Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Ne bi trebalo da odustanete od saradnje sa jednim Strelcem  ili Blizancima i verovatno ćete naći način da se dogovorite oko svega što vam je izuzetno bitno. Ako se radi o nekoj finansijskoj transakciji, savršeno ćete se snaći u tome.

19.6.2019.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova zato što vam se neko protivi.Trebalo bi da se angažujete oko jednog Lava koji ima potrebu da se sa vama sretnu. Ne bi bilo mudro da odustanete od svojih planova. Nemate previše sigurnosti  sebe po pitanju novca.

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Ona-Ne bi trebalo da odustanete od veze sa solidnom osobom koja zna šta hoće i koja je posvećena svojim ciljevima i karijeri. Ona očekuje od vas više tolerancije, psoebno ako se radi o Vagi ili o Jarcu.

On– Neko želi da vam da na znanje da računa na vas i da bi bilo dobro da mu pružite šansu kada se radi o nekom novom aranžmanu između vas dvoje koji se odnosi na zajednički život.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 10.-16.6.2019.godine

Inostranstvo kao i odnosi sa strancima, prijatelji su izuzetno značajni omogućavaju vam da nađete bolje plaćen posao. Preko posla možete da upoznate nekog ko će vas fascinirati, moguće da se radi o osobi koja ima veze sa vašim poslom. Moguće poznanstvo sa nekim ko često putuje ili ćete i vi da putujete ili će vas neko upoznati sa osobom koja vam je draga Kada bude Mesec u  Škorpiji u drugoj polovini sedmice donosi mogućnost nalaženje rešenje za neke probleme u vezi sa poslom na osnovu nekih informacija, manje- više tajni ili inticije.Verujete da će vam se javiti jedna Vodolija ili neki Lav radi  zajedničkih izlazaka.

MESEČENI HOROSKOP

Jun 2019.

Trebalo bi da se angažujete na nekom poslu koji bi mogao da vam omogući da uradite ono do čega vam je stalo. Verujete da možete da postignete mnogo više nego do sada. Ako vam se javi jedan Bik,imaćete prilike da se sa njim sretnete i da posle 10. juna razgovarate o važnim pitanjima koja se odnose na saradnju sa strancima. Pokušavate da se priviknete na uslove koje vam nameću drugi ali ako imate svoju firmu početkom perioda u vreme mladog Meseca naći ćete način kako da rešite važne probleme na poslu, moguće da ćete promeniti ekipu saradnika ili ćete napraviti neku drugu vrstu promene. Ako ne želite da se angažujete na poslu sa jednm Lavom moraćete da mu to jasno date na znanje. Verujete u dobre namere jednog Ovna bez obzira što je veoma naporan u radu a možda vam nešto i duguje. U ljubavi ste veoma posesivni i spremni da se angažujete oko osobe koja svojevremeno nije bila fer prema vama. Pun Mesec 17. u vašem znaku donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za posao sa strancima ili donosi interesantno poznanstvo.

 

 


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest