Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Ne želite da odustanete od svojih planova iako ste svesni da trenutno nešto baš i nije onako kako ste zamišljali. Pomalo strepite da bi neka situacija mogla da kreneu pogrešnom pravcu. Ne odustajnte od onog o čemu ste razmišljali duže vreme, potražite savet od Raka ili Jarca..duža verzija


DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

20.1.2019.

Niset sigurni da li ste na pravom putu kada se radi o nekom ko vam se dopada ali vam se ne javlja već izvesno vreme zbog čega možete biti nespokojni i možete pokušati da saznate o čemu se radi.Partner verovatno ima neke nove poslove koji ga ograničavaju i onemogućavaju da pokaže šta zaista oseće prema vama.duža verzij


 

NEDELJNI HOROSKOP

Period od 14.-20.1.2019.godine

Na samom početku perioda imate priliku da uradite nešto što vam je veoma bitno ali morate da se maksimalno posvetite onome što vam je veoma bitno trebalo bi da se aktivno angažujete na novim poslovima koji bi mogli da vam budu od velike koristi. Moguć je neki nov posao ili završetak onog započetkog i dokaz da ste na pravom putu da budete uspšeni u svom poslu. Ulazite u ovaj period energetski ispražnjeni jer ste se previše davali na poslu koji vam je bio nametnut a sada je momenat da radite ono što želite. Merkur i Venera uz Jupiter vam donose odluke koje mogu začajno izmeniti vaš život. U ljbavi ste opušteni i spremni da se bavite više partnerom koji vam je veoma drag. Ne ulazite u neku novu vezu ako niste raščistili sa prethodnom vezom.


MESEČNI HOROSKOP

Januar 2019.

Još uvek se mnogo toga ne dešava onako kako biste želeli i januar je za vas naporan period jer nešto bi trebalo da se odvija u pravcu u kome ste očekivali ali napadnuto 12.polje podsvesti,strahova,neprijatleja vam donosi sumnju u pozitivan ishod onoga što očekujete i ako vi treba da se angažujete  u tome vas. Ograničava. Vi međutim nećete podlegati panici iako je i osmo polje neprijatelja i ljubomore naglašeno prisustvom Jupitera, planete bogatstva, novca i inostranstva i Venere koja je do 8.januara u polju partnerstva u Škorpiji. Veza koja je u toku ili koja može da započne do tada može biti sa nekim ko ima veze sa insotranstvom.

Bićete veoma uporni da sprovedete u delo ono što želite. Nema nijednog aspekta osim sa Neptunom koji vam pomaže da lako ostvarite svoje snove. Nešto što je trebalo da bude lako ostvarivo  zbog podrške Saturna i Plutona iz Jarca, zaustavljeno je zbog tranzita Marsa u vidu nekih vanrednih okolnosti.

Prelazak Sunca oko 11. i 12. januara preko Plutona podstiče ambiciju i vi ste spremni da se upustite u rizične poslovne kombinacije a 25.januara  kada Merkur  udje u Vodoliju, postajete spremni da se maksimalno posvetite karijeri.

Za ljubav ovo nije sjajan mesec ali Neptun vam pomaže da prevaziđete sve ono što vam smeta i podrška koju ima u vidu dobrog aspekta sa Saturnom i Pltunom simbolizuje neke osobe koje vas cene i podržavaju i koje se neće obazirati na preprke, naprotiv, potrudiće se da budu sa vama pod bilo kojim uslovima.

Na fizičkom planu veoma naporan mesec jer morate da ulažete mnogo napora da biste bili u kondiciji, imate mnogo obaveza i bukvalno ne stižete da mislite na sebe.

Prvo pomračenje, Sunca 5./6.januara može doneti neko manje odlaganje zaključenja novog posla, najverovatnije sa strancima.

U vreme prve Mesečeve četvrti 14. januara sagledavate neke svoje mogućnosti iz nekog drugog ugla

U vreme punog Meseca u Lavu, 21.januara donosite predlog koji bi vam doneo olakšanje a tiče se verovatno atmosfere u domu ili u okviru porodične firme.

Poslednja Mesečeva četvrt 27. januara nagoveštava da je moguća dobra poslovna ponuda i da bi  ljubavni život mogao da  bude kvalitetan, moguć je flert i obnova neke ljubavi, susreti na putovanjima, romansa.

Na zdravstvenom planu ovo je mesed kada možete patiti od glavobolje, problema sa sinusima, očima, kostima, generalno zbog deficita kalcijuma.


GODIŠNJI HOROSKOP za vaš znak

Možete pročitati na

Godišnjem Astro Magazinu za 2019.

Sadržaj:
Pozicija planeta u 2019.
Faze punog Meseca u 2019. i njihovo značenje
Posao, novac i karijera u 2019.
Kada je najbolje vreme za ljubav u 2019.
Poslovni i ljubavni horoskop za svaki znak
Numerološki godišnji horoskop za 2019.
Horoskop ljubavnih asteroida za 2019.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest