Mars izaziva Ribe, Škorpije i Jarce

Iako naizgled idiličan avgust i pored dva pomračenja, Meseca 7. i Sunca 21.avgusta može doneti mnogima probleme,  potpuno neočekivatno zbog jednog prikrivenog aspekta koji će obrazovati Mars sa Neptunom i Plutonom. To je tzv. inkonjunkcija aspekt od +/- 150 stepeni kada dve planete međusobno obrazuju dobar aspekt  kao što je slučaj između Neptuna iz Riba i Plutona iz Jarca sa jednom planetom koja se nalazi na suprotnoj strani zodijaka ali nije u direktnoj opoziciji od 180 stepeni nego od 150. To je aspekt moguće opasnosti često nečeg neočekivanog ikako Mars u Lavu donoi požare između ostalog, Pluton je simbol oružja a Neptun vode i trovanja, moguće su razne vrste nezgoda u vezi sa otrovima, gasovodom, nezgode u blizini vode udruženom snagom vode i vatre, vatre i eksplozivnih naprava.

Na ličnom planu ovakav aspekt donosi potrebu za kontrolom emocija jer je Mars strast, Pluton posesivnost i ljubomora a Neptun je simbol zabluda Vodeni znaci, Rak, Ribe i Škorpija mogu biti skloni preuveličavanju svega što se odnosi na emotivni život, mogu biti ili veoma zaljubljeni ili veoma nepoverljivi. Pluton u inkonjukciji sa Marsom donosi ubistva, jake strasti, povrede oštrim predmetom, na socijalnom planu bunt, nezadovoljstvo, razne vrste.

Kako će koji znak osetiti ovaj tranzit Marsa u aspektu sa Neptunom i Plutonom do 25 jula

OVAN- Uvereni ste da imate tajne neprijatelje koji vas špijuniraju, koji su vam ozbiljna konkurencija. Osobe koje imaju veze sa inostranstvom ili neki vaši saradnici ili prijatelji iz inostranstva analiziraju sve što radite i komentarišu  i vaš i vašu bolju polovini i / ili decu.

BIK- U okviru porodični odnosa, prijateljskih kontakta i na putovanjima predstoje nesuglasice ili razmimoilaženja u stavovima. Moguće je rešavanje pitanja koje se odnosi na nekretnine, brzopleta odluka u vezi sa putovanjem na kome smeštaj ne mora da bude tako dobar kako se to očekuje.

BLIZANCI- Komunikacija sa poslodavcima i autoritetima ili onima koji bi rado za vas bili postaje sve mučnija. Vi nemate dlake na jeziku mada pokušavate da se ponašate pristojno, polako popuštaju nervi. Imate  utisak da vas ne cene na poslu koliko bi trebalo da vam svaljuju tuđe obaveze na leđa ako ste mladi konflikt sa ocem, bratom.

RAK Kod vas se ovaj aspekt dešava na relaciji – polje posla i novca- partnerskih odnosa i inostranstva- U širem smislu odnosi se i na duhovnost i na sistem vrednosti. Na poslovnom planu donosi potrebu da se kontrolišu reči i protok novca na emotivnom, a se pokaže više razumevanja za stavove partnera.

LAV- Mars je u vašem znaku i vi ćete biti pokretač događaja. Ali takođe u svojoj impulsivnosti možete naleteti na “mine” na opasne igrače koji će vam praviti probleme.Novac, ljubomora, potreba za  većom zaradom, neki vanredni izdaci, sve će to biti tema kojom ćete se baviti uglavnom često možete, ako stvari ne krenu svojim tokom biti ljuti.

DEVICA- Trebalo bi da budete posebno oprezni kako kanališete svoju energiju jer će Merkur biti u vašem znaku jedno vreme u direktnom a jedno vreme u retrogradnom hodu pa će vas dodatno zbunjivati. Ovo je aspekt između tajnih želja i tajne ljuavi i segmenta idalizovane ljubavi i partnerskih odnosa. Mnoge Device mogu biti opsednute ljubavnim problemima ili nekom tajnom romansom.

VAGA-Društveni život, partnerove tajne, bilo da se radi o nekom tajnom/bivšem partneru, tajnom novcu i segement novca uključeni su u ovaj aspekt. Previše se opterećujete nečim za šta ključ  u rukama drži partner jer je Mars vladalac njegovog pola. Opustite se i uživajte, ne provocirajte, sve će se rešiti već nekako, ma šta vi radili, samo možete pogrešnim potezima da pogoršate situaciju.

ŠKORPIJA- Polje komunikacija, ljubavi i autoriteta je uključeno u ove aspekte. Možete nekog na poslu izazvati svojim stavom, možete imati neprijatnosti zbog previše autoritativnog stava a u ljubavi bi trebalo da dobro pazite da ne kažete nešto što bi partnera moglo da navede da pomisli da ne odstupate od svog stava.

STRELAC- Novac, posao, privatni biznis i inostranstvo- segmeti u horoskopu koji su uključeni u ove aspkete. Moguć je veliki posao, na vidiku je veliki projekat, veliki novac ali vaš odnos je previše hedonistički, trošićete nemilice gde god se nađete. Može se dogoditi da doživite strastvenu romansu na nekom putovanju, da kupite nekretninu.

JARAC- Vi, vaša ličnost, rođaci, način komunikacije, novac iz partnerskih odnosa ili novac vašeg partnera, poveća zarada- mnogo toga zavisi od vas i od načina na koji se medijski predstavljate ili od vaših prijatelja. Ove aspekte ćete doživeti kao izazov i bi ćete spremni da na njega odgovorite. Romantična avntura ili neki flert mogu da dobiju ozbiljan tok.

VODOLIJA- Polje tajni, partnerskih odnosa, novca i posla u okviru ovih aspekata nagoveštavaju vaše strahove da bi situacija mogla da izmakne kontroli i na finansijskom i na poslovnom, ličnom planu. Pluton u 12. kući je veoma moćan i treba se ozbiljno baviti pitanjima duhovnosti i fizičkog zdravlja.

RIBE-Neptun je u vašem polju ličnosti, Pluton u polju prijatelja i javnosti a Mars u polju posla. Mogući su problemi na poslu ali ćete imati podršku osoba koje se razumeju u problematiku koja vas opterećuje. Nađite način kako da se uključite u u neki nov posao ali da osigurate svoju poziciju. Imate uticajne prijatelje koji brane vaše interese.

JH.