Šta se saznaje iz dnevnog horoskopa vašeg podznaka

Facebooktwitterpinterest

Dnevni horoskop se radi na osnovu tranzita brzih planeta, Sunca, Meseca, Merkura, Venere i aspekata koje prave sa drugim planetama. Planeta koja određuje astrološku prognozu u klasičnom dnevnom horoskopu je Sunce na osnovu koga je neko pripadnik nekog znaka, npr. Sunce u Biku, osoba treba da čita dnevni horoskop za znak Bika.

Ipak, lični tj. natalni horoskop se analizira počev od podznaka, tj. znaka u koji pada vaš podznak. Ako ste rođeni u znaku Bika, sa podznakom u Biku, tekst prognoze će biti relativno tačan iako je velika razlika u zavisnosti od toga da li se u Biku osim Sunca nalaze i druge planete, Mesec, Merkur, Venera, Jupiter, Mars i sl. Kako je prva astrološka kuća ličnosti analogna zodijačkom znaku ali ima veći značaj horoskop podznaka je precizniji od tzv. klasičnog dnevnog horoskopa. Primer- osoba koja je rođena u znaku Bika sa podznakom u Škorpiji, trenutno ima izuzetno naglašen znak ličnosti sa Saturnom, Merkurom i Severnim Mesečevim čvorom, dok osoba koja je tzv.“dupli“ Bik, tj. ima i podznak u Biku ima naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa.

U dnevnom horoskopu podznaka je težište upravo na planetama koje tranzitiraju preko astroloških kuća koje simbolizuju određene segmente života.

 Dnevni horoskop vašeg podznaka možete pročitati u okviru pretplate na mesečnom nivou koja uključuje i Dnevni kineski horoskop, Dnevni horoskop ljubavnih asteroida i Automatsko proricanje – Ciganske karte, proširena verzija po ceni od 1 SMS poruke ili 1 eu OVDE

Facebooktwitterpinterest