Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

4.4.2020.

Ostajete pri svom stavu, posebno ako imate podršku jednog Lava. ne bi trebalo da se raspravljate sa onima koji bi mogli da vam pomognu da se snađete u finansijskim transakcijama. Moguće da vam novac trenutno nije veliki problem.

3.4.2020.

Trebalo bi da se mnogo više bavite problemom koji vas u poslednje vreme opterećuje a tranziit Meseca preko Lava donosi odlične mogućnosti za nastavak saradnje sa jednim vatrenim znakom.Nađite način kako da uverite saradnika da ste u pravu i da vaša odluka neće imati loše poslodice ni po vas ni po njega.

Ljubavni horoskop

4.4.2020.

Ona- Strastvena veza je ono što vam odgovara i o čemu maštate ali pitanje da li biste mogli da to realizujete na način na koji to vama odgovara. Vodolja i Blizanci su vam izuzetno naklonjeni.

On-Ako pokušate da se priviknete na vezu koja vam ne odgovara, verovatno ćete iati problema u komunikaciji. To se posebno odnosi na jednog Ovna ili Vodoliju bez obzira da li postoji razloga ili ne.

3.4.2020.

Ona- Verujete da bi vaša veza sa jednim Bikom mogla biti uspešna ali da se neko previše meša u vaše odluke i u vaš život i pokušava da vam da na znanje da u nečemu grešite. Trebalo bi da se priviknete na mane vašeg partnera, naročito ako ste duže vreme zajedno.

On- Možete dobiti priliku da se čujete sa nekim ko vam po mnogo čemu odgovara i to je verovatno osoba sa kojom nemate baš sjajan odnos u poslednje vreme ali ste se potrudili da se ta situacija značajno promeni.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 30.3.-5.4.2020.

Ne bi trebalo da propusite šansu da mnogo više zaradite ako se odlučite za neku vrstu kredita ili da iskoristite neke  novčane zalihe da biste se upustili u nove poslove. Neko od vas očekuje da se aktivirate u većem projektu koij bi mogao doneti dobar profit ako se radi o strancima. Imate način da uđete u posao sa Ovnom, Blizancima i Vodolijom. Tražite povod da biste se ponovo sreli sa nekim ko  vam je svojevremeno pravio probleme iako ste bili moguće u emotivnoj vezi,i to će vam doneti saznanje da emocije još uvek dopada. Prva Mesečeva četvrt u Raku može doneti zadovoljstvo na više nivoa. Trebalo bi da se izvinite jednoj Vagi ili Biku.


MESEČENI HOROSKOP

April 2020.

Posao-Ovo je dinamičan mesec. Smenjivaće se faza optimizma i pesimizma.Sve se vrti oko novca jer du naglašene astrološke kuće posla i novca i kuća biznisa i već 1.aprila krećete sa novim poslovima  u vreme prve Mesečeve četvrti koji bi mogi da donesu novac a Venera, simbol novca a vlada poljem svakodnevnih aktivnosti i javnosti, ući će u Blizance 4.aprila i razmišljaćete da neke  poslove privedete kraju i Mars u Vodolji u trećem polju biznisa gde je i Saturn a Merkur koji vlada poljem karijere ulazi 11. u Ovna a do tada mate utisak da vas neko opstruira. Merkur od 7.-26. biće u dobrom aspektu sa Marsom a ima dobar uticaj na vas, pokrenućete sve svoje veze, verbalne sposobnosti da prihvate vaše predloge.Proširenje kruga prijatlja posebno u domenu umetnosti 8.aprila u doba punog Meseca  postajete mnogo otvoreniji i iskreniji sa saradnicima.Sa Ovnom i Vodolijom možete imati uspeha iako će biti naporni, sve do 18. napet spekt između Marsa i Urana donosi nepotrebne diskusije i razgovore i treba da razmislite šta je za vas najbolje Jupiter- Pluton je toliko moćan iz polja novca i posla, vladalac polja intuicije nagoveštava mogućnost da ono što sada započnete može doneti rezultat krajem godine. Nije rano da počnete da mislite na dugoročne poslove a 15. aprila ćete ponovo razgovarati o nekim novim poslovia i u vreme mladog Meseca 23. donosi uspeh. Obaziraćte se na tuđe potrebe jer bez toga ne možte uspeti. Ulazak Merkura u Ovna 11.dobro će se odraziti na vaš znak. Ulazak Sunca 20.aprila u  znak Bika donosi obnovu nekog odnosa koji je svojevremeno bio uspešan ali ne bi trebalo da olako odbacite sve šanse koje vam se pružaju. Budite otvoreni za svaku vrstu razgovora. Nekome ćete učiniti uslugu i time ćete nekoga zadužiti i to će vam kad tad vratiti.

Ljubav– Tranzit Sunca preko Ovna uvek  donosi kvalitetan ljubavni život ili mogućnost da nađete rešenje za svoje problme ako pokažete dobru volju i iskrenu ljubav.Ako ste muškarac i  imate mnogo mlađu partnerku bićete spremni da joj udovoljavate po mnogim pitanjima i udovoljavaćete u svemu i moguće da planirate brak i verovatno ste u harmoničnom odnosu sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Venera u polju partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Marsom znači da imate dovoljno energije i spremnosti da se pokažete u najboljem izdanju i da ćete želeti da se angažujete oko nekog projekta na kome radi vaš partner i da mu pomognete. Moguće da će se pojaviti neko iz prošlosti i pokušati da sa vama obnovi vezu.Ovo je mesec odličan za ljubav i za one koji su u vezi i za one koji su slobodni. Pluton kreće retrogradnim hodom 26 i možete malo oprezniji kada je ljubav u pitanju ili malo uzdržaniji, skloni oklevanju.

Zdravlje- Smanjite obroke.

Facebooktwitterpinterest