Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Tranzit Meseca preko Blizanaca ne deluje povoljno na vas ako ste nestrpljivi ali možete imati koristi od razgovora sa pretpostavljenim ukoliko vas podržava i ukoliko vam je već dao na znanje da na njega možete da računate u svakom pogledu. Verujete u naklonost jednog Jarc ai Riba koji su vam desna ruka u poslu.Očekujete pziv od Bika.

17.10.2019

Trudite se da nađete najbolji način kako da ugovorite poslove sa Ribama ili Jarcem. Pokušavate da se dogovorite sa jednim Strelcem ili Rakom. Imate mogućnost da uspostavite dobru saradnju sa jednim Bikom. Imate priliku da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam bude dobar izvor prihoda. Naglašeno polje posla i novca čini vas nestrpljivim.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.10.2019.

Imate mnogo obaveza i mnogo planova ali ste verovatno pod velikim opterećenjem svega što niste uspeli da sredite u životu. Mnogi vam pomažu, posebno osobe za koje ste emotivno bitni ili ćete razmisliti o nekom zajedničkom poslu sa osobom koja vam se dopada ili sa ljubavnim partnerom. Imate poverenja u Ribe, Jarca ili Škorpiju. Sa Ovnom i Lavom možete imati prilično zategnute odnose jer nemate dovoljno razumevanja ili bar ne u onoj meri u kojoj biste želeli.Sredinom sedmice, karijera kreće mnogo boljim tokom, zahvaljujući pomoći jednog Raka.


MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Naglašenost astroloških kuća posla, novca i komunikacija sa slabim Marsom čini vas pomalo nesigurnim u sebe i verovatno oklevate da li da se uključite u neke veoma odgovorne poslove od kojih mnogo očekujete, posebno u sferi novca i kontakata sa novim saradncima. Moguće je potpisivanje ugovora na duži rok. Verujete da možte da  dođete do podataka koji su vam potrebni da biste uspeli u onome što vam je trenutno najvažnije. Nekome je stalo da sa vama nastavi saradnju i moguće da ćete pristati na neke uslove koji su za vas trenutno najpovoljniji.Pozicija prve Mesečeve četvrti 5. donosi zaključak koji bi mogao da bude za vas izuzetno povoljan a u vreme punog Meseca  13.oktobra dobićete priliku da dođete do povećeg novca ili ćete razgovarati sa nekim ko vam je izuzetno drag u vezi sa nečim što vam je ostalo nerazjašnjeno. Ulazak Venere u Škorpiju i Marsa u Vagu  značajno menja vaše planove ili ćete morati da se prilagodite nekim novim uslovima pod kojima ste do sada radili. Poslednja Mesečeva četvrt 21. u Raku može doneti susret sa osobom koja će vam ponuditi dobre uslove za rad ili obnovu prijateljstva. do koga vam je u velikoj meri stalo.mlad Mesec 28.može doneti nove poslovne mogućnosti na koje niste računali.
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwitterpinterest