Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

20.6.2019.

Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete i verovatno će vam poći za rukom da dokažete da ste po nekom bitnom pitanju bili u pravu. Imate mogućnost da uspostavite kontakt sa strancima i to ćete i uraditi, posredstvom jednog Raka.

19.6.2019.

Neka iskusna koleginica daće vam na znanje u čemu grešite i verovatno ćete joj učiniti uslugu, moguće da ćete joj ponuditi pomoć. Bilo bi dobro da ste negde na odmoru jer je to ono što vam je potrebno. Razmišljate o kupovini nekretnine.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

20.6.2019.

Ona- Imate velika očekivanja od Device, Blizanaca ili nekog Raka. Samo promenite taktiku i sve će se odvijati onako kako vi to želite. Dobićete vesti od nekog s kim ste nekada bili u vezi, moguče da se radi o  Škorpiji..

On- Želite da date na znanje jednoj Vodoliji da trentuno niste spremni da uđete u vezu s sanjom ili bar da ne želite da budete neiskreni  ali ni sami ne znate u stvari šta je za vas bolje, društvo Vodolije ili Raka. 

19.6.2019.

Ona-Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada je u pitanju jedan Rak ,i potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno ako spadate u impulsivne znake.          

On-  Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim  na rečima.Ne želite da rizikujete kada je u pitanju Ovan koji se poslednjih dana povlači u sebe.

 


 

 

NEDELJNI HOROSKOP

Za period od 17.-24.6.2019.

Početkokm sedmice imate mogućnost napretka u vreme punog Meseca 17.Bićete veoma aktivni, početkom sedmice pun Mesec vam donosi mnogo toga novog u domenu onoga što je bio predmet vaših interesovanja u poslednje vreme. Imate način da regulišete neke dugove i odnose sa onima koji su vam izuzetno dragi i bitni. Verujete da ćete moći da ostvarite svoje planove u vezi sa radom u inostranstvu ili ćete se raspitivati u vezi sa onim što bi moglo da vam donese satisfakciju i na finansijskom i na emotivnom planu. Veoma ste uporni. Moguć je put u inostranstvo ili napredak u karijeri.Nekadašnje kolege će želeti da sa vama obnove saradnju. Moguća obnova odnosa sa Jarcem, Škorpijom. Moguća je kupovina stana, kuće na moru ili jezeru. Privatan biznis u domenu hotelijerstva donosi satisfakciju. U ljubavi vam je najvažnije da ne budete pogrešno shvaćeni i da dobijete poštovanje od osobe koja vam je draga.


 

MESEČNI HOROSKOP

Ovo je jedan od onih meseci kada dajete sebi velike zadatke i pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti na koje ćete i vi uticati. Vaše osećanje za dobar posao je veoma naglašeno već 3. juna kada bude mlad Mesec u polju posla a zati ulazak Mekrua, u znak Raka što donosi mogućnost zapoinjanja privatnog posla moguće u domenu nekretnina a ide vam naruku i pozicija prve Mesečeve četvrti 10.juna u znaku Device. To je vaše polje kreativnost i vi ćete dati sve od sebe da uspete u onome što se od vas očekuje.Pun Mesec 17. donosi eventualno neke istovremeno izdatke i uvećanje prihoda od posla od koga mnogo očekujete. Tada možete imati priliku da doživite nešto prijatno. Nekome je veoma stalo da sa vama bude u dobrom kontaktu i pokušaće da sa vama obnosi saradnum verovatno jedan Rak, Devica ili Blizanci. Ljubavni život može biti povod trzavicama srediom perioda ako ste u vezi sa Rakom ili Jarcem. Moguć je susret i poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti ali verovatno nećete sa n


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest