Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Verujete da možete da se posveite nekom novom poslu ili nekim novim interesovanjima ali stalno imate utisak da nemate dovoljno strpljenja, iskustva ili da niste dovoljno sposobni da se bavite onim što vam nude. Trudite se da date od sebe maksimum ali vas to prilično iscrpljuje.duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Mesec  u fazi punjenja u vašem znaku donosi vam mnogo toga dobrog i interesantnog na emotivnom planu ali vi kao da ste blokiran i kao da mislite da ne možete da ostvarite vezu kakva bi vasa zadovoljavala ili sa osobom koja vam se veoma dopada jer možda ne biste bili u stanju da je usrećite..duža verzija


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.1.-20.1.2019.

Pokušavate da se dogovorite sa jednim Lavom oko nečega što bi moglo biti za vas dobro ali u stvari niste naročito spremni da popustite u nečemu što bi bilo za vas mudar potez jer je se radi o poslu koji bi mogao biti isplativ.Trebalo bi da se maksimalno posvetite nečemu što za vas predstavlja veoma važan projekat i moguće da razmišljate o uvećanju prihoda ali krajem sedmice možete biti suočeni sa nekim problemima na koje niste računali. Pazite da ne budete žrtva spletke jer nekome niste simpatični ili vas doživljava kao konkurenciju i pokušaće da vas nagovori na nešto što vam trenutno ne odgovara. Moguća romansa sa osobom za koju ste sigurni da nije prema vama ravnodušna. Trebalo bi da se čepće čujete sa nekim za koga ste sigurni da bi pristao da se sa vama viđa.pitanje je samo da li ste vi slobodni. Moguća je manja ljubomorna scena sa Lavom, Jarcem ili Blizancima.


 

MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Ovo bi mogao biti značajan mesec za vas jer Mars ulazi u polje karijere u kome je najjači. Nije vas lako izbaciti iz takta i verovatno ćete biti nekom potrebni i vervatno će vam laskati činjenica da se mnogi oslanjaju na vas i moguće da će vas moliti za uslugu i vi ćete pokrenuti svoje veze da biste u tome uspeli. Postajete uticajni i spremni da preuzmete odgovornost za neke nove dužnosti.

Nemate jasnu koncepciju kako da organizujete svoj život i ljubavni odnos u krizi 5./6. januara u vreme pomračenja Sunca u vašem polju partnerskih odnosa što će se osetiti i kada se radi o poslovnom partnerstvu i o ljubavnom odnosu.Trudite se da budete prema partneru fer ali u stvari ako je vaš odnos u poslednjih godinu dana postao mnogo komplikovaniji, verovatno ćete biti prilično nesigurni u sebe.

Prva Mesečeva četvrt u  polju karijere u Ovnu donosi neke nove poslovne ponude sa nemačkog jezičkog podrčja a tranzit Merkura od 5. do 24.januara preko Jarca podstiče vašu ambiciju ali i vaših poslovnih partnera zbog čega su moguči konflikti na poslu. Ipak Venera u Strelcu od 8. donosi mogućnost pravljenja kompromisa a od jedne Vodolije ili Blizanaca zavisi da li će situacije i dalje biti harmonična sa saradnicima jer će pomračenje Meseca u Lavu 21.januara doneti sumnju u njihovu iskrenost što će se potencirti 24.kada uđe Merkur u Vodoliju. Tada dobijate priliku da ispravite jedan komplikovan odnos.

Kada bude pomračenje Meseca 21. očekuju vas malo veći izdaci,i ako ste na njih računali, mogu vas izbaciti iz takta ali  imate pomoć Neptuna koji vas podržava da ne odustanete od svojih snova.Ljubavni život je takođe pod uticajem kako Meseca, vladaoca vašeg znaka tako i Neptuna i potrebno je mnogo taktičnosti da biste uspeli u onome što želite, da osvojite naklonost veoma uzdržane osobe.

Moguć je put sa bračnim ili ljubavnim partnerom ukoliko ste inače u stabilnoj vezi..

Tokom celog meseca dobar aspekt između Venere u Škorpiji do 8. a zatim u Strelcu sa Marsom u Ovnu donosi mogućnost strastvene veze sa nekim koga ste tretirali samo kao poznanika ili prijatelja.

Ne usuđujete se da uđete u ljubavnu priču koja bi upravo zbog Venere i Marsa donela jake strasti, i

Kada 27. januara bude poslednja Mesečeva četvrt u Škorpiji moguća je romansa, susret i nešto veoma prijatno i neočekivano na ljubanom planu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Za vaš znak možete pročitati u

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest