Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

22.8.2019.

Vaša očekivanja od saradnje sa Rakom ili Jarcem su velika i vi ćete verovatno dati predlog o kome ste detaljno razmislili. Pokušavate da se nametnete jednom Lavu sa kojim se često čujete i on će imati sluha za vaše predloge. U okviru porodice, trudite se da date najkonstruktivnije predloge koji bi mogli vrlo brzo sa se pokažu isplativim. Moguć početak novog privatnog posla. U ljubavi ste veoma predusretljivi i plemeniti.

 


Nedeljni horoskop od 19.-25.8.2019

Jaka intuicija vam pomaže da se snađete u nekim pomalo komplikovanim situacijama koje vas prilično opterećuju, posebno kada se radi o finansijama ili o nekom novom poslu koji vam predlažu Vodolija, Ovan ili Devica. Nemojte se oslanjati na one koji su promenljivog raposloženja zbog nekih svojih ličnih problema ili zbog nemogućnosti da sa vama uspostave prisan odnos. Moguće da ih vi na neki način odbijate svojim stavom. U ljubavi ste postojani i spremni na neki kompromis.


 

MESEČNI HOROSKOP

AVGUST 2019.

Imate mnogo ideja i u prvoj polovini meseca pokušaćete da članovima porodice obrazložite svoje ideje, možda ćete započeti nešto što je za vas veoma bitno, ne želite da im se suprotstavljate ali imate utisak da ste vi najkreativniji u vašoj porodici. Moguća je drugačija organizacija rada i želećete da započnete nov posao iako će Uran krenuti sredinom meseca retrogradnim hodom ali jak Merkur donosi kreativnost, trebalo bi uložiti novac u nakit ili u slikarska dela a ukoliko nemate dovoljno novca za sve to, naći ćete  nekoga da vas neko pomogne bilo idejama ili novcem. Vaši talenti će doći do punog izražaja. Sve Mesečeve četvrti vam donose  dobre vibracije

Mlad Mesec 1. odličan za početak novog posla, prva Mesečeva četvrt u Škorpiji donosi dobre saradnike, pun Mesec 15. donosi uspeh a 23.u vreme poslednje Mesečeve četvrti započinjete nov posao sa mnogo entuzijazma. Ako sarađujete sa mladima imate šanse budete zadovoljni rezultatom. U ljubavi ste korektni i ako ste slobodni, moguća je neka nova ljubav koja pruža šansu da bude dugovečna.


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest