Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Ne oklevajte da se javite jednom Raku koji dobro zna šta je za vas trenutno najbolje.Mars vas čini pomalo tajanstvenim i inspirativnim po pitanju novog posla.Kasno uveče Mesec u Ovnu donosi mnogo novih momenata koji se odnose na saradnju sa nekim ko je oduvek bio naklonjen i želeo da se sa vama o svemu konsultuje. Trudite se da budete fer prema Lavu.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25.11.-1.12.2019.

Možete dobiti ponudu koju ne bi trebalo da odbijete. Nekome je stalo da bude sa vama u dobrim odnosima i daće sve od sebe da se to i dogodi naročito ako se radi o poslovnom partneru u znaku Vage ili Bika. Jarac vam je naklonjen. Trudite se da se dopadnete jednom Lavu koji želi da sa vama proširi saradnju. Merkur  u  direktnom hodu preko Škorpije donosi opstrukcije na poslu u medijima ali Venera krajem sedmice donosi ponudu od stranih partnera. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko partnera i da više vremena posvetite svom ljubavnom životu.

MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2019.

Jupiter, vladalac vašeg znaka u vašem znaku ubrzanim hodom i Venera planeta ljubavi, bogatstva do 27. donosi šansu da se istknete u poslu, da uradite nešto što ste odavano želeli, da napravite povoljan zaokret u karijeri posebno ako ste vezani za inostranstvo.

Prva Mesečeva četvrt 4.novembra u Vodoliji na 11.stepenu u dobrom aspektu sa Marsom donosi dobre vesti od onih na koje računate i sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju u svakom pogledu. Moguća intenzivna prepiska sa vazdušnim znacima koja donosi razjašnjenje situacije u kojoj se nalazite.

Pun Mesec 12.novembra na 19.Bika u opoziciji sa Merkurom donosi probleme sa jednom Devicom, u partnerskim odnosima ako je partner previše zahtevan ili neprijatne razgovore sa onima koji vam nisu naklonjeni.

Poslednja Mesečeva četvrt  19.novembra  na 27.Lava u dobrom aspektu sa Marsom omogućava vam da ostvarite dobru komunikaciju sa strancima ili ako polažete ispit da budete uspešni u tome.

Mlad Mesec 26.novembra na 4.stepenu vašeg znaka označava početak jednog veoma uspešnog perioda na poslu.

 


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest