Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Poštujete dogovor jer je tako najjednostavnije, ipak, verovatno postoji mnogo toga što niste regulisali a tiče se novca ili saradnje sa veoma ozbiljnim partenerim aili konkurencijom. Ne odustjate od svog cilja, bez obzira o čemu se radi.

11.11.2018.

Pozicija Meseca na vas deluje inspirativno kada su u pitanju veliki poslovi sa uglednim osobama u koje imate poverenja i za koje ste sigurni da će vam se naći pri ruci za sve što je bitno. Imate način da ubedite Škorpiju da pristane na vaše uslove ali ne i jednog Ovna ili Vodoliju.

10.11.2018.

Osećate priliv  novih ideja u druženju sa jednim Jarcem ili Škorpijom Vagom dok vas Blizanci i Strelac a moguće i neki Ovan prilično opterećuju svojim prohtevima.Nemojte se nervirati ako se ne bude baš sve odvijalo onako kako ste vi želeli,posebno u razgovoru sa nekim koga dugo niste videli.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Smatrate da je partnerova principijelnost nepotrebna i da biste mogli lako naći zajednički jezik kada bi on bio popustljiviji. Neko se raspituje za vas. Sunce u Škorpiji oslikava veoma strastvnog partnera a Mesec u Jarcu, veoma ozbiljnog.

11.11.2018.

Pokušajte da budete ljubazni i puni razumevanja kada se radi o nekom Jarcu, Škorpij ili Vagi. Možete biti iznenađeni nečijim pozivom jer niste imali prilike da sretnete tu osobu izvesno vreme. Ako ste zaljubljeni u Vodoliju, veza je komplikovana.

10.11.2018.

Ako ste slobodni a dopadnu vam se Strelac ili Vodolija dobro se raspitajte da li se radi o  slobodanoj osobi. Neko pokušava da sazna nešto o vama, ide okolo naokolo ne bi li mu to pošlo za rukom,


NEDELJNI HOROSKOP

Period od 5.-11.11.2018. godine

Posao-Trudite se da svima izađete  u susre t i verovatno će vam to poći za rukom.Možete dobiti poziv da se vidite negde u nekoj velikoj firmi radi zajedničkog posla ili ćete očekivati pozitivan odgovor ukoliko ste negde konkurisali.Ne bi trebalo da odustanete od saradnje sa jednim Jarcem.Moguć je susret sa nekim ko bi mogao da reši neke vaše važne probleme.Moguće je proširenje saradnje sa strncima posredstvom jednog Jarca ili jedne Škorpije

Ljubav-Želite da date svima na znanje da ste srećni i da niko ne može da utiče na vas a zapravo znate da to nije istina bar ne u onoj meri u kojoj ste očekivali da ćete biti u vezi sa osobom koju u stvari ne poznajete dobro ili vas može nečim neprijatno iznenaditi.Moguć je susret koji ćete inscenirati kao slučajan da biste se videli sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje- Manje stomačne togobe.


 

MESEČENI HOROSKOP

Novembar 2018.

Ovo je za vas izuzetno aktivan mesec jer će prvo biti Mesecu u vama srodnoj Škorpiji gde je Mesec u padu ali to za vas polje ljubavi tako da će to biti tematika kojom ćete se baviti.Moguće da će polje ljubavi i partnerskih odnosa sa vas biti prilično traumatično i da nećete uspeti da se snađete jer će osoba koja vam se dopada ili koju ćete tek  upoznati biti „tvrd orah“ ali u stvari radiće se o principijelnoj osobi prema kojom orate biti krajnje otvoreni. Ne bi trebalo da igrate nikakve igre, posebno ne da dajete obećanja koja nećete ispuniti niti da dajete nelogična objašnjenja, posebno ako se radi o Jarcu, Vodoliji, Škorpiji ili Biku. Imaćete priliku da saznate mnogo toga što vas interesuje u vezi sa nekim novim poslovima li je pitanje da li ćete biti spremni da rizikujete jer ulazak Jupitera u Strelca je za vas kao ulazak Jupitera u Devicu gde je slab i poslovni partneri će vam se činiti kao da su mnogo sposobniji ili iskusniji i da niste dorasli nekim zadacima.U vreme prve Mesečeve četvrti  15.novembra   imaćete susret koji će biti veoma značajan bilo da se radi o poslu ili privatnom životu a u vreme punog Meseca 23.moguć je početak tajne romanse ili ako imate ozbiljnih problema na poslu, promena radnog mesta.

 

GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018 za Raka

S obzirom da je vaš znak pod uticajem Meseca, planete koja svaki drugi dan promeni zodijački znak, dva puta godišnje je u fazi pomračenja bilo Sunca ali i Meseca, hod ovog svetla ne može se uzeti kao odrednica za vaše ponašanje bilo na poslu ili u ličnom životu. Poljem posla vlada Sunce tako da bi trebalo da pratite periode kada je pomračenje bilo Sunca ili Meseca i da u tim periodima ne započinjete nikakve važne poslove. Ono što određuje vas na poslovnom planu je ipak planeta Saturn koji vlada astrološkim poljem partnerskih odnosa i poslovnih i ljubavnih ali i astrološkom kućom novca koji zarađujete preko tih odnosa. Uran, suvladalac i jedne i druge astrološke kuće već sedam godina prelazi preko vaše astrološke kuće karijere što donosi razne trzavice na profesionalnom planu, moguća razmišljanja o nekakvim promenama, naročito ako se bavite privatnim biznisom dok oni koji rade u državnim služama uglavnom su veoma dobro kotirani i u stabilnoj finansijskoj poziciji. Štiti vas tranzit Neptuna preko Riba i to se odnosi na sve koji rade u prosveti ili koji se bave naučnim radom, umetnošću  ili nekim drugim poslom zbog koga su prisutni u javnosti. Ova potreba za eksponiranjem biće naglašena tranzitnim Uranom koji će sredinom maja ući u Bika i doneće neke nove poslovne ponude i sve do jeseni ćete imati kontakte sa onima koji će vam nuditi neku vrstu saradnje pod novim uslovima ili ćete i sami  želeti da se uključite u neki tm saradnika koji će vam se činiti veoma inventivnim i intersantnim.

Mars, planeta vladalac polja karijere u retrogradnom hodu preko Vodolije i Jarca od 26.juna do 11.septembra donosi naporan rad ili nezadovoljstvo statusom, pomalo i kašnjenje u isplati ili zahtevne saradnike sa kojima nećete lako moći da uspostavite komunikaciju. Do juna Mars vas može čak i podsticati da se bavite finansijskim transkacijama, da u februaru i prvoj polovini marta ugovarate neke poslove ali pazite da ne budete prevareni ili nagovoreni na neku transakciju koja će se pokazati neisplativom. Tranzit Marsa preko Jarca od polovine marta do polovine maja nalaže oprez u radu sa Jarceim, Škorpijama, Strelcima, Ovnovima i Vagama. Finansije će biti relativno stabilne uz manju neprijatnost u vidu nekih dodatnih troškova ili moguće poveće izdatke u periodu od kraja juna do početka septembra. Vaše finansije štiti i tranzit Jupitera preko Škorpije koji će doneti mogućnost vanrednih dobitaka možda i preko igara na sreću sve do 8. novembra kada će ući u Strelca, kada kreće nov period u kome ćete imati mogućnost daproširite saradnju sa strancima ili da promenite radno mesto za neko bolje plaćeno.

 

Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Rak

Diane Kruger, poznata filmska glumica rođena u znaku Raka

Ljubavni život i pored vaše nestalne prirode biće sasvim solidan jer vaša nestalnost se odnosi na vaše lično raspoloženje ne na izbor koji pravite kada je partnerski odnos u pitanju. Mesec vladalac vašeg znaka ne može se analizirati kao nosilac događaja tokom jedne godine osim u fazama pomračenja Sunca i Meseca. Vladalac pete kuće ljubavi Pluton, planeta harizme dugo već boravi, od 2009. u polju partnerskih odnosa i sada je ojačan tranzitom Saturna koji je ušao u ovo polje u znak Jarac krajem decembra 2017. Mars, drugi vl u januaru donosi romansu sa strancem ili osobom koja dolazi iz inostranstva a od 26.januara do sredine marta predostoji period sumnji i nesuglasica ili možda čak i rastanka od osobe koja vam je draga zbog uzajamne ljubomore. Mars u konjuknkciji sa Saturnom u polju partnerksih odnosa  od 21.marta do 14.aprila može doneti prilično turbulentno proleće jer će tada i Merkur, planeta komunikacije i vladalac astrološkog polja posvesti i neprijatlja, strahova, biti u retrogradnom hodu.

U aprilu će vas štiti dobra pozicija Venere, vladaoca polja javnosti i komunikacija koja je egzaltirana u vašem znaku i u vašem devetom polju duhovnosti tako da će april biti za vas period kada možete doživeti romansu sa Jarcem i pored nekih manjih nesuglasica, naročito ako mu je podznak u Škorpiji, Ribama ili Biku. Moguće da ćete biti u procepu između dva podjednako dominantna partnera tokom cele godine ili će jedan od njih biti veoma ljubomoran, što vi možete doživeti kao svojevrsnu agresivnost.Bez obzira na retrogradni hod Marsa preko Vodolije tokom leta, od 26. Juna do 11.septembra imate mogućnost da upoznate nekog ko će vam se dopasti i ko će na vas ostaviti solidan utisak jer je u polju partnerskih odnosa Saturn jedno vreme u retrogradnom hodu što donosi mogućnost lakšeg nalaženja zajedničkog rešenja za eventualne problem koji uz Pluton donosi jaku ličnost kao partnera koji je možda malo zahtevan i naporan ali vi nećete odoleti da se ne upustite u vezu čak ni sa nekim ko može biti prilično naporan zbog svoje posvećenosti poslu. Svojim šarmom možete mnogo jer će neko biti oduševljen vama i verovatno će se u vas zaljubiti neki Ovan, Jarac ili neka Vodolija ali je pitanje da li će se raditi o slobodnom partneru. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji u odnosima sa nekim ko je do te mere zatvoren u sebe da vi ne znate često ni šta misli ni šta planira ali tranzit Venere vam pomaže da se ipak stabilizujete a peridod kada će vam ova planeta biti naklonjena su od 19.maja do 13.juna, zatim od 10.jula do  6. avgusta da bi posle 5.oktobra sve do kraja godine išla malo direktnim malo retrogradnim hodom preko Vage i Škorpije što donosi razmišljanja možda o osnivanju porodice, ulasku u brak ali partner će možda to odlagati zbog svojih obaveza. Tokom leta od sredine avgusta do 7.septembra Mars će biti u retrogradnom hodu preko 28. stepena Jarca što može doneti neko uniformisano lice u vaš život ma o kojoj vrsti uniforme da se radi, vojno lice, lekar, sportista, pilot i sl.


ON

Alessio Boni, poznati italijanski filmski i televizijski glumac

Vi ste pravi Mesečev tip, neuhvatljiv, šarmantan, osećajan i nedovoljno siguran u sebe ali to vešto krijete. Svesni svoje slabosti koja se ogleda u nepostojanosti ili u velikoj zaljubljivosti pa i u hirovitosti, pokušavate da snagu izvučete iz uticaja sporih planeta a ove godine imaćete podršku najviše Jupitera iz Škorpije iz vašeg petog polja ljubavi. Iako je Jupiter, kao planeta egzaltiranosti slab u Škorpiji ipak se radi o petoj, „lavovskoj“ kući koja je simbol radosti i ljubavi i može vam se dogoditi da se zaljubite u neku tamnokosu osobu veoma otresitu, dominantnu, oštru i zahtevnu što vama neće smetati ili nećete biti svesni tih njenih osobina. Razlog za to je tranzit Saturna, planete strogosti, discipline i trpljenja preko znaka Jarca gde se već nalazi Pluton zbog čega ste skloni jakim emocijama i fatalnim ljubavima.Moguće da ćete biti veoma zahtevni u emotivnim odnosima ili da ćete imati posla sa partnerkom koja ima jasno izražene principe od kojih ne odustaje.  S obzirom da je Mars, suvladalac pete kuće ljubavi i vladalac polja partnerskih odnosa a biće jak od kraja janauara do sredine marta i možete se zaljubiti u neku damu koja će vam izgledati veoma atraktivna ali će od vas očekivati da budete principijelni što vam neće lako polaziti za rukom jer će Mars, planeta odlučnosti i erotike biti u retrogradnom hodu preko Vodolije i Jarca od kraja juna do početka septembra donoseći razne vrste nedoumica, sumnji, ljubomore i nespokojstva a i mogućih raskida.

 

Svi koji su rođeni u znaku Raka, nezavisno od dekade u kojoj su rođeni biće pod uticajem neke jake planete, Saturna, Jupitera, Plutona ili Marsa. Moguće da ćete tokom leta želeti da regulišete svoj status u vezi i možete se možda odlučiti na brak, zajednički život ili ćete se potruditi da svoj ljubavni život učnite sadržajnijim, možda ćete doživeti romansu na putovanju. Zbog tranzita Urana koji će ući u znak Bika 16.maja naći način da se lepo provedete u društvu osobe koja je moguće prisutna u javnosti ili je veoma posvećena poslu ali ćete morati da joj podredite svoju volju. Od sredine maja do sredine oktobra, napet aspekt između Marsa i Urana može doneti velike razmirice onima koj su dugo u vezi ili braku i koji nisu u stanju da podnestu nikakvo osećanje odgovornosti.Ako ste u vezi sa ambicioznom osobom ili nekom damom koja nosi neku vrstu uniforme na radu, stjuardesa, lekarka,glumica, manekenka, sportiskinja od sredine avgusta do 7.septembra predstoji vam veoma buran period kada bi trebalo da se uzdržite od komentara koje njoj ne prijaju ili od raskida u afektu. Ukoliko budete u to vreme slobodni, moguće je poznanstvo koje će vam mnogo značiti i može odmah započeti burno, flertom ili vezom koja će se kasnije nastaviti uz mnoge turbulentne momente, naročito ako se radi o Biku, Ovnu, Jarcu, Škorpij iili Vagi.
Posle 8.novembra  ulazak Jupitera u Strelca može doneti nekima i sudki razvod ili neke druge vrste ozbiljnih problema u vezi sa Bikom, Vagom, Strelcem, Škorpijom, Ribama ili Jarcem.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest