Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Neko vas podseća na prošlost i trudi se da vam da na znanje da niste baš tako savršeni kako mislite. Ne ulazite u polemike sa onima koji su inače skloni da provociraju i da vam daju na znanje da imaju nekakve primedbe ne neke vaše odluke ili na vaše ponašanje.

10.1.2020.

Pokušavate da uz pomoć prijatelja nađete adekvatan posao ali vam to neće poći lako za rukom ili ćete ono što se danas dogovorite, u vreme pomračenja Meseca, kasnije doživeti na drugačiji način. Trebalo bi da se obratite jednm Jarcu ili Ribama ako vam je potreban stručan savet.

9.1.2020.

Okupirani ste novim poslovima koje vam je verovatno predložio jedan Lav ili neki  Jarac. Mesec u Blizancima odgovara rođenima u septembru  jer će verovatno naći način kako da se dogovore sa potencijalnim saradnicima po važnim pitanjima, uključujući i finansije. Verujete da će vam Ovan ili Škorpija pomoći u vezi sa poslom sa strancima.

 

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Spremni ste da uđete u vezu sa nekim ko je više puta davao na znanje koliko ste mu dragi. Imate način kako da rešite jednu dilemu koja vas odavno opterećuje. Iako ste u prilici da se sretnete sa jednim Bikom, moguće da ćete to iz nekih razloga ipak izbeći.

10.1.2020.

Verujete da možete da ubedite jednog Jarca ili neku Škorpiju u ono što želite i da će vam to lako poći za rukom. Nemojte se previše oslanjati na mišljenje drugih, trebalo bi da se više da pratite voj unutrašnji glas i da prihvatite ono što je trenutno više nego jasno i vama i okolini.

9.1.2020.

Partner će vas iznenaditi svojim ponašanjem.Bićete u situaciji da shvatite da je on jako ambiciozan i da pokušava da vam nametne osećaj krivice za nešto što ste uradili pre izvesnog vremena.Imate pored sebe partnera koji na svaki način želi da ima uvid u sve što vi radite, što vama naravno kao i svakom samostalnom znaku izrazito smeta.Trudite se da osvojie jednog Ovna

8.1.2020.

Saradnja ili neka vrsta prijateljske veze koja bi mogla započeti nakon  susreta sa, Rakom ili Jarcem biće nešto što će obeležiti današnji dan kao moguć početak ljubavne veze.  Ne odustajte od svojih ciljeva zbog društva koje će vas zvati da negde izađete. Uz malo truda usepećete da se organizujete da sve ispadne kako treba

 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2019.

Trebalo bi da više vremena posvetite sebi i svojoj kondiciji, moguće da ste umorni ili da nemate baš sjajnu koncentraciju. Imate potrebu za putovanjima i verovatno ćete uspeti da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za privatan život. Možete dobiti želju da se sretnete sa nekadašnjim kolegom.Tokom ove sedmice treba da se više bavite svojim potrebama, čak i kada je u pitanju hobi ili neki poseban talenat oji posedujete. Moguće je poznanstvo sa Jarcem. Pomračenje Meseca 10.januara donosi susret sa osobom koju dugo niste sreli.


MESEČENI HOROSKOP

Januar 2020.

Jak Merkur i u Jarcu i u Vodoliji u drugoj polovini meseca donosi mogućnost nalaženja rešenja za finansijski problem ili onima koji se bave nekim konkretnim poslom. Moguće da se radi o poslu koji ima veze sa strancima, Jupiter u petoj kući, Saturn, Merkur, Sunce i Pluton su izuzetno moćni za umetnike. Ali napet aspekt između Marsa u Strelcu i vašeg Sunca ako ste avgustovska Devica, možete biti skloni svađama u kući. Nemojte se raspravljati sa vatrenim znacima.Znate u koga možete da imate poverenja. Pomračenje Meseca 10.januara čini vas prilično egzaltiranim ako treba da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Moguć razgovor o novom poslu.

Poslednja Mesečeva četvrt 17. u polju novca i posla donosi razmišljanje o nekim novim isplativim projektima.

Mlad Mesec  24.januara i Sunce u Vodoliji od 20 . pojačava polje svakodnevnih aktivnosti i čini vas spremnim da donosite odluke koje ste odavano odlagali.Psihologija, medicina, alternativna lečenja, umetnosti, sve će vas interesuje, mogu vam doneti dobru zaradu.Ljubavni život je stabilan i vi ćete verovatno biti spremni da partneru učinite neku uslugu ili da sa njim planirate put  u inostranstvno.

 
 


 

 

 

Facebooktwitterpinterest