Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Ako ste nezadovoljni svojim trenutnim rejtingom ili kasnite u izvršenju svojih obaveza. Nemojte se nervirati ako vas neka Vodolija provocira. Moguće da ste u toku posla koji bi mogao da vam donese veliki profit i veliku popularnost. Dobro se slažete sa Vagom i drugim Bikom.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

6.4.2020.

Ona-Postajete spremniji da napravite neku vrstu ustupka kada se radi o Vagi ili Ribama. Jedna Devica intenzivno misli na vas i trudi se da vam učini uslugu svake vrste samo da biste vi prešli preko nečega što je bio povod za raspravu između vas dvoje.

On- Nemate razloga da budete zabrinuti ako ste u vezi sa osobom koja je maksimalno posvećena poslu. Dobijate poziv da se sretnete makar na kratko sa osobom sa kojim možete da u perspektivi ostvarite dobru vezu.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6.-12.4.2020.

Opterećuju vas razmišljanja o nečemu što niste uspeli da završite do sada, ili eventualno da započnete. Uspevate da se dogovorite sa bliskim saradnicima, posebno rođenim u znaku Bika, Blizanaca ili Vage o nekim važnim pitanjima koaj podrazumevaju i finansijski aranžman. Ulazak Merkura krajem sedmice u znak Ovna može doneti manju nervozu, naročito u kontaktima sa vatrenima znacima, koji pokazuju nestprljenje prema vama.Trebalo bi da se angažujete na poslu koji ima veze sa izražavanjem kreativnošću.

MESEČNI HOROSKOP

April 2020.

Posao-Ovo bi mogao biti za vas izuzetno uspešan mesec jer je Venera, vladalac vašeg znaka koja odeđuje vaše prioritete u životu u vašoj astrološkoj kući posla i novca od 4. aprila i sve vreme u dobrom aspektu sa Marsom, planetom koja vlada vašom podsvešću ali i poljem partnerskih odnosa. Trudite se da budete u dosledni sebi i ne želite da izneverite prvenstveno sebe ali ako imate dva posla, moguće da ćete morati da date prioritet onom koji vam omogućava da imate dobar status jer je Mars u polju karijere. Moguće da ćete pomisliti sredinom meseca da vas neko iskorišćava ili da vam daje neke nepotrebne poslove i zaduženja ili da vas na neki način koristi. Pokušaćete da budete maksimalno praktični i da iskorstite sve prilike za zaradu ali konjunkcija Jupitera, simbola novca i slave i Plutona, simbola velikog novca i popularnosti kada je vaš znak u pitanju čini vas ipak okrenutom ka ličnim ciljevima. Vaše ambicije su realne i možete očekivati nakon ulaska Sunca u vaš znak 20.uspeh i poboljšanje statusa a mlad Mesec 23. aprila u konjunkciji sa Suncem i Mesecom donosi sjajnu šansu za zaradu. Izazivaćete pažnju gde god se pojavite i bićete izuzetno popularni u društvu. Ipak mogući su zlonamerni komentari na vaš račun od strane konkurencije i zlonamernika.

LjubavVaš ljubavni život je pod uticajem Marsa i Plutona, vladaoca i suvladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa i ali i astrološke kuće tajnih ljubavi,i kako će Mars biti izuzetno jak u polju ambicije, bićete u vezi sa partnerom koji je izuzetno ambiciozan a Pluton u konjunkciji sa Jupiterom, planetom egzaltiranog rapoloženja označava vezu sa uspešnom osobom koja je poslom vezana za inostranstvo.Mesec počinje ulaskom Venere planete ljubavi u polje posla zbog čega ćee možda biti skloni da zanemarujuete svoj ljubavni život ali kako će Venera sve vreme biti u dobrom aspektu sa Marsom, planetom energičnosti, strasti i impulsivnosti u revolucionarnoj Vodoliji možda ćete izazvati pažnju okoline upravo zbog vašeg ljubavnog života sa pretpostvljenim ako ste dama ili sa osobom koja je poznata u javnosti ako ste muškarc.Pun Mesec 8.aprila donosi mogućnost susreta sa senzibilnom osobom preko posla a sredinom Meseca možete ući u vezu sa Rakom ili Jarcem. Ulaskom Sunca u vaš znak 20.aprila dobijate sjajnu priliku da se upoznate sa nekim ko vam je veoma sličan, možda se baš radi o nekom Biku i u vreme mladog Meseca 23.aprila, predstoji vam udvaranje na radnom mestu od osobe koja je izuzetno ambiciozna i atraktivna.Naglašen znak Jarca i Vodolije govori o ambicioznom partneru kome je potrebna vasa podrška ili razumevanje.

Zdravlje– Ostavite duvan.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Tranzit Sunca, planete koja upravlja vašim poljem privatnog posla slab je u vreme tranzita preko Vodolije od 20.januara do 19.februara i u vreme vladavine Vage od 23.septembra do 22.novembra kada treba biti mnogo oprezniji u poslu koji podrazumeva sposobnost donošenja odluka koje su u vašim interesima. Krajem aprila Merkur u napetom aspektu sa Jupiterom, simbolom inostranstva, Saturnom, planetom upornosti i ambicije i u napetom aspektu sa Jupiterom čini vas izuzetno ambicioznim jer je tada Merkur u konjunkciji sa Uranom, koji vas tera na promene i vaša očekivanja su velika kada se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.  Od 17.februara do 10.marta retrogradni Merkur može vas učiniti nesigurnim po nekim važnim pitanjima kao i retrogradni Merkur od 18.juna do 12.jula donosi probleme u saradnji sa privatnim firmama  ili u medijima, trgovini ili ako ste i sami privatnik, moraćete da se potrudite da  poboljšate poslovanje.Takođe će Merkur biti retrogradan od 14.oktobra do 3.novembra i može doneti kolebljivost kod donošenja važnih odluka.U polju posla, retrogradna Venera od polovine maja do kraja juna donosi usporavanje poslova ili potrebu da svoje poslove započnete sa nekom Vagom ili Blizancima uz sav rizik koji nosi. Bićete mnogo opušteniji i možete propustiti neku šansu u vezi sa zaradom ali leto donosi nove mogućnosti za nove izvore zarade a retrogradan Mars u Ovnu od 9.septembra do sredine novembra čini vas nesigurnim u pogledu saradnje sa Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav-Prvi meseci u godini donose uzbuđenja i moguče poznanstvo sa Ribama ili Devicom.Retrogradna Venera od 13.maja do 25.juna u Blizancima može vam pomoći da svoje ljubavne odnose sredite zahvaljujući vašoj popustljivosti ili upoznajete neku koja će vam se dopasti ali može biti previše vezana za vas što vam može smetati ali retrogradni Mars od 9.septembra do 14.novembra vas čini pomalo konfuznim i neodlučnim. Kako će sve vreme Saturn prelaziti preko Plutona i sa kraja Jarca u Vodoliju od 23.marta do 1.jula, možete, ako ste slobodni, u nekom većem društvu ili na javnom mestu upoznati osobu koja će vam biti veoma draga.Od 9.septembra do kraja godine sa Marsom u Ovnu, moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge svoje postupke. Moguće da ćete odlučiti da uđete u brak u novembru ili u decembru kada Venera bude bila u Škorpiji i Strelcu.Dobro se osećate u društvu Riba i Jarca sa kojim možete ostvariti dobar odnos-

Zdravlje-Moguće glavobolje i upale sinusa.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest