Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Trudite se da sačuvate prisustvo duha iako vas nervira jedan vodeni znak sa kojim ne možete baš lako da nađete zajednički jezik. Verovatno želite da uspostavite dobru komunikaciju sa Bikom ili Lavom od kojih očekujete da nađu vremena da razgovarate o novom poslu.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona- Konjunkcija Meseca i Merkura  u Vagi vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za emotivni problem koji bi mogao biti veoma ozbiljan ako ne budete dovoljno odgovorni i principijelni.Dobro se slažete sa jednim Bikom i nekom Vagom.

On-Dobijate priliku da se sretnete sa šarmantnom osobom koja bi mogla da pokaže prema vama mnogo više emocija nego što je to do skora činila. Nečim ste je verovatno oduševili i zainteresovala za vas. Moguća je romansa sa Ribama.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Sa naglašenim znakom Vage gde se nalazi Merkur, trebalo bi da se mnogo više potrudite da svoj društveni život dovete  u red. Pitanje je da li uopšte znate na koga možete da računate. Ne bi bilo korisno da ulazite u rasprave sa onima od kojih na neki način zavisite. Trebalo bi da budete mnogo mudriji u komunikaciji ili poslovanju sa jednim Lavom ili nekom Devicom jer postoji mogućnost da pogrešno shvatite neke njihove odluke ili stavove i da se osetite razočarano, posebno u vreme mladog Meseca 17.septembra, i to po pitanju novca.. Verujte u pozitivan ishod jedne situacije koja se odnosi na vaš status na poslu.Ljubavni život zavisi više od raspoloženja partnera nego od vašeg.


MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao –Polje duhovnosti, visokog obrazovanja, Sunce obrazuje dobar aspekt sa Marsom u toku ovog perioda i ovo je pravo vreme da steknete slavu i da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima.Početak meseca obeležen punim Mesecom u Vodoliji savršeno vam odgovara za svaki posao u medijima ili marketingu, u okviru kreativnog posla ili pisanja.Kada Venera bude ušla u Raka a Merkur u Lava vi posle 7.avgusta postajete daleko organizovaniji i spremniji da razgovarate o novi mogučnostima sa nekim vatrenim znakom.Jedino vama odgovara tranzit Marsa ali dobro pazite ako imate privatnu firmu da ne dođete u situaciju da morate da se sa nekim sudite oko novca ili a ne budete prevareni, naročito oko 11.avgusta u vreme poslednje Mesečeve četvrti. U vreme mladog Meseca 19.koji će biti u Lavu otvaraju vam se šanse za unapređenje poslovanja sa strancima a prva Mesečeva četvrt u vašem znaku 25. kada Sunce već bude ušlo u vaše polje karijere donosi nove mogućnosti za napredovanje.

Ljubav Sa Suncem u Lavu i Marsom u Ovnu nemat šta da brinete za ljubav jer ste vi jedan od najomiljenih znakova. Ipak iskoristite prvih nekoliko dana do 7. jer će tada Venera preći u polje ljubomore i tada kreće nešto naporniji period u ljuavi a 3.pun Mesec u Vodoljii donosi poznanstvo na putu. Ovo je sjajan mesec za ljubavnu romansu sa jednim Blizancem ili sa Devicom, Lavom. Vi ste u centru pažnje gde god se pojavite i ne morate da brinete da li ćete biti rado prihvaćeni. Imate mnogo načina da osvojite poverenje jedne veoma šarmantne osobe ali b i trebalo da izbegavate Bika ili Ribe. Sa njima ne možete nikada znati tačno na čemu ste.

 

Facebooktwitterpinterest