Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

6.12.2019

Delujete prilično ubedljivo iako u stvari zbog Meseca u Biku niste baš sigurni u sebe.Nedostaje vam poverenje u osobu sa kojom biste želeli da da obavite razgovor u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno.Trebalo bi da se angažujete oko nečega što bi moglo da vam donese dobre mogućnosti na poslovnom planu. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite svoj emotivni problem.

 


Nedeljni horoskop od 2.-8.12.2019.

Ulazak Jupitera u znak Jarca i prva Mesečeva četvrt donosi vam mogućnost nalaženje rešenja za problem koji vam je trenutno najvažniji a tiče se veze sa strancima i sa onima koji vam mogu pomoći da se snađete na nekom novom poslu. Ako dobijete ponudu za rad u inostranstvu razmislićete ozbiljno o onome što vam je trenutno veoma bitno. Tranzit Meseca u fazi punjenja može doneti neke nove poslovne ponude koje mogu biti veoma isplative. Ljubavni život je veoma buran.

 

MESEČNI HOROSKOP

Decembar 2019.

Najznačajniji događaj za vas je ulazak Jupitera, planete moći I uticaja u polje inostranstva kojim vlada ali u znaku Jarca Jupiter nije jak tako da ćete morati da se propisno potrudite da biste uspeli u onome što ste planirali. Mnogima ste na neki način odol ili vas imitiraju I pokušavaju da vam se nametnu i vi ćete biti u prilici da se dogovorite sa osobama koje žive u inostranstvu u vezi sa nečim pšto vam je trenutno veoma aktuealno. Ako planirate odlazak za inostrnstvo, verovatno ćete se još uvek pomalo dvoumiti, naročito ako vam Ribe ponude šansu o kojoj ste maštali. Prva Mesečeva četvrt 4.donosi mogućnost nalaženja rešenja za problem koji niste bili us tanju da rešite ali imaćete podršku mnogih, moguće i vašeg šefa ili roditelja ako ste mladi. Ljubavni život postaje uzbudljiviji posle 20. kada prođe pun Mesec u polju posla I novca i poslednja Mesečeva četvrt u Devici. Ulazak Venere u Vodoliju može značiti vezu sa nekom veoma atraktivnom I poznatom osobom ali i mogućnost nalaženja posla u medijima. Imate mnogo načina kako da uvećate svoje prihode I pored pomračenja Sunca 26. u polju inostranstva. Slab Merkur vam može doneti neke vanredne troškove u period između 9.i 29.decembra. Sa jednom Škorpijom moguča je tajna romansa jer jedno od vas dvoje verovatno nije slobodno.


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest