Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

Horoskop prema tranzitu Meseca    Horoskop ljubavnih asteroida    Horoskop vašeg podznaka

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Pod uticajem ste jednog Bika koji je spreman da vam pomogne da rešite dilemu, posebno ako se odnosi na vaš nastup u javnosti i ukoliko pokušavate da započnete neki nov posao. Trebalo bi da budete daleko spremniji na usptuke.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-24.3.2019.godine

Prva tri dana Meseca prelazi preko vašeg znaka i moguće da ćete dobiti neki novac koji dugo već čekate. Možete pokazati veliku dozu inicijative na poslovnom planu, posebno u vreme punog Meseca koji će vam omogućiti da dođete do nekog novca. Moguće da ćete dobiti preko partnera, poslovnog ili ljubavnog dobiti priliku da uđete u neki nov posao.Možete biti previše angažovani na nekom zajedničkom projektu koji možda neće biti plaćen onako kako vi očekujete. Trebalo bi da imate više sluha za članove porodice koji pokušavaju da vam daju na znanje nešto što bi za vas lično moglo biti dobro.Potrebni su vam pouzdani saradnici ili ako ste umetnik, verovatno ćete imati uspeh u inostranstvu.


MESEČENI HOROSKOP

MART 2019.

Ulazak Urana u polje inostranstva 6. Kada bude i mlad Mesec donosi nove mogućnosti u poslu koji podrazumeva česte kontakte sa strancima.

Merkur vaš vladalac u retrogradnom hodu od 6. Marta i može doneti konfuziju u partnerskim odnosima a partner može biti ekstravagantan.

14.marta prva Mesečeva četvrt u Blizancima i u vašem astrološkom polju karijere i tokom sredine meseca možete se zaljubiti u nekog s kim možda nećete moći lako da uspostavite kontakt. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji. Neko će u svako pogledu želeti da vam da na znanje da bi voleo da bude sa vama u kontaktu. Ako ste muškarac Devica bićete skloni usamljenosti a dame Device će imati potrebu da se više druže sa prijateljima. Venera u Vodoliji donosi priličnu tenziju u odnosima sa onima koje su vam drage. Ako ste spremni da se posvetite svojoj karijeri, trebalo bi da serdinom sedimce budete racionalni kod donošenja odluka. Ulaskom Sunca 21. marta donosi dosta tenzije u odnosima sa ljubavnim partnerom ali tada možete naći i nov posao koji vam može biti veoma značajan. Pozicija Jupitera u Strelcu donosi mogućnost da postignete duševni mir, naročito ako budete u prilici da putujee negde. Imate podršku prijatelja posebno onih koji se bave umetnošću.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest