Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Imate planove o kojima nikom ne pričate. Nemate mnogo prilika da se sretnete sa onima koji će vam iskreno reći šta misli o nekim vašim poslovnim potezima a vi nemate mnogo poverenja u njih. Trebalo bi da budete otvoreniji prema Vagi.

11.11.2018.

Tražite nove izvore prihoda i verovatno će vam poći za rukom da ih nađete naročito ako se radi o poslu koji je prilično originalan ako ste samostalni i ako apsolutno ne zavisite ni od koga. Imate način da rešite mnogo toga što vam je trenutno od prioritetne važnosti.

10.11.2018.

Nervira vas ponašanje jednog Lava koji pokušava da vam nametne nešto što vama nikako ne odgovara.Bilo bi dobro da se manje nervirate oko posla a da više pažnje posvetite svojoj karijeri i razvijanju svojih talenata. Dobro se slažete sa Strelcem.


DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Želite da se sretnete sa jednim Ovnom, Strelcem ili Blizancima ali nije izvesno da ćete uspeti da sa njima ostvarite dobru komunikaciju ako imateju mnogo planeta u zemljanim znaima. Više vam odgovaraju osobe koje su površne nego one koje deluju zabrinuto.

11.11.2018.

Dopadate se osobi koja je veoma prijatna u društvu i koja se mnogima sviđa ali niste sigurni kako da postupite i da li da započnete bilo šta sa njom. Nemate razlog da sumnjate u naklonost neke veoma simpatične osobe koju povrečemno viđate u javnosti.

10.11.2018.

Možete lako postići skladan odnos sa osobom koja vam je izrazito dragi, moguće da ste je viđanli negde u nekom većem društvu. Pokušavate da rešite problem koji imate u komunikaciji sa partnerovom familijom.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5.-11.11.2018.godine.

Posao-Spremate se za put, moguće na nemačko jezičko područje. Dobijate vesti koje bi mogle da vas zadovolje po pitanju novca ili mogućnosti koje će vam se  ukazati. Nemojte se previše nervirati ako Škorpija bude neprijtna prema vama ili ako vas bude provocirala. Niste spremni da napravite ustupak i ponašate se prilično svojeglavo jer se još uvek niste navikli na neku situaciju koja bi za vas mogla biti povoljna. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Strelcem.

Ljubav-Ulazak Jupitera 8. u vaš znak je najznačajniji planetarni događaj ali ne znači da će odmah sve krenuti na način na koji ste vi to želeli. Dobićete vesti o nekoj, vama dragoj osobi da se vraća iz inostranstva i najverovatnije ćete sa njom uspeti da uspostavite dobru komunikaciju i da možda započnete vezu. Izbegavajte rasprave sa stalnim partnerom, naročiti ako se radi o Škorpiji ili Lavu.

Zdravlje- Moguć  pad imuniteta.


 

MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2018.

Ulazak Jupitera u polje javnosti i prijatelja koje je analogno vašem znaku znači da ćete imati veliku sigurnost u sebe ali bi trebalo da sve pozavršavate između 7. i 15. jer posle nastupa jedan naporan period do 23. kada ćete morati da pristanete na mnoge ustupke. Trebalo bi da budete mnogo mudriji u radu sa Blizancima ili Ovnom jer bi mogli da vas u nečemu nagovore za šta vi niset spremni naročito u drugoj polovinij perioda. Trebalo bi da budete organizovaniji jer ćete imati dosta obaveza i privant prirode u vreme mladog emseca 7.novembra a zatim posle 15 i nećet euspevati da sve postignete što će se od vas očekivati. Bilob i dobro da se više orijentišete na odnos ajednom Vagom ili bikom,moguće da se radi o osobi oja nije najsrećnija u vezi sa vama ali je spremna da sa vama pokuša da nastavi vezu i pod vašim uslovima. Retrogradni Merkur u drugoj polovini meseca donosi lažne vesti neke nedovoljno proverene informacije ili ponue koje ne treba olako prihvatiti.


GODIŠNJI HOROSKOP

 

Godišnji poslovni horoskop za 2018.- Vodolija

 

Uran, vladalac vašeg znaka sprema se da napusti Ovna što će se dogoditi posle sedam godina od sredine maja do oktobra i vi ćete imati utisak da se nešto značajno menja u vašem životu. Bićete spremni da se maksimalno potrudite da neke vaše ideje zažive jer će u vašem znaku dugo boraviti Mars,planeta akcije, vladalac vašeg astrološkog polja intelekta, biznisa i karijere. Kao planeta koja ima velikog uticaja na vaše polje podsvesti i neprijatelja, možete pomisliti da vam nisu baš svi naklonjeni i da mnogi žele da vas spreče da ostvarite svoje ciljee. Jako polje nesvesnost, podsvesti i intuicije sa Plutonom i ojačano tranzitnim Saturnom od kraja decembra omogući će vam da na vreme shatite ko su vam neprijatelji i čega treba da se čuvate.

U toku ove godine može vam se ostvariti želja da obnovite saradnju sa osobama sa kojima ste nekada radili, moguće da se radi o strancima.

Pozicija Jupitera u Škorpiji vam donosi mogunost sticanja velikog novca, posebno preko rada sa osobama koje žive podalje od vašeg mesta, najverovatnije u inostranstvu. Od 26.januara do 17.marta, Mars će biti u vašem astrološkom polju javnosti i tada nastupa odličan period za rad sa strancima, ali nešto komplikovaniji za one koji posluju sa nemačkim jezičkim područjem. U periodu od 23 marta do 16. aprila jedan Ovan, Bik, Vaga ili Ribe mogu vas nagovarati da pristanete na „sjajan“ projekat, budite oprezni, jer možete imati problema u radu sa njima. Preko astrološkog polja karijere prelaziće Jupiter sve do 8.novembra,a vlada poljem javnosti i poljem posla i nova i vi ćete imati sjajnu priliku da nešto zaradite, čak mnogo više nego što planirate.

Tranzit Marsa i Saturna ima velikog uticaja na vas u pogledu rešavanja nekih ključnih problema koji se mogu odnositi na vaš stambeni prostor.Može planirati kupovinu vikendice ili se preseliti u neko drugo mesto, kupiti kuću i poželeti da odete da živite van brada.

Naporan period od kraja aprila do početka juna kada ćete hteli ne hteli morati da pristante na nešto što i ne mora da bude tako loše kako vam se može učiniti. Od sredine marta do sredine jula ipak ćete se potruditi da uradite što je moguće više na poslovnom planu i to je povoljan period a zatim od kraja juna do početka avgusta nastupa naporan period u toku koga ćete imati potrebu da se mnogo energičnije borite za svoje mesto pod suncem a us tvari tada bi bilo najbolje da odete na odmor. Sredina avgusta je kritična za one koji žele da po svaku cenu urade nešto što im neće doneti uspeh mogući su konflikti sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom sve do početka avgusta.

Jesen može doneti obnovu poslovnih veza sa velikim firmama, saradnju sa Bikovima, Vagama i Ribama. Daćete sve od sebe da tokom jeseni obnovite saradnju sa prilično teškim za pregovore saradnicima iz inostranstva ali će tranzit Jupitera preko Strelca koji počinje 8.novembra doneti mnogo toga interesantnog i olakšavajućeg. U finansijskom pogledu i pored raznih turbulentnih perioda možete računati na sigurnost i na redovne prihode čak i ako ste privatnik koji nije zadovoljan svojim poslovanjem. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji u saradnji sa Jarcem, drugom Vodolijom ili Strelcem. Vaga vam može biti dobar saradnik ali vi nećete imati velikog poverenja u nju jer vam se može činiti nestalnom.


Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Vodolija

ONA

Dženifer Eniston, američka glummica rođena u znaku Vodolije

Godina velikih izazova je pred vama jer je astrološko polje tajni naglašeno prisustvom Plutona i Saturna, teških planeta koje doprinose vašoj ličnoj transformaciji zbog čega postajete mnogo požrtvovaniji i spremniji da se angažujete oko partnera.Ovakva pozicija planeta može doneti i razmišljanja o prošlosti što može delovati pomalo stresno na neke Vodolije, naročito ako nisu uvek bile fer prema onima koje su volele.

Slobodne Vodolije u ovoj godini mogu očekivati veliku ljubav ili neku novu, interesantnu osobu u svom životu. Posle mnogo godina, Saturn, planeta ozbiljnosti i odgovornosti ušao je u znak Jarca u polje tajnosti , znak koji simbolizuje ozbiljan pristup ljubavi, moguć brak ali ćete morati da mnogo toga žrtvujete da bi veza opstala.Od 26.januara do sredine marta tranzit Marsa donosi moguću vezu sa nekom ambicioznom, temperamentnom osobom a vama može doneti i priličnu nervnu napetost.

Ako ste slobodni, ovakva pozicija planeta bi mogla značiti početak nove, ozbiljne veze neke koja vodi u brak ili započinjanje zajedničkog života sa nekim ko se možda neće dopasti vašoj okolini. Predstoji vam borba za slobodu za koju se nećete lako izboriti. Tokom celog proleća, posebno u martu i aprilu možete imati mnogo susreta i poznanstava i moguće i romansu sa osobom koja je veoma ambiciozna, moguće da se bavi sportom ili je spremna da se aktivno uključi u neka društvena događanja. Bićete u prilici da upoznate osobe koje su prisutne u javnom životu i to će vam iz nekih razloga biti bitno ili će vam imponovati.

Tranzit Marsa od sredine marta do sredine maja označava uspešnog, uticajnog partnera koji će već iza sebe imati moguće neku propalu vezu ili brak, dosta starijeg, situiranog i veoma posevećenog poslu koji možda nije slobodan u pravom smislu reči ili rešava svoj status ali vi ćete veroatno biti fascinrani njime. Potrudićete se da ga osvojite i od sredine maja do kraja juna počinje romansa koja bi mogla da bude prilično burna ako ne budete dovoljno strpljivi i ako tokom leta budete insistirali ne nečemu što partner neće prihvatiti. Mars u  vašem znaku kreće retrogradnim hodom i vama se može učiniti da se partner dvoumi u vezi sa vama dvoma, naročito ako se radi o nekom ko je dosta stariji od vas ili je izuzetno energičan i svojeglav. Trebalo bi da se raspitatate o prošlosti partnera jer bi veza sa njim mogla da vam donse probleme ako se radi o osobi koja je nekada bila sklona porocima.Sredina avgusta takođe može biti veoma naporna ako ne budete pristali na uslove koje će postaviti partner iz veoma opravdanih razloga. Paztie da u avgustu ne uđete u paralelnu vezu ili da ne budete skloni flertu jer bi to moglo dovesti do ozbiljnih problema i ljubomornih scena. Ak partner bude morao da ide u inostranstvo najesen, posebno od sredine avgusta do početka oktobra, možda ćete pomisliti da je to početak kraja između vas dvoje ali u stvari od vašeg strpljenja zavisi da li će se veza nastaviti tokom jeseni jer će se ukazati dobre prilike za to kada Jupiter bude ušao u Strelca 8. novembra. Ako tada budete slobodni moguće je novo poznanstvo sa nekim ko će vam  po mnogo čemu odgovarati.


ON

Krisijan Bejl, američki glumac, rođen u znaku Vodolije

Niste ni svesni da ste ušli u period velike transformacije vaše ličnosti i da vam život više nikada neće biti kao ranije jer Uran, vladalac vašeg znaka prelazi iz Ovna u Bika i vi ćete morati da rešavate važne egzistencijalne probleme koji se rešavaju jednom u životu. Saturn takođe posele trideset godina boravi od kraja 2017. u polju duhovne transformacije i vi ćete morati da budete veoma požrtovani, da, ma koliko imate godina sazrite i pokažete spremnost da se žrtvujete za one koje volite.  Možda ćete biti pomalo skloni melanholiji jer ćete se osećati ograničeno kada je u pitanju vaša lična sloboda ali najbolje za vas je da prihvatite realnost koja nije tako loša koliko se vi u njoj ne snalazite.

Vaš znak je istaknut ove godine jer posle ko zna koliko vremena Mars, planeta koja vlada vašim poljem intelekta i ambicije, karijere nalazi se u retrogradnom hodu prek o vašeg znaka što može doneti ozbiljne probleme onima koji nemaju jasnu predstavu šta žele od svog života i kako da ga organizuju. Mars će boraviti u vašem znaku od sredine maja do sredine novembra što u direknom tako i u retrogradnom hodu i od kraja juna do početka septembra ako budete smatrali da vam je veza u krizi, nemojte je produbljivati nepotrenim nesuglasicama. Možda ćete morati da razmišljate o preseljenju u proleće ili najesen a tokom leta ćete se, naročito ako ste slobodni, prepustiti svim mogućim uživanjima.Iako većina Vodoljia misli da je veoma mačo imidž biti zavodljiv i menjati partnerke, vi ćete imati posla upravo sa onima koje nisu tog mišljenja i vama se i dopadaju žene koje su sasvim drugačijeg mentalnog sklpa. Moguće su ljubomorne scene ako ne shvatite da bi partnerka mogla da uzvrati istom merom.

Ako ste slobodni možete sresti ambicoznu, glamuroznu ženu koja će veći deo vremena posvećivati karijeri.One Vodolje  koje već duži period imaju prilično problematičan brak ili vezu koja je pri kraju,  komplikovane porodične odnose, nakon novog poznanstva, lakše će se odlučiti na raskid. Ali pitanje je da li će do toga i doći jer će jesen doneti brojne promene i vi ćete hteli ne hteli biti sentimentalni i spremni da u mnogo čemu popustite.

Škorpija, Jarac, Ovan, Strelac i Vaga mogu biti potencijalne ljubavne partnerke sa kojima ćete možda imati i neke poslovne dodirne tačke ali veza sa njima neće obavezno tokom cele godine doneti harmoniju i sreću. Jake emocije i velika očekivanja mogu vam doneti više problema u ljubavi nego zadovoljstva.Treba izbegavati rasprave sa prtnerkom jer u istim periodima u kojima če Merkur,  biti retrogradan a odgovoran je za vaše polje ljubavi i način na koji verbalno izražavate svoja osećanja, neke druge spore planete će vas motivisati da budete iskreni tako da se možete upetljati u sopstvene laži oko nekih ne tako bitnih staro. Ipak, sa sjano postavljenim Jupiterom u Strelcu od 8. novembra, bilo bi šteta da tek tako prokockate povoljne mogućnosti najesen na ljubanom planu. 

J.Holclajtner

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
Facebooktwittergoogle_pluspinterest