Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Danas vam se pruža prilika o kojoj ste maštali i verovatno ćete biti u prilici da razgovarate o bitnim pitanjima koja se odnose na vaš status, novac ili neki nov posao koji bi vrlo brzo mogao da vam se isplati. Pokušavate da sredite odnose sa jednim Strelcem ili Jarcem.

10.1.2020.

Pun Mesec u Raku donosi vam mogućnost rešavanja problema koji se odnose na vaš privatan posao ili na porodični biznis. Trebalo bi da se angažujete oko nalaženja rešenja za problem koji bi mogao da postane još ozbiljniji ako ne budete bili raspoloženi da se bavite  onim što se odnosi  na pitanje nekretnina ili posla koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

9.1.2020.

Potrebno vam je mnogo više strpljenja za nekog ko vam je prilično simpatičan ali vas često nervira i pokušava da vam na neki način nametne svoju volju. Ipak, imaćete strpljenja za tu osobu. Dobićete priliku da razgovarate sa Strelcem o nekom novom poslu koji za vas znači dodatne prihode.

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Dobro se slažete sa jednim vatrenim znakom sa kojim treba da odete na put. Verovatno planirate zajednički život ili ako ste u vezi sa osobom koja je izuzetno ambiciozna, podržaćete je po mnogim bitnim pitanjima. Ipak, često mislite na neku osobu koja vam je nekaada bila draga.

10.1.2020.

Pomračenje Meseca ne utiče na ljubavni život već na porodični. Ak ste mladi, moguće da članovi vaše porodice ne odobravaju vaš izbor kada se radi o ljubavnom problemu a ako ste u zralom dobu, verovatno se trudite da pomognete nekoj bliskoj osobi, moguće Biku ili Vodolije koji očekuju da ih podržite po veoma bitnom pitanju, lične prirode.

9.1.2020.

Ovo je jedan od uzbudljivijih dana. Možete preterano emotivno reagovati jer vam ne odgovara ni pozicija Meseca u Raku ni Merkura ako ste od nedavno u vezi a ako ste duže zajedno  skloni ste  da stalnog partnera kritikujete a ako budete u prilici da upoznate nekog novog, možete biti previše direktni. Pokušajte da izbegnete provokacije od strane Ribe i Vodolije.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Najdominantnije je pomračenje Meseca 10.januara u polju nekretnina i porodice. Moguće da član porodice ili neka vama bliska osoba ima zdravstvene probleme i očekuje od vas da je u svemu podržite ili bar da joj date za pravo. Možda razmišljate o promeni stambenog prostora ili imate troškove u vezi sa nečim za šta ste veoma vezani, bliska osoba, nekretnina ili vaš privatni posao. Neki drugi Ovan i Strelac vas podržavaju i motivišu da ne budete malodušni.


MESEČNI HOROSKOP

Decembar 2020.

Ulazak Marsa u znak Strelca čini vas spremnim na nove poslovne planove. Trebalo bi da se postavite drugačije kada se radi o poslu sa jednim vatrenim znakom. Nekome je stalo da sa vama obnovi kontakt i verovatno će vam dati na znanje očekuje od vas da budete aktivniji kada su nove ideje u pitanju. Vaše deesto polje karijere je prepuno planeta, uključujući i prisustvo Merkura koji vam omogućava da napredujete u karijeri. Pomračenje Meseca u polju privatnog života i porodice čini vas prilično nesigurnim u sebe i verovatno ćete naći način da taj problem rešite. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.januara i u vreme ulaska Sunca u Vodoliju možete uspostaviti dobru komunikaciju sa nekim vazdušnim znakom a mlad Mesec 24.takođe u Vodoliji donosi obnovu nekog starog prijateljstva. Venera u drugoj polovni  meseca u Ribama donosi vam mogućnost tajne veze sa osobom koja je verovatno na neki način prisutna u javnosti.

 


 

Facebooktwitterpinterest