Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Spremni ste da se angažujete na poslu sa strancima i to sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Blizancima. Sumnjate da vam neko radi nešto iza leđa ili da vas ogovaraju, da niste u stanju razgovarate razložno sa onima koji vas kritikuju.

11.11.2018.

Spremni ste da napravite nekakav zaokret na poslu ali niset sigurni šta bi to trebalo tačno da bude. U stvari potreban vam je posao u okviru koga ćet imati mnogo više samostalnosti i više mogućnosti za putovanja. Moguć poziv od Vodolije sa kojom ste se oduvek dobro razumeli.

10.11.2018.

Ubeđeni ste da možete da izađete nakraj sa svakom vrstom konkurencije.Možete doći u sukob sa osobom koja vam je veoma privržena jer se sa vama ne slaže po mnogim pitanjima. Smanjite troškove i obratite pažnju na pozive od jedne Ribe ili Device.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Verujete da je moguće da osvojite nekog ko vam je svojevremeno bi simpatičan i povremeno ste izlazili. Ne bi trebalo da se oduševite nekom osobom koju ćete prvi put sresti, čak iako možda sa njom ostvarite dobru komunikaciju.

11.11.2018.

Trudite se da fascinirate jednog Blizanca, Ovna ili neku Vodoliju ali vam to neće poći za rukom ako su starii od vas. Vodite interesantnu konverzaciju koja svima prija tako da svojim šarmom i duhovitošću pridobijate simpatije u društvu.

10.11.2018.

Pružiće vam se šansa da kažete ono što odavano želite. Ako ste slobodni, jedan Rak, Škorpija ili  Bik žele da se sa vama sretnu. Dobijate poziv od Jarca ili Lava u vezi sa izlaskom Iznenadiće vas prijatni momenti udvoje s nekim ko vam je oduvek bio drag.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od 5.- 11.11.2018. godine.

Posao-Dobijate priliku da se maksimalno posvetite onome što želite ali ste pomalo nesigurni uvereni da ćete biti na neki način zaustavljeni u svom pokušaju da uradite ono što želite. Verujete da ćete biti u prilici da razgovarate sa jednom izuzetno obrazovanom osobom.Nekome je stalo da sa vama uspostavi ponovo saradnju. Mlad Mesec 7. donosi pojačanu intuiciju ali i pritajne strahove a ulazak Jupitera 8. u vaš znak čini vas spremnim da rizikujete u poslu.

Ljubav– Želite da se pomirite možda se nekim ko je bio prilično nepouzdan i na koga niste mogli da se uvek oslonite ali vam je ipak ta osoba izuzetno draga. Moguće da će ona vas kontaktirati i daćete poželeti da je ponovo vidite. Ako se radi o Ovnu. Vodoliji ili Blizancima, imaćete priliku da ostvarite relativno solidnu vezu.

Zdravlje- Nesanica.


 

MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2018.

Vaš znak je u trendu i mnogi očekuju ulazak Jupitera na prve stepene vašeg znaka što ćete najviše osetiti vi ali nećete se odmah snaći sa dobrim energijama jer će  Jupitera biti u konjunkciji sa Suncem ali sa retrogradnim Merkurom koji će na neki način remetiti dobre energije. Možda ćete biti brzopleti i želete da po svaku cenu započnet eneki posao ili da se uključite u rad  neke velike firme ali to neće ići tako lako jer ćet eimati jaku konkurenciju ili među saradnicima one koji vam često oponiraju. Mlad Mesec u Škorpiji 7. donosi neke sumnje u vezisa sa partnerovom vernošću ili ćete tada imati prilike da uđete u novu emotivnu vezu, prilično komplikovanu. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu donosi naporne razgovore sa kolegama a pun Mesec 23. mogao bi doneti neku vrstu satisfakcije i na ličnom i na poslovnom planu. Retrogradni hod Venere i Urana deluje na vas prilično iritantno i možete biti nespokojni kada je u pitanju ljbavna etmatika ili možete brzopleto doneti odluke koje se tiču ljubavnog života. Izbegavajte rasprave bilo sa parnterom, kolegama ili poslvonim saradnicima.


GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Strelac

 

Oslobodili ste se Saturna ali samo privremeno jer je napustio vaše polje ličnsoti što vas je činilo povremeno veoma nesigurnim i pomalo depresivnim ali kada je posao u pitanju niste ga se oslobodili. Saturn, zahtevna planeta ušao je u polje novca i posla i potreban je da napravite prioritete u životu da ako treba promenite posao ili da razmislite o stručnom usavršavanju jer je prenaglašeno astrološko polje neprijatelja ali i intuicije što znači da neko čeka da zauzme vaše radno mesto ako vi ne budete dovoljno mudri, spremni na promene ili na veće angažovanje da biste ostali tu gde ste i eventualno napredovali. Kako je Merkur, planeta promenljivog raspoloženja, vladalac i vašeg polja partnerskih odnosa i karijere, često u retrogradnom hodu, ne možete se osloniti na vaš smisao za biznis već morate potražiti uporište upravo u tom napornom Saturnu koji je istovremeno i vladalac polja intelekta.

Retrogradni hod Merkura

Od 23.marta sa 16.Ovna do 15.aprila kreće direktno sa 4.Ovna

Od- 26.jul sa 23.Lava do 19.avgusta kada kreće direktno sa 11.stepena Lava i ponovo 17. Novembra sa 13.stepena vašeg znaka ( Strelca) vraća se u Škorpju 6.decembra i   ponovo ulazi u vaš znak 12. decembra.

U toku ovih perioda treba više pažnje posvetiti odnosima sa poslovnim partnerima, šefovima i ne donositi važne odluke u vezi sa karijerom, ne sklapati nove ugovore niti poslovne aranžmane a ako baš morate onda treba otvoriti četvore oči.
Kako je drugi vladalac polja intelekta i posla, Uran, planeta često genijalnosti i smisla za originalne zamisli, promene i inovacije, i prelazi već sedam godina preko znaka Ovna,on vam nije bio od velike pomoći jer je bio u svom padu pa ste i vi bili prilično nesigurni po pitanju zarade i načina kako da uvećate prihode. Ulaskom Urana sredinom maja na početne stepene Bika, pruža vam se prilika od maja do početka novembra, da uradite nešto na poslovnom planu što će biti novina i za vas i za vaše saradnike ili konkurenciju. Moguće da će taj neki nov posao biti sasvim nešto novo u odnosu na ono čime se bavite i ako ste ikada želeli da se bavite privatnim biznisom koji ima veze sa privredom,trgovinom, uzgajanjem nekog voća ili povrća ili ste želeli da imate svoj butik,agenciju, moći ćete da se oprobate u tom poslu ili da ga započnete  a kada se bude vratio u Ovna vi ćete tokom jeseni razrađivati tu ideju da biste tek 2019.shvatili da je neophodna promena kada je u pitanju posao. Tranzit Jupitera vam je od velike koristi iako je slab u Škorpji on vam pruža zaštitu iz 12.polja tajni i neprijatlja i intuicije i vi ste spremni da se angažujete na nekim novim poslovima ili bar da razmišljate o njima rukovođeni svojom intuicijom.

Mars, planeta akcije koji  vlada vašim poljem kreativnosti i inicijative prelaziće preko vašeg znaka od 26.januara do sredine marta a tada ulazi u vaše polje posla i novca i doneće situacije u kojima ćete biti izloženi velikim izazovima i naporima ili možete imati probleme sa svojeglavim saradnicima. Moraćete da sačuvate prisustvo duha. Sve do polovine maja, dok Mars bude prelazio preko Jarca imaćete napornu komunikaciju sa mlađim saradnicima, Ovnovima, Škorpijama, Blizancima ili Devicama. Bićete spremni da se prihvatite nekog novog posla koji će možda biti i naporan ali ćete biti uporni da svoje poslove obavite na način na koji će vama to odgovarati.

Retrogradni hod Marsa koji vas uvek podstiče na akciju preko polja intelekta od kraja juna do septembra može doneti neku vrstu zatišja u poslu koji ima veze sa turizmom, medijima, izdavaštvom, trgovinom ili agencijskim poslovima da biste od jeseni krenuli punom parom ka nekim novim poslovima a naročito od 8.novembra kada Jupiter, vladalac vašeg znaka bude ušao posle dvanaest godina ponovo u svoje sedište što može značiti moćnost prosperiteta i nalaženja svog mesta pod suncem. Veoma naporan period može biti od sredine avgusta do 7.septembra kada će Mars kretati direktnim hodom sa stepena na kome je najjači u Jarcu i vi ćete imati utisak da vam neko nešto smešta na poslu. Dobro pazite s kim sklapte poslove, naročito ako se radi o privatnom poslu koji ima veze sa nekim velikim finansijama, posebno ako ste angažovani u domenu građevine, nekretnina.


Godišnji ljubavni horoskop za 2018.za nju i njega-Strelac

ONA

Tejlof Sfit,američka filmska glumica, rođena u znaku Strelca

Vaše raspoloženje zavisi od Jupitera i Neptuna, dva vladaoca vašeg znaka koji su spori a Neptun je već nekoliko godina u segmentu privatnosti a od jesni 2017. Jupiter je ušao u 12.polja takođe privatnosti, tajni, tajnih neprijatelja i potrebe za usamljenošću ili za izloacijom od svih koji vas na neki način iritiraju ili vam njihovo društvo ne prija. Od kako vas je krajem decembra napustio Saturn, osetili ste olakšanje ali ljubavni život nije mnogo ni zaivisio od Saturna osim što je  doneo više kriterijume kada je u pitanju partner i vaša očekivanja od partnera. Merkur, tri puta retrogrdan, planeta vladalac polja partneskih odnosa isuviše je nepouzdan da biste od partnera očekivali konstaktnu pažnju,ljubavi podršku. Ostaje vam Mars kao planeta strasti koja vlada vašim polje erotike, ljubavi i radosti i upravo vam Mars može doneti ove godine brojna iznenađenja. Mars kreće iz polja tajni i sve do 26. januara trebalo bi da raščistite jedan prilično komplikovan odnos sa nekim ko vas više intrigira i pomalo nervira nekim nejanim obećanjima nego što vas čini srećnom. Kada bude ušao u vaš znak krajem januara sve do polovine marta doneće mogućnost nalaženja srodne duše, moguće da će se raditi o sportisti, nekom ko često putuje ili o strancu, možda o osobi koja se bavi umetnošću ili nosi neku vrstu uniforme.

 

Lako ćete naći zajednički jezik sa jednim Ovnom ili Vodolijom ali može se raditi o osobi koja nije slobodna ili vi to nećete znati na početku veze, možda će biti previše zahtevan, previše će vas opterećivati nekim svojim problemima zbog čega možete pomisliti da on i nije tako idealan za vas kako vam se može učiniti na prvi pogled. Kada bude ušao Mars u Vodoliju sredinom maja osetićete olakšanje jer će možda vršiti pritisak od strane te osobe na vas da na nešto pristanete, možda na zajednički posao, na neku vrstu finansijskog aranžmana ili će se raditi o kolegi, i vi ćete ipak od sredine maja shvatiti da možete da imate uticaj na nju  i to će naročito biti naglašeno od kraja juna do septembra kada ćete nekako naizmenično jedno drugom nametati svoju volju i oprobavati snage ko će koga da nadmudri. Nemojte biti previše sigurni u sebe naročito ako se radi o izuzetno posesivnoj osobi koja može postati veoma zahtevna od sredine avgusta do 7.septembra. Tada možete pomisliti i da je možda bolje da raskinete tu vezu i možete jednu Vagu ili nekog Blizanca smatrati mnogo simpatičnijim i jednostavnijim za partnerske odnose od Ovna, Vodolje, Jarca ili Lava.Jesecn je za vas period pun uzbuđenja i mogućih susreta, poznanstava i vi ćete biti u nekoj vrsti euforije, spremni za neku novu vezu ili ako ste u vezi ili braku, da svoje odnose podignete na onaj nivo koji vama odgvoara. Tranzit Jupitera preko Škorpije koji će ići ka vašem znaku u koji će ući 8.novembra doneće pojačanu intuiciju i vi ćete tačno znati kome treba da poklonite poverenje i kakvu vrstu komunikacije da nametnete osobi koja će vam se dopasti, čak i ako se bude radilo o tajnoj vezi. Jedna Vaga, Ribe ili Bik mogu biti za vas tada posebno intrigantni.


ON

Bred Pit, američki filmski gluma, rođen u znaku Strelca

Kada je ljubav u pitanju postajete mnogo odgovorniji i mnogo zahtevniji jer je Saturn, planeta discipline, strogosti i strpljenja ušao u Jarca i možete biti skloni da prispitujete svoje odluke, one koje se odnose na ljubavni život koje ste donosili u poslednjih pet godina a koje vam nisu išle naruku ili možete smatrati da ste se previše žrtvovali za partnerku koja možda nije  ni shvatala šta vi za nju činite. Trebalo bi da budete više okrenuti ka svojim pravim potrebama, da se ne obazirete na raspoloženje partnerke, bilo da ste u stalnoj vezi ili se radi o nekadašnjoj partnerki sa kojom iz nekih razloga imate neku vrstu odnosa, možda čak i niste mnogo emotivno angažovani ili ako ste u nekoj vrsti tajne veze  bilo bi dobro da  pokušate da saznate koji su pravi motivi vaše partnerke zašto je sa vama.

Vaš ljubavni život će biti onakav kakvog ga napravite.Saturn i Pluton, dve spore i jake planete su u vašem segmentu koji oslikava šta se vama dopada, šta je vama potrebno, koji je sistem vaših vrednosti. Vi ćete ga primeniti i na ljubavni život zbog čega možete često i odabrati da budete sami pre nego sa nekim ko vam ne odgovara.  Mnogi Strelci su u vezi sa Blizancima,znak u koji pada njihovo polje partnerskih odnosa i ma u kom znaku da vam je partner rođen, trebalo bi da obratite pažnju na period kada Merkur bude išao retrogradnim hodom a to će biti

Od 23.marta sa 16.Ovna do 15.aprila kreće direktno sa 4.Ovna
Od- 26.jul sa 23.Lava do 19.avgusta kada kreće direktno sa 11.stepena Lava i ponovo 17. Novembra sa 13.stepena vašeg znaka ( Strelca) vraća se u Škorpju 6.decembra i   ponovo ulazi u vaš znak 12. decembra.

Ovi tranziti Merkura, koji simbolizuju vašu partnerku  ma koji da je znak ili podznak  ukazuju na njenu kolebljivost, nepostojanost i dvoumljenje a kako padaju u vatrene znake, radiće se o emotivnom odnosu punom dinamike. Kako petim poljem ljubavi vlada Mars, verovatno će imati najveći uticaj na predstavnike vašeg znaka. To bi mogla biti i neka Vodolija ili neki Ovan.  Morate biti dobar taktičar i ne treba da previše izlažete partnerki svoje planove, svakako ne bi trebalo da je kritikujete jer je naglašen znak Jarca u odnosu na njeno Sunce, polje ljubmore i posesivnosti tako da ona može svaku vašu kritiku ili primedbu,bilo šta što vi kažete a njoj se ne dopadne shvatiti kao kritiku na njen račun. Ljubomora može biti ozbiljan problem i sa vaše strane i kada je u pitanju veza sa nekim vatrenim znakom.  Ulazak Marsa u znak Vodolije sredinom maja pruža dobre mogućnosti za lepu ljubav sa osobom koja zna šta hoće, koja je izuzetno atraktivna, dinamična, spremna da se sa vama viđa, ali moguće pod njenim uslovima. Vi ćete pristati na sve dok se ne budete krajem juna zapitali zapravo zašto uvek popuštate jer tada kreće retrogradni hod Marsa do početka septembra kada će ponovo direktnim hodom ući u znak Vodolije i vi ćete mnogo lakše i bolje komunicirati sa partnerkom, naročito ako se radi o nekom vatrenom ili vazdušnom znaku. Sve do 15.novembra tranzit Marsa će vam odgovarati da bi zatim ušao u znak Riba što nije loše iako je Mars slab i u četvrtom polju i u Ribama ali to može, kada su ljubavni odnosi u pitanju da donse u stvari potrebu za većoj prisnošću i moguće da ćete razmišljati o zajedničkom životu ili o stupnaju u brak. Kako će 8.novembra Jupiter ući u vaše polje ličnosti, postaćete veći optimista kada su u pitanju vaši lični ciljevi u koje sada i harmoničan odnos sa partnerkom. Ako vam se dopada osoba koja ima bilo kakve veze sa inostranstvom, najverovatnije da će od novembra vaš ljubavni život ići ka fazi stabilizacije.

 J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest