Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Ne odgovara vam tranzit Meseca preko Bika niti naglašeno polje karijere ako nemate dobre saradnike ili jasnu koncepciju šta biste želeli da radite mada imate potrebu za promenom.Pokušajte da se naviknete na neke nove načine saradnje sa Ribama koje nisu spremne da vam učine ustupak iako ćete vi biti u prilici da sa njima o svemu iskreno razgovarte.Ljubavni život je prilično komplikovan.Ako vam se dopada jedan Lav, pokažite inicijativu.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Želite da se dogovorite sa Lavom oko nečega što je dugo bila tema između vas ali ste imali utisak da vas on nije na pravilan način razumeo niti prihvatao vaše predloge. Iako set spremni da uđete u nov posao sa jednim vatrenim znakom, naročito početkom sedmice ili oko 23.avgusta kada bude poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, trebalo bi da dobro razmislite da li je to ono što želite Pokušajte da se angažujete u okviru saradnje sa strancima koji su vas odavno kontaktirali. Romansa sa mlađom osobom.

MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2019.

Ovo je povoljan mesec iako niste u stanju da sagledate situaciju u kojoj se nalazite na najbolji način. Mlad Mesec 1.donosi mogućnosti u saradnji sa strancima. Možete sklopiti posao sa strancima, možda je u pitanju pravosuđe, usavršavanje, možda ćete sagledati dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Merkur je slab u 9. kući i možete sumnjati u sebe u vreme prve Mesečeve četvrti 7.avgusta ili se vaši neprijatelji mogu javiti sa nekakvim zahtevima. Možete se pokolebati u pogledu uspeha a 15. avgusta se pruža šansa da se dogovorite sa onima koji vam mogu pomoći.Iako visoko mišljenje o sebi ali vas drugi cene više I mogu vam ponuditi posao koji će biti za vas izuzetno dobar i naglašeno polje karijere u drugoj polovini meseca, pregovaraćete, nudićete neka rešenja I mnogi će vam biti zahvalni za ono što im nudite a 23. poslednja Mesečeva četvrt donosi nove ponude ako imate veze sa SAD, Italijom, Enegleskom.Dobar period za sportiste ili maštate o nekom sasvim drugačijem poslu. U ljubavi ste verovatno previše zahtevni ali u stvari prilično pasivni.

 


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest