Da li umete da se odbranite od kompjutera

Happy-ComputerOn vam se smeši i “krade” energiju 

Mislite da vam je kompjuter najbolji prijatelj. On vas vodi u svet u sve svetske biblioteke, možete da „posetite“ mesta na koja nikada nećete otići. Možete da gledate filmove, da četujete sa prijateljima, da upoznajete nove ljude, stvarate prijateljstva.
Ujutru prvo odete do kompjutera , proverite mejl, Facebook, ko vam šta piše. Šaljete poruke.
Ako je vaš posao vezan za kompjuter ni to vam nije dovoljno, dođete kući i ponovo sednete ispred ekrana i kuckate, kuckate dok vam ne utrnu prsti. Sada samo za vašu dušu.
Niko vas ne plaća da se maltretirate ali priroda postoji samo kada pogledate kroz prozor.
Znaci zavisnosti od kompjutera  i premorenosti od rada na njemu su:

–      Crvene oči, tikovi, promena dioptrije.

–      Drhtanje ruku, bolovi u leđima.

–     Prepričavanje onoga što ste pročitali na Internetu.

Bolovi u zglobovima šake, vrata, lakta.

    PPad imuniteta, preterana glad ili žeđ.

I još mnogo, mnogo simptoma.

Kako da se zaštitite kada danas „svi“ sede „na“ kompjuteru.

Uzmite kristal, kvarc npr.stavite na sebe ogrlicu od ćilibara ako ste žena ili držite među zubima ćilibarsku muštiklu ako ste muškarac, čak i ako ne pušite.

Ispred kompjutera položite ili stavite pored flašu punu vode i povremeno je menjajte. Možete staviti i flašu sa uljem i to menjati posle mesec dana. Mnogi tvrde da voda, posebno slana i ulje upijaju negativna zračenja od komjutera. Takođe mnogi su isprobali da poređaju kuglice od olova koje kupuju u radnji za ribolovce. Saksije sa kaktusom sa jedne i druge strane kompjutera „vraćaće“ negativnu energiju ekranu ili će je akumulirati.

U svakom slučaju potrebno vam je mnogo tečnosti posebno sa limunovim sokom da biste oslobodili organizam od zračenja koja dolaze iz kompjutera.

Probajte, šta vas košta.

Povratak u Astrozonu