Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

12.7.2020.

Trebalo bi da pokažete više razumevanja za jednu Ribu koja je spremna da vam pomogne da donesete odluku u vezi sa inostranstvom. Ne bi trebalo da odustanete od posla sa strancima. Moguća je saradnja sa jednim Bikom.

Dnevni ljubavni horoskop

12.7.2020.

Ona-Pokušavate da ostavite lep utisak na jednu Škoroiju sa kojom ste nekada bili u vezi. Dobro se osećate u društvu jednog Jarca koji vam je više puta obečavao da čete zajedno ići na put. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa Ribama.

On-Trebalo bi da odustanete od ideje da ponovo pokušate da obnovite vezu sa Ovnom. Neko očekuje da mu da date na znanje da ste spremni za ozbiljnu vezu. Dobijate poruku od Riba ili Škorpije.NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.7.2020.

Ovo bi mogao biti povoljan period za vaš znak jer vam odgovara tranzit Meseca preko Jarca i preko Riba kada će 12.u Ovnu  biti poslednja Mesečeva četvrt. Bićete raspoloženi da razgovarate sa onima u koje imate poverenja i daćete im na znanje da mogu da računaju na vas. Trebalo bi da se mnogo više posvetite svom društvenom životu. Moguć je susret sa osobama koje dolaze iz inostranstva. Ljubavna veza sa jednim Rakom ili nekom Devicom može biti za vas pravo rešenje.Vaši neprijtelji ne miruju i razmatraju mogućnost da vam preotmu neke poslove, naročito ako se radi o o poslu sa strancima.

 

MESEČENI HOROSKOP

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Sunce prelazi preko vašeg znaka od 20.juna do 22.jula tokom 2020. i već 21.juna pomračenje Sunca donosi izvesnu dozu konfuzije u pogledu finansija i posla.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi mogućnost rešavanja problema koji se odnose na porodicu ili privatan biznis.Naglašena 12. astrološka kuća tajni, neprijatelja, intuicije sa Venerom u Blizancima može ipak doneti neku romansu ili ćete biti skloni paralelnim vezama.Moguće da ćete imati potrebu da odražavate kontat sa nekom osobom koja vam je izuetno draga i na koju se oslanjate. Trebalo bi da budete otvoreniji kod izražavanja svojih emocija.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna donosi mogućnost rešavanja problema koji se odnose na nekretnine. Ne bi trebalo da propustite neke šanse koje ukazuju baš kada se radi o stambenom pitanju.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi opterećenja razne vrste po pitanju statusa na poslu. Mnogi očekuju od vas da budete mnogo odlučniji kada se radi o saradnji sa nemačkim jezičkim područjem.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu vašeg znaka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom čini vas spremnim da odgovorite na neki ljubavni izazov. Naglašeno polje karijere, ličnosti i inostranstva, partnerskih odnosa donosi mnogo novih šansi i vi ćete umeti da se postavite kako treba jer če vas neko podržavati kada se radi o vašim planovima i ciljevima. Moguća je nova romansa. Biće naglašena potreba za dominacijom ali i partner će biti osoba koja zna šta hoće i nećete moći da je ga lako obeshrabrite niti nagovorite na ono što vama odgovara. Mars u Ovnu može doneti previše naporne šefove, roditelje koji od vas očekuju da budete uspešni.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage u dobrom aspektu sa Marsom donosi podršku i pretpostavljenih i osoba koje su starije od vas i vi ćete se verovatno zaljubiti u ambicioznu osobu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka direktnim hodom i vi ćete pokazti smisao za trgovinu, marketing, sport, biznis.

 

GODIŠNJI HOROSKOP za 2020.

Posao- Ovo je godina ve ličnih očekivanja ali mnogo toga zavisi od vaših poslovnih partnera koji će verovatno prilagoditi svoje potrebe situaciji na tržištu i što vas posao ima više veze sa trgovinom ili sa poslovima koji se odnose na inostranstvo, na bilo koi način, moraćete da budete prilagodljivi. Početkom godine 10.januara pomračenje Meseca u Jarcu vam donosi mogućnost da sredit neki posao ili da odustanete Za od planova ili da ih revidiate zbog nečeg što bi moglo ako ne budete dovoljno prilagodljivi, možete biti na nekoj vrsti gubitka. Tražićete način kako da uverite poslovne partnere da treba da vam učine neku vrstu usluge ili da u nečemu budu popustljiviji ali pri tom nećete želeti da se angažujete na nekom novom poslu koji bi mogao biti prilično rizičan. Februar i mart donose probleme u saradnji sa Blizancima ili Devico i verovatno ćete prihvatiti ono što vam nude. Merkur, planeta koja je odgovorna za vašu podsvest i vaše osećanje sigurnosti li način komunikacije i biće u retrogradnom hodu u drugoj polovini juna i početkom jula kao i sredinom oktobra i početkom novembra kada ne treba zaključivati ugovore.Na vas če velikog uticaj imati naglašen znak Jarca tokom februara i marta i verovatno ćete tada pokušati da poboljšate svoje odnose sa saradnicima i pretpostavljanima. Sredinom maja i juna bićete spremni da u nečemu popustite ua od kraja juna do kraja godine naglašen  znak Ovna sa tranzitnim Marsom donosi velike napore radi stabilizacije poslova.Pomračenje Sunca u vašem znaku 21. juna može značiti neku vrstu prekretnice na nekim poslovima koji vas ne zadovoljavaju i vi ćete se potruditi da nađete način kako da unapredite svoje odnose sa strancima. Leto donosi priliku za uvećanje zarade. Druga polovina godine vam može doneti nove šanse na poslovnom planu.U proleće bi trebalo da smanjite troškove. U drugoj polovini oktobra i početkom novembra treba biti uzdržaniji u domenu privatnog posla.

Ljubav-Za većinu predstavinka vašeg znaka ovo može biti izuzeto naporan period ako niste spremni na kompromise. Godina je prelomna ako ste spremni da napravite značajan zaokret u svom životu ili da donesete radikalnu odluku. Trebalo bi da budete bolje organizovano u svakodnevnom životu ako ste u braku ili u dužoj vezi a partner je posvećen poslu.Imate mogućnost nalaženja rešenja za neke dileme kojima ćete biti izloženi, naročito ako budete u paralelnoj vezi ili ako budete često mislili na nekadašnjeg paratnera. Ne možet se lako odlučiti šta je za vas najbolje u ovom momentu i verovatno ćet uspeti uz pomoć dobrog prijtelja koji će vam dati koristan savet, naći rešenje za sve ono što vas opterećuje.  Često se možete osećati usamljeno i verovatno ćete biti u prilici da flertujete sa onima koji su više put pokazivali svoje interesovanje za vas i to najverovatnije od sredine maja do kraja juna a tokom leta je moguća romansa. Pomračenje Sunca na prvom stepenu vašeg znaka može doneti potrebu za donošenjem važnih odluka koje se tiču vašeg odnosa sa jednim Ovnom ili Jarcem. Ovo bi mogao biti stresan period pre nego što donesete definitivnu odluku šta očekujete od svog života. Moguć je ulazak u brak ili pokušaj pomirenja sa nekim ko vam je izuzetno bio drag a jedno vreme ste bili razdvojeni. Druga polovina godine može biti stresna zbog udvaranja osobe koja je pretpostavljeni ili neko s kim ste u nekoj vrsti rivalstva na poslu.

Zdravlje– Moguće su vrtoglavice.

 


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest