Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

Horoskop prema tranzitu Meseca    Horoskop ljubavnih asteroida    Horoskop vašeg podznaka

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Atmosfera u domu nije baš sjajna zbog čega vi niste sigurni da li da razgovarate o onome što vas opterećuje a tiče se nekih vaših novih ideja u vezi sa poslom koji bi vam se ispalatio ili vaši ukućani imaju prečih briga nego da se bave vašim maštanjima.

11.11.2018.

Morate da rešite brojne probleme koji vam trenutno izgledaju komplikovani jer se ne pitate samo vi nego i neke osobe u koje nemate mnogo poverenja. Trebalo bi da budete odgovroniji prema jednom Lavu koji očekuje od vas da prihvatite poziv za saradnju.

10.11.2018.

Vaše polje komunikacija, putovanja i posla je izuzetno naglašeno, kao i polje biznisa, zbog čega ste verbalno jaki i teško vas je na bilo koji način pokolebati kada je u pitanju dalji tok vaše karijere.Moguć je razgovor sa Strelcem, Blizancima ili Ovnom.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Ne  želite da pričate o nekim privatnim stvarima koje se tiču samo vas i partnera i pokušaćete da izgladite odnos u čemu vam može pomoći neko ko vas veoma dobro poznaje i sa kim imate sjajan odnos. Trudite se da fascinirate Ovna.

11.11.2018.

Nemojte oklevati kada se radi o vezi sa Vodolijom,nezavisno od toga što vam je komplikovan privatni život i što ste previš okupirani poslom.Spremni set da prihvatit poziv za izlazak sa Blizancima ili Strelcem na koje niste mogli uvek da se oslonite.

10.11.2018.

Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealan za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5.11.-11.2018. godine

Posao– Želite da sklopite dobar posao ali pod vašim uslovima. Imate utisak da ste stavljeni pred svršen čin i da Blizanci, Devica ili Škorpija koji rade sa strancima mogu imati uticaja na vašeg pretpostavljenog. Dobijate vesti koje niste očekivali a tiču se jednog Bika. Ovo je sedmica u kojoj možete doneti odluke koje vama izgledaju povoljne ali u stvari na duži rok mogu vam prilično komplikovati situaciju.

Ljubav –Ne bi trebalo da ulazite u rasprave oko nečega što vam nije trenutno važno a tiče se porodičnih odnosa, naročito ako ste u braku a partner i vaša porodica nisu u najboljim odnosima. Nekome je bitno da vam da na znanje da mu se dopadate i vi ćete na to gledati veoma blagonaklono. Dobijate vesti od nekog u koga imate veliko poverenje u vezi sa osobom okja vam je draga a sa kojom možda trenutno niste u najboljim odnosima.

Zdravlje-Pazite se  u saobraćaju.


 

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2018.

Venera u vašem znaku u retrogradnom a zatim u drugoj polovini meseca u retrogradnom hodu donosi probleme jer će vam viti potrebno mnogo strpljenja da biste mogli da sarađujete s aprilično zahtevnim saradnicima koji neće biti načisto šta od njih želite ili će se pretvarati da to ne shvataju. Ne očekujete previše iskrenosti ni od kolega ni od rođaka, svako će gledati svoja posla a vi ćete ipak pomisliti da je za vas rešenje promena posla jer 7.mlad Mesec u polju posla i novca može doneti neke takve ponude ili razmišljanje u tom pravcu. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema Ovnu, Lavu ili Vodoliji jer preko njim možete završiti veliki deo posla i mogu vam konkretno pomoći da rešiet neke probleme.U sferi ljubavi ste pomalo nesigurni u sebe ne biste želeli da prenaglite sa odlukama ali u stvari nista načisto na čemu ste. Možda te jednostavno samo malo usamljeni ili nemate onoliko pažnje koliko vam je potrebno. Pun Mesec u Blizancima 23. može doneti poziv za put u inostranstvo i odlazak negde gde vam je uvek bilo prijatno.

 

 


GODIŠNJI HOROSKOP

Godišnji poslovni horoskop za 2018. -Vaga

Naglašen znak Jarca sa Saturnom i Pluton, čak i kada budu išli tokom godine retrogradnim hodom  neće vas sprečiti da počnete da se ozbiljnije bavite svojim ličnim potrebama da se više posvetite svojim dugogodišnjim planovima i realizaciji želja koje se odnose na neke velike projekte koji bi mogli biti odraz vaših istinskih duhovnih i umetničkih ili naučničkih potreba. Mnoge Vage su umetnici i rade u medijima ili se bave pitanjima od opšteg interesa tako da ćete čak i ako se bavite pravima, ekonomijom ili nekim konkretnim poslom, građevinom, arhitekturom opet imati mogučnost da onome čime se bavite date lični pečat. Sve vaše sposobnosti mogu da dođu do izražaja jer je Jupiter, planeta nadahnuća u vašoj drugoj kući posla i novca i čak oslabljen u Škorpiji neće biti ništa manje uticajan u sferi poslova. Na finansijskom planu možete čak mnogo bolje stajati jer ćete verovatno naći neku vrstu pomoći, kredita, neko će vas finansirati, možda će se raditi o sponzorima. Saturn u Jarcu donosi suštinsku promenu na planu posla u privatnoj firmi i bilo bi dobro da se više angažujete.Blagonaklone kolege će vas predložiti za neku veoma odgovornu poziciju ili stručno usavršavanje u inostransvu . Ulaskom Marsa u znak Vodolije 17.maja može doneti potrebu za proširenjem poslovne saradnje upravo sa predstavnikom ovog znaka, sa Ovnom ili Jarcem i dobićete priliku da popravite finansije preko takvog oblika saradnje ali krajem juna poslovi se mogu komplikovati i vi ćete verovatno možda biti malo demoralisani ali sačekajte jesen jer će Venera tokom cele godine biti prilično “napadnuta” napetim aspektim sa raznim planetama a ujesen će ići retrogradnim hodom preko vašeg znaka i Škorpije i doneće vam jasniji uvid u vašu poziciju na poslu tek u novembru kada i Jupiter bude ušao u znak Strelca.

Ulazite u period pojačane poslovne  aktivnosti naročito ako se bavite privatnim poslom kao i velikih ambicija ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo.Početak godine može doneti nesigurne poslovne partnere koji gledaju samo svoje interese. Od marta do maja možete dobijati razne poslovne ponude od kojih će neke biti privlačne, neke nedovoljno realne po pitanju profitabilnosti.

Malo toga vam ide naruku ako pokušate da budete slobodan strelac uvereni da sve možete sami. Mnogi će vam se obraćati za pomoć i želeće da rade sa vama. Sve dok retorgradni Mars, vladalac vašeg polja partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i emotivnih ne krene direktnim hodom sredinom septembra, ne bi trebalo da rizikujete u poslu sa Vodolijom, Jarcem ili Lavom, naročito od kraja juna do polovine septembra a posebno u periodu od 13.avgusta do 7.septembra. Pluton, planeta koja vlada vašim novcem je u polju nekretnina tako da bi trebalo da rešite neka veoma važna pitanja u vezi sa novcem i karijerom.

Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega -Vaga

ONA

Monika Beluči, italijanska filmska glumica koja je rođena u znaku Vage

Vaš znak je pod velikim uticajem Venere, planete ljubavi i estetike 18.januara ulazi u Vodoliju što može doneti potrebu za sadržajnijim ljubavnim životom ali ako budete ušli u neku novu vezu već 10.februara možete osetiti malo razočranje jer se možete osetiti zanemarenom. Kada Venera bude ušla u Ovna 6.marta Mars će biti u Strelcu i doneće mogućnost do sredine marta da se dogodi interesantan susret, flert, strastven susret. Tokom druge polovine marta i početkom aprila mogući su napeti odnosi sa Vodolijom, nekom drugom Vagom ili Bikom a kada bude ušla 24.aprila u Blizance a zatim kada 13.juna kada bude ušla u znak Lava moguća je takođe romansa sve do 10.jula dok ne uđe u Devicu. Od 6.avgusta kada krene preko Vage a zatim ulazi u Škorpiju pa retrogradnim hodom preko Vage i Škorpije i tako sve vreme do kraja godine prelaze preko Škorpije tako da ćete u stvari cele godine imati osećanje nesigurnosti a više nego išta vam je potrebno osećanje smirenosti, sigurnosti, kvalitetne veze u kojoj se osećate zaštićnom.Ako ste rođeni u septembru štiti vas dobar aspekt sa Saturnom koji će vam dati spremnost da se posvetite nekome ko će vam uzvratiti istom merom mada vam se može učiniti da ne pruža onoliko emocija koliko je vama potrebno. Emocije i prisnost su ono za čim čeznete a zapravo taj segment je na neki način blokiran tranzitnim Saturnom i vi možete nečiju uzdržanost tumačiti kao odsustvo ljubavi međutim samo je potrebno da se više posvetite osobi koju volite i da shatite sa koliko je problema i dilema suočena. Mars, vladalac polja partnerksi odnosa koji prelazi preko polja ljubavi retrogradnim hodom preko leta doneće vam velike probleme u sagledavanju všeg odnosa sa nekim Ovnom, Jarcem ili Vodolijom.

 

To će naročito biti naglašeno tokom leta i od 13.avgusta do 7.septembra kada možete ući u emotivnu krizu ako porodični problemi budu izgledali nerešivi ili ako ne budete mogli da se sa partnerom dogovorite u vezi sa stambenim prostorom. Jesen donosi turbuelntan hod Venere, vladaoca vašeg znaka koji će vam doneti i malu melnaholiju ili nesigurnost u sebe ali tranzit Jupitera koji će ući u Strelca ipak će vam od 8. novembra doneti malo više optimizma. Što budete uspešniji na poslu to će vam manje smetati osećanje da ne dobijate onoliko ljubavi koliko biste želeli od stalnog partnera. Ako ste slobodni, verovatno ćete upoznati neku osobu koja nosi neku vrstu uniforme na radu koja će vam se udvarati i vi ćete biti spremni da se upustite u romansu.


ON

Hju Džekman, australijski glumac rođen u znaku Vage

Kada je Mars u retrogradnom hodu muškarac Vaga nije baš siguran u sebe i kako je Mars jednom u dve godine u retrogradnom hodu a ove godine će biti preko znaka Vodolije i Jarca, to će se odraziti na vaše polje ljubavi i privatnosti. Pre nego što se to dogodi u martu mesecu kada će Mars ući u znak Vodolije predstoji vam period nesigurnosti koji može biti posledica i nekim vašim nezadovoljstvom na poslovnom planu jer Vaga mora da bude dobro situirana da bi se dobro osećala u svakom pogledu. Mars će iz konjunkcije sa Jupiterom krajem janura ući u polje komunikacije u Strelca što će vam doneti možda romansu na putu. Sunce je slabo u Vodoliji tako da je to period sve dok ne uđe u Ribe u kome pravite prilične kule u vazduhu i osećate da to nije ta veza koju želite, da pristajete na neki odnos koji vas ne zadovoljava u potpunosti. Od 17.marta do 17.maja tranzit Marsa preko Jarca može značiti za vas period velikih napora da napravite harmoničnu atmosferu u domu naročito ako ste duže u braku. Tranzit Venere, vašeg vladaoca više se odnosi na tip žene koja vam se može svideti i možda ćete tražiti srodnu dušu ali to baš neće biti tako lako naći jer će Venera tokom marta i aprila brzim hodom preko Ovna i Bika doneti konfuziju jer će istovremeno i Merkur ići retrogradnim hodom a on vlada astrološkom kućom inostranstva, duhovnosti i strahova. Nećete se baš najbolje snalaziti u kokmunikaciji sa nekom veoma nestalnom damom koju ćete želeti da na neki način mnogo više uključite u svoj život. Polje privatnosti je toliko naglašeno da je vama najvažnije da se osećate sigurnim u osobu koju volite, da znate da je to ta osoba zbog koje ste spremni da mnogo toga žrtvujete. Ulazak Marsa, planete strasti i akcije u Vodoliju u polje ljubavi 16.maja može doneti upravo neku Vodoliju ili nekog Ovna u vaš život.

Budite raspoloženi jer vam Venera šalje pozitivne vibracije iz znaka  Blizanaca posle 24.aprila do 19.maja, zatim nastupa period kada možete biti skloni flertu i avanturama, možda negde na putu a zatim kada 13.juna uđe u Lava do 10.jula je pravo vreme da odete negde na odmor ako priželjkujete avanturu na moru ili negde na putu. Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to upravo može biti neka druga Vaga ili Ovan i to nakon 26.juna kada će Mars koji je u međuvremenu ušao u Vodoliju i vaše peto polje ljubavi krenuti  retrogradnim hodom

U vreme retrogradnom hoda Venere preko Vage i Škorpjie u oktobru i novembru moguća je manja ljubomorna scena ili rasprava koja će se loše odraziti prvenstveno na vaš nervni sistem a ništa značajno neće se promeniti između vas i partnera. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi. Od 8.novembra kreće mnogo bolji period u svakom pogledu jer ćete uspeti zahvaljujući ulasku Jupitera u znak Strelca da se stabilizujete i da postavite kako treba u vezi sa nekim ko će možda imati veze sa inostranstvom.

J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest