Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

12.7.2020.

Moguće da ste prilično opterećeni finansijama  i pokušajte da to regulišete što pre jer biste kasnije mogli imati zbog toga probleme.Ne pozajmljujete novac onima u koje nemate veliko poverenje i verovatno ćete imati mogućnost da sami regulišete sve svoje finansijske obaveze. Prijatan dan za one koji žele da se sretnu sa nekim u nekom lepom ambijentu. Trebalo bi da i vi uradite nešto da bi se to i dogodilo.

Dnevni ljubavni horoskop

12.7.2020.

Ona- Vaše ambicije su usmere ka osobi koja se bavi umetnošću ali vas ignoriše i nije spremna ni nakakav dogovor čak vam uskraćuje i neke bitne informacije. Nemojte se zbog toga demoralisati.

On-Imate potrebu za dominacijom ali ćete naići na tvrd orah. Neka veoma šarmantna osoba ali jaka ličnost, dace vam na znanje da sa njom ne možete da taktizirte niti manipulišete.

 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period vladavine znaka Raka od 6.-12.7.2020

Početak sedmice donosi mogućnost nastavka saradnje sa veoma ambicioznim osobama koje imaju veliko poverenje u vas. Tokom tranzita preko Vodolije, bićete u prilici da obnovite kontakt sa onima koji vas cene ali vi u stvari nemate mnogo poverenja u njih. Moguće da se radi o vodoliji ili Blizancima. Trebalo bi da se raspitate o onome što vas interesuje a tiće se jednog Bika ili Vague. Nemate poverenja u Škorpiju, Raka I Ribe jer bi mogli da vam naprave probleme u vreme poslednje Mesečeve četvrti 12.jula. Sumnjate da vas neko ne voli i da se meša u vaš privatani život praveći spletke.


MESEČENI HOROSKOP

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020

Tokom vladavine znaka Raka, Sunce prelazi preko 11.kuće javnosti i prijatelja ali Sunce je slabo i možda ćete sebi napraviti magareću uslugu i tokom ovog perioda pokušaćete da privučete nečiju pažnju ili da nekog zainteresujete za sebe preko prijatelja. Ljubavne veze koje budu započele preko prijatelja, ne donose mnogo sreće. Rak će biti veoma naglašen sa dve pojave mladog Meseca 21. juna za vreme pomračenja Sunca i vi ćete nadmudriti neprijatelje i 20.jula kada ćete možda doživeti susret koji bi mogao značati novu vezu. Ulazak Marsa u vaše osmo polje novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, izuzetno ambicioznog ljubavnog partnera ili možda novac preko nasledstva. Naglašeno peto polje ljubavi i dece, kreativnosti i vi ćete uspeti da postignete uspeh koji će doneti dosta novca. Imate mogućnost da dođete do nekih novih mogućnosti. Mars u Ovnu može doneti i ljubomoru ali Neptun u sedmom polju pruža vam priliku da budete u vezi sa umetnikom i verovatno ćete uspeti da ostavite donbar utisak.
Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi novu šansu na poslu.Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca donosi zahlađenje odnosa u ljubavnim odnosima.Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može doneti ljubomoru ljuavnog partnera, nesmotreno uzimanje kredita i troškove na koje niste računali.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom vam donosi ljubav sa osobom koja je na nekom položaju.Ovo je period od nekoliko dana kada možete biti posebno skloni zaljubljivanju ili ćete možda sresti nekadašnju simpatiju koja će vam dati na znanje da nije ravnodušna prema vama.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca. Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena i donosi pojačanu želju za druženjem.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Vaš znak jer pod uticajem Merkura koji je svake godine tri puta u retrogradnom hodu kada ste vi posebno osetljivi u onoj oblasti života u kojoj u tom momentu se nalazi Mekur ili upravo zbog retrogradnog hoda tražite i često nalazite laka rešenja ali u zavisnosti od drugih faktora u horoskopu ona će biti ispravna na duži rok ili ne.Merkur će ove godine prelaziti preko znaka Riba i Vodolije u retrogradnom hodu od sredine februara do sredine marta a zati će boraviti u Ribama gde je slab sve do 12.aprila i to je period kada će Merkur, planeta intelekta boraviti u Ribama i vi možete imati prilično komlikovanu komunikaciju sa ljubavnim partnerom ali i sa poslovnim jer ćete imati utisak da neko želi da vasprevari.April može biti prilično buran jer ćete morati da otvorite četvore oči da vas neko ne bi prevario, posebno po pitanju novcca.Ulazak Venere koja vlada vašim poljem posla i novca ali i poljem inostranstva u Blizance gde će od sredine maja do kraja juna biti u retrogradnom hodu a to je za vas 10.polje karijere donosi napor, razgovoe sa poslovnim partnerima sa kojima morate da otvorite četvore oči da ne biste bili prevareni jer će to biti period kada ćete pregovarati u vezi sa nekim novim poslovnim aranžmanima.U maju i Saturn, planeta ambicije kreće retrogradnim hodom zbog čega ćete biti nešto pasivniji ili bezvoljniji nego inače. Pomračenje Meseseca 5.juna u Strelcu donosi neke ishitrene odluke zbog kojih se možete kasnije kajati a pomračenje Sunca 21.juna može vam poremetiti planove u vezi sa nekim poslom u okviru timskog rada.Retrogradni Merkur od 18.juna kada je i Venera retrogradna čini vas sve do 5.jula nesigurnim u sebe ili previše sklonim raspravama. U julu su mogući poveći troškovi ali ako ste napravili dobar posao sa strancima, možete očekovati i uplate koje će vam baš dobro doći.

Ljubavni život –Tanzit Marsa preko Jarca je najdominantniji  početkom godine jer može doneti strastvene ljubavi koje međutim mogu kasnije da dobiju neželeni tok dok Merkur bude u retrogradnom hodu a tokom ove godine to će biti tri puta od sredine februara do sredine marta, od sredine juna do početka jula i od sredine oktobra do početka novembra. Tada ćete biti prilično nestrpljivi i veoma zahtevni pa čak i veoma posesivni, posebno kada Mars bude u Vodoliji u aprilu i maju a kada bude ušao krajem juna u znak Ovna situacija može biti još napornija. Ovako naporan tranzit Marsa, koji vlada astrološkom kućom komunikacije  ali i ljubomore a egzaltiran je u polju ljubavi, donosi sve do kraja godine česte nesporazume, scene i moguće raskide. Druga varijanta tumačenja ovakvog tranzita Marsa je da bi partner mogao biti previše okrenut ka karijeri i zaradi zbog čega možete biti ljubmorni ili ako ste vi možda ona strana koja je posvećena poslu.

Tranzit Venere može da ublaži tu situaciju naročito kada bude u znacima koji su kompatibilini sa vašim tj. kada Venera bude u Ribama od 14.januara do 17.februara, od 6.marta do 4.aprila i to su periodi kada možete postići koliko-toliko harmonične odnose u vezi ili braku. Neptun, planeta zanosa ali  i laži zabluda u polju partnerskih odnosa već nekoliko godina vas čini povremeno egzaltiranim, povremeno nervoznim i nepoverljivim u ljubavi.Regrogradni hod preko Blizanaca u kojima je Venera hladna, posebno u vašem slučaju u 10.kući karijere od sredine maja do kraja juna može doneti flert na poslu i sve do 8.avgusta boraviće u ovom znaku zbog čega ćete imati neku letnju romansu sa osobom koju ste upoznali na poslu. Ako imate ljubomornog partnera čuvajte se provokacija bilo koje vrste.Kada Venera bude ušla 3. oktobra u vaš znaka strasti će se smirti i vi ćete biti mnogo realniji po mnogim pitanjima ali i dalje će trajati nepovoljan tranzit Marsa što donosi povremene ljubmorne scene.Ipak sve vreme vas štiti Saturn iz pete kuće ljubavi dajući vam strpljenje i spremnost da se na neki način žrtvujete za vezu uz Jupiter koji donosi mogućnost veze sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko ima neke veze sa strancima.

Zdravlje-Mopguća vrtoglavica.

Facebooktwitterpinterest