Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

OVAN ( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Izuzetno povoljan dan za nove poslove ili za saradnju sa Bikom, Rakom, Devicom ili Strelcem.Pokušavate da  se postavite krajnje profesionalno prema saradnicima ali u stvari najverovatnije se udubljujete u njihove lične probleme.Verujete da će vam se javiti osoba koja vam se dopada i sa kojom ste nekada neobavezno izlazili. Imate priliku da obnovite romansu sa Vodolijiom.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Početkom sedmice pokazujete inicijativu koju će mnogi prihvatiti jer imaju poverenja u vas. Period je jako povoljan za nove poslovne aranžmane i za rešavanje pitanja nekretnina ako imate pouzdane osobe na koje možete da se oslonite a koje su upućenije u tu tematiku od vas. Ne bi trebalo da se previše opterećujete tuđim problemima, naročito ako od vas očekuju ono što vi trenutno niste u stanju da ispunite. Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima donosi poznanstvo na putu.Ovo je period pun raznih aktivnosti i vi ćete biti više nego zauzeti, najviše u radu sa strancima koji će vam biti naklonjeni. Moguće je značajno uvećanje prihoda.


 

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

U toku ovog meseca bićete veoma efikasni, imaćete potrebu da napravite reorganizaciju svog života, moguće da ćete stupiti u brak ako ste mladi a ukoliko imate porodicu, možete očekivati uvećanje porodice ili se može dogoditi nova ljubav, neki nov posao koji vam može doneti mnogo zadovoljstva.

Već 1.avgusta mlad Mesec podstiče vas na promene I nove poslove a oko 7.možete da uđete u posao u koji treba da uložite poveći novac ali moguć je i flert  u vreme punog Meseca 15.avgsta. Predstoji obnova prijateljstava i uspeh u javnosti a u vreme poslednje Mesečeve četvrti kada Sunce ulazi u Devicu, započinjete razgovore o nekom novom poslu. Nešto što niste finalizovali na način na koji ste želeli tada možete uraditi. Postajete mnogo praktičniji kada planete budu posle 11.počele da ulaze u Devicu, naročito posle 23.Direktni hod Jupitera pomaže srećne okolnosti i u ljubavi i  na poslu.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest