Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

O mnogo čemu razmišljate, niste sigurni da li ste na pravom putu kada razmišljate o novom poslu van vašeg mesta ili možda čak u inostranstvu. Ako vam se dopadne ideja jednog Lava, ne prihvatajte pre nego što se odlučite šta tačno hoćete.

19.6.2019.

Nekome je stalo da se sa vama sretne da bi vam ponudio neku vrstu usluge ili rešenje za vaš problem ali vi za to niste spremni. Pokušavate da nešto uradite na svoj način i ne želite da vam se iko meša u vaše poslove.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona-Malo ko shvata da ste romantični i da bez obzira  što povremeno pokazujete buntovni deo vaše prirode, težite ka harmoničnoj vezi u kojoj biste mogli dati od sebe mnogo više nego što ste imali slučaj u prošlosti da doživite.

On-Spremni ste da uđete u vezu sa Lavom ili sa jednim Blizancem koji ima u vas veliko poverenje. Pokušajte da ubedite Ovna da u nečemu popusti, verovatno će vam to teško poći za rukom.

19.6.2019.

Ona- Dobijate vesti o nekom koje vas mogu pomalo uznemiriti. Imate sjajne prilike kad je u pitanju veza sa ozbiljnom osobom koja je spremna da vas podrži, po pitanju vaše karijere ali nemojte se previše udubljivati u probleme osobe koja vas ne interesuje.

On- Trudite se da fascinirate jednog Bika ili Vagu koji moguće nisu slobodni a to vam verovatno neće jasno dati na znanje. Ne ulazite u rasprave po nekim bitnim pitanjima sa Jarcem ako znate da je njegovo mišljenje potpuno suprotno vašem.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 17.-23.6.2019.

Pokušavate da se dogovorite sa nekim ko ne podržava vaše ideje i verovatno ćete se sresti i razgovarati sa još nekim osobama koje mogu da vam daju pravu podršku. Potrebno vam je razumevanje Raka, Jarca ili Device. Imate način da regulišete sva svoja pitanja koja se odnose vezu sa jednim Bikom koji pokušava da vam nametne svoje ideje. Izbegavate Blizance koji su vam konkrencija. Pun Mesec u Strelcu vam donosi svaku vrst satisfkacije, posebno ako se bavite umenotšću ili ako se neko vaš bavi poslom zbog koga je prisutan u javnosti. Moguća je romansa sa osobom koja je od vas mnogo starija ili veoma ambiciozna. Dopadaju vam se odlučne osobe. Moguća je ljubomorna scena krajem sedmice.


MESEČENI HOROSKOP

Jun 2019.

Trudite se da nađete rešenje za problem a on se tiče verovatno saradnje sa Blizancima i to može biti u prvom planu u vreme mladog Meseca 5.juna. Trebalo bi da se posvebite svojim davnašnjim ciljevima i verovatno ćete dobiti priilku da se bavite onim što volite. Imate mnogo načina kako da zaradite novac ali nećete biti u stanju lako da skupite ekipu saradnika. Verujete da možete da se angažujete na nekom velikom poslu koji će vam biti ponuđen u vreme prve Mesečeve četvrti 10.juna u vašem znaku. Pokušavate da nađete rešenje sa finansije i moguće da će vam se javiti neko da vam ponudi pomoć.Trebalo bi da se angažujete na poslu koji je za vas pravo rešenje. Imate mogućnost dobijanja posla u inostranstvu na duže.Verujete da će vam se javiti jedna osoba sa kojom možete lako da nađete zajednički jezik i sa kojom imate mnogo toga zajedničkog, najverovatnije se radi o osobi koja ima slične ambicije vašim. Trudite se da pridoijete naklnost Riba ili Jarca možda i neke Škorpije ali ako budete u vreme punog Meseca pokazali želju za saradnjom možete očekivati uspeh. Neko računa na vas, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada imali sjajne odnose.
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest