Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

OVAN ( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Naglašena astrološka kuća doma i kuća društvenog života donosi vam mogućnost oranizovanja skupa na kome će vam biti veoma prijatno ili ćete možda vi biti pozvani negde gde ćete moći da razmenjujete ideje u vezi sa nekim novim poslom ili ćete uspostaviti nove poslovne kontakte.

19.6.2019.

Tranzit Venere preko Blizanaca donosi vam nove mogućnosti za proširenje saradnje sa nekim vazdušnim znakom. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa mlađim saradnicima naročito ako ste im vi pretpotavljeni. Imate priliku da se vidite sa Vagom

 

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona- Ako ste slobodni, imaćete mogućnost da nekog upoznate i ta osoba će vam se voma dopasti. Ako vam se javi nekadašnja simpatija, moguće da ćete se videti sa njom, naročito ako se radi o nekoj zabavi u nečijem domu  ili je u pitanju neka proslava.

On-Dopadaju vam se ambiciozne dame i verovatno Nemojte se previše nervirati ako jedan Jarac ne bude imao razumevanje za vas jer ste verovatno svojevremeno bili nefer prema njemu.

19.6.2019.

Ona-Položaj Saturna vas opominje  da ste previše osetljivi kada je u pitanju osoba koja vam je draga naročito ako ste dugo u braku  ili u vezi .Pokušavate da iskrenim razgovorm izadjete iz konfliktne situacije, u koju ste sami sebe doveli.

On- Potrebno je da unesete malo više radosti u vaš odnos sa jednim Vodenim ili zemljanim znaom jer je to ono što vam je potrebno. Ne tražite partnerki samo propuste. Verovatno ćete, ako ste slobodni upoznati Blzance ili  Vagu.


 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 17.-24.6.2019.

Vaš znak je jedan od najstabilnijih znakova ali možete biti preterano uspaničeni zbog neke situacije u domu ili zbog zahteva člana porodice sa kojim se ne slažete. Bićete taktični i spremni da se nađete pri ruci svima koji će to od vas očekivati.Ako se bavite praktičnim pitanjima ili ste inženjer, bićete uspešni. Bićete sentimentalni prema onima koji imaju neke probleme. Racionalizjete emocije i shvatate da morate da se kontrolišete svoja osećanja. Važno vam je da vas partner razume, trudite se da budete korektni i u rođačkim i u emotivnim odnosima.


 

MESEČNI HOROSKOP

Jun 2019.

Imate velike želje ali zavisi da li ste spremni da idete do kraja u rešavanju svojih poslova. Treba da se okrenete ka duhovnosti i čak i ako vam je profesija krajnje konkretna. Treba da se više okrenete ka ljudima i odnosima sa bližnjima.

Tranzit Meseca donosi interesantne susrete i razgovore a sredinom sedmice, moguć je susret sa strancima, trebalo bi da se bavite pisanjem ili nekim poslovima u domenu IT tehnologija.

Ljubavni život je verovatno solidan ako ste u braku ili u stalnoj vezi a ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Ovaj mesec je jako povoljana za samostalan posao, kreativne delatnosti i izražavanje svojih talenata jer će mlad Mesec 3 juna.doneti nove mogućnosti na poslovnom planu. Moguć je neki nov dobro plaćen posao koji će vam doneti novac zbog Urana u Biku koji će sredinom meseca biti podržan od strane Marsa u Raku što donosi mogućnost započinjanja privatnog posla.

Kada 5.juna Merkur koji simbolizuje  komunikaciju  u polje  privatnosti i nekretnina naći ćete nov način da rešite pitanje stambenog prostora. Moguća je ljubav sa Blilzancima.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest