Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Nekome je veoma stalo da obnovi saradnju sa vama i to će mu poći za rukom, najverovatnije jednom Raku, Devici ili Jarcu. Veoma uspešan dan, komunikativni ste i srdačni i sa svima uspostavljate dobre odnose čak i sa onima koji vas kritikuju ali ne i sa Lavom. duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Verovatno vam se dopada osoba koja je jedno vreme živela  u inostranstvu ili koja ima kontakte sa strancima. Pokušavate da se naviknete na tempo koje vam nameću jedan Jarac ili neka Škorpija i verovatno će vam poći za rukom da uspostavite dobru komunikaciju.  duža verzija


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.1.2019.

Veoma aktivan sedmica u kojoj ćete obaviti mnogobrojne važne razgovore. Malo ko može da vam nešto prigovori na profesionalnom planu, trudite se da date od sebe maksimum. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnsima.Poslušaćete savet osobe koja vam sugerira da prihvatite ponudu jednog Strelca, Vage ili Bika. Poslovi sa strancima su veoma bitni za dalji razvoj poslova.U ljubavi ste principijelni i ne dopuštate nikome da se meša u vaš odnos sa osobom koja vam je draga. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete predmet kritike vašeg partnera jer ga verovatno zapostavljate.


MESEČNI HOROSKOP

Januar 2019.

Ulazak Marsa u polje posla i novca  koje se nalazi u znaku Ovna dnosi pojačane ambicije ali sklonost da budete previše direktni u razgovorima sa saradnicima i kolegama.Potrebno je da budete veći diplomata i da sa manje stresa obavljate svoje poslove. Imate podršku od strane osoba na koje možete da se oslonite  u posldnje vreme, možda se radi o nekadašnjim saradnicima ili prijateljima sa kojima ste obnovili kontatke ali početkom meseca možete imati nekih sumnji u ispravnost vaših stavova. Prva Mesečeva četvrt 14.januara u Ovnu donosi novu šansu u vezi sa uvećanjem finansija ali ćete verovatno imati priliku da se drugačije postavite prema onima na koje se oslanjate. Aspekt između Marsa i Venere na donosi mogućnost prevazilaženja nekih problema koji se odnose na novac, posao i kontakte sa strancima. U vreme punog Meseca 21.januara kod vas če biti naglašena sumnjičavost, konstantna potreba da prevaziđete neke probleme posebno naposlu.

U ljubavni niste naročito aktivni, čekate da vam se neko javi, Merkur ulazi u polje prijatelja početkom januara i do 24.januara doneće mogućnost nalaženja rešenja za neke dileme koje ćete imati u vezi sa partnerskim odnosom sa osobom koja je izuzetno  komunikativna i spremna da vam rešava problme koji vas prilično opterećuje.

Kada bude poslednja Mesečeva četvrt 27. januara moguća je romansa krajem meseca i bićete spremni da da zaključite posao sa strancima koji će biti isplativ.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest