Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Izuzetno povoljan dan za one koji su spremni da se u uključe u velike poslovne poduhvate ili da se maksimalno angažuju na nečemu što ih lično veoma motiviše ili inspiriše. Jedan ste od najjačnih i najamibcioznijih znakova i uspevate da postignete ono što ste planirali. .duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Manja briga u vezi sa članom porodice ali vam  tranzit Venere i Jupitera koji podstiču vašu intuiciju pomažu da shvatite o čemu se radi. Trebalo bi da budete mnogo uzdržaniji kada je u pitanju jedan Rak, ne bi trebalo da ga kritikujete čak iako imate razloga, kao ni nekog Ovna..duža verzija


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.- 20.1.2019.

r Jedna dinamična sedmica u kojoj možete sresti nekog ko će vam pomoći da se odlučite za ono što je za vas trenutno najvažnije. Nekome je bitno da sa vama može da stupi u kontak i da vam da na znanje da bi trebalo da prihvatite poziv na saradnju. Očekujete da vam se javi jedna Devica sa kojom možete ostvariti dobru komunikaciju ali sa Ovnom i Blizancima to će ići malo teže.Ne  ulazite u raspravu sa onima koji su vam uvek nešto zamerali. Treblao bi da se mnogo više bavite svojim problemima koje možete relativno lako rešiti ako budete dovoljno strpljivi i uporni. Romansa se jednim Bikom može biti tajna a Ribe će pokušati da vas osvoje negde na nekom većem skupu.


 

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2019.

Većina predstavnika vašeg znaka oseća se iscrpljenim obavezama koje ne može da postigne i koje deluju prilično opterećujuće jer su vezani za rokove.

Ulazak Merkura 5. će vam pomoći da se malo bolje organizujete a u vreme pomračenja Sunca 5./6.moguća je manja nervoza zbog nesposobnosti da organizujete svoj život kako biste želeli. U stvari verovatno ćete želeti da svoj život držite pod kontrolom i pokušaćete da se organizujete tako da vam ostane više vremena za privatan život.

Mars je  u 4.kući u padu i potrebno je da se organizujete u okviru porodice ili privatnog života. Potrebno je da obnovite odnos sa nekim osobama koje su vam izuzetno drage a Jupiter koji prelazi preko 12.kući opterećen jer prošlošču, Venera donosi čežnju, neka sećanja nešto bi moglo da se aktivira iz prošlosti, Moguće je pomirenje sa nekim ko vam je izuezetno drag. 14.januara jer će biti prva Mesečeva četvrt  u Ovnu a  nov posao možete naći u vreme punog Meseca 21. kada je takođe moguć i neki neočekivani dobitak ali  i neko malo uznemirenje. 27.januara obnavljanje nekih starih veza.

Ljubavni život može biti prilično komplikovan jer nemate osećaj da primate dovoljno pažnje i ljubavi ma koliko da pružate. Dobro se slažete sa Ribama ali sa Ovnom, Vagom ili Strelcem možete imati komplikovanu vezu, možda tajnu. Ako vam se dopada osoba koja je veoma posvećena svojoj karijeri ili se radi o umetniku, naučniku, verovatno ćete započeti vezu.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest