Mlad Mesec u konjunkciji sa Uranom donosi velike promene

Mlad Mesec u Ovnu, treba izbegavati rasprave

Moguće je da će mnogi znaci osetiti potrebu da naprave velike promene u svom životu već i samim tim što se radi o uticaju Sunca i Urana koji su u konjunkciji sa Mesecom. Tako ovde zapravo imamao simboliku muškarca ( Sunce), Meseca ( žene) i nekih spoljašnjih faktora ( Uran). Međutim, ne treba se zavaravati kada je   Uran u pitanju jer on može da bude i unutrašnja sila kod buntovnih i osoba koje imaju veliku potrebu da iskažu sebe i svoje potencijale. Tako će u stvari mnogi želeti da dakju na znanje da njihovi potencijali, kako intelektualni tako i duhovni i emotivni moraju biti prepoznati od ne samo partnra nego i okoline. Poslednje stepeni Ovna kojji je simbol ega je veoma naglašen i u lošem aspektu sa Jupiterom donosi veliku potrebu za novcem i finansijskm sigurnošću svim znacima

 

tako da će mnogi imati planove kako da se obogate preko nekog novog posla ili preko saradnje sa Vodolijom, Lavom, Bikom, Škorpijom,Ovnom, Jarcem. S obzirom da je ovaj stelijum, tri planete skupa u jutarnjim satima za vreme mladog Meseca 16.4. 2018. u 3.57h veoma indikativan po pitanju ličnih ambicija u napetom aspektu sa Plutono, planetom koja simbolizuje strast, erotiku i posesivnost, on će najverovatenije napraviti mnogima haos u sistemu vrednosti. Moguće su veze sa veoma uspešnim i bogatim osobama što će mnogima biti motiv da ulaze u vezu ili će se raditi o osobama koje su ambiciozne, poznate u javnosti i mnogi će želeti da se istaknu po svaku cenu. Venera u Biku u dobrom apsketu sa planetama u Jarcu donekle ublažava ovaj jako naglašen aspekt ega koji ne ume da se obuzda i zato su moguće i svađe između posesivnih partnera tako da će mnogi želeti da srede svoje odnose u ljubavi ali to im neće poći za rukom, mogu samo da pogoršaju situaciju. Nije vreme da se vode žustre polemike ni po jednom osnovu. Trebalo bi se okrenuti ka realizaciji nekih praktičnih problema, rešavanju onih problema koji su se dugo odlagali ili se čekao pravi momenat za to. Ono što mora da se odbaci najbolje je da se odbaci, sada kada je mlad Mesec u prvom zadijačkom znaku i krenuti dalje i napraviti zaokret jer će se u protivnom agonija za mnoge produžavati. Trebalo bi naći način kako da se ostvari dobra komunikacija sa osobama koje imaju potpuno suprotne stavove, što je često veoma teško ali nije neizvodljivo. Trebalo bi izbeći društvo dominantnih, konfliktnih osoba koje pokušavaju da drugima nametnu svoju volju.

house

Kada su nekretnine u pitanju, postoji mogućnost ozbiljnih rasprava unutar porodica, neslaganje ili pokušaj nametanja volje onima koji pokazuju da imaju jasan stav i ne odstupaju od svojih ciljeva i želja. Dominantna je želja za uspehom i ličnim isticanjem, stvaranje karijere čak i po cenu velikih napora a za ljubavne odnose ovo je naporna faza mladog Meseca jer Uran remeti atmosferu i pre donosi mogućnost raskida nego početka veza koje imaju perspektivu.

JH