Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

10.7.2020.

Spremni ste da prihatite poziv od Raka ili Lav koji žele da sa vama nastave saradnju. Verujete da je moguće ostvariti dobru komuikaciju sa jednim Strelcem koji vam je više puta davao na znanje da računa na vas. Nemojte se poigravati sa strpljenjem jedne Škorpije.

Dnevni ljubavni horoskop

10.7.2020.

Ona- Nadate se iznenadnom susretu, naročito ako se radi o  bivšoj simpatiji sa kojom uvek imate o čemu da pričate. Radujete se mogućem razgovori Strelcem koji je odavano pokušavao da privuče vašu pažnju. Ako idete na put,lepo ćete se provesti.

On-Tražite način kako da osvojite Raka a one su vam već privržene i spremne da se sa vama upuste u vezu ili ako ste u braku, preuzimaju na sebe deo vašim obaveza i čine vas sigurnijim u pogledu poštovanja rokova kada su poslovi u pitanju.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.7.2020.

Tranzit mnogih planeta vam ide u prilog, između ostalog Merkura i Urana koji vam omogućavaju da sklopite dobar posao sa osobama koje rade za strance ili ako i sami radite u stranoj firmi. Možete se nadati dobrom poslovnoj ponudi od osobe koja je spremna da sav ama stupi  neki oblik poslovne saradnje. Ne bi trebalo da odustanete od  nastavka saradnje sa dosadašnjim saradnicima.Možda ćete naći način da dođete do honorarnog posla koji bi mogao da vam donese nove kontakte i nova poznanstva. Ljubavni život je solidan, partner je ambiciozan ali vas ne zapostavlja. Vi ćete naći način da mu date na znanje da cenite njegove napore da vasa veza bude kvalitetna. Ako ste slobodni, verovatno ćete imati prilike da upoznate osobu koja se bavi umetnošću ili naukom i ona će vas zaintrigirati.

Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.22.7.2020.

Vaš znak je pod velikim uticajem Meseca koji vlada znakom Raka preko koga prelazi Sunce od 20.juna do 22.jula. Pomračenje Sunca 21.juna čini Mesec dominantnim a na vaš znak Meseca ima velikog uticaja.. Spremni ste da se adaptirate na neke nove okolnosti i da prihvatite nove predloge za posao koji bi vam mogli odgovarati i da odgovorite na izazove ali Mars u 12.kući donosi strahove, pojačanu intuiciju i podsvesne strahove. Moguće razdvajanje od partnera iz nekog razloga, možda jedno od vas dvoje mora na put i to vam teško pada.Trebalo bi da se mnogo više koncentrišete na svoje ciljeve i Venera vladalac vašeg znaka kreće direktnim hodom 25.juna preko polja posla i novca i otvara vam nove šanse za zaradu jer je u dobrom aspektu sa Marsom sve vreme .Poslušajte ljubavnog ili poslovnog partnera ako vam daju dobre predloge koje se odnose na neke nove mogućnosti i na ljubavnom i na poslovnom planu.. Mars predstavlja pokretačku energiju ali moguće su neke tegobe- oči, sinusi, vrtoglavica, trebalo bi kontrolisati svoje nagone a Uran u vašem znaku vas čini spremnim da krenete u akciju ka rešavanju urgentnih problema. Moguća je tajna veza i zaljubljenost u osobu koja vam je duže vreme neka vrsta opsesije.

Mnogi vas zamaraju, uglavnom ako ste dama Bik i muškarci mogu biti naporni i pokušaćete da budete fer, naći ćete način da sve to izbalansirate Karma se približava Merkuru i vi osećate da ste na pragu nekih novih, značajnih poslova koji bi mogli da vam budu solidan izvor prihoda i možda imaju veze sa izdavaštavom ili medijima, trgovinom.

Merkur, planeta biznisa od 12.jula kreće direktnim hodom i vi ćete se mnogo više angažovati na nekom kreativnom poslu koji vam može doneti popularnost. U to vreme ste mnogo zainteresovaniji za ljubav i ako ste slobodni predstoij poznanstvo

Partner, posebno onaj sa kim ste duže u vezi ili braku može da ima psihološke ili fizičke probleme tako da ćete morati da mu se posvetite ili će biti nezadovoljan zbog negativnog razvoja događaja na poslu, posebno ako radi sa strancima.

Venera daje dobre šanse za uspeh i prijatelji vas podržavaju da budete istrajni. Od 25.kreće direktnim. Nervni sistem vam je nestabilan jer ste pod velikim naporom i imate mnogo obaveza a pomračenje Meseca 5.jula donosi i neke poslove sa strancima ali i rasprave sa rođacima.

Poslednja Mesečeva četvrt na 21.stepenu Ovna u napetom aspektu sa Jupiterom i Plutonom i u napetom aspektu Marsa sa Merkurom čini vas podozrivim prema onima koji previše insistiraju na zajedničkim poslovima. Trebalo bi da se bolje organizujete u svakodnevnom životu.

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Tranzit Sunca, planete koja upravlja vašim poljem privatnog posla slab je u vreme tranzita preko Vodolije od 20.januara do 19.februara i u vreme vladavine Vage od 23.septembra do 22.novembra kada treba biti mnogo oprezniji u poslu koji podrazumeva sposobnost donošenja odluka koje su u vašim interesima. Krajem aprila Merkur u napetom aspektu sa Jupiterom, simbolom inostranstva, Saturnom, planetom upornosti i ambicije i u napetom aspektu sa Jupiterom čini vas izuzetno ambicioznim jer je tada Merkur u konjunkciji sa Uranom, koji vas tera na promene i vaša očekivanja su velika kada se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.  Od 17.februara do 10.marta retrogradni Merkur može vas učiniti nesigurnim po nekim važnim pitanjima kao i retrogradni Merkur od 18.juna do 12.jula donosi probleme u saradnji sa privatnim firmama  ili u medijima, trgovini ili ako ste i sami privatnik, moraćete da se potrudite da  poboljšate poslovanje.Takođe će Merkur biti retrogradan od 14.oktobra do 3.novembra i može doneti kolebljivost kod donošenja važnih odluka.U polju posla, retrogradna Venera od polovine maja do kraja juna donosi usporavanje poslova ili potrebu da svoje poslove započnete sa nekom Vagom ili Blizancima uz sav rizik koji nosi. Bićete mnogo opušteniji i možete propustiti neku šansu u vezi sa zaradom ali leto donosi nove mogućnosti za nove izvore zarade a retrogradan Mars u Ovnu od 9.septembra do sredine novembra čini vas nesigurnim u pogledu saradnje sa Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav-Prvi meseci u godini donose uzbuđenja i moguče poznanstvo sa Ribama ili Devicom.Retrogradna Venera od 13.maja do 25.juna u Blizancima može vam pomoći da svoje ljubavne odnose sredite zahvaljujući vašoj popustljivosti ili upoznajete neku koja će vam se dopasti ali može biti previše vezana za vas što vam može smetati ali retrogradni Mars od 9.septembra do 14.novembra vas čini pomalo konfuznim i neodlučnim. Kako će sve vreme Saturn prelaziti preko Plutona i sa kraja Jarca u Vodoliju od 23.marta do 1.jula, možete, ako ste slobodni, u nekom većem društvu ili na javnom mestu upoznati osobu koja će vam biti veoma draga.Od 9.septembra do kraja godine sa Marsom u Ovnu, moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge svoje postupke. Moguće da ćete odlučiti da uđete u brak u novembru ili u decembru kada Venera bude bila u Škorpiji i Strelcu.Dobro se osećate u društvu Riba i Jarca sa kojim možete ostvariti dobar odnos-

Zdravlje-Moguće glavobolje i upale sinusa.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest