Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Možda planirate put u inostranstvo ili susret sa nekim ko živi u inostranstvu. Dobićete priliku da se sretnete negde gde će vam biti izuzetno prijatno. Očekujete poziv od nekog s kim ste nekada veoma lepo sarađivala. Uspevate da odgovorite na nečije kontriranje argumentovano..duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Uspešno rešavate prodične probleme i trudite se da budete dobro raspoloženi da biste mogli da sa lakoćom komunicirate sa bliskim osobama koje mogu da budu prilično naporne, posebno u poslednje vreme. Potreban vam je oslonac u vidu pouzdanog partenra ali vi to ne pokazujete otvoreno.duža verzija


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14.-20.2019.

Imate mogućnost da se dogovrite sa Ovnom ili Rakom, možda i sa jednim Jarcem ali vi ste izuzetno svojeglavi i ne odstupate od svojih ciljeva niti odluka. Nemojte biti previše uporni da saznate ono što vam partner neće reći. Ljubavni život je previše opterećen vašim pogrešnim stavovima i predrasudama. Imate velika očekivanja i od ljubavnog i od poslovnog partnera  a ako radite u nekoj privatnoj firmi, verovatno ćete morati da se prilagodite nečemu što vam ne odgovara. Ipak, bilo bi dobro da budete ljubazni i predusretljivi jer na taj način možete pridobiti naklonost onih za koje treba da počnete da radite.


 

MESEČENI HOROSKOP

Januar 2019.

Ovo bi mogao biti veoma naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka zbog napetom aspekta koji će obrazovati Mars u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa s jedne strane kao i Saturna i Plutona s druge. Pluton i Mars planeta koje upravljaju vašim poslom i novcem nalaze se u astrološkoj kući privatnog biznisa i verovatno ćete morati da se potrudite da držite pod kontrolom događaje, s obzirom da biste mogli imati neke neperdviđene troškove. S druge strane možte naći i neki dodatni posao koji će vam u mnogo čemu odgovarati, posebno kada je u pitanju plaćanje.

Ako ste u vezi sa nekim vatrenim znakom, verovatno ćete želeti da produbite odnos ali neće ovo biti  sjajan mesec dok se ne naviknete na tranzit Marsa preko znaka Ovna jer je Mars slab u polju braka i partnerskih odnosa ali jak u Ovnu a kako će Venera  biti izuzetno aktivna u Strelcu, moguća je strastvena veza.Želećete da vam krene sve u životu na fini način da dobijete dozu poštovanja i na poslu i u ljubavi ali zgleda da ne dobijate to što zaslužujete. Neptun u 6. kući je dokaz da ne dobijate platu koju zaslužujete. Pun Mesec u Lavu 21.januara kada bude pomračenje Meseca možete biti skloni da se družite sa osobama koje su na neki način izuzetno simpatične i atraktivne i moguće da ćete želeti da započnete novu vezu.Poslednja mesečeva četvrt 27. donosi novac koji ćete odmah potrošiti.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Godišnji Astro Magazin za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest