Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

 

6.9.2019.

Završavate poslove o kojima niste ni razmišljali a moguće da su iskrsnuli u poslednjih mesec daana i vi ste se maksimalno posveti radu da biste sada mogli da konstatujete da ste konačno nešto završili. Možete da predahnete i da planirate neke nove poslove koji će vam doneti mnogo više satisfakcije tako da bi bilo dobro da sada sebe ne opterećujete razmišljanjima o tome šta ste možda propustili da uradite nego da krenete u nove projekte.


 

 

 

 

DVOJKA 

6.9.2019.

Promenljivog ste raspoloženja, nespremni da se angažujete na poslovima koji bi mogli da vam se isplate ali ipak, razmislite o ponudi koju ćete dobiti nemojte a priori da odbijate sve ono što vam ne izgleda baš naročito isplativo. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojim emotivnim stausom nego razmišljanjem o prošlosti i svojim promašajima. Dobijate vesti od osobe koja vam je svojevremeno bila veoma draga.


 

 

 

 

 

TROJKA

6.9.2019.

Tražite način kako da sebi ugodite i kako da osmislite svoj život i u tome vam pomaže osoba sa kojom imate mnogo toga zajedničkog. Trebalo bi da se mnogo više posvetite konkretnim ciljevima a verovatno za to imate vremena,umesto što pokušavate da na prilično površan način rešite neke svoje probleme ili čak i ne želite da se njima bavite. Moguć odlazak u inostranstvo


 

 ČETVORKA

6.9.2019.

Dobro se slažete sa onima koji imaju jasnu koncepciju šta žele da urade u životu i to na duži rok. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koji imaju suprotno mišljenje. Nemojte se previše baviti praktičnim pitanjima iako vam je možda to prioritetno već razmislite o stručnom usavršavanju, posebno ako vam se pruža prilika za rad sa strancima.


 Petica,malaPETICA 

6.9.2019.

Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i veroatno će vam dati na znanje da računa na vas a vi ćete pokazati plemenit deo svoje prirode i upustićete se u razgovore koji bi mogli doneti satisfakciju ili mogućnost nalaženja rešenja za problem koji vas opterećuje. Plemeniti ste i dajete na znanje da se na vas može računati. Ne ulazite olako u veze sa osobama o kojima ne znate mnogo.


 ŠESTICA

6.9.2019.

Danas možete biti previše opušten ili skloni da sebi ugađate pa čaki da pothranjujete neke svoje slabosti i strahove. Nađite način kako da se angažujete oko nekog kome je potrebna vaša pomoć. Možete izaći negde uveče gde ćete se lepo provesti ali izbegavajte velike količine hrane i pića. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekom drugom Šesticom ili Trojkom.


SEDMICA

6.9.2019.

Uznemireni ste i znate i zašto ali imate rešenje koje se najverovatnije sastoji u vašoj mnogo većoj angažovatnosti na poslu koji bi mogao biti isplativ ili ćete učiniti nešto članovima porodice što oni odavno od vas očekuju. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, posebno se to odnosi na jednu Peticu il neku Devetku.


OSMICA

6.9.2019.

Nekome je stalo da vam nešto dokaže, da vas uveri da niste u pravu a vi ste takođe prilično svojeglavi i nespremni na ustupke. Pokušavate da rešite problem na način na koji vama to odgovara iako znate da ona druga strana to neće prihvatiti. Budite darežljivi prema onima koji od vas to s pravom očekuju, možda im nešto dugujete.


DEVETKA

6.9.2019.

Planirae kraći put ili susret sa onima koji su vam dragi i sa kojima uvek imate o čemu da pričate. Verujete da ćete moći da se adaptirate na neku novu situaciju koja će vam u početku izgledati priličn komplikovana. Nemate način da rešite svoje probleme ako ne budete otvoreni za bilo koju vrstu sugestije.


 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest