Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019.

Neko očekuje od vas poziv i najverovatnije ćete ga dobiti kada se tome ne nadate.Možete da se angažujete na poslu koji vam može doneti uspeh, naročito u poslu sa nekretninama.Dobijate vest o osobi koja vam je draga i verovatno ćete joj ponuditi neku vrstu pomoći. Moguć je susret sa jednim Rakom ili nekim Bikom od koga možete dobiti korisne savete.Nemate način da se izborite sa jednom Škorpijom u vezi sa novcem.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od  2.- 8.12.2019.

Neko će vam dati na znanje da od vas očekuje mnogo, posebno kada se radi o Jarcu i Strelcu. Verujete da možete u vreme prve Mesečeve četvrti 4.decembra dobiti neku vest koja će vas iznenaditi i vi  ćete verovatno odlučiti da se obratite nekom ko vam može pomoći. Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što nije moguće trenutno rešit. Ako vam se javi jedan Ovan sredinom sedmice, imaćete priliku da razgovarate o svemu što vas u velikoj meri opterećuje. Dobijate vest o mogučem novom poslu koji bi mogao biti veoma profitailan.

MESEČNI HOROSKOP

Decembar 2019.

Ulazak Jupitera, planete moći, uticaja, bogatstva, simbola inostranstva u polje karijere 2.decembra donosi vam mogućnost nalaženja adekvatnog posla I vi ćete biti spremni da prihvatite neke ponude o kojima ste već vodili razgovore.Imate veliko poverenje u Jarca ali sa Vodoijom ne možete lako da uspostavite komunikaciju, naročito ako postoji razlika u godinama iako ona ima neke dobre ideje o zajedničkoj saradnji

Između 4. i 12. decembra kada Mesec bude prelazio iz prve Mesečeve četvrti u fazu punog Meseca, vi ćete razmišljati o nečemu što će vam biti predočeno kao sjajna šrilika za napredovanje. Ne bi trebalo da odustanete od nekih planova samo zato što vam jedna Škorpija najverovatnije pravi probleme, utoliko pre jer ima podršku jedne Ribe. I poslednja Mesečeva četvrt u Devici 19. decembra donosi neke sumnje u pogledu mogućnosti da se vaši planovi ostvare ali sve vreme vas štiti tranzit Jupitera i Sunca, bar do 22.kada ulaskom Sunca u znak Jarca za vas kreće sjajan period uspona ako budete istrajni. Pomračenje Sunca 26. I ulazak Venere, pre toga u Vodoliju 20.doneće nove šanse na polju ljubavi i odnosa sa javnošću.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest