Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Mesec u polju ličnosti dobrom aspektu sa Suncem u Ovnu donosi neki nov momenat u vaš život. Morate se odlučiti na koju ćete stranu i sa kim ćete raditi. Neko pokušava da utiče na vaše stavove ali ste vi nepokolebljivi i teško vas je ubediti da grešite.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18-24.3.2019.godine

Ako se bavite  sportom ili poslom koji ima veze sa marketingom, nekom vrstom propagande, imate šanse početkom sedmice da budete uspešni. Neko će vas motivisati da izdržite u nekom poslu koji može biti veoma dobro plaćeni. Svaka vrsta istraživačkog rada može vam doneti uspeh i moguće da ćete dobiti ideju o kojoj nećete nikom da pričate. Možete imati uspeha u pisanju. i u sferi finansija.
Moguć je flert na putovanju ili neka tajna  najverovatnije će vam se udvarati Vaga, Bik, Lav ili Rak. Spremni ste pre za flert nego za ozbiljnu vezu.Ovo je prilično naporana sedmica za one koji ne znaju šta hoće ili koji su previše samovoljni, sigurni u sebe i možda pomalo kalkulišu. Nemojte potcenjivati osečanja partnera niti njegovu sposobnost da vas razume, on se samo ponaša drugačije nego što vi očekujete. Pun Mesec 21.3. donosi lepo poznanstvo u većem društvu.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Jupiter u vašem znaku vas čini od početka novembra sposobnim da se borite sa onim što vam predstavlja problem i najverovatnije da će vam se ukazati prilika da rešite neku dilemu, posebno kada se radi o odgovornom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode, posebno kada se radi o poslu sa osobom koja živi u inostranstvu, moguće na nemačkom jezičkom području. Dobar aspekt između Venere u vašem znaku i Marsa u Ovnu pomaže vam da povratite optimizam ukoliko se zbog nečeg uznemirite u vreme pomračenja Sunca 5./6. posebno u domenu posla.

Možete da planirate različita scenarija kada je u pitanju bilo posao ili privatan život. Neki nov saradnik ili neko mlad, mladolik biće veoma uporan da vas na nešto nagovori ali vi ćete biti prilično nesigurni u pogledu nekih poslova koji imaju veze sa trgovinom,edukacijom ili poslom koji zahteva dobro znanje stranih jezika.

Porodični biznis posebno u domenu sporta, ili isto zanimanje, porodična delatnost, svaki posao koji ima veze sa putovanjima može vam doneti satisfakciju i dobru zaradu.

U vreme prve Mesečeve četvrti, 14.janara moguć je konstruktivan razgovor. sa nekim vatrenim znakom, 21. januara dolazi do odlaganja nekih planova ili rokova u vezi sa inostranstvom.

Tajna romansa fler ili neki poveći trošak, mogući su oko 27.januara.

Imate razne opcije kada je u pitanju dodatni honoran koji biste mogli dobiti od nekog u koga imate veliko poverenja.

Veoma ste aktivni u ljubavi zbog tranzita Marsa preko Ovna i imaćete prilike ako ste slobodni, da se zaljubite u osobu koja se bavi dinamičnim poslom a ukoliko ste u vezi ili braku,možete planirati proširenje porodice.


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest