Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Možete reagovati hirovito na nešto što se trenutno dešava na radnom mestu i to će vam uzeti neki Rak kao veliku grešku jer niste u dobrim odnosima. Pokušajte da se ne nervirate zbog komentara koje čujete na svoj račun.Dobra komunikacija sa Ovnom.duža verzija.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Tranzit Meseca može doneti neraspoložeje ali prolaznog karaktera ili sumnjičavost. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o vezi sa jednom Vagom, Bikom ili Vodolijom. Lav misli na vas ali vi niste sigurni da li bi vaša veza bila uspešna. Nekome je veoma stalo da vam se dopadne. Moguć susrt sa Ovnom.duža verzija


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.1.2019.

 Sedmica počinje sa dobrim tranzitima između Venere i Jupitera iz vašeg znaka i Marsa u Ovnu što podstiče vaš optimizam. Čak iako ste zbog nečeg zabrinuti, realno nemate razloga za to i trebalo bi da budete mnogo praktičniji kada se radi o poslu sa strancima bilo kakvog aranžmana koji vam može doneti neku vrstu satisfakciju ili mogućnost da se u nečemu istaknete.Verujete da neko može da vam napravi problem na poslu ali ne bi trebalo da se time opterećujete. Možete doživeti neku vrstu neprijatnog iznenađenja ali to je prolaznog karaktera, štite vas dobri aspekti između planeta koje vam mogu olakšati neku pomalo stresnu situaciju. Ljubavni život je harmoničan i može vam doneti zadovoljstvo, posebno ako se radi o vezi sa nekim strancem.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Jupiter u vašem znaku vas čini od početka novembra sposobnim da se borite sa onim što vam predstavlja problem i najverovatnije da će vam se ukazati prilika da rešite neku dilemu, posebno kada se radi o odgovornom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode, posebno kada se radi o poslu sa osobom koja živi u inostranstvu, moguće na nemačkom jezičkom području. Dobar aspekt između Venere u vašem znaku i Marsa u Ovnu pomaže vam da povratite optimizam ukoliko se zbog nečeg uznemirite u vreme pomračenja Sunca 5./6. posebno u domenu posla.

Možete da planirate različita scenarija kada je u pitanju bilo posao ili privatan život. Neki nov saradnik ili neko mlad, mladolik biće veoma uporan da vas na nešto nagovori ali vi ćete biti prilično nesigurni u pogledu nekih poslova koji imaju veze sa trgovinom,edukacijom ili poslom koji zahteva dobro znanje stranih jezika.

Porodični biznis posebno u domenu sporta, ili isto zanimanje, porodična delatnost, svaki posao koji ima veze sa putovanjima može vam doneti satisfakciju i dobru zaradu.

U vreme prve Mesečeve četvrti, 14.janara moguć je konstruktivan razgovor. sa nekim vatrenim znakom, 21. januara dolazi do odlaganja nekih planova ili rokova u vezi sa inostranstvom.

Tajna romansa fler ili neki poveći trošak, mogući su oko 27.januara.

Imate razne opcije kada je u pitanju dodatni honoran koji biste mogli dobiti od nekog u koga imate veliko poverenja.

Veoma ste aktivni u ljubavi zbog tranzita Marsa preko Ovna i imaćete prilike ako ste slobodni, da se zaljubite u osobu koja se bavi dinamičnim poslom a ukoliko ste u vezi ili braku,možete planirati proširenje porodice.


 GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest