vas tera da često pravite pogrešne poteze, kod vas je naglašena jaka ambicija, jak ego ali Neptun i Merkur iz  9. Kuće u stvari vam pomažu  da realizujete nešto na lakši način ali napet aspekt sa Venerom od 19. Aprila donosi ipak neku vrstu terete i neprijteljstva. Poslednja Mesečeva četvrt 15. Leći ćete n arudu a 20.kada Sunce uđe u Bika I mlad Mesec u konjunkciji sa Uranom može doneti  uspeh I rešavanje problem pod nekim uslovom. Možete da pokažte svoje talente.

Ljubav- Verovatno imate problema zbog jako ambicioznog partnera moguće da je partner neprijatan ili previše opterećen, posebno ako ste dama Rak, ne bi trebalo da ga izazivate jer je on zbog nečega nakraj nerava. Posle 19.aprila možete očekivati neke povoljne okolnosti na ljubavnom planu naročito ako ste slobodni. Predstoji vam novo poznanstvo a ukoliko ste u braku ili dužoj vezi Moguće su ljubomorne scene, nemojte voditi nepotrebne razgovore sa nekim ko vas ne ceni dovoljno.Ako je partner staložena osoba, imate šanse da se postavite kako treba I verovatno ćete harmonizovati odnos. Ako ste slobodna dama, verovatno vam se dopada mnogo stariji partner koji nije Slobodan ili jer previše ambiciozan a ako ste muškarac Rak, partnerku doživljavate kao veoma energičnu I prilično zahtevnu.

GODIŠNJI HOROSKOP za 2020.

Posao- Ovo je godina ve ličnih očekivanja ali mnogo toga zavisi od vaših poslovnih partnera koji će verovatno prilagoditi svoje potrebe situaciji na tržištu i što vas posao ima više veze sa trgovinom ili sa poslovima koji se odnose na inostranstvo, na bilo koi način, moraćete da budete prilagodljivi. Početkom godine 10.januara pomračenje Meseca u Jarcu vam donosi mogućnost da sredit neki posao ili da odustanete Za od planova ili da ih revidiate zbog nečeg što bi moglo ako ne budete dovoljno prilagodljivi, možete biti na nekoj vrsti gubitka. Tražićete način kako da uverite poslovne partnere da treba da vam učine neku vrstu usluge ili da u nečemu budu popustljiviji ali pri tom nećete želeti da se angažujete na nekom novom poslu koji bi mogao biti prilično rizičan. Februar i mart donose probleme u saradnji sa Blizancima ili Devico i verovatno ćete prihvatiti ono što vam nude. Merkur, planeta koja je odgovorna za vašu podsvest i vaše osećanje sigurnosti li način komunikacije i biće u retrogradnom hodu u drugoj polovini juna i početkom jula kao i sredinom oktobra i početkom novembra kada ne treba zaključivati ugovore.Na vas če velikog uticaj imati naglašen znak Jarca tokom februara i marta i verovatno ćete tada pokušati da poboljšate svoje odnose sa saradnicima i pretpostavljanima. Sredinom maja i juna bićete spremni da u nečemu popustite ua od kraja juna do kraja godine naglašen  znak Ovna sa tranzitnim Marsom donosi velike napore radi stabilizacije poslova. Druga polovina godine vam može doneti nove šanse na poslovnom planu.U proleće bi trebalo da smanjite troškove.

Ljubav-Za većinu predstavinka vašeg znaka ovo može biti izuzeto naporan period ako niste spremni na kompromise. Godina je prelomna ako ste spremni da napravite značajan zaokret u svom životu ili da donesete radikalnu odluku. Trebalo bi da budete bolje organizovano u svakodnevnom životu ako ste u braku ili u dužoj vezi a partner je posvećen poslu.Imate mogućnost nalaženja rešenja za neke dileme kojima ćete biti izloženi, naročito ako budete u paralelnoj vezi ili ako budete često mislili na nekadašnjeg paratnera. Ne možet se lako odlučiti šta je za vas najbolje u ovom momentu i verovatno ćet uspeti uz pomoć dobrog prijtelja koji će vam dati koristan savet, naći rešenje za sve ono što vas opterećuje.  Često se možete osećati usamljeno i verovatno ćete biti u prilici da flertujete sa onima koji su više put pokazivali svoje interesovanje za vas i to najverovatnije od sredine maja do kraja juna a tokom leta je moguća romansa. Pomračenje Sunca na prvom stepenu vašeg znaka može doneti potrebu za donošenjem važnih odluka koje se tiču vašeg odnosa sa jednim Ovnom ili Jarcem. Druga polovina godine može biti stresna zbog udvaranja osobe koja je pretpostavljeni ili neko s kim ste u nekoj vrsti rivalstva na poslu.

Zdravlje– Moguće su vrtoglavice.

 


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest