Horoskop punog Meseca 4.11.2017.

Pun Mesec je jednom godišnje u Biku, retke su godine kada se  dogode dva puna Meseca u ovom znaku. Mesec je egzaltiran u Biku i donosi mogućnost nalaženja rešenja za finansijske i stambene probleme.

Podznak Horoskopa punog Meseca 4.11.2017. je u Škorpiji, za teritoriju Beograda i Balkana a inače razlika je mala, podznak u drugim gradovima pada u Vagu što nije loše jer je Sunce tada u 1.kući ličnosti.

U ovom horoskopu sa beogradskim vremenom daje mogućnost da se reše finansijski problemi samo ako postoje realne osnove za to inače u protivnom, moguće su trzavice razne prirodie, problemi sa zakonom jer je Merkur, planeta biznisa, papirologije u Škorpiji u opoziciji sa fiksnom zvezdom Algol i Plejadama što nije povoljan znak za rešavanje sporova, sklapanje ugovora. Podznak na 11.stepenu Škorpije sa Suncem na Ascendetu daje prioritet vodenim i zemljanim zancima i čini ih sposobnim da se izbore za ono što želie ili da se nametnu okolini, na poslu, u ljubavi. Mesec na samom DC-osi sedme kuće partnerksih odnosa donosi mogućnost susreta, poznanstva ili veze sa osobom koja je prisutna u javnosti.Neptun takođe na 11.stepenu Riba donosi mogućnost ostvarenja planova koji se odnose na umetnost. Prenaglašen 11. stepen na kome se nalaze tri planete podznak i osa sedme kuće govore o uranovskoj energiji o mogućnosti da dođe do nekakvih neočekivanih preokreta za sve znake, sve zavisi od toga u koju astrološku kuću ličnog horoskopa padaju Sunce, Mesec i Neptun.Mars je izuzetno slab i agresivan u svojoj nemoći u lošem aspektu sa Neptunom zbog čega je moguć terorizam ili neki skandal, nešto što bi moglo da uzdrma široke narodne mase.

Više o tome na yutube – Jasminka Holclajtner-Astrozenit- Horoskop punog Meseca 4.11.- uopšteno.

 

Kako se Horoskop punog Meseca 4.11.2017.odražava na zodijačke znake

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

U znak Ovna pada peto polje ljubavi i dece i šesto polje svakodnevnih aktovnosti iz Horoskopa punog Meseca i kako je već duže vreme Ovan opterećen nekim ljubavnim izazovima jer je u pitanju opozicija Urana iz Ovna i Venere, planete ljubavi iz Vage zbog čega Ovnovi mogu imati pojačanu komunikaciju koja će doneti ljubav. Mesec u Biku donosi profit od poslova u ljubavi. Slobodni Ovnovi mogu lako da  se vežu za nekog ko im baš neće odgovrati. Ovan je previše siguran u sebe, naročito ako je Ovan muškarac.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

U svom je elementu statusno se stabilizuje, nalazi nov izvor prihoda. Pun Mesec donosi posebno onima koji su rođeni oko 4.maja mogu imati neku koristi od ovog tranzita Meseca. Apriliski Bikovi su manje izloženi ovim aspektima a majskim se ukazuju prilike da obnove stara prijateljstva, veze. Ljubavni život može biti veoma uspešan,naročito ako kolegijalne se radi o partneru rođenom u naku Raka, Škorpije, Lava ili Jarca. Ribe su takođe jedan od pogodnijih znakova.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Merkur,planeta koja vlada Blizancima pada u Škorpju i loše je postavljena u odnosu na znak Blizanaca zbog čega mogu biti ljuti, nezadovoljni posebno na partnera jer je sedmo polje partnerskih odnosa i osmo polje ljubomore u njihovom znaku.Blizanac će biti u prvom planu i staviće svoj ego i svoj ponos na prvom mesto.Često su popustljivi, međutim rešeni su da nešto promene u svom stavu.Mogu biti u vezi sa osobom sklonom manipulaciji.Na poslovnom planu, ukazaće se šansa za zaradu ali o tome razmišljaju, planiraju nešto.Škorpje i Device nisu sjajni saradnici.Naći će posao u inostranstvu ili sa strancima.
rak

RAK (21.6. – 22.7)

 

Osmo i deveto polje pada u znak Raka zbog čega je Rak već našao rešenje u vidu nekog prijatelja ili prijateljice s kojim provode društvo, mogu da izbiju u prvi plan, veoma su popularni, naročito ako se bave umenotšću. Mnogi Rakovi mogu uspostaviti dobru komunikaciju sa drugim Rakovima, Lavovima i Ribama i mogu planirati saradnju sa strancima.Mogu da putuju u inostranstvo i polje finansija se poboljšava. U ljubavi su prilično nepoverljivi i uzdržani najverovatnija da ako su u vezi sa Lavom ili Škorpjom nisu načisto kako da se postave.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Sunce, vladalac Lava na Ascendentu- podznaku ovog horoskopa u dobrom aspektu sa Neptunom daju šansu onim Lavovima koji imaju genijalne ideje da pokažu svoje znanje i svoju genijalnost.Oni koji imaju sjajne ideje mogu da se postave kako treba jer je i Severni Mesečev čvor je u njihovom znaku i ukazuje na potrebu da se traži teži put ali se plaše da ne budu prevareni ili iznevereni bilo na poslu ili u ljubavi. Čak je ljubavno polje bolje aspektovano preko Urana vladaoca ovog polja. Treba da budu oprezni u kontaktima sa Bikom,Ribama, Škorpjom i drugog Lava. U ljubavi su opušteni i skloni konformizmu a ako nemaju partnera čekaju da neko njih osvoji.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Merkur, vladalac Device u segment koji je pod uticajem Meseca ukazuje na emocije ali je muškarac Devica trapav i ne zna šta treba da kaže, posebno avgustovske Device. Rođeni u septembru mogu imati neku korist od tranzitnog punog Meseca, Sunca ili Jupitera.Možete dobiti dobre uslove za rad i moguća je romans asa nekom Škorpijom ili Jarcem. Sa Ovnom i Vagom nemojte ulaziti u vezu, flert ili romansu jer biste se mogli razočarati. Avgustovski treba da budu oprezni i da paze u emotivnim vezama šta rade i šta govore.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Zainteresovana je zaVodoliju Ovna, Vagu, Strelca, jer u njeno polje pada 11. i 12. polja horoskopa i društveni život je veoma naglašen a pozicija Jupitera i Sunca ukazuje na tajne fond, imaju više novca nego što to drugi znaju ili pretpostavljaju i naći će sponzora za posao, neko će ih podržati na poslu ili u traženju novog posla.Pun Mesec pada u polje novca koji dobija preko partnerski odnosa i preko nasledstva. Moguće je rešavanje pitanja koje se odnose na nekretnine ili neki drugi poveći dobitak ili poslovna ponuda za posao koji će biti izrazito dobro plaćen.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Prva dekada znaka je veoma opterećena nekim razmišljanjima o partnerskom odnosu jer ne prihvata partnera ima potrebu da ga menja.Škorpije koje imaju labilan ljubavni život ne treba da insistiraju na nečemu što trenutno nije moguće.Slobodne Škorpije mogu imati poznanstvo sa Bikom, Rakom  ili nekom drugom Škorpijom. Partner može glumiti da je ravnodušniji nego što je. Moguće je novo poznanstvo i početak veze sa osobom koja će vam po mnogo čemu odgovarati.


 

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Ne prija mu pun Mesec jer je u znaku Strelca delimično prvo polje i mogu imati problema sa naplatom. Biće nepoverljivi prema nekim prijatljima, skloni sumnji iako je Saturn u Strelcu dobro aspektovan i sa Uranom i sa Vagom.Strelac bi mogao imati problema u saradnji sa zemljanim znacima, naročito onima koji pokazuju svojeglavost. Strelac je tolerantan ali kada se naljuti a to je obično ako sumnja da mu neko nije lojalan, kao što je to danas slučaj, reagovaće adekvatno. Polje tajnih neprijatelja je suviše naglašeno da bi oni ostali ravnodušni na ono što mogu čuti i o sebi.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Treće polje mentalnog stanja, biznisa, pada u Jarca tu je i Pluton, dobar aspekt sa Suncem i Mesecom što donosi sposobnost donošenja dobrih odluka i korišćenje povoljnih okolnosti. Ako se bave pisanjem,medijima, marketingom, novinarstovom, trgovinom ili ako je njihov posao u vezi sa putovanjima bić veoma uspešni. Što se tiče ljubavnog života tranzit Meseca i Sunca, Jupitera im odgovora naročito ako im se dopadaju Rak, Bik, Škorpija, možda i neki Lav, ako im se dopada neka postojana osoba.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Diskretno je naglašena preko Urana i Venere i aspekta koji obrazuju. Najverovatnije planira proširenje poslova, stambenog prostora, možda će preseliti poslovni prostor ili će sređivati svoj stan, planiraju da uzmu neki kredit. Njima predstoje neki finansijski dobici. Vodolje su veoma smele u ljubavi posebno kada je u pitanju neki Ovan, Škorpija ili neki Jarac. Imaju potrebu da partneru nametnu svoju volju i to može dovesti do rasprava i nesuglasica razne vrste.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Sa dobro aspektovanim Mesecom i Suncem imaju šanse da svoje poslove obave što je moguće pre ili će pokušati da nešto nekom nametnu što će izazvati kontra efekat.Mars iz Vage, loše postavljen ukazuju na moguće probleme u saobraćaju. Mogu dobiti neke pretnje preko sms poruka. Neko ima nešto protiv Riba iz srednje dekade. Može se odnositi i na ljubavni život, mogu imati problema sa partnerom zbog ljubomore a to traje već izvesno vreme.


 J.Holclajtner