Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

 

18.1.2019.

Ne želite da odstupite od svog stava. Ono ste što ste i to svima dajete na znanje čak i ako se to ne odražava povoljno na predstavnike vašeg broja. Očekujete da vas jedna Devetka u svemu podrži, posebno u vezi sa vašim ambicijama kada je u pitanju neki nov posao sa strancima. Moguća vest o novcu.


 

 

 

 

DVOJKA 

18.1.2019.

Veze sa onima koji vas naročito ne simpatišu imaju svoju prednost. naročito ako treba da se sretnete sa jednom Jedinicom. Ako se radi o kolegama, možete u njihovom društvu ili prisustvu, ili preko rada sa njima sresti nekoga ko će vas oduševiti. Ako je to neko ko često svraća na vaše radno mesto, moguć je početak veze. Slobodne Dvojke mogu biti privučene šarmom jedne Osmice.


 

 

 

 

 TROJKA

18.1.2019.

Ne želite da bilo ko pomisli da ste previše bolećivi prema nekome, naročito ne prema Sedmici. Budite raspoloženiji i nemojte dozvoliti nikome da se meša u vašu vezu ili brak. Slobodne Trojke uzalud čekaju da im se javi osoba sa kojom su nekada bili u vezi ili neko ko je poslom često u inostranstvu


 ČETVORKA

18.1.2019.

Zbog mnogo Jedinica intrigira vas osoba sa posla koja vam nije baš sasvim jasna. Često vam se učini da nije ravnodušna prema vama ali u stvari ne daja vam mnogo razloga ni da mislite da je zanimate. Moguće je da i sama ne zna šta prema vama oseća i da mnogo više osluškuje sebe nego što želi vas da zbuni.


 Petica,malaPETICA 

18.1.2019.

Jedan od boljih dana što se tiče harmoničnih odnosa sa partnerom. Možete biti sigurni da ćete pobrati simpatije gde god se pojavite, i ako ste slobodni, iskoristićete to na najbolji mogući način. Nekome je veoma stalo da vas impresionira i to će učiniti na pomalo neuobičajen način, naročito ako se radi o Jedinici ili Trojki. Očekujete poziv iz inostranstva.


 ŠESTICA

18.1.2019.

Dobijate priliku da ispravite neke greške iz prošlosti ali to će biti samo bezuspešan pokušaj da ubedite osobu koja vam je draga koliko vam znači.Trebalo bi da temeljno razmislite o svojim propustima i da izbegnete greške koje ste često ponavljali u prošlosti. Imate veoma senzibilnog partnera koji očekuje od vas više pažnje.


SEDMICA

18.1.2019.

Dobro se slažete sa jednom Jedinicom i pokušavate da joj date na znanje da ste spremni za nastavak veze. Želite da vas svi razumeju i da vam daju za pravo jer stalni partner često kontrira za svaku sitinicu.Današnji dan je mnogo povoljniji za one  koji imaju Dvojke u datumu rođenja nego neparne brojeve. Moguće da će vam se javiti jedna Četvorka sa željom za započinjanjem zajedničkog posla.


OSMICA

18.1.2019.

Vaša preterana aktivnost nekog nervira jer imate utisak da ne možete ni na koga da se oslonite, svako je posvećen svojim poslovima. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji kada je u pitanju osoba sa kojom ste u vezi jer će ona pokazati razumevanje za vas čak iako nema dovoljno vremena da vam se posveti.Potrebno je da se više oslonite na jednu Dvojku koja vas podstiče da budete uspešniji u poslu.


DEVETKA

18.1.2019.

Niste naročito raspoloženi da se bavite nekim poslovima koji vam ne idu od ruke ali ćete zato dobiti priliku da se maksimalno angažujete na nekom projektu koji bi mogao da vam bude od velike koristi kada je u pitanju vaša saradnja sa strancima. Trebalo bi da se posvetite mnogo više partneru koji rešava brojne probleme.


 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest