Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Velike ambicije mogu doneti rezultat, naročito ako ste spremni da započnete saradnju sa veoma ozbiljnim i zahtevnim saradnicima sa kojima često uspevate da se oko mnogo čega dogovorite. Ne bi trebalo da se opterećujete nekim propalim projektom.

11.11.2018.

Dobro znate šta želite i kako do toga dođete ali vam je potrebno mnogo strpljenja i bolji sistem rada, naročito ako ste okruženi samouverenim a ne tako sposobnim saradnicima. Prijatelji vam daju korisne savete koji vam pomažu u poslu.

10.11.2018.

Vaša preosetljivost koju ne izražavate otvoreno prema onima koji vas navodno vređaju nervira vaše saradnike.Trebalo bi da pokušate da imate više razumevanja za njih, utoliko pre što je moguće da niste baš po svim pitanjima u pravu.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Velike ambicije mogu doneti rezultat, naročito ako ste spremni da započnete saradnju sa veoma ozbiljnim i zahtevnim saradnicima sa kojima često uspevate da se oko mnogo čega dogovorite. Ne bi trebalo da se opterećujete nekim propalim projektom.

11.11.2018.

Ne bi trebalo da se obazire na ono što drugi pričaju imate o čemu da razgovarate sa osobom koja vam je draga, o nekim vašim planovima oji će se verovatno ostavriti, naročito ako zavise isključivo od vas. Trudite se da saznate nešto o bivšoj simpatiji.

10.11.2018.

Možete očakivati poziv od Lava, ali jedan Blizanac, Rak ili Strelac su spremni da sa vama uđu u tajnu vezu ako je potrebno.Takođe je moguća veza sa umetnikom ili vrlo kreativnom osobom. Pokušavate da se dogovorite sa osobom koja vam je draga o bitnim pitanjima.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od 5.- 11.11.2018. godine.

Posao-Nekome je bitno, moguće jednom Biku ili Ribama da vas pridobije za svoje ideje, moguće da se radi o nekom poslu koji bi mogao da se obavlja u saradnji sa strancima. Verujete da će vam Ribe svakako pomoći, naročito kada se radi o jednom veoma ekskluzivnom poslu.Nemojte se nervirati ako vas bude provocirao jedan Ovan ili neka Vodolija.Moguće da će neko želeti da vam ospori vrednosti ali vi ćete uspeti da se izborite za svoj status u društvu.

Ljubav- Romantičan period ako ste u društvu jednog Raka, Škorpije ili Riba. Imate mogćnost da u nekom većem društvu sretnete osobu koja vam je draga i sa kojom se povremeno viđate i to bi mogla biti za vas prilika da započnete ozbiljnu vezu ali najverovatnije, iz nekh razloga u tajnosti.

Zdravlje- Malaksalost.


 

MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2018.

Ovo je za vas naporan mesec osim ako vaš posao ne podrazumeva jaku kretativnost, talente i posobnost prilagođavanja. Možda će neke hronične tegobe da se malo pogoršaju i moraćete da obratite pažnju a  imuni sistem, da smanjite obroke posebno slatiše. Treba da počnete da se više bavite svoji fizičkim bićem uprao jer će od 8.ulaskom Jupitera u znak Strelca biti pojačano polje duhovnosti i vi sem ožete previše baviti nekim pitanjima od opšteg značaja ali bi trebalo da se više usredsredite na svoju karijeru jer u drugoj polovini meseca Mars ulazi u Ribe i kod vas podstiče maštu i sposobnost dobre komunikacije. Venera u retrogradnom hodu do 15. može doneti iscrpljivanje na poslu ali vi nećete odustati od svojih ambicija, naprotiv, bićete spremni da se maksimalno posvetite poslu. Mlad Mesec 7. donosi novu poslovnu ponudu, prva Mesečev četvrt u vašem znaku 15. označava početak nekog novog posla a pun Mesec 23. može doneti konflit na poslu mada možda i neki poveći novac. U ljubavi ste veoma odani ali nedovoljno iskreni prema partneru jer mislite da vas ne razume, ni vas ni vaše ambicije.


GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Jarac

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Vaš znak je naglašen tranzitnim Plutonom od 2009. godine i kako ova planeta moći, harizme i finansija vlada vašim poljem javnosti, prijatelja i poljem privatnosti, što može izgledati paradoksalno a egzaltiran je u polju posla, vi ste maksimalno posvećeni onim čime se bavite. To je naglašeno kod svih generacija osim možda kod rođenih početkom 70tih jer oni mogu biti pomalo konfuzni u sferi posla i privanog biznisa ali ipak, Pluton je isuviše jak da bi bilo koja planeta mogla da ga ugroze. Vaše prvo polje ličnosti biće ojačano i tranzitnim Saturnom, vladaocem vašeg znaka donoseći vam mogućnost da realizujete svoje dugogodišnje planove kada je  u pitanju vaša karijera. Mars je planeta energičnosti i ove godine će biti veoma naglašen već od samog početka godine jer ćete imati brojne ponude, mogućnost da realizujete svoje planove sve do kraja juna. Do tada ćete biti pod velikim uticajem Marsa i Jupitera i bez obzira što će tokom druge polovine marta i prve polovine aprila Merkur, planeta koja vlada poljem svakodnevnih aktivnosti i poljem inostranstva ići će retrogradnim hodom od 23.marta do 15.aprila i tada možete biti posvećeni nekom poslu koji zahteva dobru organizaciju i spremnost da se bavite poslom koji možete veoma dobro da unovčite. Ipak, dok Mars bude prelazio preko Strelca od 26. januara do sredine marta, koristite snagu svoje intuicije i pokušajte da se više posvetite razvijanju svojih kreativnih potencijala jer će vam biti od velike koristi tokom cele godine.

Mars u konjuknkciji sa Saturnom od 21.marta do 14.aprila može doneti priličan stres rođenima pred sam kraj decembra i prvih dana januara jer mogu imati problema u saradnji sa podjednako ambicioznim,svojeglavim saradnicima. Tada bi bilo dobro da sebe poštedite nepotrebnih napora i fizičkih i svake druge vrste jer ćete u stvari biti skloni da se inatite oko nebitnih pitanja ili da podmećete leđa za nešto što mogu i drugi da urade.

Ako želite da se bavite privatnim poslom, trebalo bi da napravite dobru koncepciju onoga čime želite da se bavite. Vi morate da budete nosilac posla, ne bi trebalo da dozvolite nikom da se meša u vaše poslove.Možete dobiti ideju i u vezi sa nekim dodatnim poslom koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Od sredine aprila kreće retrogradni Saturn sve do 6.septembra što vam može doneti povremeno nešto pomirljiviji stav prema saradnicima ili ćete razmišljati o načinu kako bi trebalo da drugačije organizjete posao tako da vam ostane mnogo više vremena, naročito ako ste decembarski Jarac, za neku kreativnu delatnost. Od kraja aprila do kraja septembra napet aspekt između Marsa i Urana može doneti potrebu da realizujete svoje planove ma po koju cenu ali čak i ako nastanu problemi na koje niste računali dobar aspekt između Saturna i Urana od kraja maja sve do kraja godine, čini vas izuzetno zaštićenim od loših uticaja, naročito kada je u pitanju neki dugoročni projekat ili posao od koga nemate nameru da odustanete.

Leto je posebno uzbudljivo kada Mars, bude na stepenu svoje egzaltacije na 28.stepenu vašeg znaka i vi ćete se osećati moćnim i veoma uticajenim, spremnim da se uključite u neki posao koji zahteva od vas odlučnosti i izdržljivost.Oni koji rade posao koji zahteva uniformu na radu biće posebno veoma ambicozni i spremni da se posvete radu, mogu tada biti unapređeni ali treba da se paze oni koji se bave poslom koji je donekle opasan i koji im može doneti povredu na radu.

Saturn-Uran dobar aspekt od 27.maja dobar aspekt čak i kada se u ret. hodu Uran bude vratio u Ovna sve do 23.novembra. Bez obzira kakve probleme možete imati kada je posao u pitanju sve vreme imate zaštitu od strane Jupitera iz polja prijatelja i javnosti koji će obrazovati dobar aspekt sa Plutonom u vašem znaku a kada 8.novembra bude ušao u Strelca, biće ojačano vaše polje intuicije i saradnje sa inostranstvom.Tranzit Venere,planete koja vlada poljem kreativnosti i karijere može doneti neke neverovatne mogućnosti na poslovnom planu u toku aprila u drugoj polovini maja do sredine juna i od 6.avgusta sve do iduće godine doneće nekoliko sličnih ponuda i Jarac će bukvalno moći da bira šta je za njega najpovoljnije.

Na finansijskom planu ovo je godina mogućih velikih ulaganja ali i dobitaka, naročito ako budete spremni da sve podredite poslu ili ako budete dali prioritet glavnom projektu o kome duže vreme razmišljate. Sada je došao momenta da ga realizujete.


Godišnji ljubavni horoskop za 2018.za nju i njega -Jarac

ONA
 

Lara Fabian, kanadska pevačica, belgijsko-italijanskog porekla, rođena znaku Jarca

Sa Saturnom u vašem polju ličnosti morate naučiti kako da sebe stavite na prvo mesto u sopstvenom životu. Mnogi misle da ste vi to odavano učinili ali zapravo Jarac kasno sazreva jer upravo ima problem sa identitetom. Saturn u prvoj kući ličnosti je kao Saturn u Ovnu, slab i potrebno je vreme ( simbolika Saturna) da shvati da njegova lična sreća zavisi u velikoj meri od samopoštovanja. Da bi se osetio važnim i cenjenim uveren je da mora da bude uspešan i zato je Jarac često ako to nije ili misli da nije, veoma požrtvovan u okviru porodice. Da bi bio srećan u ljubavi potrebno mu je takođe uvažavanje partnera ne samo u vidu pružanja dovoljno emotivne podrške već i poštovanja. Razlog za to je što je Jarac u specifičnoj situaciji po pitanju uticaja planeta. Venera, planeta ljubavi, vladalac petog polja ljubavi vlada i Vagom, znakom u koje pada astrološka kuća karijere za jednog Jarca a Saturn, planeta ambicije je najjači u Vagi. Tako, Jarac brka pojmove i umesto da se prepusti ljubavi on se dokazuje radom i očekuje pohvale. I kada ih dobije i kada je svestan da je uspeo, on nije srećan sve dok ne dobije dovoljno ljubavi ali njegov problem je što je Mesec, planeta promenljivog raspoloženje vladalac polja partnerskih odnosa i on često ima za partnera osobu koja je previše okupirana sobom.

 

Ako sebe prepoznajete u ovakvom opisu, morate pod hitno učiniti bilo šta da se osećate slobodnom. Samostalnost i osećanje slobode su preduslov da biste se osećali dobro. Sa Saturnom koji je zahtevan možete sebi postavljati ponovo visoke ciljeve, podmetati se i kad treba i kad ne treba i u okviru ljubavnih, porodičnih i poslovnih odnosa jer Saturn je suvldalac i vaše astrološke kuće posla i novca. Druga planeta, vladalac ovog polja i suvladalac vašeg znaka Uran, može vam biti od velike koristi.Učite od Vodolije, živite punim plućima, okrenite se više ka nekim ličnim zadovoljstvima, ne ugađajte svima i ne morate uvek svima biti na usluzi. Uran, vladalac Vodolije daje ovom znaku neverovatno   osećanje sigurnosti time što ga čini slobodnim. Kada se oslobodite svih stega i kada se budete ponašali „vodolijski“ bićete srećni. Mars, planeta koja je najjača u vašem znaku čini vas sklonom da se oduševljavate upravo tipovima Ovna, Škorpije i možda nekog drugog Jarca. Često se Jarci prepoznaju i vezuju jedan za drugog. Ovo proleće će za mnoge predstavnike vašeg znaka biti burno a vi utehu možete od raznih dilema ili ako budete imali emotivne probleme potražiti u društvu jedne Ribe, Bika ili Vage. Device vam se često udvaraju ali one mogu biti pouzdani ljubavni partneri ako želite da imate nekog ko će vam rešavati praktične probleme, od njih nećete dobiti mnogo ljubavi jer one su veliki individualisti i mogu vam pružiti samo ono što one žele. Rak i Lav takođe mogu biti znaci koji će vam odgovarati jer se sa njima dobro razumete dok sa Škorpjiom tokom cele godine možete imati specifičan odnos, bilo da se radi o nekom novom partneru, obnovljenoj vezi  ili o tajnom flertu.Od sredine avgusta kada će Mars biti izrazito jak na stepenu svoje egzaltacije u vašem znaku do početka septembra možete se zaljubiti u nekog ko nosi neku vrstu uniforme na radu i verovatno ćete biti spremni na neke radikalne odluke u svom životu podstaknuti jakim strastima a zatim kreće jesen prepuna raznih obrta, jer će Venera ići malo direktnim malo retrogradnim hodom, imaćete brojne pozive za izlaske, možete imati nekoliko udvarača, nezavisno od vašeg statusa, slobodni, u braku, jer će tada najverovatnije krenuti i period velikog profesionalnog uspeha. Mogu vam se udvarati Ovnovi, Škorpije, Vage, Bikovi, Vodolije ili neki drugi Jarci. Kraj godine je pogodan za one koji žele diskretnu vezu ili će se možda odlučiti za početak zajedničkog života.


ON

Bredli Kuper, američki filmski glumac rođen u znaku Jarca

On- Kao muški predstavnik ovog znaka još ste pod većim uticajem Saturna, nego žene rođene u ovom znaku, kao i pod uticajem Urana, suvladaoca  vašeg znaka i Marsa, planeta koja je egzaltirana u vašem znaku.  Ovo su jake „muške“ planeta zbog čega ćete biti spremni da se postavite autoritativno ne samo na poslu već i u ličnom životu. Vaš znak je jedan od najprivlačnijih za suprotan pol jer dolazi do izražaja sinergično dejstvo vladaoca vašeg znaka Saturna, Vodolije, Urana koji je suvladalac vašeg znaka, Ovna, preko Marsa, Škorpije preko Marsa, suvladaoca Škorpije i Vage, znaka u kome je Saturn egzaltiran. Vi ste tako u stvari kompilacija svih mogućih mačističkih osobina ali ne u negativnom smislu jer je Saturn u stvari slab u prvoj kući analognoj Ovnu a Mars jak.Tako vi uspevate da svoju energiju, seksepil i emocije izrazite na najbolji način i veoma ste privržani upravo zbog Marsa koji je jak u vašem znaku a vladalac je četvrte kuće doma,privatnosti i porodice. Na vas se čovek može osloniti i mnoge devojke i žene priželjkuju baš Jarca za bračnog partnera. Vi ne žurite sa brakom a kada uđete u njega,trudite se da budete maksimalno korektni, privrženi ali ne i previše spremni da deo svoje slobode bilo kome poklonite. Usepvate, a to će vam poći za rukom ove godine da stvorite utisak kod partnerke da nije mogla boljeg da nađe i da joj se uvek nađete pri ruci za sve a da ipak ostane dovoljno vremena za neke vaše lične aktivnosti i zadovoljstva. Jupiter je vladalac vaše astrološke kuće podsvesti i tajni i suvladalac polja mentalnog stanja ojačanog Neptunom u Ribama i vi uspevate da ostavite utisak i osobe koja je pomalo tajanstvena a to se uglanvom odnosi na vašu prošlost. Kako će ove godine vaš znak biti izrazito jak, ulaskom Saturna što se dogodilo krajem decembra, vi ste ušli u ovu godinu već sa saznanjem šta tačno želite od svog života, posebno kada je u pitanju emotivna sfera jer je Mars jak u Škorpiji i verovatno ste u vezi sa nekimu koga imate veliko poverenje u svakom pogledu jer se radi o vezi koja prvenstveno bazira na prijateljstvu.

Sve vaše simpatije se nalaze negde na radnom mestu ili u nekom vašem neposrednom okruženju. Mnogi smatraju da ste previše uzdržani zašta je kriva pozicija Saturna ali će vas Mars u retrogradnom hodu verovatno motivisati da budete spremni na vezu sa osobom koju ćete upoznati na poslu moguće već od sredine marta. Ako ste slobodni, shvatićete da nepotrebno sebe lišavate kvalitetnog ljubavnog života iz nekih svojih principa koje malo ko razume. Putovanja u inostranstvo, bilo da su poslovnog karaktera ili u privatnom aranžmanu donose prilično uzbuđenja, mogućnost tajne ljubavi u martu i prvoj polovini aprila. Od sredine marta do maja tranzit Marsa preko vašeg znaka donosi ljubavne dileme posebno kada su u pitanju sportistkinje, lekarke ili osobe koje nose bilo kakvu vrstu uniforme na radu, moguće ljubavne probleme, ljubomoru i nezadovoljstvo. Pokušajte da nađete način kako da komunicirate sa Ovnom, Škorpijom i drugim Jarcem jer ćete inače možda docnije zažaliti što ste bili previše impulsivni. U drugoj polovini avgsta ili u prvoj polovini septembra javlja se nekadašnja ljubav. Ako se bude radilo o Ovnu, Škorpiji, Jarcu, Vodoliji ili Vagi, možete ući s njima u vrlo komplikovanu vezu koja će potrajati nekoliko godina. Jesen je za vas takođe izazovan period jer će Venera, planeta koja upravlja poljem ljubavi doneti susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili koja je prisutna u javnosti, moguće da često putuje u inostranstvo.Jedna veoma uzbudljiva godina.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest