Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

U večernjim satima možete biti zbunjeni intenzitetom neke situacije koja se razvija u pravcu koji vam ne odgovara. Dostojanstveni ste i ne želite da bilo ko primeti da ste nesigurno.Očekujete mnogo veću podršku od jednog Jarca i Škorpije u vezi sa trenutnim problemom koji nije nerešiv.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona-Maštate o nekom ko vam se izvesno vreme ne javlja a imali ste relativno solidan odnos. Trebalo bi da napravite prvi korak ka eventualnom pomirenju ili da se pokažete u najbolje izdanju kada je u pitanju susret koji dugo očekujete. Zbog nečega ste nesigurni u sebe.

On- Želite da se sretnete sa Škorpijom koja vam je više puta nagoveštavala šta oseća prema vama. Ako vam se bude javila Riba, verovatno ćete naći vremena da se sa njima sretnete. Moguća je romansa na nekom kraćem putu.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 14.-9.2020.godine

Trudite se da ostavite dobar utisak na saradnike od čije sposobnosti zavisi rezultat jer ste verovanto uključeni u timski rad. Vi ste glavni u tom poslu i svi vas pitaju za savete. Očekujete da vam se jave Ribe ili Škorpija ali ne računajte na Blizance jer su verovanto ljuti na vas i neće vam učiniti uslugu čak iako su vam to obećali. Ne bi trebalo da se previše vezujete emotino za osobe koje su slatkorečive ali nedovoljno pouzdane. Možete se lako dogovoriti sa Vodoljiom. Vagom ili Bikom oko nekih veoma važnih pitanja, moguće materijalne prirode.Mlad Mesec u vaše znaku 17.septembra čini vas spremni da se upustite u neke nove poslove sa osobama koje su više puta dale na znanje koliko vas cene


MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao -Sunce je u znaku Lava u polju tajni i neprijatelja ali i intuicije sve do 22.avgusta vi imate mnogo planova u vezi sa nekim poslom koji će biti dobro postavljen do 6.avgusta do kada možete da rešite pitanje u vezi sa domom ili nekom uslužnom delatnošću, možda se radi i o nekom privatnom projektu.

Venera vlada poljem posla i novca i nalazi se u polju karijere ali će ući u polje prijatelja i javosti 6.avgusta i vi počinjete da regulišete neke svoje planove koji su za vas od prioritetnog značaja. Uran u devetom polju vas čini opredeljenim na saradnju sa strancima ali posle 16. kada kreće retrogradnim hodom verovatno mnogo hladnokrvnije rešavate sve vaše probleme. a Mars u polju novca

Već 3.pun Mesec u Vodoliji može doneti finansijske probleme ali 11.avgusta poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi nove ideje i mogućnost uvećanja prihoda. Ovo je mesec u toku koga možete biti prilično konfuzni u pogledu načina na koji ćete organizovati svoje poslove, posebno ako ste samostalni ili imate svoju firmu.

Sunce pravi jedno vreme dobar aspekt sa Marsom i govori o nekim opasnostima kada se radi o fizičkom zdravlju ali  postoji i briga u vezi sa novcem ili velike ambicije koje nije lako ostvariti.

Ljubav- Sa Suncem u 12. kući do 22.avgusta možete biti skloni tajnim vezama ili povlačenu u sebe. Pokazujete da vam je potrebna pažnja i da je nemate a smatrate da mnogo više zaslužujete. Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste nekada imali romansu. Vaša predstava o stalnom partneru je pogrešna jer verovatno želite da vam posveti više pažnje a ona je posvećena karijeri. Kada bude pun Mesec 3.avgusta moguća je rasprava kao i u vreme prve Mesečeve četvrti 25.avgusa a u vreme poslednje Mesečeve četvrti 11. romansa sa Rakom ili Bikom može doneti prijatne momente udvoje negde na putu. MladMesec 19.avgusta donosi iznenadni susret koji će vam mnogo značiti, verovatno sa nekadašnjom simpatijom. Ako ste dugo  Partner je takođe veoma angažovan na nekom poslu koji mu može doneti poveći novac.
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Vaš znak jer pod uticajem Merkura koji je svake godine tri puta u retrogradnom hodu kada ste vi posebno osetljivi u onoj oblasti života u kojoj u tom momentu se nalazi Mekur ili upravo zbog retrogradnog hoda tražite i često nalazite laka rešenja ali u zavisnosti od drugih faktora u horoskopu ona će biti ispravna na duži rok ili ne.Merkur će ove godine prelaziti preko znaka Riba i Vodolije u retrogradnom hodu od sredine februara do sredine marta a zati će boraviti u Ribama gde je slab sve do 12.aprila i to je period kada će Merkur, planeta intelekta boraviti u Ribama i vi možete imati prilično komlikovanu komunikaciju sa ljubavnim partnerom ali i sa poslovnim jer ćete imati utisak da neko želi da vasprevari.April može biti prilično buran jer ćete morati da otvorite četvore oči da vas neko ne bi prevario, posebno po pitanju novcca.Ulazak Venere koja vlada vašim poljem posla i novca ali i poljem inostranstva u Blizance gde će od sredine maja do kraja juna biti u retrogradnom hodu a to je za vas 10.polje karijere donosi napor, razgovoe sa poslovnim partnerima sa kojima morate da otvorite četvore oči da ne biste bili prevareni jer će to biti period kada ćete pregovarati u vezi sa nekim novim poslovnim aranžmanima.U maju i Saturn, planeta ambicije kreće retrogradnim hodom zbog čega ćete biti nešto pasivniji ili bezvoljniji nego inače. Pomračenje Meseseca 5.juna u Strelcu donosi neke ishitrene odluke zbog kojih se možete kasnije kajati a pomračenje Sunca 21.juna može vam poremetiti planove u vezi sa nekim poslom u okviru timskog rada.Retrogradni Merkur od 18.juna kada je i Venera retrogradna čini vas sve do 5.jula nesigurnim u sebe ili previše sklonim raspravama. U julu su mogući poveći troškovi ali ako ste napravili dobar posao sa strancima, možete očekovati i uplate koje će vam baš dobro doći.

Ljubavni život –Tanzit Marsa preko Jarca je najdominantniji  početkom godine jer može doneti strastvene ljubavi koje međutim mogu kasnije da dobiju neželeni tok dok Merkur bude u retrogradnom hodu a tokom ove godine to će biti tri puta od sredine februara do sredine marta, od sredine juna do početka jula i od sredine oktobra do početka novembra. Tada ćete biti prilično nestrpljivi i veoma zahtevni pa čak i veoma posesivni, posebno kada Mars bude u Vodoliji u aprilu i maju a kada bude ušao krajem juna u znak Ovna situacija može biti još napornija. Ovako naporan tranzit Marsa, koji vlada astrološkom kućom komunikacije  ali i ljubomore a egzaltiran je u polju ljubavi, donosi sve do kraja godine česte nesporazume, scene i moguće raskide. Druga varijanta tumačenja ovakvog tranzita Marsa je da bi partner mogao biti previše okrenut ka karijeri i zaradi zbog čega možete biti ljubmorni ili ako ste vi možda ona strana koja je posvećena poslu.

Tranzit Venere može da ublaži tu situaciju naročito kada bude u znacima koji su kompatibilini sa vašim tj. kada Venera bude u Ribama od 14.januara do 17.februara, od 6.marta do 4.aprila i to su periodi kada možete postići koliko-toliko harmonične odnose u vezi ili braku. Neptun, planeta zanosa ali  i laži zabluda u polju partnerskih odnosa već nekoliko godina vas čini povremeno egzaltiranim, povremeno nervoznim i nepoverljivim u ljubavi.Regrogradni hod preko Blizanaca u kojima je Venera hladna, posebno u vašem slučaju u 10.kući karijere od sredine maja do kraja juna može doneti flert na poslu i sve do 8.avgusta boraviće u ovom znaku zbog čega ćete imati neku letnju romansu sa osobom koju ste upoznali na poslu. Ako imate ljubomornog partnera čuvajte se provokacija bilo koje vrste.Kada Venera bude ušla 3. oktobra u vaš znaka strasti će se smirti i vi ćete biti mnogo realniji po mnogim pitanjima ali i dalje će trajati nepovoljan tranzit Marsa što donosi povremene ljubmorne scene.Ipak sve vreme vas štiti Saturn iz pete kuće ljubavi dajući vam strpljenje i spremnost da se na neki način žrtvujete za vezu uz Jupiter koji donosi mogućnost veze sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko ima neke veze sa strancima.

Zdravlje-Mopguća vrtoglavica.

Facebooktwitterpinterest