Horoskop punog Meseca na dan 30.4.2018.

Pun Mesec 30.4.2018. u 3 h nad Beogradom

U horoskopu punog Meseca 30.4.2018.podznak je na 29.stpenu Vodolije. Vladalac ovog horoskopa je Uran koji  pravi dobre aspekte sa Saturnom i donosi mogućnost promene posla i verovatno će mnogi moći da ostvare svoje snove jer je Neptun planeta sanjarenja u svom sedištu u Ribama u dobrom aspektu sa Suncem. Mnogo nove ljubavi će se roditi i verovatno će zbog asteroida Erosa uz planetu Neptun u prvoj kući ličnosti doneti mogućnost da mnogi započnu novu vezu. Amor je u Ovnu uz Juno u prvoj kući ličnosti a Merkur uz Harmoniju donosi mogućnost nalaženja rešenja preko razgovora sa Blizancima i Vagom.

Naglašeno 11.prijatelja sa Marsom, Saturnom i Plutonom donosi mogućnost obnove saradnje sa nekim ranijim kolegama i moguće uspostavljanje nekih novih kontataka koji će biti veoma značajni.

Ako se uzme u obzir da će Uran do sledećeg punog Meseca  ući u znak Bika i posle više od 80 godina doneti mogućnost značajnih promena na poslovnom i finansijskom planu mnogima treba sagledati snagu ovog punog Meseca kao poslednju šansu da se uradi nešto u “ovnovskom” stilu da potenciranjem svoje individualnost. Polako će ego ustupiti mesto konkretnim rezultatima, radu i okrenutosti ka nečemu što upravo ovaj pun Mesec nagoveštava, potrebu da se stvori solidna finansijka osnova za dalju ekspanziju.

Mesec i Jupiter u osmoj kući novca koji  zarađujete preko partnerskih odnosa ali koji dobijate nasledstvom ili preko restitucije, preko akcija, mogu biti pokazatelji mogućnosti da se naprave dobri poslovni aranžmani jer je Sunce u drugoj kući novca. Merkur u Ovnu u prvoj kući ličnosti potencira potrebu za potenciranjem osobenosti i individualnosti a Neptun daje mogućnost da se mašti da na volju i da se ispolje talenti.

Neptun  je izuzetno doar za one koji se bave alternativnim oblicima lečenja, umetnošću, medicinom a naučno istraživački rad je potenciran jakim jedanaestom poljem i znakom Jarca. Ovo bi moglo doneti mogućnost nekakvih pronalazaka posebno u domenu mašinstva ili rudarstva, geologije, naglašena je potreba za socijalnim reformamam koje koči li usporava retrogradni Saturn ali dobar aspekt sa Uranom mnogima će doneti podstrek za rad i potrebu da se ne odustaje od svojih ciljeva. Moguće su nezgode u nekim velikim drevnim gradovima ili negde na nekim trogovima, moguće su eksplozije i pljačke.

Mesec i Sunce su na devetom stepenu koji simbolizuje inostranstvo i mogućnost dobitaka preko igara na sreću.

OVAN– Dobija šansu da dođe do neke velike sume novca ili će biti u prilici da doživi romansu, flert ali može biti i sklon preterivanju u svemu između ostalog i paralelnim vezama.

BIK- Nove šanse u ljubavi ili u poslovnim odnosima koji podrazumevaju veliku zaradu. Krediti mogu biti privremeno rešenje za neki kratkoročni posao. Mnogi Bikovi će sklopiti posao sa strancima.

BLIZANCI- Preko rada sa strancima moguć je poveći priliv novca ali i neki neplanirani troškovi u vezi sa poslom koji bi trebalo da se obavlja u okviru timskog rada.Izuzetno naglašena intuicija kod traženja novog posla kao i smisao za dobru komunikaciju.

RAK- Potreba za ljubavlju je naglašena i moguć je susret sa nekim ko je često odsutan ili radi sa strancima. Moguća je nova veza ili poznanstvo sa strancem, sa nekim ko radi za strance. Burne strasti.

LAV- Vanredne okolonosti donose nove šanse za rad u stranoj firmi. Dobici preko članova porodice ili porodičnog biznisa. Rešavanje pitanja nasledstva ili podele imovine, kupovine neke nekretnine.

DEVICA-Nove ideje u vezi sa poslom mogu doneti satisfakciju i brzu realizaciju. Susreti sa osobama koje žive u inostranstvu i nalaženje rešenja za neke neočekivane ponude. Dobri odnosi sa vodenim znacima.

VAGA- Inostranstvo donosi neku vrstu rešenja za pitanje nekretnina i mogućih novih poslova. Uvećanje prihoda preko rada sa osobama koje se bave privatnim biznisom. Započinjanje nekog samostalnog projekta.

ŠKORPIJA-Mogući veliki dobici, ljubavne veze i strasti su u prvom planu.Naglašen znak Bika donosi novu ljubav ili potrebu za bliskošću. Uvećanje prihoda u radu sa zemljanim zancima.

STRELAC- Moguće neraspoloženje zbog vanrednih izdataka ali postoje šanse i da se nađe nov  izvor prihoda. Kreativni potencijali dolaze do izražaja. Ljubavni život može biti u vezi sa poslom ili sa putovanjima.

JARAC- Naglašena kreativna crta donosi rezultate i satisfakciju. Prijatelji imaju velikog uticaja na donošenje odluka koje se odnose na karijeru. Dobro slaganje sa Škorpijom i Bikom. Mogući poveći dobici.

VODOLIJA- Potreba za rešavanjem pitanja nekretnina i stambenog prostora i poveće ulaganje donose rasprave u domu. Moguće preseljenje u neki drugi stambeni prostor ili preseljenje privatne firme. 

RIBE – Naglašena individualnosti i potreba za iskazivanjem talenata. Razmišljanje o braku ili o vezi sa osobom koja je na na neki način u vezi sa medijima ili inostranstvom. Kontakti sa strancima donose zadovoljstvo i dobru zaradu.