Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Sumjičavi ste i prema onima u koje nemate poverenja i prema onima koji su vam odani. Nešto se dešava što vam nikako ne odgovara. Trebalo bi da budete daleko uporniji ali i diskreniji u ostvarenju svojih namera. Moguća saradnja sa Vagom.

Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona –Nemate razloga da se previše nervirate ako vam se bude udvarala osoba koju poznajete preko posla osim ako ne bude previše tajanstvena i očekuje od vas da vi pokažete inicijativu. Nekome je veoma bitno da sa vama obnovi odnos i vama je jasno o kome se radi.

On-Neuobičajeno ste aktivni na ljubavanom planu iako imate mnogo opsla ali dajete na znanje partnerki da vam je stalo do nje i moguće da ćete je obradovati nekim poklonom ii vešću o zajendičkom putu u inostranstvo.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.7.2020.

Tražite način kako da izađete iz problema a niste svesni da ste vi ona strana koja može da popusti u nečemu što vam nije toliko bitno ali biste mogli, ako budete želeli da se lako snađete u poslovima koji nisu toliko komplikovani koliko vam se čini. Možete se snaći u društvu onih koji imaju drugačije ideje i verovatno će vas zaintrigirati njihovo viđenje vašeg problema. Ako pokušate da se raspravljate sa Vodolijom sredinom sedmice, možete imati ozbiljne konflikte,p potpuno nepotrebno. Poslednja Mesečeva četvrt u Ovnu poslednjeg dana perioda može doneti susret sa osobom koja vam je simpatična.


Ovan mesečni

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6. 22.7.2020.

Period vladavine znaka Raka- potreba za privatnošću

Mars, vladalac vašeg znaka ulazi u vaš znak 28. juna i ostaće u njemu sve do početka 2021. dajući vam dovoljno motivacije da se borite za ono do čega vam je stalo. Tokom tranzita Sunca preko vašeg znaka, težište svih vaših aktivnosti je na privatnom životu i čuvanju privatnosti. Moguće da ćete imati potrebu da proširite poslovanje sa nekim vodenim znakom, nekim Rakom, Škorpijom ili sa nekom Devicom i Blizancima.Mlad Mesec u vreme pomračenja Sunca 21.juna donosi probleme u porodici.Sunce na 7.stepenu Vage u vreme prve Mesečeve četvrti i dobro postavljena Venera koja kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca omogućava vam da uspostavite sjajne odnose sa onima u koje imate veliko poverenje i sa kojima možete lako da komunicirate, da se družite, tako da ako ste slobodni, najverovatnije započinjete novu vezu.

Pokrećate inicijativu u domenu porodičnog života i privanog biznisa naročito posle 12.jula kada Merkur, planeta biznisa kreće direktnim hodom. Imate podršku članova porodice. Upravo tada, 12.jula poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku omoguća vam da pokažete inicijativu i da ako treba rizikujete u poslu.

Mars u dobrom aspektu sa Venerom i sve do kraja ovog perioda dobar aspekt Merkura i Neptuna pred kraj perioda donosi romansu preko online. Pomračenje Meseca na 13.stepenu Jarca u dobrom aspektu sa Neptunom odnosi se na nerealne želje kada je karijerau pitanju.

Uran u dobrom aspektu sa Merkurom čini vas spremnim da uđete u nov posao posebno posle 12.jula kada kreće direktnim hodom.Asteroid Karma se približava Merkuru što vam da pomogne da formulišete svoja osećanja.Kraj juna donosi neki zaokret na ljubavnom planu jer će Sunce obrazovati dobar aspekt i sa Neptunom a izazovan sa Jupiterom i Plutonom. Neko će vam se udvarati u poslovnim krugovima.Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme u porodici Kada 20.jula bude mlad Mesec – na 28.stepenu Raka u opozicji sa Saturnom što predstavlja naporan aspekt i to se odnosi na autoritete i na one koji žele da nametnu svoje stavove u domenu privatnog posla. Ako budete dobar taktičar uspećete da pozitivno utičete na one koji su vam bitni u poslu.Crni Mesec Lilit u vašem znaku- donosi buran ljubavni život.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Ova godina je karakteristična po potrebi,naročito u januaru i februaru da proširite krug prijatelja i saradnika. U tome vam pomaže pozicija Marsa u Strelcu od 3.januara kao planeta koja pokreće vašu motivaciju da zaradite prvenstveno u radu sa strancima.

Na vas pomračenje Meseca u Raku 10.januara neće imati uticaja osim ako nemate privatnu firmu,u kom slučaju možete imati probleme u organizaciji ,ali ćete osetiti kretanje Marsa, vladaoca vašeg znaka u pozitivnom pogledu donoseći mogućnost da ostvarite planove u vezi sa strancima. Sredinom februara možete biti previše impulsivni i spremni da napravite neki naizgled povoljan poseo ali ćete ipak poslušati svoju intuiciju i odušstaćete od toga ili ćete se na neki način obezbediti od nepotrebnih gubitaka.

5.juna- pomračenje Meseca u Strelcu može biti povod kratkoročnim problemima u radu sa strancima.21.juna pomračenje Sunca u Raku donosi probleme u porodici ili angažovanje oko neke vama bliske osobe.

Pomračenje Sunca 21.juna može se odraziti loše na one koji se bave sportom ili umetnošću. Možete biti skloni raspravama u vreme pomračenja Meseca 5.jula u polju karijere. Tokom jula Saturn se iz polja javnosti vraća u polje karijere i to se može loše odraziti na one koji nisu sigurni šta tačno žele
Pluton i Saturn u konjunkciji iz segmenta karijere podstiču vaše ambicije i vi ćete verovatno pokušati da napravite dobar posao sa Jarcem, Škrpijom, Vodolijom .Vašim poljem novca i posla vlada Venera koja će tokom ove godine biti u retrogradnom hodu u segmentu koji simboizuje komunikaciju, sklapanjem ugovora u znaku kojim vlada Merkur, a Mars, vladalac vašeg znaka biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa Škorpijom, Jarcem.

Ovo je godina, karakteristična po dominantnoj poziciji Marsa koji će od kraja juna sve do kraja godine biti u vašem znaku i vi ćete se postaviti mnogo odlučnije i bićete ambiciozniji nego prethodnih godina, osim u periodu od 9.septembra do početka novembra kada bude išao retrogradnim hodom i kada budete dali prioritet nekim drugim aktivnostima, npr. ljubavnom životu.

Ljubav

Naglašen znak Jarca podstiče ambiciju ali i potrebu da kontrolišete partnerku ali to ćete činiti na diskretan način jer će Venera biti u vašoj astrološkoj kući tajni do 8.februara zbog čega je moguć iznenadan susret sa osobom koja se bavi umetnošću što će vama doneti mogućnost nalaženja rešenja za neki njen problem, jer vam se može obratiti za pomoć.  Ako imate neke nedoumice u vezi sa ljubavnim životom ili probleme sa stalnom partnerkom u vreme retrogradnog Merkura od 17.februara do 10.marta, moraćete da budete mnogo diskretniji nego do sada.Mars, vaš vladalac veoma moćan od 30.marta do 13.maja donosi vam osećanje da vladate situacijom i ako ste slobodni, tražićete način kako da se nekom nametnete na fini način, mada to nije sjajan period zajubav. April je daleko bolji ali pravo vreme za ljubav nastupa krajem juna kada Mars, planeta strasti bude ušao u vaš znak, naročito ako ste muškarac jer će vaša energičnost doći do izražaja. Trebalo bi da budete mnogo direktniji ako vam se dopada jedan Lav.Tokom leta ćete moći da se upoznate sa nekim ko vam se svideti i povoljni period traje sve do septemebra kada retrogradni Mars do sredine novemba donosi kolebljivost a nakon tog perioda postajete sigurni u sebe i komunikativniji.Venera, planeta koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa povoljno je postavljena prema vašem znaku u januaru kada bude u Vodoliji   i do 7.februara boraviće u Vodolji i Ribama i tada je moguća tajna romansa a 7.februara ulazi u vaš znak i donosi mogućnost ulaska u vezu sa izuzetno ambicioznomi i atraktivnom osobom. Od 5.marta je u Biku a 3.aprila ulazi u Blizance i vi ćete intenzivno komunicirati preko vibera i socijalnih mreša. Venera kreće sa 21.stepena Blizanaca retrogradnim hodom polovinom maja i vi ćete tada moći da obnovite vezu sa nekim ko vam je drag ali je pitanje da li će veza biti baš onakva kakvu ste zamišljali.Moguće su dileme u vezi sa nekim ko je i sam neodlučan ili paralelnoj vezi. Kada Venera bude krenula direktnim hodom 25.juna, bićete mnogo staloženiji spremniji da se angažujete oko jednog Bika ili Vage, moguće Blizanaca. Kada Venera bude ušla u znak Raka 7.avgusta a zatim  u Lava 6.septembra, moguća je nova ljubav ili ulazak u brak. Tada, u septembru Mars kreće retrogradno i vi ćete biti mnogo popustljivji i tolerantniji po mnogim pitanjima.Povoljan položaj Venere je u Vagi od kraja oktobra do 22. novembra i zatim u Strelcu od sredine decembra.

Zdravlje – Koštani sistem je ugrožen.

 


 

Facebooktwitterpinterest