Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Ne bi trebalo da se previše nervirate kada se radi o odonsu sa jednim Ovnom il nekom Škorpijom,naročito ako se radi o osobama koje su poznate po svom temperamentu i čestim promenama rapsoloženja. Želite da nađete nov izvor prihoda da za njega niko ne zna.

11.11.2018.

Kontakti sa strancima donose korisne susrete koji mogu značiti početak dugoročne saradnje.Želite da se sretnete sa Vodolijom koja vam je dugo bila oslonac u poslu ali vi niste bili svesni do koje mere vam je ona bila značajna. Verujete u mogućnost obnove saradnje.

10.11.2018.

Nemate razumevanja za osobe koje su mlađe od vas, ma o kome da se radi.Pokušajete da im previše ne delite savete,iako je to za njihovo dobro, zameriće vam.Bolje saslušajte šta ima da vam kažu,možda ćete od njihovog stava imati više koristi.Dobro se razumete sa Jarcem.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Vaša očekivanja na ljubavnom planu su realna samo što bi trebalo da ipak nađete više vremena za partnera, naročito ako često putujete. Moguće da je i partner posvećen karijeri kao i vi i da ćete morati da podredite svoje obaveze njegovim.

11.11.2018.

Romantičan dan, naročito ako ste inače spremni na neke ustupke ili želite da organizujete posao kako vama odgovara, drugi će se uklopiti u to, posebno vaš partner. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za manji nesporazum.

1o.11.2018.

Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, ali je to sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se se sretnete sa Lavom ili Škorpijom, jer sa njima imate o čemu da pričate.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od 5.-11.11.2018. godine

Posao -Želite da se istaknete u društvu ali niste u stvari toliko ambiciozni koliko možda pomalo ljuti ili nestrpljivi. Nerviraju vas vatreni znaci koji nisu spremni da se sa vama dogovaraju staloženo već kod vas stvaraju osećanje panike i nezadovoljstva situacijom u kojoj morate da na brzinu donosite odluke. Imate način da se pomirite sa jednom Škorpijom ili Jarcem. Aktivira se vaše polje karijere ulaskom Jupitera u znak Strelca i vi ćete poželeti da promenite ili proširete poslove.

Ljubav- Neko često misli na vas i daće vam to na znanje na način nakoji vama u stvari ne odgovara sasvim jer niste sigurni da li želite sa tom osobom da započnete vezu ili ne. Imte nekoliko opcija kada je ljubav u pitanju a u stvari najviše vam odgoaraju Rak i Škorpija ili eventualno neki Jarac.Nemate razloga da se previše brinete oko veze sa nekim ko je prilično nepverljivi ili nepouzdan. Naćićete način da sa njim uspostavite dobru komunikaciju. Moguća romansa na nekom putu u inostranstvo.

Zdravlje-Mogući bolovi u zglobovima.


 

MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2018.

Ulazite u period velikih previranja na poslu jer će Jupiter 8. ući u polje karijere  i vi ćete morati da mnogo intenzivnije sarađuete sa strancima i da imate mnogo više strpljenja za saradnike koji ćesto neće znati šta hoće. Vama će pripisivati tu osobinu dali vi ćete ipak biti mnogo odlučniji i trebalo bi da mnoge poslove završite što jemoguće pre jer kada Mars polovinom perioda bude ušao u vaš znak a Venre krene direktnim hodom, mogu vam postaljati uslove za koje niste spremni. Trebalo bi da imate sluha za emocije vašeg partnera jer će on imati neke svoje probleme koje neće moći da lako sam reši i vi ćete mu biti neophodni. Moguća je saradnja sa Škorpjom, Lavom, strelcem ili Jarcem. Trebalo bi da obnovite neke poslovne veze sa solidnim saradnicima koji su uvek bili prema vam fer čak iako se ne slažete po mnogim pitanjima. U vreme punog Meseca 23.novembra moguća je vest o nekom novu ili ćete rešavati pitanja vu vezi sa privatnom firmom ili nekretninama.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest

GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Ribe

Vaš znak je donekle u najpovoljnijoj planetarnoj poziciji jer vas štiti Neptun, vladalac vašeg znaka već nekoliko godina i sva što planirate na poslu moglo bi se ostvariti ako budete dobar diplomata i mudri ali nažalsot nećete biti najverovatnije od sreidne maja do jeseni kada ćete imati dovoljno manevarskog prostora da ispravite neke greške iz prošlosti. Mnogi se sa vama ne slažu po mnogim pitanjima i vi to možete minimizarti ali čak iako radite u svojoj firmi, moraćete da se uskladite sa potrebama drugih. Saturn, planeta ambicije izuetno jak u Jarcu od kraja 2017. a sve do oktobra štiti vas i tranzitni Jupiter u Škorpiji zbog čega ćete imati priliku da sklpate dobre poslove sa strancima međutim Uran sredinom maja menja znak odlazi u Bika što može doneti neke probleme u komunikaciji sa svojeglavnim saradnicima ili će vama pripisivati tu osobinu. Sve do oktobra ćete pokušati da povratite pozicije na poslu i to se i može dogoditi ili ćete dobiti neku novu dobru poslovnu ponudu koju ćete želeti da prihvatite.

 

Proleće donosi mogućnost unapređenja, na stalnom radnom mestu ili premeštaj na neko još bolje. Od kraja juna do septembra ne otkrivajte svoje namere pred Ovnom ili Vodolijiom.Avgust će biti mesec oscilacija kako u raspoloženju prema saradnicima tako i u pogledu finansija. Uspećete da pridobijete naklonost pretpostavljenog i osoba na vlasti, posebno Strelaca i Jarčeva koji će vam dati priliku da se pokažete u najboljem izdanju. Pokušajte da sredite svoj status na poslu do jeseni jer tada ulazite u period kada ćete početi da dobijate razne vrste ponuda koje možda nećete moći da odbijete, ticaće se vaše saradnje sa strancima i vi ćete veroatno shvatiti da je potrebno da u nečemu popustite ili da napravite zaokret u karijeri. Ako ste mladi i posvećeni studijama predstoji naporna ali uspešna godina posebno  najesen. Ukoliko se bavite sportom ili poslom koji bi mogao da vam omogući da popravite svoje finansije zahvaljujući nekog dopunskom znanju razmislite o IT poslovima jer bi vam se to moglo najviše isplatiti osim nekog privatnog posla koji podrazumeva pružanje usluga.

Tranzit Urana preko Bika od sredine maja do sredine oktobra kao vladalac vašeg astrološkog polja podsvesti i suvladalac polja javnosti može značiti da bi trebalo da napravite neku promenu u svom stavu prema saradnicima jer biste mogli imati problema u komunikaicji. Ako tražite posao možete ga naći u domenu posla koji zahteva neka specifična znanja i iskustvo i verovanto ćete ga i naći.

Kada ste pod velikim uticajem Marsa i Plutona koji dejstvuju u astrološkoj kući privatnog biznisa  i javnosti nemojte se uplašiti od svih mogućnosti koje su pred vama, bez obzira što imate veliku odgovornost, to je na neki način i privilegija što mogu posebno osetiti osobe koje su prisutne u javnosti ili koje se bave umetnošću. Trebalo bi da budete otvoreniji za sve vrste ponuda  i svaku vrstu saradnje čak i sa onima koji vam nisu nimalo simpatični ali ste svesni da od njih imate šta da naučite. 


Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Ribe

ONA

Rejčel Vajs, engleska glumica rođena u znaku Riba

Ovo je godina u kojoj se nastavlja pozitivan trend od prošle jeseni od kako  je Jupiter jedan od vaša dva vladaoca,planeta koja donosi dobro raspoloženje ušao u  Škorpiju. To nije baš idelna pozicija za ovu planetu ali je dobra u devetoj kući inostranstva i duhovnosti zbog čega možete imati priliku da putujete zajedno sa osobom koja vam je draga u inostrantvo i takav pozitivan uticaj će se nastaviti i kada Juptier bude ušao u znak Strelca, svoje drugo sedište 8. novembra. Ako dotle budete slobodni, verovatno će vam se ukazati prilika da upoznate veoma interesantnu osobu negde na putu, možda će to biti romantična ali tajna veza. Kod vas je inače naglašeno polje tajni ove godine jer Mars,koji je slab u vašoj 2.kući posla prelaziće preko astrološke kuće inostranstva, u februaru i početkom marta preko polja karijere a zatim do sredine maja preko znaka Jarca u koji pada vape polje javnosti i uzvraćene ljubavi. Mogu vam se udvarati osobe prisutne u javnosti i vi ćete veroatno biti slabi na šarm jednog Jarca, Škorpije ili najesen jednog Bika.Ne bi trebalo da propustite šanse koje ćete imati tokom proleća i leta ali ne bi trebalo ni da rizikujete ulaskom u tajnu vezu sa nekim na poslu jer biste mogli sredinom avgusta i početkom septembra imati probleme zbog toga, naročito ako se radi o uglednoj osobi. Tranizt Urana, planeta promena koji vlada vašim poljem tajni može doneti ulaskom u Bika neku avanturu na putu i vi ćete verovatno biti skloni flertu.

Vaš ljubavni život mnoge intrigira jer je Jupiter, vladalac astrološke kuće  ličnosti u tajanstevenoj Škorpiji a Mars većim delom godine kao planeta srasti  u vašoj astrološkoj kući tajni tako da neosporno izazivate pažnju javnosti ili vaših prijatelja. Što manje pričate o sebi to ste intrigantniji, naročito ako ste emotivno vezani za Strelca, Blizance, Devicu ili Vagu. Vodolija otvoreno priča o vama kao o svom partneru, stvarnom ili potencijalnom i ne odustaje od želje da bude deo vašeg života.Posle 15 septembra kreće interesantan period za one koji žele da započnu vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili koga će upoznati negde na putu posebno ako se radi o Ovnu, Vodoliji, Biku ili Strelcu. Mogu vam se dopadati osobe koje inače nisu vaš tip ličnsti koji vam se do sada dopadao ali tranziti sporih planeta utiču i na vaše kriterijume zbog čega ćete biti skloni da se ponašate potpuno nepredvidivo za mnoge. Imate veliku zaštitu Plutona iz Saturna iz Jarca tako da teško da vaša reputacija može biti narušena.

ON

Danijel Krejg, engleski glumac, rođen u znaku Riba

Spadate  u tajanstvene znake o kojima malo ko zna bilo šta kada je emotvni život u pitanju. Vašim zakom vladaju Jupiter i Neptun, planeta duhovnosti i vi težite ljubavnoj vezi koja će biti lišena prozaičnsti i pokušavate uvek da svoj život držite što je moguće dalje od očiju javnosti. Venera i Mesec su egzaltirani u vašem znaku zboge čega veliki esteta i volite lepe žene. Ne moraju da budu naročito ambiciozne ali morate da imate osećaj da su vam odane i da imat o čemu da sa njima pričate. Tranzit Plutona i Saturna preko Jarca upravo vam donosi mogućnost da budete u vezi sa takvom osobom i vi ćete verovatno pokušati da i dalje doprinosite harmoničnim odnosima što je samo pojačano tranzitnim Saturnom. Jupiter vas štiti iz polja duhovnosti ali bi Mars, planeta erotičnosti mogao da se na čudan način umeša u vaš život. Vaš znak će možda najmanje osetiti tranzit Marsa, jer će boraviti u vašoj 12.i 11. kući tajni i ići če od kraja juna retrogradnim hodom preko znaka Jarca ali pazite da tokom leta ne padnete u iskušenje da budete žrtva žene koja je veoma sposobna da zavede koga hoće. Ako ste slobodni, to će biti za vas posebna izazov od sredine avgusta do početka septembra.

Kao znaku kome drugi zavide na erotičnosti i harizmi, u ovoj godini možete sve. Da uđete u brak, da budete paralelnim vezama, da budete samo u jednoj strastvenoj, u stvari da budete u punoj formi. Imati za petama Marsa i Plutona u moćnom savezu početkom godine u Jarcu je pun pogodak za Škorpiju ili Jarca koji žele da vas osvoje.Pazite oko vas se plete mreža a da vi toga niste svesni. Nečim ćete nekoga oduševiti a možda i mnoge i ta egzaltiranost će se preneti i na ostale mesece, zimske sigurno.

Možete ako ste u braku ili u dugoj vezi biti nesmotreno iskreni prema partneru, stalnom ili privremenom i  sledi bura. Ako ste na bilo koji način prisutni u   javnosti neko će želeti da vas degrdira upravo preko ljubavnog partnera. To ni je ništa čudno za vaš znak jer je Merkur, planeta trača, tri puta godišnje u retrogradnom hodu a vladalac je polja partnerksi odnosa zbog čega i vaša partnerka može da nesvesno da povod nekom bezazlenom izjavom koja će se iskoristiti protiv vas. Ako ste u vezi sa obrazovanom i ambicioznom parnterkom, trebalo bi da je više podržite i da joj date na znanje da je njena karijra za vas podjednako bitna kao i vaša i rad na nekom zajendičkom projektu može biti ono što će vas još više zbližiti i odagnati sumnju da su vaši odnosi poremećeni. Ne bi trebalo da se previše opterećujete povremenim trzavicama u odnosu sa partnrkom jer imate tako moćnu zaštitu od strane Plutona, Jupitera i Saturna da ma šta ko pričao ako vi ne budete dali povod nekim svojim nesmotrenim gestom ili udvaranjem na javnom mestu osobi koja nije slobodna, vaša reputacija je bezbedna. To je malo teže u slučaju umetnika jer je moguće da ćete imati avanturu baš sa nekom umetnicom i ako ste slobodni a često putujete, to će vam pružiti priliku da se zbližite. Slobodne Ribe imaju sjajnu šansu da dožive romasu sa osobom koja je sličnih stavova i pogleda na život kao i ona.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest