Pomračenje Meseca 7.avgusta 2017.

Pomračenje Meseca na 15.stepenu Vodolije

Pomračenje Meseca 7.avgusta videće se u vidu delimičnog pomračenja iz skoro svih delova sveta izuzet američkog kontinenta.U Beogradu će moći da se vidi u maksimumu oko 20.20 h mada će biti vidljivo od 17.50h do 22.50.

Žene i deca, posebno trudnice ne bi trebalo da gledaju u pomračen Mesec jer to donosi opadanje snage, plodnosti i moguće ljubavne i porodične probleme. Za muškarce može značiti probleme u porodici u odnosima sa suprugom, majkom, u sferi finansija.

Ovo je stepen uspeha, posebno u svim poslovima koji imaju veze sa putovanjima i morima a opozicija sa Suncem i Marsom može značiti izazov ali i neku neprijatenost. Treba svakako biti oprezni i ne donositi ishitrene odluke zbog napetog aspekta sa Neptunom- sve što ima veze sa vodom, tečnostima,lekovima, rekama, morima, aktivnostima u vezi sa vodom može doneti nekakvu opanost.

Podznak horoskopa pomračenja Meseca pada u Vodoliju na Južni Mesečev čvor zbog čega će mnogi imati utisak da treba da postupe rukovođeni svojom intuicijom a dobar aspekt između Neptuna i Venere u polju ljubavi ovog horoskopa može doneti mnogima romantične veze.Naglašeno je polje nezgoda na poslu i rada, javnosti i intuicije. U polju karijere ovog horoskopa nalazi se Crni Mesec Lilit u konjunkciji sa Saturnom zbog čega mnogi mogu imati problema na radnom mestu ako se suprotstave  pretpostavljenima. Javne lličnosti, novinari, oni koji imaju neke veze sa javnošću mogu biti prilično  nervozni što će dovsti do razmirica sa saradnicima. Žene su posebno osetljive i to one rođene u znaku Ovna, Device, Lava ili Jarca.Uran u drugom polju ovog horoskopa nagoveštava potrebu za promenom posla tako da bi mnogi mogli doneti nagle odluke zbog ličnog nezadovoljstva. Sportisti treba da se čuvaju povreda. Požari i razne vrste nezgoda u vezi sa plinom ili nekih zapaljivim sredstvima mogu biti ozbiljna pretnja neopreznima. Takođe treba se pripaziti od mogućeg trovanja, pogrešnog uzimanja lekova ili preterivanja u alkoholu. Do sledećeg mladog Meseca mnogi će se zaljubiti u Blizance, Device, Bikove, Vage i Rakove. Takođe moguće su tajne ljubavi.

JH.