Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Veoma dinamičan dan u toku koga možete sersti osobe koje su vam izuzetno drage i kako kolege i kao prijatelji. Verujee da možete da sklopite dobar posao ili dogovor sa onima koji su vam svojevremeno obećali podršku kada budete želelid a započnete samostalan posao. Imate ideju u vezi sa umetničkim projektom.

10.1.2020.

Neko želi da se sretnete sa vama i verovatno će vam dati na znanje da je spreman da pređe preko nečeg što je vama izuzetno bitno. Ako vam se dopada ideja o usavršavanju ili o poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Imate priliku da razgovarate sa jednom Škorpijom o važnim temama.

9.1.2020.

Danas lako može da vas svako izbaci iz takta jer vas iritira tranzit Marsa iz Strelca,ne podnosite agresivnost i netolerantnost vaših kolega.Pokušavate da se izborite na najbolji način za nešto do čega vam je stalo. Verujete u mogućnost povoljnog obrta situacije ako budete dovoljno taktični i spremni na ustupke.Odgovara vam tranzit Meseca preko Raka u poslepodnevnim i večernjim satima.

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

11.1.2020.

Nekom je stalo da vas uveri u svoju lojalnosti i verovatno ste spremni da se mnogo više potrudite oko osobe koja vam je posebno draga i sa kojom planirate zajednički život. Ukoliko ste slobodni, moguće da ćete negde na nekoj kućnoj zabavi ili negde u krugu prijatelja, upoznati osobu koja će vam se dopasti.

10.1.2020.

Nespokojni ste kada se radi o nečemu što ste čuli na svoj račun. Ne bi trebalo da previše pažnje poklanjete utisku koga ostavljate na jednog Jarca ili Ovna. Imate način da osvojite naklonost jednog Lava koji je izuzetno zainteresovan za vas. Moguć je susret negde na javnom mestu.Pomračenje Meseca donosi manje nespokojstvo u vezi ljubavnim životom.

9.1.2020.

Venera u Vodoliji vas čini izuzetno ambicioznim i verovatno ćete u okviru posla sresti osobu koja će vam se dopasti. Nekome je stalo da vas osvoji i to će vam jasno dati na znanje. Nemojte biti previše malodušni kada se radi o jednom Jarcu, Škorpiji ili nekoj Vodoliji. Moguće da vam se udvara jedan Bik sa kojim ste u nekoj vrsti poslovne veze.

 


Nedeljni horoskop od 6.-12.1.2020.

Pod uticajem set pomračenja Meseca 10.januara u polju biznisa, pisanja, komunikacija i možete biti veoma netaktični kada se radi o nekom koga niste dugo videli.Pokušavate da sredite svoje odnose sa rođacima ili možete imati konflikte zbog različitih stavova po nekom veoma bitnom pitanju, moguće da se radi o podeli imovine ili zbog neke osobe koja ne pokazuje dovoljno razumevanja prema vama.Trebalo bi da se angažujete oko jednog Jarca koji ima velike planove sa strancima. Možete naći način kako da svoje poslove unapredite u vreme Poslednje Mesečeve četvrti 17.januara a Mlad Mesec 24. u Vodoliji vam donosi mogućnost unapređenja saradnje sa jednom Vodolijom ili sa jednim Lavom. Dobijate vest od Riba ili Raka koji često misle na vas.Postajete pomirljiviji ali povremeno impulsivni i kritički nastrojeni.

MESEČNI HOROSKOP

Januar 2020.

Ovo bi mogao biti za vas povoljan mesec, naročito ako se bavite poslom zbog koga možete često putovati ili doći u kontakt sa Bikom, Vagom ili Vodolijom. Ne bi trebalo da odustajete od svojih planova, naročito ako se radi o poslu za koji vam je potrebno znanje stranih jezika, smisao za ekonomoju ili za privatan biznis. Pomračenje Meseca 10. donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za problem sa kojim ste duže vreme suočeni. Verujete da će vam pomoći jedna Škorpija ali sa njom možete imati dobar odnos, naročito ako ste u zajedničkom biznisu. Trebalo bi da budete spremni da ostvarite saradnju sa jednim Jarcem, Ribama ili sa nekom Vodolijom.U drugoj polovini meseca  tranzit Venere preko Riba donosi vam mogućnost obnove veze sa nekim ko je više puta pokazato prema vama lojalnost. Trebalo bi da se angažujete na poslu koji bi mogao podrazumevati da biste imali priliku da pokažete neki svoj talenat. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše talente. Mars u Strelcu vas čini izuzetno energičnim i spremnim da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donse poveći novac.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest