Horoskop za vaš znak -Ovan

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

20.2.2020.

Očekivanja od jedne Vodolije su možda realna i vi ćete biti dovoljno staloženi i spremni da unapredite saradnju koja bi mogla da bude za vas ključ budućeg uspeha. Čuvajte se laskavaca, naročito Blizanaca, Riba ili Device. Ne ulazite u raspravu sa Jarcem koji zna šta hoće.

19.2.2020.

Ostajete dosledni svom stavu ma šta vam ko pričao. Nepoverljivi ste prema Blizancima i Devici razlogom. Nemate mnogo poverenja u laskavc. Finansijska situacija se popravlja zahvaljujući odnosu sa strancima i neki novim aranžmanima.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.2.2020.

Ona- Pričate sa bliskim osobama o svom problemu ali niste sigurni da li je to baš mudar potez. Pokušavate da saznate s kim se čuje vaš partner ali ako budete gledali u njegov mobilni  verovatno će se na vas naljutiti. Poštujete njegovu privatnost.

On- Dobro znate šta je za vas najbolje da uradite i kako da se postavite kada se radi o vezi sa osobom koja vam je dugo već neka vrsta opsesije ili opterećenja. Možda bi bilo dobro da odglumite popustljivost jer ona to verovatno od vas očekuje.

19.2.2020.

Ona- Ne bi trebalo da se preterano opterećujte onim što čujete o partneru ili o osobama sa kojima se on druži, naročito ako se radi o osobama koje su mnogo mlađe od njega. Moguće da je u pitanju kolegijalni odnos. Ne krijete podozrivost i pratite njegovo kretanje.

On- Previše ste zauzeti svojim poslovima da biste se bavili onim što čujete na svoj račun, možda vam to i laska. Posao kojim se bavite je isuviše zahtevan da biste imali vremena za flert, osim ako niste veoma mladi.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 17.-24.2.2020.

Značajna sedmica za one sumnjičave Ovnove koji ne veruju nikome. Možda ste u pravu jer u stvari nemate mnogo razloga da imate poverenja u laskavce a takvima ćete biti okruženi. Moguće da ćete i sami preuzeti takav model ponašanja. Ulazak Meseca u Jarca, Vodoliju i Ribe i mlad Mesec u Ribama krajem perioda čini vas opreznim ali ništa manje ambicioznim. Retrogradni Merkur u Ribama donosi vam lažne vesti ili, ako ste umetnik, sjajne ideje. Pitanje da li ćete naći nekog ko bi vas i finansirao . Ljubavni život je prilično tajanstven i vi ste za mnog enigmatični.


MESEČNI HOROSKOP

Februar 2020.

Tranzit Sunca preko Vodolije daje mogućnost Ovnu da se istakne u okviru timskog rada. Od 20.februara možete biti nestrpljivi i nervozni ako se situacija ne bude odvijala kako želite. Trudićete se da ostvarite svoje planove od 17.februara kada Mars bude ušao u Jarca. Uticaj Marsa utiče povoljno na vašu karijeru. Merkur u Ribama ide direktnim hodom preko polja neprijatelja do sredine meseca kada kreće retrogradnim hodom i vi počinjete da se kolebate. Dobićete priliku da obnovite saradnju sa Strelcem Jarcem i Lavom naročito u vreme punog Meseca 9.februara. Neprijatelji će biti aktivniji u vidu jake konkurencije u drugoj polovini meseca.Ljubavni život je relativno solidan jer je Venera od 8.februara u vašem znaku. Možete dobiti šefovsko mesto, naročito ako ste dama. Trebalo bi da posvetite više vremena svom ljubavnom životu čak iako vam se dopada osoba koja nije slobodna. Finansije imaju šanse da se značajno poprave.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Ova godina je karakteristična po potrebi,naročito u januaru i februaru da proširite krug prijatelja i saradnika. U tome vam pomaže pozicija Marsa u Strelcu od 3.januara kao planeta koja pokreće vašu motivaciju da zaradite prvenstveno u radu sa strancima.

Na vas pomračenje Meseca u Raku 10.januara neće imati uticaja osim ako nemate privatnu firmu,u kom slučaju možete imati probleme u organizaciji ,ali ćete osetiti kretanje Marsa, vladaoca vašeg znaka u pozitivnom pogledu donoseći mogućnost da ostvarite planove u vezi sa strancima. Sredinom februara možete biti previše impulsivni i spremni da napravite neki naizgled povoljan poseo ali ćete ipak poslušati svoju intuiciju i odušstaćete od toga ili ćete se na neki način obezbediti od nepotrebnih gubitaka.

5.juna- pomračenje Meseca u Strelcu može biti povod kratkoročnim problemima u radu sa strancima.21.juna pomračenje Sunca u Raku donosi probleme u porodici ili angažovanje oko neke vama bliske osobe.
Pluton i Saturn u konjunkciji iz segmenta karijere podstiču vaše ambicije i vi ćete verovatno pokušati da napravite dobar posao sa Jarcem, Škrpijom, Vodolijom .Vašim poljem novca i posla vlada Venera koja će tokom ove godine biti u retrogradnom hodu u segmentu koji simboizuje komunikaciju, sklapanjem ugovora u znaku kojim vlada Merkur, a Mars, vladalac vašeg znaka biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa Škorpijom, Jarcem.

Ljubav

Naglašen znak Jarca podstiče ambiciju ali i potrebu da kontrolišete partnerku ali to ćete činiti na diskretan način jer će Venera biti u vašoj astrološkoj kući tajni do 8.februara zbog čega je moguć iznenadan susret sa osobom koja se bavi umetnošću što će vama doneti mogućnost nalaženja rešenja za neki njen problem, jer vam se može obratiti za pomoć.  Ako imate neke nedoumice u vezi sa ljubavnim životom ili probleme sa stalnom partnerkom u vreme retrogradnog Merkura od 17.februara do 10.marta, moraćete da budete mnogo diskretniji nego do sada.Mars, vaš vladalac veoma moćan od 30.marta do 13.maja donosi vam osećanje da vladate situacijom i ako ste slobodni, tražićete način kako da se nekom nametnete na fini način, mada to nije sjajan period zajubav. April je daleko bolji kao i leto kada ćete moći da se upoznate sa nekim ko vam se svideti i povoljni period traje sve do septemebra kada retrogradni Mars do sredine novemba donosi kolebljivost a nakon tog perioda postajete sigurni u sebe i komunikativniji.

Zdravlje – Koštani sistem je ugrožen.