Maca je dobro

 

maca

Gospođa koja je našla mače na obali Dunava 17.jula 2008. zahvaljuje se svim posetiocima sajta koji su se interesovali za usvajanje mačeta. Kako su mnogi pisali sa željom da se objavi kome je mače dato, obaveštavamo posetioce da ne brinu. Maca je bila bolesna i zahvaljujući požrtvovanosti Dr. Nenada Milojkovića i Dr. Dejana Milosavljevića iz veterinarske ordinacije „VET CENTAR” na Dorćolu, Beograd, ul. Pančićeva 10 maca je dobro. Uspela je da zavede u početku ne naročito prijateljski nastrojenog odomaćenog mačora Pištu ali je gazdarica od imena Lolita ipak rešila da joj možda da ime Mrvica jer je i dalje sitna i jako nemirna.

Postala je strah i trepet i za njega i za druge komšijske mace koje redovno obilazi . Vesela je, razdragana i izrazito umiljata. Po svemu sudeći ostaje na sadašnjoj adresi.

Nadamo se da će i drugi posetioci sajta podstaknuti ovom pričom, obratiti pažnju na napuštene mačiće i pse koji lutaju ne samo Beogradom, i pokušati da im pruže utočište i ljubav jer je oni nesebično uzvraćaju.

Tel.ordinacije “Vet Centar” -064-1116636