Horoskop punog Meseca 2.1.2018.

Prvi pun Mesec u 2018. godini i u Horoskopu ovog događaja podznak pada u znak Škorpije na 21.stepen Škorpije u segmentu Meseca a Mesec je u osomoj astrološkoj kući novca i zarade preko partnerskih odnosa. Mesec, Sunce i Neptun su na 11. stepenu analognom znaku Urana i donose potrebu za pomalo ekscetričnim ponašanjem ili će se uglavnom vodenim i zemljanim znacima dogoditi nešto neočekivatno. To bi se moglo odnositi na ljubavni ali i na poslovni plan, posebno na finansijski. Veliki trigon između Mar-Jupiter konjunkcije u 12. ( vodenoj, analognoj znaku Riba) kući, Meseca u Raku u 8. ( vodenoj analognoj znaku Škorpije) kući i Neptuna u 4.( vodenoj, analognoj znaku Raka) kući govori o potrebi za privatnosti, o strasti, mogućem velikom novcu preko nekretnina. Naglaašeni su segmenti Meseca u Škorpiji, Riba i Meseca u segmentu Plutona

Podznak u Škorpiji sa Marsom i Jupiterom donosi mogućnost romanse na nekom putu u inostranstvu a Venera i Sunce u konjunkciji sa u 2.kući posla i novca može ukazivati na mogućnost avanture ili flerta sa osobom koju poznajete preko posla.

Asteroid Karma je tačno na Ascendentu uz Vestu i daje snagu ženama da budu izdržljive i da se bore za ono do čega im je stalo i žene će do sledećeg punog Meseca dominirati i na finansijskom i na poslovnom ali i na emotivnom planu.Vesta može značiti i odricanje od ljubavi i seksa, govori o posvećenosti žene poslu i obezbeđenju finansija i finansijske sigurnosti a Juno u uranovskom segmentu u Vodoliji a Kupidon i Ovnu u segmentu Sunca tako da je moguća ljubav na nekom kraćem putu.Mnogi mogu doživeti ljubav na putu ili preko Interneta.

Merkur u prvoj kući ličnosti govori o naglašenoj komunikaciji i u dobrom aspektu sa Uranom donosi o vezi koja može da počne preko telefona, pogrešno poslovnom porukom. Jako naglašena druga kuća posla i novca sa Suncem, Venerom,Saturnom i Plutonom donosi mogućnost nalaženja posla i nekog povećeg novca. Naglašena treća kuća komunikacije a četvrto polje doma sa Neptunom govori o potrebi za privatnošću.Peto polje u Ovnu sa Uranom i Kupidonom donosi nove, iznenadne ljubavi.Vladalac šestog polja, Venera u drugoj donosi mogućnost uvećanja prihoda a sedmo polje u Biku u segmentu Saturna donosi partnera kao jaku ličnosti osobu koja će biti spremna da bude lojalna.Može doći do poznanstva na putovanju jer je Merkur suvladalac ove kuće u Strelcu.Moguća romansa na putu u inostranstvu. Osmo polje novca i rizika, erotike ali i neprijatelja pada u segment Urana i u doborm aspektu sa Uranom govori o dobicima preko igara u sreću i upustiće se u rizične poslove. Mogući su brojni strastveni susreti posebno kada su u pitanju vodeni znaci.Veze mogu početi sa strastvenim izlivima i erotikom. Deveto polje u Lavu nije previše naglašeno osim nekoliko asteroida a oni koji žele da putuju, verovatno će uspeti da to ostvare, malo više opreza ko putuje kolima. Deseto polje karijere koje pada u segment Merkura u Devici i u dobrom aspektu sa Venerom govore o susretima i saradnji sa koleginicama, sa ženama i Device će pokazati inicijativu kada je u pitanju karijere. Postoji potreba za isticanjem moguće preko medija ili preko pisanja. Dobra pozicija za sportiste. Jedanaesto polje javnosti pada u Vagu nije naročito naglašen i verovatno će se emocije iskazivati u ličnim kontaktima a Mars-Jupiter u 12. polju u Škorpiji govori o mogućoj pljački ili o dugoočekivanom novcu koji će stići posle duže vremena ali takođe i mogućnost tajne strastvene veze možda sa nekim strancem.

Uticaj punog Meseca 2.1.2018. na zodijačke znake

Ovan ( 21.3.-19.4.)

Pitanje ljubavi dece i erotikeće okupirati mlade Ovnove a ako ste u zrelom dobu, bavite će se rešavanjem finansijskog pitanja i to nekog povećeg novca koji očekujete da dobijete. Pokušavate da rešite mnogobrojne problme i to će vam poći za rukom uz podršku člana porodice.


Bik ( 20.4.- 21.5.)

Poslovi vas okupiraju u velikoj meri i želite da dođete do neke velike  zarade ili do mogućnosti da budete u prilici da nađete dodatni posao. Trudite se da se istaknete u radu sa Škorpijom koja vam se izuzetno dopada. Udvaraće vam se vodeni  znaci.


Bliznaci ( 22.5.-21.6.)

Lični odnosi sa drugim Blizancima, Devicom, Strelcem i ako se bave poslom koji ima veze sa javnošću sa svojim predstavljanjem u javnosti.Verujete da možete da se okupirate nekim novim poslom da biste zaboravili na neki manji lični neuspeh ili na emotivnu vezu koja vas je prilično iscrpla.


Rak ( 22.6.-22.7.)

Usredsređenost na ljubav, na Škorpiju, Ovna, Strelca, možda i tajna ljubav je ono što će biti dominantno u ovom periodu. Pun Mesec u vašem znaku stavlja težište na vašu subjektivnost i vi ćete se najverovatnije mnogo više baviti emotivnim životom nego do sada. Verujete da će vas kontaktirati Jarac, Škorpija ili Ribe.


Lav ( 23.7.-22.8.)

Novac koji dobijaju od drugih nije sasvim dovoljan i vi ćete verovatno imati priliku da sa nekim razgovarate o svojim problemima, moguće da će vam neko pružiti šansu na polju posla ali vi niste dovoljno raspoloženi da slušate druge niti bilo čije savete, više se bavite pitanjima karijere vašeg partnera.


Devica ( 23.8.- 22.9.)

Lični konformizam vam je na prvom mestu i moguće da imate potrebu da se džite sa prijateljima više nego do sada ali vas malo ko razume od vaših bližnjih. Verovatno vam nešto zameraju da niste u stanju da se previše angažujete oko neke bliske osobe kojoj je potrebno vaše razumevanje.


Vaga ( 23.9.- 23.10.)

Vaš znak je u zavetrini, bavite se se pitanjima u vezi sa novcem i nekretninama ili morate da rešite neke dileme koje se odnose na privatan život. Potrebna vam je podrška osobe koja nije raspoložena da se sa vama viđa, mogouće da se radi o partneru sa kojim ste nekada dobro sarađivali.


Škorpija ( 24.10.- 21.11.)

Bavićete se svojim emocijama, talentima, tajnom vezom,, međutim moguće je i neko nezadovoljstvo zbog ljubavi ali možete da rešite ljubavni problem ako budete dovoljno strpljivi da sačekate da vidite kako će se partner postaviti prema jednom pitanju koje je ostalo nerazjašnjeno između vas dvoje.


Strelac (22.11.- 21.12.)

Potreba za dobrom komunikacijom u ličnim i partnerskih odnosima je ono što će dominirati u sledećem periodu do mladog Meseca.Verujete da možete da utičete na stavove jednog Blizanca ili Device koji izbegavaju susret sa vama iz nekih svojih ličnih razloga koje možda i ne žele da objasne.


Jarac ( 22.12.- 19.1.)

Zaokupljeni ste pitanjima u vezi sa poslom a jako naglašeni partnerski odnosi  preko Meseca u Raku mogu vam doneti mogućnost nalaženja rešenja u domenu emotivnog života, naročito ako ste u prilici da iskreno razgovarate sa partnerom o svemu što vas opterećuje.


Vodolija (20.1- 19.2.)

Zaokupljeni ste nekim manjim svakodnevnim aktivnostima ali i mnogobrojnim tajnim planovima ili nekim manjim razočaranjenima moguće da imate neke ljubavne probleme koje niste u stanju da lako rešite. Možda se plašite da bi nešto moglo da se u vašem životu prilično iskomplikuje.


Ribe ( 20.2.-20.3.)

Okupirani ste domaćom atmosferom volite svoju privatnost. Želećete da sredite svoj ambijent, da se posvete privatnom biznisu ili sa se mnogo više angažujete oko nekog projekta koji bi mogao da  za vas znači početak jedne faze u životu u kojoj pravite zaokret.