Šta se dešava u Americi-SAD

 

SAD su rođene zvanično 4.7.1776. godine  u znaku Raka sa podznakom u Strelcu. Taj datum se računa kao dan kada je doneta Deklaracija o nezavisnosti kojim je prvih 13 država ušlo u sastav SAD, istovremeno oslobođenje od uticaja Velike Britanije.

Sve što se dešava u SAD je zamena teza i sva krivica se baca na Trmpa a zapravo je izuzetno dobro vodio unutrašnju politiku i zaista je Ameriku vratio Americi. Stabilizovao je ekonomiju i potisnuo Kineze sa američkog tržišta koliko je mogao.

SAD su proklamovane u godini Crvenog vatrenog Majmuna.Majmun je glavni cirkuzant i najveći manipulant 1920.1932,1944,1956,1968,1980.1992. naravno sve zavisi od znaka koji vlada danom, podznakom, satom rođenja, mesecom rođenja.Majmun je simpatičan i šarmantan i ume da pridobije ljude i to je svojevsna manipulacija ali simpatična. Vatreni Majmun je samouveren, ali jak metal vlada Majmunom a kada se javi u elementu vatre sam sebi kopa jamu u koju upada. Vatra topi metal, tako su i SAD izbulie ugled u svetu. Autodestruktivne, samouverene osobe i takva je Amerika. Sve oni mogu, pa i da bace atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki. Oni su uvek u pravu arogantne osobe to godište. To je karakter te zemlje.
Tramp je rođen u godini vatrenog Psa a Pas je bazično zemljani, jaka zemlja- planina i vatra pravi zemlju pa je on self-made man, sve je postigao svojim radom. Bajden je 1942.godište Crni vodeni Konj a Konj je najvatreniji znak ali kada se javi u obliku vode onda sam sebe gasi, poliva. Najjači su 1966.Konji ali žene treba izbegavati, Kinezi se ne žene ženama rođenim te godine jer su previše nadmene i yang. Bajdenova voda ne može da ugasi Trampovu vatru. Iza svega ovoga što se dešava krije se element metala jer smo u godini Belog metalnog Pacova- opasni manipulanti, rovare, spletkare, vole novac, moć.Tramp je pobedio u godini 2016. u godini Crvnog vatrenog Majmuna tako da je on savršeno bio kompatibilan sa SAD, sa njihovim znakom i elementom.Hilari Klinton koja je bila njegov protiv-kandiadat na prethodnim izborima je rođena u godini Braon zemljanog Pacova ( pacov bazično vodeni znak- kombinacija blata) i nije imala šanse protiv Crvenog vatrenog Psa- Tramp.
 
Metal se vadi iz zemljle a metal pokriva pluća, voda bubrege. Voda pokriva labaratorije i zato je Korona opasna za pluća. Taj metal + Nansy Peloci koja je 1940.godište, Metalni Zmaj su potkopali Trampovu pobedu. Da nije bilo Korone i da nije bilo gubitika posla i zatvaranja ljudi u karantine on bi ove izbore dobio. Bajden je u celoj priči nebitan, Camala Harris koja pretenduje da bude potpredsednica, žena iz senke je Drveni Zmaj- drvo iscrpljuje zemlju ( bazični element Trampovog Psa) i dva Zmaja, znaci koji se nalaze nasuprot Psu su bili previše jaki igrači za Trampa koji uopšte nije igrač, on je bio isuviše otvoren i direktan.Soroš koji pripada “dubokoj državi” je rođen u godni Belog metalnog Konja, opet elelment metla koji iscrpljuje zemlju ( Pas). 

Asteroid Karma je u horoskopu SAD u Raku i u ovogodišnjem solarnom horoskopu je došao iznad svoje natalne pozicije. Pluton, planeta razarazanja i ponovnog buđenja je došao ponovo na isto mesto gde u horoskopu SAD- Od 1776. godine nije tu bio na kraju Jarca. Svi ovi koji mu smeštaju imaju u svom horoskopu Mars u Trampovoj 12.kući neprijiatelja, imaju kvadrat sa njegovim podznakom sa kraja Bika ili kraja Škorpije. Bajdenovo Sunce je u kvadratu sa Trampovim podznakom na kraju Lava. Mars iz horoskopa Nency Peloci u kvadratu sa Trampovim podznakom a Mars iz horoskopa Camale Haris u njegovoj 12.kući neprijatelja. Bil Gejts ( Škorpija) Bajden ( Škorpija) i Bik ( Medlin Olbrajt) u Biku je Uran i Mars u vreme opoziva i nikako mu ne odgovaraju. U solaru Trampa Mesec- Neptun- Mars u Ribama – u polju neprijatelja, najteži stelijum jer nagoveštava prevaru i spletke.

J.Holclajnter