Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

OVAN ( 21.3.-19.3.)

25.3.2019.

Mnogo toga se ne odvija kako ste zamišljali i to je za vas prilično frustrirajuće jer ne želite da vam se iko suprotstavlja. Verujete da ćete moći da se angažujete na poslu koji zahteva dobru kondiciju i sposobnost dobre organizacije rada.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od

18.-24.3.2019.godine

Bićete u centru pažnje, imate prilike da se dobro osećate čak i kada Mesec bude u Škorpiji krajem perioda. Očekujete priliv nekog novca. Verovatno ćete imati mnogo bogatiji društveni i ljubavni život. Druženje sa prijateljima. Ako ste slobodni, moguće je prilično nekontrolisano trošenje novca. Mars u kvadratu sa Venerom donosi potrebu za isticanjem na poslu i na potrebu da rešite svoj status na poslu. Pun Mesec tokom ove sedmice donosi 21.mogućnost lepog poznanstva koje će vas učiniti srećnim. Neko vas je međutim možda prevario svojevremeno i to će vam iz nekog razloga biti značajno. Treba da date maksimum od sebe ako planirate život u inostranstvu.


 

MESEČNI HOROSKOP

Vaš znak je pod velikim opterećenjm zbog retrogradnog Mekura od 6. marta kada ćete dovoditi u sumnju neke poslovne ponude i način komunikacije sa jednim Blizancem, Lavom i Ribama. Ovo je period kada treba da počnete da radite nešto zajedno sa prijateljima i vi treba da se aktivirate u poslu da vi budete nosilac projekata.

Mars u dobrom aspektu sa Saturnom omoguća vam tokom prve polovine meseca da budete u dobrim odnosima sa Jarcem. Intrigiraće vas Škorpija i Ribe a od 21.počinjete da više pažnje obraćate na svoje lične potrebe i ambicije.

Uran će ući u znak Bika 6.i ako se uposlednjih osam godna niste sjajno osećali već ste bili prilično opterećeni, možete očekivati neku vrstu promene na poslu. Dobijate priliku da uspostavite dobru komunikaciju sa jednom Vagom, Vodolijom ili Uranom. Aprilski Ovnovi, posebno rođeni pred kraj znaka su pod najvećim uticajem Urana.

Mlad Mesec 6. marta donosi mogućnost razgovora sa jednim Blizancem, Devicom, Vagom i Strelcem u vezi sa promenom načina života. Nemojte kupovati nekretine.

Kada bude prva Mesečeva četvrt 14. Predstoji neka nova ponuda kada ćete razmisliti o načinu rešavanja problema preko stranaca ili saradnje sa strancima.

 Retrogradan Merkur može doneti probleme u komunikaciji sa Blizancima i Vodolijom, ogovaranje  I nemogunost nalaženja pravog rešenja za neke dileme. U vreme punog Meseca 21.marta imate priliku da se upoznate sa nekim ko vam je izuzetno drag ili ako ste slobodni, sa nekom Vagom, Vodolijom ili Bikom. Veoma ste društveni i romantični

Možete biti skloni paralelnim vezama ili ćete imati dve simpatije i nećete moći da se lako odlućite s kim biste najradije bili . Ako ste prisutni u javnosti, predstoji vam poznanstvo sa osobom prisutnom u javnosti. Ne bi trebalo da ulazite u rasprave sa partner ako ste duže u braku ili vezi, posebno ako je partner sklon neraspoloženjima.

Zdravlje- Promenite način ishrane i ojačajte imuni system.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest