Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Spremni ste da napravite veliki zaokert u karijeri, naročito ako ste mladi ili da odete u inostranstvo, možda ste već na putu ili u inostranstvu.Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste svojevremeno bili veoma prisni i u dobrim odnosima. Neko će vam dati na znanje koliko mu zančite. Verujete da možete da ubedite jednog Lava u svoju ljubav.

17.10.2019.

Trebalo bi da obratite pažnju na predlog koji ćete dobiti od jednog Lava sa kojim imate dobru komunikaciju sali se ne slažete po mnogim pitanjima.Verujete da ste na pravom putu kada se radi o poslu sa jednom Škorpijom, Vagom ili Bikom. Imate način da regulišete svoje obaveze koje imate prema jednom Blizancu sa kojim ste često radili.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Treba da budete oprezni kada je u pitanju novac i krediti i trebalo bi da uzdržite od komentara na račun onih koji su jači od vas. Imate potrebu da nešto dokazujete i početkom perioda Mesec u konjunkciji sa Uranom početkom perioda a zatim sredinom sedimice pravi dobar aspekt sa Jupiterom i verovatno ćete želeti da se angažujete oko nečega što bi moglo da vam donse satisfakciju. Neko igra na kartu vaše sentimentalnosti. Možete pokazati osvetoljubivi ako vas je neko povredio kada je ljubav u pitanju, naročito ako imate razloga da sumnjate u vernost vašeg partnera.Dobijate vesti od osoba koje mogu da vam pomognu.Ne treba da ulazite u sukob sa Jarcem i Škorpijom.

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Trudićete se da postignete mnogo i u tome će vam neko pomoći, moguće da će se raditi o Strelcu, Lavu, Vagi ili u drugoj polovini perioda neki Blizanci, posebno kada su finansije u pitanju. Pokušavate da nađete neki dodatni izvor prihoda i možete očekivati da vam neko ponudi dobar posao u vreme prve Mesečeve četvrti 5. ali i u vreme punog Meseca u vašem znaku 13. kada ćete biti spremni da pređete možda u neku drugu firmu ili da započnete privatan biznis. U to vreme moguće je preseljenje u drugi stan ili grad. Imate veliku potrebu da sredite svoj život jer moguće da vam privatan život nije baš onakakv kakav biste želeli da je i trudićete se da date na znanje onima od kojih zavisite ili od kojih očekujete pomoć da vas podrže u vašom idejema, posebno u vreme poslednje Mesečeve četvrti 21. oktobra dok ćete u vreme mladog Meseca 28. moguće ući u neku tajnu romansu. Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv ako budete u stanju da smireno sa partneromo o svemu razgovarate.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Možete pročitati na 

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwitterpinterest