Hajdi Klum, naizgled netipičan Blizanac

seal
Hajdi Klum, sa suprugom Silom, muzičarem

Ova nemačka manakenka, model, jedna od najlepših žena rođena je

Bila je u vezi sa Flaviom Braitore rođenim 12.4.1950. italijanskim biznismenom uključenim u poslove Formule jedan. S njim ima ćerku a sa Silom, engleskim muzičarem rođenim 19.2.1963. ima troje dece.

Rođena je 1.juna 1973.godine u Nemačkoj. Uspela je da stvori dobru karijeru, da se uključi u biznis i da ima svoju modnu liniju. Oprobala se i na filmu. Tipično za ženu u znaku Blizanaca, vole sve da probaju a kada dobije priliku, ne propušta je.

On ima Sunce na nultom stepenu Riba, Mesec u Strelcu ili Jarcu ( ne može se tačno odrediti bez podataka o podznaku).

Njen Mars u Ribama u konjukciji sa njegovim Jupiterom čini ih prilično skladnim parom.

Ona nema ničeg „lepršavog“, slatkog i naivnog kako to obično žene Blizanci izgledaju drugima. Ona je sa Suncem ( enegrija ) Mesecom ( duša), Saturnom ( odlučnost) Venerom ( ljubav) i Merkurom ( komunikacija, mentalno stanje) prvenstveno žena koja voli biznis. Za nju je uspeh glavni afrodizijak. Upravo ovako prepun znak Blizanaca sa Saturnom ( stariji muškarac) u napetom aspektu sa njenim Marsom u Ribama ( moguće razočarenje u ljubavi ) oslikava vezu sa mnogo starijim partnerom, koji se bavi biznisom u sferi automobila. Moguće da je ona očekivala brak sa Flaviom Braitorem, ali žena Blizanci često napravi pogrešnu procenu situacije. Uran ( raskid, vanbračno dete) iz horoskopa Flavija nad njenim Merkurom ukazuje na zajednočko dete ali njen i njegov Saturn u napetom aspektu nisu mogli doneti stabilnu vezu.

Mars iz horoskopa Sila iz znaka Marsa pravi dobar aspekt sa njenim Jupiterom koji je iznad njegovog Saturna. Ovo bi mogao biti i aspekt ljubmore, a njegova Venera iz znaka Jarca ( poslovna žena) sa njegovim Plutonom u Devici ipak obećava da bi veza mogla da potraje.

Hajdi Klum je prvenstveno poslovna žena dok se u sferi emocija baš i ne snalazi ( Mars u napetom aspektu sa Mesecom) zbog čega se brani od sopstvenih emocija ne prepuštajući im se previše.
Sa mnogo planeta u znaku Blizanaca ona je u suštini pravi tip žene Blizanca ali ne spada u tipične primere kako ih okolina doživljava, kao detinjaste, nezrele, nespremne da se uhvati u koštac sa životnim problemima.

J.Holclajtner 

Photo copyright by 

http://www.karaoke-lyrics.net