VODA

voda

 Nije svejedno da li je voda u snu čista ili prljava

Pijaća voda –Voda kao sastavni deo svake ljudske ćelije osim emocija,na fizičkom planu simbolizuje životnu silu,primarnu hranu, i nije svejedno da li je ona čista,i da li je pijete sa izvora u kom slučaju nagoveštava dobro zdravlje,nove ideje,ili pijete sa neke prljave zarđale česme u kom slučaju signalizira da unosite u sebe ne samo nešto što je nezdravo za nas,već i nezdrave ideje,loše emocije.Ako pijete vodu iz kristalnih čaša, možete se nadati uspehu i profesionalnoj satisfkaciji.

Voda u kupatilu – Ako sanjate lepo kupatilo, kadu punu mirišljave vode za kupanje i uranjate u nju, spremni ste da se prepustite životnim zadovoljstvima ali strogo kontrolisanim, jer je kupatilo u okviru vašeg doma, pod vašom kontrolom. Ako sanjate da se kupate u tuđem kupatilu ima već sasvim drugačije značenje. Osoba u čijem se kupatilu kupate je presonifikacija osobina sa kojom očekujete zajedničke prijatne momente,ili je to osoba za koju mislite da može da vas shvati.

Prljava voda za kupanje – Ovo nije dobar znak jer očigledno je da imate utisak da ne možete da sperete sa sebe prljavštinu, emotivnu, moralnu.Prljava voda je simbol lošeg okruženja,i vaša podsvest vam govori kroz san da u tom okruženju ne možete biti ono što ste niti možete doživeti duševno pročošćenje niti biti fizički zdravi, možda živite ili radite sa osobama koje vas teraju na kompromise zbog kojih se osećate „prljavo“.

Voda u bazenu Sve zavisi čiji je bazen, da li je voda čista,da li se kupate ili je posmatrate.Ako se kupate, važno je da li smo sami ili ima mnogo kupača u bazenu.Ako se radi o vašem bazenu koji u stvarnosti ne posedujete imate potrebu da kontrolišete situaciju ne emotivnom planu i da svoju energiju trošite samo na ono što vam predstavlja zadovoljstvo.Ovo je potreba za konrolom svake vrste.Prijatna toplina vode i plivanje u bazenu znači da se dobro osećate samo u sitaucijama koje su vam poznate i u kojima „umete da plivamo“.

Spisak pojmova u sanovniku