Horoskop pomračenja Sunca 2.7.2019.u 1.15 h

night sky

Podznak horoskopa pomračenja Sunca i mladog Meseca na 25.stepenu Jarca

Mesec je u ovom horoskopu slabo u 6.kući kao da je u Devici, naglašene su šesta 1 12.kuća, Neptun u

U toku faze pomračenja Mars je već ušao u Lava na 0-stepenu ali slavu na osi sedme kuće i govori o neodlučnosti ljubavnog partnera, o problemima sa ljubavnim partnerom, naročito ako je Ovan, Lav ili Devica, eventualno Blizanci.

Sunce i Mesec u širem orbisu u dobrom aspektu sa Neptunom u 2.kući ovog horoskopa, pomažu onima koji planiraju duga putovanja ili koji se bave umetnošću.

Satrun,Uran i Neptun vladaoci horoskpa nagoveštavaju razne poslovne kombinacije od kojih mnoge neće biti zakonski pokrivene, posebno u domenu medija, marketinga, saobraćaja, trgovine.

Venera na 28.stepenu nad fiksnom zvezdom Betelgez donosi mogućnost uspeha i slave u umetnosti jer je u petoj kući kreativnosti osim onima koji imaju Mars, Uran, Saturn ili Pluton na 26.-29.stepenu Device, Riba, Blizanaca ili Strelca.

Naglašena 6.kuća svakodnevnice, obaveza i posla s u ovom horoskopu sa Suncem i Mesecom na 10.stepenu i sa Severnim Mesečevim čvorom na 17.direktno u opoziciji sa Saturnom u 12. u konjunkciji sa Južnim donosi nezadovoljstvo poslom ali i nemogućnost da se lako reše problem. Jednostavno, nešto treba istrpeti. Naglašena je 12.kuća u partnerovom horoskopu koja oslikava njegovo nezadovoljstvo sobom i partnerom.

Mars-Merkur konjunkcija donosi nove susrete, možda i romantične i flert na kraćim putovanjima.

Jupiter u 11.kući povoljnih okolnosti i inostranstva u napetom aspektu sa Neptunom, donosi dobre poslovne ponude iz inostranstva

Venera pomalo usamljena i u dobrom aspektu sa Uranom kao i Sunce i Mesec, simbolizuju razmatranje nekih novih mogućonsti za zaradu.

Uran u kvadratu sa Marsom i Merkurom donosi sklnost ka svađama.

 

OVAN (20.3.-19.4.)

Pokušavate da na svoj način sprovedete svoju volju ali u stvari više ćete ipak taktizirati jer ćete shvatiti da je to jedini način da uradite nešto na pravi način. Osećate potrebu da napravite neku izmenu u domu, da kupite neku novu nekretninu.

BIK (20.4.-21.5.)

Ulazite u period kada ćet biti sve aktivniji, morate obaciti neke obaveze, svesni ste svojih grešaka, odlučniji, da sebe više vrednuje, ćorsokak, ima nagoveštaja optstrukcija kada se radi o novcu i poslu u inostranstvu.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Trudite se da budete aktivni ste i sa Lavom treba a napravite dobar dogovor. Novac vam je velika briga, ali situacija će se rešiti. Imate malo veće izdatke i verovatno ste psihički potonuli od stresa kome ste bili izloženi tokom proteklih meseci.

RAK (22.6. – 22.7)

Oslanjate se na Jarca i kakvu god odluku da donese neko ko je saturnovski tip, odlučan rešiće vam probleme. Trenutno vam odgovara pomoć jednog Lava i moguće da vam pomažu i neki drugi Rak ili Bik.Dobro se slažete sa Ribama i moguć je savet pravne prirode od strane nekog vodenog znaka ili nekog Jarca.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nešto vam nedostaje, perspektiva u poslu ne znate na koga da se oslonite. Treba da podelite sa nekim svoje ideje. Intuicija vam je loša ili je ne sledite, radite sve po svome, očekujete da vam se neko javi i da vam ponudi konkretnu pomo.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Neodlučni, oslanjate se na Ovna, Strelca, Bika, moguće da ste na odmoru alia ko ste posvećeni poslu, moguće da se radi o timskom radu i kao da ste ostavljeni sami sebi ali to vam u stvari i odgovara jer vam prija samoća.

VAGA (23.9.- 23.10.)

Moguće da negde uživate ili biste želeli da možete da odete na more .Imate nekog ko vas finansira, možda ste pomalo zabrinuti ali vam trenutno nije do posla ili ste zaposleni na ranom mestu na kome ne možete lako da komunicirate sa šefovima.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Odgovara vam faza mladog Meseca, ženska osoba iz inostranstva vam daje dobru ideju, moguće da želite da otvorite privatnu apoteku, kafić, optimistični se za ljubav vam ništa ne smeta pomračenje Sunca, Ako ste u drugom braku, imate relativno dobar odnos.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Više ste usredsređeni na snagu Marsa i Merkura nego na troškove, moguće da ste konfuzne i verovatno želite da idete na odmor, neke nove šanse se ukazuju ali nije sve definisano, maštate o nečemu što bi moglo da vam donese dobru perspektivu.Ne kupujte ništa na voidi, kuću, čamac i sl. u vreme pomračenja Sunca u Raku.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Vas najviše  pogađa pomračanje Sunca i odnosi se na novac i partnerske odnose, imate veliku potrebu da uradite ono što hoćete ali ste na neki način osujećeni jer morate da pravite compromise. Trudite se da budete fer prema partneru mada ste svesni da ne uzvraća istom merom na vašu dobrotu.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Neko hoće da vam uskrati neku nekretninu. Veoma ste odlučni i pravnim putem se borite za svoj status kao i svojim finansijama i bračnim ili partnerskim odnosima.Dobijate vest o nekome ko vam je nekada bio veoma drag. Dobro se osećate u društvu Blizanaca i Vage.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Ne osećate pomračenje Sunca, na vas ne utiče; moguća je romansa, naročito negde na moru, imate način da rešite probleme na lak način. Mnogi misle da ste stekli mnogo više nego što prikazujete ali vas to mnogo ne uzbuđuje.

J.Holclajtner