Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

29.10.2018.
Dominacije Petice i Sedmice čini vas orijentisanim ka novcu, zaradi i spremnosti da se angažujete na nekim poslovima koji zahtevaju putovanja.Društveni život može biti bogatiji, i trebalo bi da vi organizujete susret sa onima koji su slični vama ili koji su vam dragi, sa kojima rado razmenjujete ideje. Pitanje novca i finansija nije vam toliko bitno koliko pitnanje vašeg statusa. Strepite od neprijatnih vesti ili obrta na poslu.


 

 

 

 

DVOJKA 

 

29.10.2018.

Danas ste pod uticajem Sedmice i to vas čini razdražljivim i nedovoljno postojanim.Želite da nađete način kako da se dogovorite sa nekim u vezi sa poslom koji biste honorarno obavljali i koji bi mogao da vam donese lepe prihode, naročito ako se radi o modi ili medijima.Moguća je romansa sa jednom Četvorkom koja je živela u inostranstvu.


 

 

 

 

 TROJKA

29.10.2018.

Ovo je jedan od interesantnijih dana ako ste spremni da rizikujete u poslu i da se priključite jednoj Sedmici ili Četvoci koje imaju brojne ideje u vezi sa poslom sa strancima.Ne bi bilo dobro da previše polemišete ili da se upustite u nekakve rasprave o temama koje vas lično ne dotiču. Moguća je povoljna vest o novcu.


 ČETVORKA

29.10.2018.

Ako u vašoj numerološkoj kombinaciji preovladavaju parni brojevi. možete imati sreće u finansijskim transakcijama. Ubedićete kolege da prihvate vaše predloge čak i oko nekih nebitnih pitanja. Manja doza popustljivosti biće vidljiva samo prema onima prema kojima ste inače oduvek bili bolećivi, moguće prema osobi koja vam je draga ili prema članovima porodice


 Petica,malaPETICA 

29.10.2018.

Ako dolazite u kontakt sa onima koji su vam slični, ili koji u svojoj numerološkoj kombinaciji imaju petice, jedinice ili devetke, rasprava je neminovna ako se bude postavilo pitanje novca.  Danas biste mogli biti previše kritički nastrojeni prema svemu što vas lično dotiče, zapravo možete biti previše subjektivni i nespremni da gledate na život sa malo više humora.


 ŠESTICA

29.10.2018.

Umesto da služite drugima, radićete na sebi, a danas biste mogli da se posvetite nekom veoma unosnom poslu, ili bavljenju nečim što volite, ali bi bilo dobro da to bude nešto što vas istinski motiviše u čemu sebe maksimalno pronalazite. Ne odustajte od svojih ciljeva, naročito ako neko bude pokušao da vas pokoleba zbog finansijskog rizika.


SEDMICA

29.10.2018.

Danas ste energični i veoma pravični čak i previše kruti i zahtevni prema saradnicima. Kreativni ste i spremni da se prihvatite novih poslova, posebno onih koji vam omogućavaju da imate više slobodnog vremena ili da ga organizujete kako vama odgovara. Trudite se da nađete način kako da uspostavite komunikaciju sa jednom Jedinicom.


OSMICA

29.10.2018.

Moguće je da dobijete poziv da se bavite nekim poslom koji zahteva od vas da se stručno usavršavate, da znate strane jezike ili da kontaktirate sa strancima. Sve to će biti za vas poseban izazov i vi ćete uspeti da se dobro organizujete. Mogli biste imati važne sastanke sa saradnicima koje ćete uspeti da ubedite da vas poslušaju u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.


DEVETKA

29.10.2018.

Venera, Saturn i Jupiter deluju na vas danas zbog čega možete poželeti da se bavite umetnošču i da se maksimalno posvetite nečemu što bi moglo da vam donese reputaciju i van teritorije zemlje. Malo ko će moći da primeti do koje mere ste osećajni, požrtvovani i plemeniti, jer će vaš neobuzdani temperament izbiti u prvi plan.


 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest