Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2020.

Imate potrebu da popravite odnos sa Jarcem ali za to vam nedostaje taktičnost. Samo nešto malo promenite u svom načinu na koji sa njim razgovarte i biće sve u redu. Trebalo bi da b udete daleko prilagodljivji kada se radi o poslu u medijima.

Dnevni ljubavni horoskop

19.9.2020.

Ona- Vaša impulsivnost je vaše najgore oružje i način n akoji pokušavate da rešite odno sa partnerom. On nije spreman da sa vama napravi dogovor, previše je svojeglavi nedovoljno strpljiv. Imate mnogo neraščišćenih računa sa njim ali trošite energiju na objašenjavanje.

On- Mars u Ovnu vas čini izuzetno nervoznim i nestrpljivim kada se radi o jednom Blizancu ili nekoj Devici. Imate potrebu da im nešto date na znanje, da im dokažete da nisu u pravu. Venera, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Uranom čini vas netaktičnim.


NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 14.—20.9-2020.godine

Nedostaje vam novac za nešto što želite, verovatno za neki biznis, moguće da se radi o nekim nekretninama. Mlad Mesec se dobro odražava na vaš znak, krećete sa nekim privatnim poslom. Kada Mesec bude ušao u Devicu u tamnoj fazi, verovatno nećete nikomr pričati o svojim planovima.Napet aspekt između Merkura i planeta u znaku Jarca, Saturna, Jupitera i Plutona, posebno kada bude krajem perioda u konjunkciji sa Mesecom može doneti strepnju da se situacija neće odvijati onako kako očekujete posebno kada je u pitanju nostranstvo ili poslovi sa strancima. Trebalo bi da se obratite jednoj Škorpiji  krajem perioda za savet kako u vezi sa ljubavnim problemom tako i eventualno sa finansijskim problemima.

Mesečni horoskop za avgust 2020.

Posao– Vaše ambicije su sve veće, posebno kada je privatn posao u pitanju a pun Mesec 3.avgusta u polju karijere može doneti unapređenje ili podršku osoba na vlasti. Vi ste sigurni u sebe i spremni da napravite veliku promenu u svom načinu poslovanja, naročito ako radite sa vazdušnim znacima. Jedna Vaga i Blizanci mogu biti izuzetno interesantni za svaki oblik saradnje ali vi ćete biti ona strana koja će njima nametnuti neki nov stil u saradnji. To je posebno naglašeno  posle 7.avgzsta kasa Merkur, planeta biznisa bude ušao u znak Lava a Venera u znak Raka.Sunce i Merkur u polju privatnosti daju vam priliku da naplatite neki svoj talenat a u vreme poslednje Mesečeve četvrti 11.avgusta, postavljate uslove kako treba poslovati posebno u domenu trgovine i pružanja usluga.Mars u 12.kući neprijatlja čini vas priličn opreznim u saradnji sa Ovnom, Škorpijom, Jarcem i Vodolijom. Mlad Mesec 19. donosi ponudu od nekog vatrenog znaka ili od Raka a posle 22.kada Sunce bude u Devici, vi ćete na mnogo praktičniji način razmišljati o svojim poslovima i ambicijama. Prva četvrt u Strelcu 25.donosi uvećanje prihoda preko posla sa strancima.dok

Ljubav– Jedan relativno miran period za one koji su u braku ili u dužoj vezi.Sentimentalni ste i darežljivi, možete biti prilićno naivni. Očekujete verovatno poziv od neke Vage ili neke Vodolije ali u stvari vi ste ona strana koja može da se postavi aktivno i da to donese rezultat. Merkur u Lavu vas čini spremnim da u nečemu popustite. Moguće je planiranje porodice, ulazak u brak.Bićete spremni na novu vezu u vreme punog Meseca 3.avgusta kada možete započeti romansu sa izuzetno ambicioznom osoom koja će vam dati na znanje da joj je karijera na prvom mestu ali vama će to imponovati. Moguća je i tajna romansa sa nekim ko nosi neku vrstu uniforme na radu. Posle 22.avgusta, ulazite u mirniji i romantičniji period kada možete planirati zajednički odmor sa osobom koja vam je draga, moguće sa nekim Lavom, Devicom ili nekom Vagom.

 

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Tranzit Sunca, planete koja upravlja vašim poljem privatnog posla slab je u vreme tranzita preko Vodolije od 20.januara do 19.februara i u vreme vladavine Vage od 23.septembra do 22.novembra kada treba biti mnogo oprezniji u poslu koji podrazumeva sposobnost donošenja odluka koje su u vašim interesima. Krajem aprila Merkur u napetom aspektu sa Jupiterom, simbolom inostranstva, Saturnom, planetom upornosti i ambicije i u napetom aspektu sa Jupiterom čini vas izuzetno ambicioznim jer je tada Merkur u konjunkciji sa Uranom, koji vas tera na promene i vaša očekivanja su velika kada se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.  Od 17.februara do 10.marta retrogradni Merkur može vas učiniti nesigurnim po nekim važnim pitanjima kao i retrogradni Merkur od 18.juna do 12.jula donosi probleme u saradnji sa privatnim firmama  ili u medijima, trgovini ili ako ste i sami privatnik, moraćete da se potrudite da  poboljšate poslovanje.Takođe će Merkur biti retrogradan od 14.oktobra do 3.novembra i može doneti kolebljivost kod donošenja važnih odluka.U polju posla, retrogradna Venera od polovine maja do kraja juna donosi usporavanje poslova ili potrebu da svoje poslove započnete sa nekom Vagom ili Blizancima uz sav rizik koji nosi. Bićete mnogo opušteniji i možete propustiti neku šansu u vezi sa zaradom ali leto donosi nove mogućnosti za nove izvore zarade a retrogradan Mars u Ovnu od 9.septembra do sredine novembra čini vas nesigurnim u pogledu saradnje sa Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav-Prvi meseci u godini donose uzbuđenja i moguče poznanstvo sa Ribama ili Devicom.Retrogradna Venera od 13.maja do 25.juna u Blizancima može vam pomoći da svoje ljubavne odnose sredite zahvaljujući vašoj popustljivosti ili upoznajete neku koja će vam se dopasti ali može biti previše vezana za vas što vam može smetati ali retrogradni Mars od 9.septembra do 14.novembra vas čini pomalo konfuznim i neodlučnim. Kako će sve vreme Saturn prelaziti preko Plutona i sa kraja Jarca u Vodoliju od 23.marta do 1.jula, možete, ako ste slobodni, u nekom većem društvu ili na javnom mestu upoznati osobu koja će vam biti veoma draga.Od 9.septembra do kraja godine sa Marsom u Ovnu, moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge svoje postupke. Moguće da ćete odlučiti da uđete u brak u novembru ili u decembru kada Venera bude bila u Škorpiji i Strelcu.Dobro se osećate u društvu Riba i Jarca sa kojim možete ostvariti dobar odnos-

Zdravlje-Moguće glavobolje i upale sinusa.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest