Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Niko vas ne može ubediti da niste u pravu jer znate dobro šta želite i kako da to sprovedete u delo. Mnogi misle da ste prilično naivni ili nerealni ali vis te svesni svojih kapaciteta i spremnosti da se posvetite određenom projektu.

11.11.2018.

Motivisani ste da naporno radite sa biste postigli ono što zaista želite u životu. Tragali ste za pravim pozivom i izgleda da ste ga našli. Mnogi misle da žudite za moći i novcem ali vi samo želite ugledan posao.

10.11.2018.

Danas će vas iznervirati jedan Ovan ili Strelac.Imajte poverenja u Jarca, Škorpiju i Ribe.Možete dobiti od njih dobre savete u vezi sa poslom.Što se tiče ljubavnog života, koliko će biti kvalitetan zavisi od vaše lične inicijative.Neko jedva čeka da ga primetite.


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

12.11.2018.

Želite da upoznate osobu o kojoj su vam pričali, verovatno se radi o jednom Lavu ili nekoj Škorpiji možda i o Jarcu. Intrigira vas činjenica da ste čuli da se ta osoba raspitivala za vas. Može doći do romantičnog susreta.

11.11.2018.

Možete naići na neke prepreke u vidu ljubomore vašeg partnera, naročito ako je on mnogo mlađi od vas. Neki Jarac ili Škorpija mogu pokušati da vam se udvaraju na klasičan način što vam savršeno odgovara.

10.11.2018.

Najverovatnije će se pojaviti  neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti.Moguć je flert sa jednim Jarcem. Dobijate vesti od  Raka koji vam je nekada bio drag.


NEDELJNI HOROSKOP

Period od  5-11.11.2018. godine.

Posao-Venera, vladalac vašeg znaka sve vreme u Vagi je slaba jer jedno vreme ide retrogradnim hodom ali Mesec prelazi preko nje i aktivira vašu sposobonost da druge ubedite u ono što želite Ne bi trebalo da se nervirate ako se ne bude sve odvijalo kao ste planirli između vas i jednog Strelca. Pokazujete veliku dozu odlučnosti kada je u pitanju vaša karijera. Osećate potrebu za ekspanzijom i za kontaktima sa strancima sa kojima možete lako naći zajednički jezik.

Ljubav –Možete biti ljubomorn i ili skloni da vi date povoda za ljubomoru.Mnogima se dopadate ali oni verovatno nisu slobodni što na vas deluje inhibirajuće.Možete upoznati Ribe ili Škorpiju koji neće odoleti vašem šarmu.Neke simpatije iz prošlosti mogle bi se javiti i vama će to biti posebno drago jer neke od tih priča nisu završene. Ako se radi o Devici ili Jarcu, bićete zadovoljni vezom.

Zdravlje– Moguć nazeb.


MESEČNI HOROSKOP

Novembar 2018.

Najvažniji za vas biće ulazak Jupitera u znak Strelca koji vas opominje da proverite svoje zdravlje jer sve što je bila neka hronična tegoba sada bi moglo da se pogorša. Ne bi trebalo da zanemaraujete ni finansijske probleme, možda imate neplaćete račune ili niste sve regulisali. Od 8. kada Jupiter kreće preko Strelca, vaše obaveze postaju mnogo veće i vi ćete potražiti neke dobre saradnike koji su sposobni da vam se nađu pri ruci svojim praktičnim savetima li je takođe moguće i da tada uzmete neki kredit ili da se ozbiljnije pozabavite traženjem najboljeg rešenja za uvećanje prihoda. Venera, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu u prvoj polovini meseca donosi izvesnu nesigurnost na radnom mestu ili potrebu da usposatvite neke drugačije odnose sa kolegama. Dobar aspekt između Vener ei Marsa govori o podršci koju imate kod pretpostavljenihi i verovatno ćete se potruditi da svoju karijeru usmerite u najboljem smeru za vas. Neki stari saradnici mogu se javiti u vreme prve Mesečve četvrti 16, pre toga u vreme mladog Meseca 7. a konkretne rezultate možet očekivati u vreme punog Meseca 23.novembra. U ljubavi ćete biti veoma određeni i imaćete voje stavove i kriterijume koji mogu biti i mala prepreka do ostvarivanja onoga što želite, srećne veze.


Godišnji poslovni horoskop za 2018.- za Bika

Tranzit sporih planeta  utiče ove godine značajno na vaš znak posebno u feri odnosa sa strancima i mogućnostima koje vam se pružaju na društvenom planu, proširenje tima saradnika, nalaženje novih ili uspostavljanje čvrstih veza sa jakim finansjskim institucijama, sa uspešnim biznismenima ili sa osobama koje pokazuju inicijativu u vezi sa zaradom i spremne su da se maksimalno posvete svojoj karijeri.

Saturn ulaskom u Jarca posle trideset godina donosi nove šanse na poslovnom planu onima koji imaju jasnu koncepciju kako žele da prošire svoje poslove sa strancima ili će mnogi razmišljati o promeni posla, o stručnom usavršavanju o učenju nečega što će im doneti mogućnost napredovanja ne samo na finansijskom nego i na duhovnom planu. 

Ovo je godina mogućih velikih poslovnih mogućnosti ali ćete morati da budete oprezni jer ima onih koji će pokušavati da vas spreče da postignete ono što želite. Venera, vladalac vašeg znaka ulazi u  u Vodoliju 18.januara i prelazi preko desetog polja karejre a 10. Kada bude ušla u Ribe sve do 6.marta imaćete mogućnost da sklopite dobre poslove sa Škorpijama, Jarcima, Ribama i drugim Bikovima, moguće i sa nekom Vagom. To povoljan period za ostvarenje nekih vaših ciljeva uz pomoć vodenih i zemljanih znankova. Kada 6. marta Venera bude ušla u znak Ovna možete biti previše impulsivni i sve do 31. marta će vas činiti povremeno i nesigurnim u vezi sa trenutnim poslom, mogu iskrsnuti neki problemi koje bi trebalo da što pre rešite. Ponovo će biti u povoljnom aspektu prema vašem Sunca kada bude prelazila preko vašeg znaka od 31.marta do 24.aprila, zatim krećete u velike poslove, bićete hiper aktivni a  kada bude ušla u znaka raka 19.maja pokušaćete da napravite selekciju između bitnih i nebitnih poslova jer možete u to vreme biti veoma angažovani ili ćete pokazati do koje mere ste ambiciozni što može zasmetati jednoj Vodoliji ali ćete ipak imati podršku od strane jedne Škorpije i jednog Jarca. Sve do polovine maja imaćete jaku podršku osoba koje rade sa strancima, moguće baš da će vas podržavati neki Ovan, Škorpija ili neki Jarac.

Obratite pažnju na saradnju sa Blizancima i Devicama u vreme retrogradnog hoda od 6. marta do 13. maja a zatim ponovo od 26.jula do 6.septembra i tokom jeseni od 17. novembra do 6.decembra.

Saturn, planeta ambicije koja vlada poljem inostranstva posle 18.aprila kreće retrogradnim hodom sa  zbog čega možete do 6.septembra , naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka naći neki alternativni način zarade, moguće neki dodatni posao koji će vam omogućiti da dođete do dobre zarade.

Mars retrogradan od 27.juna do 28.avgusta donosi pad koncentracije možda i izvesnu kolebljivost zbog nekih spoljašnjih okolnosti koje vam neće ići tako naruku i možda ćete tražiti neke nove načine kako da obavljate posao koji vam se doada i daje vam šansu za napredovanje na poslu ali sa Vodolijom ili i Ovnom, možda i nekom Škorpjom možete dolaziti u sukob. Imate zaštitu nekog u koga imate veliko  poverenje ili će vam neki saradnik iz inostranstva pružiti sjajnu šansu za napredovanje.

Ulazak Jupitera u znak Strelca može najesen posle 8. novembra doneti prve rezultate, opipljive i verovatno ćete biti zadovoljni zaradom i ostvarenim rezultatima.


Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Bik

ONA

Megan Fox- poznati Bik

Vašim poljem ljubavi vlada brzi Merkur koji će tri puta biti u retrogradnom hodu, zbog čega bi trebalo da u drugoj polovini marta i prvoj polovini aprila obratite pažnju na udvaranje jedne Device ili Blizanaca ali u stvari Pluton, planeta vladalac polja partnerskih odnosa u Jarcu je ono što će na neki način najviše uticati na vas, posebno ako ste u vezi sa Jarcem ili Škorpijom.

Ovo je jedna od značajnijih godina kada ćete moći da doživite mnogo toga lepog i uzbudljivog ako budete u vezi sa Jarcem ili Ribama. Škorpija bi takođe mogla biti jedan od interesantnijih znakova sa kojim se možete lepo slagati. 

Venera,vladalac vašeg znaka u toku janaura biće veoma kratko u  Jarcu da bi 18. januara ušla u Vodoliju i donela možda mogućnost flerta sa nekim koga ćete upoznati na poslu a 10.februara kada bude ušla u Ribe obrazovaće dobre aspekte sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom što može uticati na vašu potrebu da budete u vezi sa jakim, uticajnim partnerima koji vas u svemu podržavaju. Venera je glavni pokretač svih ljubavnih susreta, događaja kao vladalac vašeg solarnog znaka a Merkur, vladalac petog polja ljubavi dok bude u retrogradnom hodu ponovo krajem jula i početkom avgusta i za vreme vladavine znaka Strelca može doneti nesuglasice, naročito ako ste u vezi sa osobom koja nije slobodna ili nije spremna da donese odluku o statusu vaše veze. Moguće je planiranje putovanja sa Škorpijom ili Jarcem, negde ui nostranstvo. Vodolija će vam se povremeno javljati sa željom da vas vidi. U prvoj polovni juna možete biti prilično osetljivi na kritiku partnera, posebno ako se radi o nekom ko nema dovoljno vremena za vas.Avgust je prilično buran posebno ako vam se dopadaju Ovan, Jarac ili Škorpija.Od oktobra kreće jedan turbulentan period sve do nove godine u kome ćete želeti po svaku cenu da sredite svoj ljubavni život, da znate na čemu ste, ali to neće biti baš tako lako izvoljivo jer vam se može dopasti neko ko nije slobodan ili ćete imati dve simpatije. Ako se radi o jednom, stalnom partneru, moguća je česta razdvojenost što se neće povoljno odraziti na vašu sigurnost u sebe.Ono što je u stvari najbitnije za većinu Bikova je da prihvate realnost jer Saturn na emotivnom planu deluje na polju duhovnosti i praštanja tako da u Jarcu donosi potrebu za sagledavanjem partnerovih mana i spremnosti da se preko njih pređe dok su mnogi Bikovi spremni možda i da obnove neku vezu iz prošlosti.Partner može povremeno biti sumornog raspoloženja spreman da previše polemiše i da utiče na vaše stavove, očekivaće od vas dag a uvek u svakoj situaciji razumete. Vi ćete to svojom diplomatičnošću uspeti da prevaziđete.


 ON

Džordž Kluni, poznati američki glumac

Vladalac vašeg horoskopa je Venera „ženska“ planeta koja će tokom proleća doneti mnogo toga interesantnog u vaš život, naročito ako spadate u one muškarce koji ne vole po svaku cenu da budu u stabilnoj vezi ili koji žele da uvek zadrže malo svoje slobode. Vi ste kao muški predstavnik ovog znaka ipak pod većim uticajem Marsa, vladaoca Škorpije jer vlada i poljem vaše podsvesti a egzaltiran je u polju duhovnosti i inostranstva i kako će  tokom ove godine biti u retrogradnom hodu preko Vodolije u astrološkoj kući autoriteta i  preko devetog polja u Jarcu možda ćete pokušati da budete mnogo veći autoritet za partnerku nego što je ste to do sada bili. Od 23.marta do 16.aprila možete biti skloni nesmotrenim odlukama u vezi sa jednim Ovnom, Lavom ili Vodolijom. Ponovo vas može zaintrigirati jedan Lav krajem jula i u avgustu. Od sredine aprila kreće jedan malo povoljniji period za one koji strepe da bi prisustvo Saturna moglo da ih značajnije ugrozi na ljubavnom planu, naročito kada je njihov autoritet u pitanju. U prvoj polovini aprila možete poželeti da se vratite nekom starom partneru a u drugoj polovini aprila, ako ste slobodni, moguć je zajednički put sa nekim drugim Bikom, Ribama, Najverovatnije je da ćete ipak položiti oružje i ipak biti daleko prilagdljiviji, naročito ako je partnerka posvećena karijeri i spremna da se i dalje više angažuje na poslu nego u ljubavi

Tranzit sporih planeta, posebno Saturna i Plutona utiče na vas iz polja duhovnosti i čini vas spremnim da polako ali sigurno ipak pravite neki zaokret ka nekom drugačijem, možda malo mirnijem stilu života nego do sada.Ovo bi mogao biti za vas period prilagođavanja na možda neku novu fazu u kojoj ćete se, ako ste slobodni, odlučiti za brak ili ćete želeti da proširite porodicu. U proleće, posebno u martu i aprilu idu burni dani kada ćete posvetiti više pažnje partnerki ili ćete ako ste tada slobodni,upoznati neku damu koja će biti pomalo nestalna, nedovoljno pouzdana a ipak veoma zahtevna. Tranzit Marsa preko Vodolije i direktnom a zatim u retrogradnom hodu od sredine maja kada će i Uran ući u vaš znak može vas učiniti previše zahtevnim i sigurnim u sebe,naročito kada bude na stepenu svoje egzaltacije na 28.stepenu Jarca od sredine avgusta do 7.septembra. Trebalo bi da tada, ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka pokažete više inicijative ka rešavanju bračnih ili partnerskih problema. Jesen donosi mnogo promena, moguće i novu ljubav slobodnima a dame Vage, drugi Bikovi, Ribe, Jarci i Škorpije biće predmet vašeg interesovanja.Veza sa Lavom, Blizancima ili Devicom može biti veoma turbulenta.

J.Holclajtner


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest