Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

3.4.2020.

Ovo je za vas povoljan dan jer ste u prilici da razgovarate sa jednim vatrenim znakom koji uvek na vas deluje relaksirajuće i koji vam daje mogućnost da se dogovorite oko nečega što vam u velikoj meri odgovara. Nalazite rešenje za finansijski problem kada se radi o poslovnoj vezi sa jednim Lavom

2.4.2020.

Ne bi trebalo da slušate šta vam pričaju oni koji se ne razumeju u vašu problematiku. Dobijate vest o nečemu što prilično opterećuje i što bi moglo da vam donese satisfakciju.Trebalo bi da se angažujete više oko nalaženje rešenja za odnos sa jednim Jarcem.

Ljubavni horoskop

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 31.3.-6.4.2020.

Vaš znak je izrazito naglašen jer je naglašeno polje vaše ličnosti i polje doma i porodice prvom Mesečevom četvrti 1.aprila u polju doma i porodice. Verujete u mogućnost nalaženja zajedničkog rešenja zajedno sa ljubavnim partnerom sa koji možete da se dogovorite po mnogim bitnim pitanjima, naročito kada se radi o ulaganju u neki biznis ili u posao sa nekretninama. Venera u Blizancima i Mars u Vodoliji vam savršeno odgovaraju i vi uspevate da svoj život držite pod kontrolom i da se angažujete na poslovima koij bi mogli da budu veoma profitabilni. Mnogi vas podržavaju, sa šefovima imate odičan odnos, naročito ako ste rođeni početkom znaka. Dobro se osećate u društvu jedne Vodolije koja vam je desna ruka u poslu.


Ovan mesečni

MESEČNI HOROSKOP

APRIL 2020.

Posao-Vladalac vašeg polja ličnosti koji vas čini ambicioznim jer Mars, planeta energičnosti utiče u velikoj meri na donošenje važnih odluka i vi ćete biti u prilici da razgovarate sa Jarcim, Vodolijama, drugi Ovnovim o nekim novim poslovim koje ćete želeti da započnete. Veliki entuzijazam vas ne napušta i već 1.aprila prva Mesečeva četvrt u vašem polju privatnog biznisa i ulazak Venere i Blizance 4.aprila donosi mogućnost nalaženja posla koji bi mogao da vam po mnogo čemu odgovara. Ako se bavite pružanjem usluga ili nekom vrstom posla koji podrazumeva poznavanje stranih jezika, marketinga, ako se bavite podučavanjem ili pružanjem usluga bićete veoma uspešni u tome. Merkur, planeta komunikacije ulazi u vaš znak 11. aprila i vi postajete mnogo direktniji a pun Mesec 8.aprila vam omogućava da se istaknete u javnosti ili da nađete odgovarajuće poslovne partnere. Malo ko će moći da vam bude dostojna konkurencija. Jupiter i Pluton su tokom celog meseca u konjunkciji i omogućavaju vam da dođete do povećeg novca. Imate priliku da  u vreme poslednje Mesečeve četvrti 15.aprila uspete u onome što želite uz pomoć jednog Raka, Lava ili Jarca. Mlad Mesec 23. dva dana nakon ulaska Sunca u znak Bika donosi neke iznenadne mogućnosti na poslovnom planu, šanse koje ste priželjkivali.Ovo bi mogao biti jedan od izuzetno uspešnih meseci koji vam omogućava da započnete neki nov oblik saradnje ili neke nove poslove. Sredinom sedmice možete biti previše skloni da se nervirate oko nečega što vam ne odgovara ili zbog discipline koju vam neko nameće na način koji vas iritira.Veliki poslovi koje ste zaključili pre oko godinu dana ili možda pre nekoliko godina donose veliki novac. Nemate potrebe da brinete u vezi sa saradnjom sa strancima,ukoliko želite da je proširite ili nastavite.

Ljubav-Tranzit Venere iz znaka Blizanaca posle 4.aprila i Marsa iz Vodolije može doneti veliku ljubav i ostvarenje želja na ljubavnom planu.Jedna Vodolija ili neka Vaga, Blizanci mogu vas zainteresovati  ili ako ste već u vezi sa nekim od ovih znakova, moguće da ćete imati mnogo prijatnih uzajamnih  momenata. Moguće da ste opsednuti osobom koja je poznata u javnosti ili ako ste i sami umetnik ili javna ličnost, bićete u vezi sa ambicioznom osobom koja će takođe želeti da postane poznata.Vaša porodica i prijatelji imaju velikog uticaja na vaše odluke ali teško da ćete biti spremni da im dozvolite da se mešaju u vaš ljubavni život. Ulazak Merkura u vaš znak 11.aprila donosi poznanstvo sa jednim Blizancem ili nekom Devicom. Vaga i Bik mogu biti za vas veliki izazov na ljubavnom planu kao i jedna Riba. Skloni ste flertu i tajnim vezama.Jak Mars u Vodolji čini vas strastvenom osobom spremnom da uđe u vezu za koju mora da se na neki način bori. Moguće da je osoba sa kojom ste u vezi ili koju želite da osvojite na neki način i dalje vezana za prošlost.U vreme punog Meseca u Vagi moguće je poznanstvo sa osobom koja je prisutna u javnosti, koja želi da uspe u onome čime se bavi i vi ćete je verovanto u tome podržati. Takođe i vi imate veliku podršku partnera, posebno ako ste i sami ambiciozni. Ako ste u braku,porodični život vam je na prvom mestu i vi mu poklanjate mnogo pažnje.

Zdravlje– Vrtoglavica i povremeno bolovi u zglobovima

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Ova godina je karakteristična po potrebi,naročito u januaru i februaru da proširite krug prijatelja i saradnika. U tome vam pomaže pozicija Marsa u Strelcu od 3.januara kao planeta koja pokreće vašu motivaciju da zaradite prvenstveno u radu sa strancima.

Na vas pomračenje Meseca u Raku 10.januara neće imati uticaja osim ako nemate privatnu firmu,u kom slučaju možete imati probleme u organizaciji ,ali ćete osetiti kretanje Marsa, vladaoca vašeg znaka u pozitivnom pogledu donoseći mogućnost da ostvarite planove u vezi sa strancima. Sredinom februara možete biti previše impulsivni i spremni da napravite neki naizgled povoljan poseo ali ćete ipak poslušati svoju intuiciju i odušstaćete od toga ili ćete se na neki način obezbediti od nepotrebnih gubitaka.

5.juna- pomračenje Meseca u Strelcu može biti povod kratkoročnim problemima u radu sa strancima.21.juna pomračenje Sunca u Raku donosi probleme u porodici ili angažovanje oko neke vama bliske osobe.
Pluton i Saturn u konjunkciji iz segmenta karijere podstiču vaše ambicije i vi ćete verovatno pokušati da napravite dobar posao sa Jarcem, Škrpijom, Vodolijom .Vašim poljem novca i posla vlada Venera koja će tokom ove godine biti u retrogradnom hodu u segmentu koji simboizuje komunikaciju, sklapanjem ugovora u znaku kojim vlada Merkur, a Mars, vladalac vašeg znaka biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa Škorpijom, Jarcem.

Ljubav

Naglašen znak Jarca podstiče ambiciju ali i potrebu da kontrolišete partnerku ali to ćete činiti na diskretan način jer će Venera biti u vašoj astrološkoj kući tajni do 8.februara zbog čega je moguć iznenadan susret sa osobom koja se bavi umetnošću što će vama doneti mogućnost nalaženja rešenja za neki njen problem, jer vam se može obratiti za pomoć.  Ako imate neke nedoumice u vezi sa ljubavnim životom ili probleme sa stalnom partnerkom u vreme retrogradnog Merkura od 17.februara do 10.marta, moraćete da budete mnogo diskretniji nego do sada.Mars, vaš vladalac veoma moćan od 30.marta do 13.maja donosi vam osećanje da vladate situacijom i ako ste slobodni, tražićete način kako da se nekom nametnete na fini način, mada to nije sjajan period zajubav. April je daleko bolji kao i leto kada ćete moći da se upoznate sa nekim ko vam se svideti i povoljni period traje sve do septemebra kada retrogradni Mars do sredine novemba donosi kolebljivost a nakon tog perioda postajete sigurni u sebe i komunikativniji.

Zdravlje – Koštani sistem je ugrožen.

 


 

Facebooktwitterpinterest