Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Želite da svima date na znanje da ne uspevate da se angažujete na način  na koji biste želeli.. Radite sve kako biste našli najbolji način za sređivanje finansija ili nekih pitanja koja su od ključnog značaja za materijalnu sigurnost.

Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona- Odgovara vam pozicija Venere u Blizancima ali ne i Meseca u večernjim satima  i verovatno ćete se dogovoriti sa jednim Bikom ili Vagom oko nastavka veze ako je bilo nekih nesuglasica.Zbog retrogradnog hoda Merkura ste skloni tračevima ili ste predmet tračeva.

On- Ne bi trebalo da se previše nervirate ako ne budete shvaćeni na način na koji to vama najviše odgovara. Treabalo bi da se maksimalno angažujete oko glavnih problema koje eventualno imate u vezi i da ne ozbarite mnogo pažnje na to šta svet priča.Ako ste slobodni, dobićete priliku da upoznate ambicioznu damu koja će vam se dopasti.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 5.-12.7.2020.

Merkur u vašem znaku tokom cele sedmice obrazuje aspekt sa nekim od planeta i deluje povoljno na vas. Ne bi trebalo da se previše uzdate u naklonost jedne Vage ili nekog Lava.Imate mogućnost da se dogovorite sa Ribama oko veoma važnog pitanja koje se odnosi na vaše poslovne planove. Moguće da ćete biti u prilici da sklopite dogovor sa jednom Škorpijom koja vam je naklonjna i pokušava da sav ama ostvari prisan kontakt.Emotivni život bi mogao biti izuzetno uspešan ako biste imali strpljenja za Jarca ili jednu Ribu. Neko pokušava da vas nagovori na zajednički proijekat koji nije naročito perspektivan.

 


MESEČENI HOROSKOP

Horoskop za vreme vladavine znaka Raka od 21.6.- 22.7.2020.

Tranzit Meseca preko znaka Raka je za Strelca u stvari tranzit preko astrološke kuće strasti, velikog novca i flerta, neprijatelja i možete biti izloženi velikim izazovima. Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme u vezi sa onima koji vas često kritikuju, odliv novca ili pogrešnu odluku kada se radi o velikim ulaganjima. Jupiter u drugoj kući vam pomaže da ipak rešite neke probleme. Merkur vam pomaže iz znaka Raka i donosi burne događaje i mogućnost uvećanja prihoda posebno preko nekog posla koji treba da naplatite.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage prijatelji će vam pomoći da nađete rešenje za neke važne dileme.Možete  uspostaviti veoma značajne poslovne veze, upoznati osobe koje će biti fascinirane vama i sa kojima ćete imati dugoročnu saradnju. Skloni ste zaljubljivanju i verovatno ste u stabilnoj vezi se osobom koja je prijatne naravi i pomaže vam u poslu.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca u polju novca i posla može vas pokolebati u pogledu nekih poslovnih odluka o kojima ćete dugo razmišljati. Mars u petom polju ljubavi, entuzijazma, sporta, umetnosti i moguće da ćete se zaljubiti u nekog ko će pokazati razumevanje za vas. Bićete veoma aktivni na svim poljima istovremeno i u partnerksim ljubavnim odnosima jer je Venera, planeta ljubavi u Blizancima u sedmom polju i najverovatnije ćete imati vezu sa nekim ko će pokazati prema vama razumevanje posebno ako ste u drugom braku ili drugoj značajnoj vezi.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi želju za takmičenjem i dokazivanjem

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može doneti izazov u vezi sa novcem koji biste najradije negde uložili u nov posao.Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i sve vreme vas šititi ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti a Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i donosite odluke koje će se pokazati kao ispravne.

Facebooktwitterpinterest