Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

18.10.2019.

Trebalo bi da se manje nervirate ako se poslovi ne budu odvijali kako ste želeli. Možete se dogovoriti sa jednim Jarcem u vezi sa nečim što bi moglo biti od obostrane koristi. Trudite se da nađete najbolji način kako biste uspostavili dobru komunikaciju sa osobama koje žive u inostranstvu ili su stranci. Dobro se slažete da Jarcem i Škorpijom. Ako set slobodni, moguća je veza sa umetnikom.

17.10.2019.

Nekome je veoma stalo da sa vama ostvari dobru komunikaciju. Pokušavate da budete fer prema onima koji su vam se na neki način zamerili ili nisu bili korektni prema vama. Trebalo bi da više pažnje posvetite svojoj finansijskoj situaciji i da se maksimalno angažujete na nekom novom poslu koji bi mogao biti izuzetno profitabilan. Ne dozvoljavate nikome da vam stavlja bilo kakvu vrstu primedbe kada je u pitanju vaš privatan života.


Nedeljni horoskop od  14.-20.10.2019..

Početkom sedmice se nervirate zbog nečega što vam je uskraćeno. Trebalo bi da se aktivirate u domenu praktičnih poslova ili uslužnih delatnosti. Moguće da ćete uzeti kredit ili ćete se angažovati na poslovima koji mogu doneti neke nove prilike za zaradu. Imate podršku jedne Škorpije i jedne Device. Moguće da ćete biti pomalo ljubomorni ili će partner imati potrebu da vas provocira u vezi sa nečim za šta nema osnova.Trudite se da budete što je moguće profesionalniji i moguć je uspeh. Dopadate se osoba koja je dobrog materijalnog stanja i voli da to ističe što vam au stvari mnogo ne smeta.


MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2019.

Ovo je veoma značajan mesec u toku koga morate da budete mnogo oprezniji kod donošenja važnih odluka jer će Mars, planeta akcije biti slab i vi ćete možda želeti da po svaku cenu uradite nešto što neće biti tako lako izvodljivo Polje tajni je naglašeno punim Mesecom 13.i vi ćete biti u prilici da razgovarate u četiri oka sa poslovnim partnerima 13. a zatim 21. moguće sa nekim Rakom u koga imate mnogo poverenja. Pokušaćete da svoje ideje sprovedete u delu uz podršku nekog vodenog znaka. Mnogi vam se iskreno dive i žele da sa vama rade jer im se između ostalog i veoma dopadate. Romansa sa Škorpijom.Trebalo bi da u toku ovog meseca pokažete više spremnosti na kompromise jer će to biti u vašem interesu. Dobijate vesti od osoba koje žive u inostranstbu koje vam mogu biti od velike, konkretne pomoći. Ulazite u period u toku koga možete mnogo postići na finansijskom i emotivnom planu samo je potrebno da imate sluha za onu drugu stranu jer će se od vas očekivati maksimalna tolerancija i smisao za praktične poslove, moguće finansijske prirode.

 


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest