Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

 

15.6.2019.

Možete biti uznemireni ako ne uspevate da se dogovorite sa onima koji su vam bitni za posao ili za ono što ste planirali da uraite i verovatno ćete dati sve od sebe da svoj plan ostvarite. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o vezi sa jednom Osmicom koja je često prilično samovoljna.


 

 

 

 

DVOJKA 

15.6.2019.

Energično rešavate probleme i ne dozvoljavate nikome da vam se meša u privatan život, posebno ne u sferu finansija. Imate način da regulišete svoje obaveze i da što je moguće pre postignete finansijsku stabilnost.Iamte razumevanja za neku drugu Dvojku a sa Četvorkom možete razgovarati o novom poslu.


 

 

 

 

 

TROJKA

15.6.2019.

Niste raspoloženi da uradtie ono što se od vas očekuje i verovatno ćete dati na znanje jednom Sedmici da ne želite da je sledite u svemu što vam preporučuje. Pokušajte da date na znanje jednoj Petici da ćete umesto nje završiti jedan važan posao. Ostajete dosledni svojim ranijim uverenjima i verujete u informacije koje ste dobili od jedne Sedmice.


 

 ČETVORKA

15.6.2019.

Dobro se slažete sa jednom Dvojkom koja vam može dati korisne savete i može vam dati primer svojim stilom života i verovatno ćete je poslušati. Trebalo bi da odustanete od onih odluka koje vam nikako ne idu u prilog i vi ste svesni toga. Dobro se slažete sa drugom Četvorkom i verovatno ćete se dogovoriti sa partnerom oko finansija.


 Petica,malaPETICA 

15.6.2019.

Nekome je bitno da vas fascinira a vi razmišljate mnogo više o nekim emotivnim problemima koje imate sa nekom Dvojkom ili Četvorkom. Trebalo bi da preispitate neke svoje odluke koje nisu dobre ni za vas ni za ljubavnog partnera. Verujete da možete uverite Trojku u ispravnost vaših odluka.


 ŠESTICA

15.6.2019.

Trebalo bi da se angažujete oko posla koji bi vam omogućio da kvalitetnije sarađujete sa strancima. Ne bi trebalo da odustanete od svojih namera ako vam se neko bude suprotstavljao, nemojte kontrirati ako nemate adute. Imate mnogo načina kako da se pomirite sa nekim ko vam ne zamara baš mnogo toga. Verujete da ste u prilici da fascinirate jednu Devetku. 


SEDMICA

15.6.2019.

Trudite se da ostavite povoljan utisak na osobu koja od vas nešto očekuje i daćete joj neku vrstu obećanja, čak iako ne budete mogli da joj se nađete pri ruci u vezi sa veoma bitnim pitanjem o kome ste dosta razmišljali.Verujete da možete da se dogovorite sa Peticom u vezi sa zajedničkim putovanjem.


OSMICA

15.6.2019.

Želite da se sretnete sa jednom Trojkom koja vam je privržena da biste razgovarali onekoj finansijskoj transakciji ili o poslu u okviru koga biste mogli dobiti šansu da napredujete. Neko vas podržava i to vam je veoma bitno. Moguće da planirate zajednički život sa sadašnjim partnerom i da podržavate njegove poslvone planove.

 


DEVETKA

15.6.2019.

Moguće da ćete mnogo više vremena posvetiti onima koji žele da se sa vama druže nego sopstvenim potrebama i planovima jer nećete moći da odbijete nikog ko od vas bude zatražio pomoć.Imate način da rešite neke dileme u vezi sa jednom Četvorkom koja vam često pravi neku vrstu problema.


 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest