Mars, Sunce,Uran- treba iskoristiti snagu ovih planeta

Kraj jula od 20. do 31. tri jake planete će “ludovati” u stvari ne one nego oni koji budu pod njihovim uticajem. Sve će da se kvari ali i brzo da se popravi. Ako dođe do problema u saobraćaju, Merkur je u dobrom aspektu sa Saturnom, naći će se rešenje. Ipak, oni koji su rođeni na početku ili na kraju bilo kog znaka, na neki način će osetiti ovaj tranzit Marsa koji 20.ulazi u Lava i pravi i dalje konjunkciju sa Suncem a kada bude mlad Mesec, osetiće se uticaj 22.i 23. jula moguće da će mnogi želeti da započnu neki posao. To su dani prepuni napetosti u odnosima između vodenih i vatrenih znakova.Mlad Mesec u Lavu u konjunkciji sa Marsom i u napetom aspektu sa Uranom donosi posebo rođenima 12.-27. aprila, januara i oktobra napetost i potrebu da po svaku cenu nešto urade što možda i nije najmudrije. Sportisti i oni koji se bave rizčnim poslovima biće pod većom tenzijom. Rođeni krajem marta, maja, septembra i novembra mogu dobiti posebno želju da urade nešto o čemu dugo maštaju. Ovo je aspekt pokretačke energije koja može doneti dobre rezultate. Oni koji pate od viskog pritiska, ritimje, glavobolje, treba da pripaze na zdravlje u tom periodu.

Ljubavi koje započnu u ovih deset dana ili brakovi koji se sklope biće pod velikim energetskim nabojem, mnogo strasti,mnogo ambicije, mnogo ljubomore a deca koja se rode biće neukrotiva i neustrašiva. 

Šta god da se desi neočekivano a ne baš prijatno, posebno u vezi sa kućnim aparatima na struju ( posebno pazite na plinske boce i na elektrouređaje) mogu doneti samo prolazno nerviranje. Logika oličena u Merkuru u Lavu ( mladi će imati originalna rešenja) u doborm aspektu sa Saturnom ( starija populacija će davati korisne savete na osnovu svog životnog iskustva) označavaće ipak nalaženje rešenja za probleme. Venera, planeta ljubavi toko ovog perioda pravi dobar aspekt sa Merkurom a izazovan sa Saturnom zbog čega će dame, posebno Blizanci, Vage i Bikovi, poneki Lav biti sklone da budu u paralelnim vezama ili da se dvoume između dve podjednako interesantne osobe ali će između njih biti velika razlika u godinama.

Photo by:IGI Life