Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a odnosi se na vaše uzajamne odnose koji bi mogli biti za vas veoma značajni ako biste se malo više potrudili da pokažete razumevanje za tuđe slabosti. Prijatelji vas podržavaju u ideji koja vas duže vreme opseda. Nemojte se previše upitanjati da dokažete nekome nešto što ne želi da shvati.Ljubavni život je prilično zadovoljavajući mada vi mislite na osobu sa kojom trenutno niste u vezi.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Nemojte se dvoumiti po pitanju saradnje sa Devicom ili Škorpijom jer će vam ponuditi nešto što bi malo ko odbio. Pokušavate da nađete za sebe jednostavno rešenje ali poslednja Mesečeva četvrt 23. i tranzit Meseca početkom sedmice donose manju neprijatnost i potrebu da sagledate realnost bez ulepšavanja. Ne oklevajte da se prihvatie odgovrnost posla ili da platite nekom neku uslugu ma kako izgledala skpa ako ćete od toga imati koristi.


 

MESEČENI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Stelijum ( četiri planete) u polju posla i novca. Opterećeni ste novcem  i tražite sigurnost u novcu. U stanju ste da napravite dobar self-marketing. Bićete u stanju da prevaziđete sebe i da prikažete sebe u najboljem izdanju. Umećete sebe da jako dobro plasirate i ako sebe treba da promovišete, to će vam ići od ruke. Imaćete mogućnost da uđete u neke nove aranžmane i već od 1.avgusta imaćete priliku da pokrenete posao možda zajedno sa Lavom. Prva Mesečeva četvrt 7.donosi mogućnost nove ljubavo ili flerta ili neki nov posao. Ako ste slobodni, u vreme punog Mesec u Vodoliji moguće je neko novo poznanstvo ali i naplata nekog dugovanja a 23.avgusta poslednja Mesečeva četvrt donosi manju nestabilnost a novi mlad Mesec 30. novu šansu za ljubavni susret na putu


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Za vaš znak možete pročitati u

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest