Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Nervozni ste zbog nepredviđenih troškova i verovatno ćete se angažovati na nekom poslu koji od vas ne zahteva toliko vremena koliko možda uloženog novca. Ako imate dugove, trebalo bi da ih što pre vratite. Pokušajte da se dogovorite sa Ribama oko novog projekta.

19.6.2019.

Imate velika ambicije i neko će vas podržati u tome, verovatno jedna Vaga, Blizanci ili Bik.Pazite kakve dogovore sklapate sa Ribama ili Škorpijom, mogu biti nepovoljni po vas. Moguć je susret sa nekadašnjim kolegama.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Nekome je bitno da vas ima za prijatelja bez obzira kako se vi osećate. Iako vi možda želite mnogo više od toga, prihvatićete prijateljstvo ili poslovne odnose kao polaznu osnovu za nešto više.Možda maštate o osobi koju ste svojevremen upoznali u društvu Riba.

On-Niste spremni da uđete u vezu sa osobom koja je nestrpljiva i koja od vas stalno nešto čeka, moguće da se dogodi neka promena u vašim odnosima i to naravno nabolje a vi kao da to ne shvatate. Ponašate se prilično nepredvidivo i verovatno ste ljubomorni.

19.6.2019.

Ona –Budite spremni na neke ustupke, posebno prema Vodoliji, nekom Raku ili prema nekom ko je često posvećen više obavezama nego vama. Osećate veliku privrženost prema onima koji vam na dobro vraćaju dobrim, ma ko to bio, ali moguće je da se radi o familiji vašeg partnera.

OnNe uspevate da kanališete svoja osećanja, posebno prema Jarcu, Vodoliji ili Biku.Trudite se da izađete na kraj sa Vodolijom koja vas u stvari razume tako da bi bilo bolje da joj se prepustite nego da joj se stalno suprotstavlajte. Ako se radi o nedavnoj vezi ili poznanstvu do koga je došlo na javnom mestu, na putu ste ka uspešnoj vezi.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 17.-23.6.2019.

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada se radi o rešavanju problema sa strancima. Trudite se da ostavite povoljan utisak na poslovne saradnike i dajete im na znanje da bi trebalo da pristanu na neke vaše uslove. Nemojte se previše nervirati ako se ne bude sve odvijalo kako ste zamislili. Možete naći način kako da regulišete svoje odnose sa jednim Strelcem, Jarcem ali ne i sa Vagom jer vam postavlja neke prilično naporne uslove. Vaš ljubavni život je pomalo konfuzan jer ostavljate utisak osobe koja  ne zna šta hoće. Trebalo bi da se opredelite za jednu od dve mogućnosti koje vam se nude a najverovatnije da se radi o dvema potpuno različitim osobama i vizuelno i po karakteru. Ako ste slobodni dobićete priliku da izlazite sa većim društvom ali vi ćete verovatno to odbijati. Naglašen znak Blizanaca sa Venerom donosi mogućnost tajne veze.


 

MESEČENI HOROSKOP

Maj 2019.

Ovo bi mogao biti naporan mesec jer je u vašem znaku slab Mars uz Merkur od 5. a mlad Mesec 3. u polju podsvesti. Pokušavate da nađete rešenje za neke probleme koje ste sami prouzrokovali ili ste nehotice doveli do situacije koja je prilično komplikovana. Verujete da ste na pravom putu kada se radi o poslu koji bi mogao biti isplativ i u vreme prve Mesečeve četvrti 10.juna, možete dobiti vesti koje će biti  značajne za vašu karijeru. Ako ste ispravno postupali po pitanju nekih odlulka možete lako rešiti problem ili zaključiti nov posao. Pun Mesec 17.juna donosi nove šanse u radu sa strancima ali morate biti prema njima fer. Verujete da možete da se aktivirate u polju nekretnina i da naparvite dobar posao. Trebalo bi da u ljubavi budete iskreniji prema partneru jer pozicjia punog Meseca 18. govori o nečijoj neiskrenosti, moguće jednog Jarca, Škorpije ili Riba ili o njihovim neispunjenim nadama kada ste vi u pitanju.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Za vaš znak možete pročitati u

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest