Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Mars i Venera u vašem znaku donose mogućnost nalaženja rešenja za problem o kome niste dugo razmišljali ali sada će vam se rešenje nametnuti samo od sebe i vi ćete shvatiti da možete mnogo bolje komunicirati sa onima koje ste do skora ignorisali ili bili sa njima u sukobu. Pokušavate da dobijete u vremenu kada se radi o jednoj Vagi koja je očigledno zaljubljena u vas ili pokušava da vam da na znanje da bi trebalo da više pažnje obratite na nju.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019.

Ne želite da se raspravljate oko nečega što je za vas završna stvar i bi ćete veoma lojalni prema onima koji su vam do sada pomagali ali nećete odustajati ods vojih planova koji se odnose na saradnju sa Vodolijom ili Bikom. Neko želi da se sa vama ponovo sretne i da vam da na znanje da bi trebalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju radi nastavka sradnje. Timski rad vam ide od ruke. Ako ste slobodni, u okviru posla poredstoji flert sa veoma uspešnom osobom.


MESEČENI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Prva polovina meseca je prilično opterećuja ako se ne osećate dobro ali vi ćete iskoristiti taj period da planirate nove poslove i možda ćete biti na odmoru.

Polje neprijatelja je naglašeno tako da ćete morati da ćete da dokažete da ste u pravu i ako imate neki sudski spor, možda ste već unapred “osuđeni” treba da usmerite svoju energiju samo na ono što vam odgovara. Venera vam ne pomaže mnogo, bilo bi dobro da pokrenete neke veze ali ako ste za nešto krivi, možda će vam neko pomoći. Posle 11. avgusta imaćete priliku da se branite ili branite svoje ideje i svoje argumenta. Ulaskom Venere u vaš znak može  doneti pomoć neke žene, a Mars u Devici od 18.avgusta donosi priliv energije.Moraćete da se borite za ono što smatrate ispravnim. Ako se borite na neku nekretninu.Trebalo bi da od sredine avgusta da iskoristite prijateljstvo jednog Jarca I jedne Škorpije.

Prva Mesečeve četvrti 7. donosi dobru poslovnu ponudu I interesantan susret 15. Manji problem sa zdravljem a 23. Počinjete da se borite za svoj status na poslu.
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwitterpinterest