Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Na vas povoljno utiču Mars iz vašeg znaka i u večernji satima Mesec. Imate na koga da se oslonite i veoma vam znači nečija privrženost. Dobijate vesti koje niste očekivali od osoba koje su izuzetno sposobne i spremne da sa vama rade na nekom povećom prijektu. Moguć je put i inostranstvo.

10.1.2020.

Imate priliku da razgovarate sa sa jednim vodenim znako u vezi sa novim poslom. Pokušaćete da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Ako vam se dopada ideja o prelasku na neki nov posao, imaćete priliku da razgovarate sa onima koji bi mogli da vam pomognu da nađete posao koji vam odgovara.

9.1.2020.

Želite da nađete pravi način kako da se postavite prema nekom ko je veoma zahtevan, očekuje da mu izađete u susret po mnogim pitanjima. Verovatno ćete biti staloženi u razgovoru sa Vodolijom ali ne i sa Vodolijom ili Vagom. Ne ulazite  u raspravu sa onima koji vas često provociraju.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Veoma povoljan dan za one koji su u ljubavnoj vezi sa varenim znakom. Nekome ste veoma dragi možda i neka vrsta opsesije. Potrebno vam je samo malo više vremena da bise se posvetili osobi koja vam je draga a ako ste u dužoj vezi  ili braku, možete očekivati da vaš partner prihvati neki vaš interesantan predlog.

10.1.2020.

Trebalo bi da se pomirite sa osobom koja vam je oduvek bila naklonjena čak iako nije uvek bila prema vama fer. Ako vam se javi jedan Lav, imaćete priliku da sa njim razgovarate o onome što vas opterećuje. Dobijate vesti od jedne vodolija koja vam je oduvek bila simpatična i verovatno ćete se videti u večernjim satima.

9.1.2020.

Ako želite da vas prihvati familija partnera ili njegovi prijatelji morate uzvratiti istom merom, ali vi nešto danas baš i niste u takvom raspoloženju jer vam aspekt između Meseca i  Jupiterea, vladaoca vašeg unaka ne odgovara vam. Bilo bi mudro kada biste se suzdržali od komentara na račun partnera.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Mars u polju ličnosti i pomračenje Meseca 10.januara u Raku mogu vam pomoći da dođete do dobro plaćenog posla. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko jedne Vage ili Bika koji očekuju od vas podršku. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o poslu sa strancima. Nemojte ulaziti u raspravu sa Škorpijom ili Jarcem. Dobićete vest od Vodolija koja ima predlog u vezi sa zajedničkim, pomalo rizičnim poslom.

MESEČENI HOROSKOP

Januar 2020.

Naglašena druga astrološka kuća posla i novca čini vas odlučnim po pitanju posla koji treba da završite što je moguće pre.Ne možete lako da rešite problem koji imate sa jednim vatrenim znakom, naročito ako se radi o Lavu. Postoji mogućnost da nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo onim što čujete od jedne Device ili Jarca a trebalo bi da pre donošenja odluke o svemu  što se tiče vašeg privatnog života dobro razmislite.Ipak, neko će uspeti da vas ubedi da bi trebalo da budete popustljivji prema partneru. Pomračenje Meseca 10. donosi poveće izdatke ili probleme na koje niste računali. Verujete da će vam se javiti jedan Rak sa konkretnim predlogom za saradnju u vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.januara i u vreme mladog Meseca 24. kada ćete verovatno obnoviti saradnju sa jednim Lavom.

 


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest