Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

 

18.7.2020.

Ne uepevate sa se postavite kako treba prema osobama koje su vam inače naklonjene jer su jaki brojevi dominantnii pod uticajem Marsa i Urana ali i Meseca čija vas snaga iritira. Umesto akcije od vas se očekuje razumevanje. Shvatićete da ste prenaglili kada vas bude potražila jedna Šestica u njenom društvu možete da se dobro osećate.


 

 

 

 

DVOJKA 

18.7.2020.

Dan je kao stvoren za druženje sa žena, posebno onim malo starijim koje mogu da vam daju korisne savete.Pokušavate da uverite jednu Trojku da treba da prihvati vaše savete u vezi sa zajedničkim projektom i da vas posluša u vezi sa nečim što je vama trenutno veoma značajno.


 

 

 

 

 

TROJKA

18.7.2020.

Nemojte se previše oslanjati na savete jedne Petice jer ste i vi danas pod uticajem ovog broja i Merkura i moguća je svađa, posebo u domu. Moguć konflikte sa Jedinicom koja ako vam u poslednje vreme pravi probleme, vi ćete joj dati na znanje šta mislite. Imate mnogo načina da se ukljkučite u neke nove poslove.


 

 ČETVORKA

18.7.2020.

Danas ste posebno sentimentalni prema nekim osobama sa kojima možete lako da uspostavite dobru komunikaciju jer su već pokazivale žejlu da sa vama ostvare prijateljski odnos. Ne ulazite u rasprave po onim pitanjima po kojima se u stvari mnogo i ne pitate niti vas se tiču.


 Petica,malaPETICA 

18.7.2020.

Nekome je stalo da sa vama ostvri solidan odnos ako ne može prijateljski onda bar kolegijalan. Trudite se da dokažete jednoj Devetki da je po mnogim pitanjima grešila kada ste vi u pitanju. Osećate se dobro u društvu onih koji podstiču vaše ambicije, posebno u radu sa strancima.


 ŠESTICA

18.7.2020.

Tebalo bi da obnovite vezu sa prijateljima koji vam često daju korisne savete u vezi sa finansijama.i sa kojima se inače dobro razumete. Mislite da možete da utičete na Dvojku naročito ako se radi o poslu zbog koga bi trebalo da budete prisutni u javnosti. Ako ste mladi, imate mnogo planova u vezi sa odlaskom u inostranstvo.


SEDMICA

18.7.2020.

Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate i vi ćete mu pružiti šansu da se pokaže na delu.. Pokušavate da rešite problem na način na koji vama to odgovara iako znate da ona druga strana to neće prihvatiti. Budite darežljivi prema onima koji od vas to s pravom očekuju, možda im nešto dugujete.


OSMICA

18.7.2020.

Pokušavate da se naviknete na neke nove uslove na poslu a ako se radi o Jedinici ili Petici verovatno ćete biti prilično neprijatni i direktni u razgovorima.  Imate mnogo načina kako da prevaziđete neke probleme koji vas opterećuju u vezi sa novcem ili se radi o odnosu sa osobom koja je često odsutna a vi ne možete da joj se pridružite na putu.


DEVETKA

18.7.2020.

Očekujete da vam se javi  Dvojka koja vas relativno dobro razume ali i vi njoj često dajete korisne savete. Trebalo bi da se mnogo više posvetite svojim poslovima nego da se uzdate u obećanja koja vam daje osoba u koju nemate mnogo poverenja.


 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest