Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Pokušavate da sredite svoje poslove tako da vam ostane dovoljno vremena za sve što želite. Trebalo bi da se angažujete oko posla sa strancima naročito ako radite sa Blizancima ili Lavom. Vaga vam daje savete koje ne prihvatate. Trebalo bi da razmislite o nekim novim ponudama koje ćete doibit od Raka iil Blizanca.

17.10.2019.

Dobro se snalazite u poslu koji zahteva dobru komunikaciju.Jedna mlada ili mladolika osoba daće vam na znanje da možete da dobro sarađujete jer ste verovatno sličnih stavova i moguče da se radi o poslu sa strancima. Imate mnogo načina kako da uvećate prihode ali vi ćete se držati jednog, oprobanog koji vam je do sada već doneo rezultate. Moguća je ljubav na prvi pogled ako se bude radilo o Ovnu ili Lavu.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Ne snalazite se najbolje naročito ako ste osetljivi na kritiku i možete biti predmet ogovaranja. Volite da budete samostalni i moguće da ćete uspeti da izrazite svoje talente i sposobnosti ali imate jaku konkurenciju i mnogi žele da budu sa vama posebno početkom perioda imate šansu da zablistatate ali i da budete preosetljivi i moguće da ćete doći u konflikt sa onima kojima smeta vaš uspeh. Sredinom sedmice, od četvrtka do kraja perioda bićete mnogo praktičniji i bićete u prilici da se angažujete u poslu sa strancima. Moguće da želite da započnete posao koji bi trebalo da nađete sponzore. Vaš ljubavni život je tajnovit i čuvate svoju privatnost, nekadašnja simpatija može da vam se javi.

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Očekujete neke promene i prvu možete osetiti početkom meseca kada Mars i Venera budu ušli u Škorpiju što na vas može delovati zbunjujuće. Trudite se da nađete dobre saradnike ali možete biti prilično naivni i poverovati u ono što vam odgovara. Trebalo bi da iskoristite dobre šanse u vreme punog Meseca 13.oktobra i da se angažujete više oko nečega što vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Ako ste sportista ili vaš posao ima veze sa putovanjima, bićete veoma zadovoljni postignutim rezultatima. Postoji opasnost od preteranog trošenja novca posebno između 13. i 21. ali tada ćete verovatno shvatiti da morate da napravite zaokret u svom stilu života jer i Sunce ulazi u vašu 12. kuću gde su već tri planete tako da ćete morati da neke izdatke svedete na minimum ili da svoju energiju čuvate za ono što vam je zaista neophodno.Pokušavate da se angažujete na poslovima koji su veoma zahtevni i trebalo bi da se dogovorite sa jednim Lavom oko nečega što je u obostranom interesu. Čuvajte se spletki u vreme mladog Meseca 28.oktobra. Tada vam je naglašena intuicija i to iskoristite na najbolji način.

 


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwitterpinterest