Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

25.3.2019.

Mnogima je stalo da budu sa vama u kontaktu jer žele da vam daju na znanje da su spremni da pristanu na neke vaše uslove ili da se prilagode vašim načinima razmišljanja i planiranja. Imate mnogo razloga da poslušate Strelca.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od godine za period od 18.-.24.3.2019.godine

Još uvek planirate posao u inostranstvu. Situacija nije naročito povoljna ali vi ne odustajete jer vam Mars pomaže da budete aktivni. Pun Mesec 21. donosi mogućnost novog poslovnog aranžmana. Venera, vaš vladalac u napetom aspektu sa Marsom  donosi probleme u saradnji sa Vagama. Pokušaćete da napravite ekipu saradnika i ako ste muškarac Bik,više ćete se oslanjati na žene nego na kolege.Što se tiče tranzita Meseca preko Škorpije, bićete svesni koliko vam se neko dopada i verovatno ćete doživeti neku romansu.Ulazak Sunca u znak Ovna može doneti manji pad energije ali će vaša mašta i kreativnost biti mnogo naglašeniji.


MESEČNI HOROSKOP

Mart 2019.

Ako ste prošle godine u period od sredine maja do sredine septembra imali neku promenu na poslu, sada možete da očekujete da se neka slična situacija ponoviti mada ćete ove godine u martu biti mnogo pasivniji jer je Mars tada bio mnogo jači a sada se nalazi u vašem znaku i ste ambiciozni ali ne možete baš da postignete sve što želite.

Venera od 2.- 29.marta nalazi se u Vodoliji i donosi mogućnost napredovanja na poslu i karijera će vam biti na prvom mestu. Pokušavate da steknete više samopouzdanja jer ste možda prilično razočarani razvojem na poslu. Trebalo bi da budete optimistični u čemu vam može pomoći ulazak Urana u polje ličnosti 6.marta kada bude mlad Mesec u Ribama i kada Merkur bude krenuo retrogradnim hodom zbog čega možete biti povremeno malodušni ali prijatelji će vam pomoći da nađete odgovarajuće radno mesto ili neki honorarn posao. Mlad Mesec može doneti nov posao u okviru timske saradnje a prva Mesečeva četvrt 14.marta donosi novu poslovnu ponudu i priliv pozitivne energije tako da bi trebalo da se mnogo više angažujete na nečemu što vas u velikoj meri ispunjava u duhovnom pogledu. Mogući su veliki dobici prako posla koji imaju veze sa IT tehnologijama, umetnosti, trgovinom.

Pun Mesec 21.marta donosi nove poslovne šanse a 28.poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu donosi ponudu iz inostranstva. Trebalo bi da se bavite privatnim biznisom.

Ljubavni život može biti pomalo konfuzan ako ste mladi i ne znate tačno šta želite ili ako ste posesivni, to može prouzrokovati nesuglasice sa stalnim partnerom.Merkur, vlada poljem ljubavi a Merkur je retrogradan, nećete imati osećaj da ste shvaćeni od strane partnera koji vam je ustvari naklonjen. Partner će takođe imati potrebu da dobije od vas dokaz vasše ljubavi. Ni ne primećujete možda koliko je on opterećen vama. Partner je baš kao i vi veoma okupiran poslom i svojom karijerom i potrebno mu je mnogo pažnje i strpljenja kao razumevanja za njegove ambicije.

Zdravlje- Meditacija,joga, grupne vežbe su kao stvorene za vas u dijetu.


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest