Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Mesec u drugoj kući donosi vest o mogućoj zaradi. Trebalo bi da buete manje opterećeni strahom od gubitka poslatako da uspete da se snađete u situaciji koja nije nimalo loša kako se to vama možda čini.Moguć uspeh u medjima ili u pregovorima.

Horoskop za vaš znak


Ljubavni horoskop

6.4.2020.

Ona-Želite da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga i sa kojom ste uspevali da ostvarite dobru vezu sa jednim Lavom. Nemojte dopustiti da vas previše provocira neko s kim ne uspevate da nađete dodirne teme, ona samo priča o sebi.

On- Ako vam se dopadaju Ribe ili Blizanci, ne oklevajte nego ih pozovite. Imate mnogo načina kako da uapočnte vezu koja bi vam po mnogo čemu ogovarala, samo je potrebno da se malo više potrudite.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.4.2020.

Merkur će tokom ove sedmice napustiti vaše polje partnerskih odnosa, i ući će u polje novca, koje možete zaraditi preko ljubavnog ili poslovnog partnera, a pun Mesec u Vagi takođe donosi mogućnost uvećanja prihoda. Moguća je ljubomora i iskazivanje nepoverenja prema jednom vatrenom ili vazdušnom znaku, naročito prema Blizancima. Moguć je susret sa osobom koja vam je izuzetno draga i moguće da ste sa njom nekada bili u mnogo boljim odnosima.


MESEČENI HOROSKOP

APRIL 2020

Posao- I pored tranzita Merkura preko Riba što vas prilično iscrpljuje, tražite nove mogućnosti za zaradu a Venera u Blizancima od 4. u doborm aspektu sa Marsom u polju svakodnevnice a Venera u polju karijere donosi sjajne šanse na poslovnom planu. Ako budete dobili ponudu da radite sa telentovanim osobama, moguće da se radi o osobama dobrog finansijskog stanja ili će vaš partner, posolovni ili neko ko vas podržava u svemu što radite, daće vam priliku da uđete u sjajan posao. Mars vas čini upornim, ali ćete morati da se strpite jer oni od kojih na neki način zavisite, imaće neke probleme.1.aprila u polju javnosti, nekretnina, donosi vam mogućst da saznate nešto što je za vas veoma bitno. Pun Mesec 8. u polju posla i novca, a 15. u polju kreativnosti a ulazak Sunca u polje inostranstva 20.aprila mlad Mesec 23. donosi sjajne šanse za uspeh u inostranstvu. Mediji donose uspe posebno zajedno sa ljubavnim partnerom.Kada Merkur bude ušao u Ovna, vama se poboljšava finansijska sitacija i verovatno dobijatepriliku da se maksimalno posvetite nekom poslu koji će od vas zahtevati dobru koncentracijuiu i sposobnost da iskoristite sve svoje potencijale. Neko vas motiviše i pokušava da utiče na vas da donosite odluke racionalno ne unoseći previše emocije u posao. Ako ste umetnik, moguć je novac od nekog ranijeg angažmana.

Ljubav– Ako ste slobodni ili na početku veze, skloni ste samozavaravanju, mistifikujete partnera ili ste previše sigurni u sebe. Moguća je romansa sa Škorpijom Jarcem, ljubomora sve do 18. i verovatno da ćete biti skloni i da naglo raskinete vezu impulsivnost je naglašena i sumnjičava. Plašite se odgovora i verovatno nećete želeti da čujete istinu. Mars i Saturn iz šeste astrološke kuće deluju razdražujuće na vas jer svaku primedbu ili komentar od partnera doživljavate previše ilčno. Sumnjičavost i nesigurnost su pojačanei napetim aspektom između Saturna i Urana a Uran koji donosi promene nalazi se u devetoj astrološkoj kući inostranstva ili dalekih putovanja, moguće druge značajne veze ili brata .Postajete nesigurni u sebe ali to ne pokazujete već se upuštate u diskusije i zbog Sunca u Ovnu koje na vas deluje iritirajuće sve do 20.aprila i partner je nezadovoljan vašim ponašanjem. Kada bude pun Mesec u Vagi 8. aprila i mlad Mesec u Biku 23. trebalo bi da dođete do nekih važnih informacija koje vam mogu pomoći da usmerite svoju pažnju ka nekoj osobi koja se duže vreme već interesuje za vas. Moguća je romansa sa jednom Vodolijom koja na vas deluje prilično čudno; s jedne strane vam se dopada, s druge vas čini previše nesigurnom u sebe jer vam verovatno često stavlja primedbe iz najbolje namere.

Zdravlje- Malaksalost.

 
 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Vaš znak jer pod uticajem Merkura koji je svake godine tri puta u retrogradnom hodu kada ste vi posebno osetljivi u onoj oblasti života u kojoj u tom momentu se nalazi Mekur ili upravo zbog retrogradnog hoda tražite i često nalazite laka rešenja ali u zavisnosti od drugih faktora u horoskopu ona će biti ispravna na duži rok ili ne.Merkur će ove godine prelaziti preko znaka Riba i Vodolije u retrogradnom hodu od sredine februara do sredine marta a zati će boraviti u Ribama gde je slab sve do 12.aprila i to je period kada će Merkur, planeta intelekta boraviti u Ribama i vi možete imati prilično komlikovanu komunikaciju sa ljubavnim partnerom ali i sa poslovnim jer ćete imati utisak da neko želi da vasprevari.April može biti prilično buran jer ćete morati da otvorite četvore oči da vas neko ne bi prevario, posebno po pitanju novcca.Ulazak Venere koja vlada vašim poljem posla i novca ali i poljem inostranstva u Blizance gde će od sredine maja do kraja juna biti u retrogradnom hodu a to je za vas 10.polje karijere donosi napor, razgovoe sa poslovnim partnerima sa kojima morate da otvorite četvore oči da ne biste bili prevareni jer će to biti period kada ćete pregovarati u vezi sa nekim novim poslovnim aranžmanima.U maju i Saturn, planeta ambicije kreće retrogradnim hodom zbog čega ćete biti nešto pasivniji ili bezvoljniji nego inače. Pomračenje Meseseca 5.juna u Strelcu donosi neke ishitrene odluke zbog kojih se možete kasnije kajati a pomračenje Sunca 21.juna može vam poremetiti planove u vezi sa nekim poslom u okviru timskog rada.Retrogradni Merkur od 18.juna kada je i Venera retrogradna čini vas sve do 5.jula nesigurnim u sebe ili previše sklonim raspravama. U julu su mogući poveći troškovi ali ako ste napravili dobar posao sa strancima, možete očekovati i uplate koje će vam baš dobro doći.

Ljubavni život –Tanzit Marsa preko Jarca je najdominantniji  početkom godine jer može doneti strastvene ljubavi koje međutim mogu kasnije da dobiju neželeni tok dok Merkur bude u retrogradnom hodu a tokom ove godine to će biti tri puta od sredine februara do sredine marta, od sredine juna do početka jula i od sredine oktobra do početka novembra. Tada ćete biti prilično nestrpljivi i veoma zahtevni pa čak i veoma posesivni, posebno kada Mars bude u Vodoliji u aprilu i maju a kada bude ušao krajem juna u znak Ovna situacija može biti još napornija. Ovako naporan tranzit Marsa, koji vlada astrološkom kućom komunikacije  ali i ljubomore a egzaltiran je u polju ljubavi, donosi sve do kraja godine česte nesporazume, scene i moguće raskide. Druga varijanta tumačenja ovakvog tranzita Marsa je da bi partner mogao biti previše okrenut ka karijeri i zaradi zbog čega možete biti ljubmorni ili ako ste vi možda ona strana koja je posvećena poslu.

Tranzit Venere može da ublaži tu situaciju naročito kada bude u znacima koji su kompatibilini sa vašim tj. kada Venera bude u Ribama od 14.januara do 17.februara, od 6.marta do 4.aprila i to su periodi kada možete postići koliko-toliko harmonične odnose u vezi ili braku. Neptun, planeta zanosa ali  i laži zabluda u polju partnerskih odnosa već nekoliko godina vas čini povremeno egzaltiranim, povremeno nervoznim i nepoverljivim u ljubavi.Regrogradni hod preko Blizanaca u kojima je Venera hladna, posebno u vašem slučaju u 10.kući karijere od sredine maja do kraja juna može doneti flert na poslu i sve do 8.avgusta boraviće u ovom znaku zbog čega ćete imati neku letnju romansu sa osobom koju ste upoznali na poslu. Ako imate ljubomornog partnera čuvajte se provokacija bilo koje vrste.Kada Venera bude ušla 3. oktobra u vaš znaka strasti će se smirti i vi ćete biti mnogo realniji po mnogim pitanjima ali i dalje će trajati nepovoljan tranzit Marsa što donosi povremene ljubmorne scene.Ipak sve vreme vas štiti Saturn iz pete kuće ljubavi dajući vam strpljenje i spremnost da se na neki način žrtvujete za vezu uz Jupiter koji donosi mogućnost veze sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko ima neke veze sa strancima.

 

Facebooktwitterpinterest