Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

 

21.5.2019.

Optimista ste i spremni da uradite ono što se od vas očekuje. Pokušavate da se dogovorite sa Dvojkom i Šesticom.Dobro se slažete sa optimistama i inventivnim osobama. Trudite se da pokažete koliko ste plemeniti i želite da budete prihvaćeni od strane osobe koja vam je draga i spremni ste da za nju mnogo toga učinite.


 

 

 

 

DVOJKA 

21.5.2019.

Ograničeni ste od strane osobe koja je za vas autoritet i daće vam na znanje da bi trebalo da budete mnogo disciplinovaniji jer ste u stvari previše usredsređeni samo na sebe. Ne pokazujete emocije iskreno. Pokušavate da pridobijete za sebe osobu sa kojom želite da započnete neki nov posao.


 

 

 

 

 TROJKA

21.5.2019.

Spremno ulazite u pregovore i dajete na znanje da želite da vam neko pomogne i moguće da ćete se snaći u situaciji koja je izuzetno povoljkna za vas i da ćete postići on što želite. Devetka vam je naklonjena. Pokušajte da se mnogo više angažujete na poslu koji će vam doneti satisfakciju i dobru zaradu.


 ČETVORKA

21.5.2019.

Ne osečate se najbolje ili ste pomalo zabrinuti za svoje zdravlje ili pošavate da  organizujete tako život da imate dovoljno vremena za odmor. Verovatno ste spremni da prihatite nečije savete osobe, posebno osoba sa kojima ste se oduvek dobro slagali. Trebalo bi da budete spremni na posetu jedne starije osobe.


 Petica,malaPETICA 

21.5.2019.

Dobro se osećate u društvu inventivnih osoba i dajete im na znanje a ćete se angažovati na poslu koji zahteva brzinu, spremnost a reagujete na nešto što vam odgovara u tom momentu ali nećete davati definitivne odgovore u vezi sa bitnim pitanjima, posebno ako rešavate emotivne probleme.


 ŠESTICA

21.5.2019.

Finansijski problemi nisu nerešivi i vi ste toga svesni i spremni da uradite ono što se od vas očekuje, moguće da se nađete pri ruci osobi sa kojom inače imate dobru komunikaciju. Pokušavate da uverite jednu Osmicu da treba da vam pruži šansu po pitanju zajedničkih poslova,


SEDMICA

21.5.2019.

Stavljate tačku na jednu situaciju koja vas je u velikoj meri opterećivala.Želite da svima date na znanje da ste spremni za neke nove poslove ili da želite a napravite zaokret u svom životu posebno po pitanju vaše karijere. Partner je svestan šta vam smeta kod njega,


OSMICA

21.5.2019.

Očekujete nove ponude i verovatno ćete se angažovati po pitanju poslova koji bi mogli da vam donesu dobre prihode i dobre poslovne mogučnosti.Nemojte se previše angažovati oko nekog ko ne obraća pažnju na vas. Potrebno je da se maksimalno angažujete oko poslova sa jednom Dvojkom.


DEVETKA

21.5.2019.

Sentimentalni ste i popustljivi i partneru odgovara jer ste neuobičajeno spremni da uradite ono što se od vas očekujue. Trudite se da date sve od sebe kada je u pitanju jedna Jedinica ili neka Petica sa kojima imate inače veoma dinamičan odnos. Dobro se slažete sa jednom Trojkom,


 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest