Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

16.12.2019.

Ljubav I emocija koju dobijate od partnera je najvažnija. Važno vam je da budete poštovani i da li su vaša osećanja vrednovana na pravi način.Nemate potrebu da se  raspravljate sa Ovnom iako bi mogao da direktno ugrozi vašu poziciju ili status na poslu. Trudite se da budete fer prema jednom Raku ili Ribama i u večernjim satim moguć je razgovor na temu emotivnih odnosa.

15.12.2019.

Status u društvu je najvažniji trenutno i trudite se da povratite samopouzdanje. Jedan Ovan vam je konkurencija i to vas nervira jer bi trebalo da se u stvari s njim objasniste po nekom bitnom pitanju. Moguće da smatrate da vam je potrebna podrška Vodolije ili Bika koji se razume u privatan posao ili u neke poslove u okviru kojih biste bili samostalni.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 9.-15.12.2019.

Naglašeno polje karijere sa punim Mesecom u Blizancima je najdominantniji aspekt tokom ove sedmice jer će tada Sunce biti u Strelcu i 12.decembra možete biti u situaciji da o nečemu odlučujete ili da se za nešto pitate. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na ljubavnom planu i da se zapitate da li vam odgovara način komunikacije koji vam nameće partner kao i da razmislite da li ste ga vi nečim podstakli na to. Naglašeno peto polje ljubavi i sporta u Jarcu ipak za sredovečne Device je opomena da ne preteruju u izglanju naporima. Moguće novosti u vezi sa nekreninama ili kupovina vredne stvari u domu.


MESEČENI HOROSKOP

Decembar 2019.

Vaš znak je pod velikim uticajem Merkura koji će od 9. do 29. biti u Strelcu slab u polju doma i vi ćete biti skloni raspravama sa ukućanima.Prva Mesečeva četvrt 4.decembra u Ribamana 11.stepenu u dobrom aspektu sa Saturnom donosi mogućnost nalaženja dobrog rešenja za neki poslovni problem naročito ako se bavite umetnošću. Mars u opoziciji sa Uranom sve do 10.donosi razne vrste izazova na poslovnom planu ali i nezadovoljstvo  finansijama a partner će biti sklon da ispoljava nezadovoljstvo naročito ako je veoma energičan i ambiciozan.Ipak Jupiter  koji 2.ulazi u polje kreativnosti i ljubavi čini vas spremnim da se upustite u ljubavnu vezu sa osobom koja ima veze sa strancima ili predstvoji poznanstvo na putu.Ovo je za vas mesec kada imate prilike da se istaknete na poslu u okviru timskog rada  i da steknete nove prijatelje.Pun Mesec 12.decembra u polju karijere u opoziciji sa Merkurom donosi mogućnost započinjanja posla koji će biti veoma zahtevan bez obzira da li se bavite privatnim poslom ili radite u državnoj firmi.

Poslednja Mesečeva četvrt  19.decembra  na 26.Device u dobrom aspektu sa Jupiterom povoljno se reflektuje na vas jer ćete biti spremni na ustupke i pokušaćete da uspostavite dobru komunikaciju sa onima koji vam imponuju.

Mlad Mesec 26.decembra na 4.stepenu Jarca kada bude i pomračenje Sunca donosi moguću romantičnu vezu ambicioznim umetnikom.
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwitterpinterest