Zodijački znaci i ponašanje u braku

couple-260899_960_720

Srećan i harmoničan brak u izobilju, san svakog para

Nema osobe koja ne želi harmoničnu bračnu zajednicu, u današnje vreme i ne mora da bude bračna, važno je da su zajedno srećni, pod istim krovom. Početak uglavnom izgleda bajkovit ali brak je zajednički život a život donosi mnoga iskušenja, probleme i zahteva često mnogo nerava, strpljenja. Dolaze deca, potreba za sticanjem, različiti hobiji, vremenom ne izgleda baš tako bajkovito niti lako da jedno drugom tolerišu mnogo toga, da održe ljubav u zanosu  kao na početku braka.

Kako će se ko ponašati u braku zavisi od zodijačkog znaka.

ovan

 

 

 

Ovan- on

Predstavnici vašeg znaka nemaju ništa protiv braka, naprotiv iako važite za egocentručnu osobu, volite osećanje sigurnosti koje vam brak pruža. Muškarc Ovan uglavnom bira ženu koja mu može u svakom pogledu imponovati a da ipak on bude dominantan. Ovan bira lepe, uspešne ali ne i preterano ambicozne žene. Brak za njega nije avantura nego odluka o kojoj dobro razmisli pre nego što je donese. Trudi se iako možda  nije zadovoljan da brak opstane. Ipak, on nije tipičan predstavnik vernog muškarca tako da od njega ne možete očekivati da neće pogledati drugu ženu, naročito ako je atraktivna, ako je spremna da mu se nametne, tako da on uvek ostavlja utisak da nije mogao da odoli iako svi koji ga poznaju, znaju dobro da je Ovan taj koji kreće u akciju. Pravi domaćim, veran Ovan ima Mesec u Biku ili Raku ali ako mu je Mars jak u Ovnu,Škopriji ili Jarcu. Sa njim treba oprezno “postupati” uvek ići par koraka ispred njega jer on nikada ne otvara karte on igra igru u kjoj mora da bude pobednik. Može suprugu tj. partnerku da neprijatno iznenadi, da je stavi pred svršen čin da ona ne zna šta da misli jer on često veoma bezosećajno je napusti i ostavi na cedilu ako mu se neka druga žena više dopadne.

Ovan- ona

Može imati nekoliko veza pre barka čak iako se mlada uda, za nju je brak avantura ali ipak dobro bira za koga će se udati.Ona neće ostati u braku koji joj ne odgovara po svaku cenu jer je sama sebi najvažnija. Ne postoji ništa zbog čega bi svoju ličnu sreću žrtvovala za nekog. Paratnera napušta bez mnogo sentimentalnosti ako joj se svidi neko drugi. Njen partner mora biti uspešan, koristi više razum nego srce a najveći afrodizijak za ženu Ovna je uspešan muškarac. Trudi se da ostavi utisak savršene žene mada je previše strastvena da bi odolela flertuu i raznim izazovima. Voli decu, vrlo je sposobna da organizuje porodičan života ali se trudi da joj uvek ostane dovoljno vremena za njena lična interesovanja.Ma koliko da ima obaveza, žena Ovan misli prvo na sebe, svoj izgled i mora da se oseća dobro, da se sebi dopada. Igra na kratu zavodnice ma koliko da ima godina. Rano stupa u brak i direktna je pri zavođenju. Ona je ta koja njega odabere,ciljano ide na onog koga želi az supruga. Dama Ovan ako ima planete u Biku ili Ribama može biti sjajna partnerka, naročito ako su joj Venera ili Mesec u Ribama, Biku ili Raku. Venera retko može da bude u Raku zbog bliskosti sa Suncem. Dama Ovan zablista ulaskom u brak, za nju je brak pozornica i ona glavna glumica oduševljena sobom. tumblr_m6nb0vysg51qmlfq8o1_500_largeŽena Ovan može imati nekoliko brakova i svaki od tih brakova je drugačiji, ona se prilagođava muškarcu tj. partneru ali na kraju ipak ispadne da mora da bude onako kako ona želi.

 


bik

 

 

 

BIK-on

Jedan od najstrastvenijih ali i najsporijih muškaraca u horoskopu može vrlo mlad poželeti da uđe u brak i ako se oseća nesputanim  a pri tom supruga vodi računa o svemu, biće gotovo idealan suprug, naročito ako je pravi tip Bika domaćina. Voli da izlazi, češće sam nego sa suprugom i voli muška društva. On je bolji s godinama pa treba na njega pripaziti jer ga žene smatraju izuzetno šarmantnim i harizmatičnim a da se on najverovatnije mnogo i ne trudi da ostavi takav utisak.
Bika treba zaposliti jer on uglavnom mnogo ne doprinosi u braku on se opusti i uživa i u tome vidi čar braka. Bik ulazi u brak da bi sebe usrećio a sreća partnerke je na drugom mestu. Pošto bira atraktivne i energične žene zadovoljan je i kada ga supruga grdi, samo da od njega ne očekuje ono što on ne želi da pruži. Pohvale deluju na njega stimulativno. Kvalitetan duštveni život uvek mu popravlja raspoloženje. Ako želite hedonistu koji je povremeno namćorast, imate ga u muškarcu Biku. Veran je sve dok je iskreno zaljubljen ali neće propustiti priliku da pogleda lepe žene.

BIK-ona

Ni Bik  žena kao supruga nije od onih žena koje priznaju godine pa i na nju treba pripaziti. Jedna od najlepših žena Zodijaka trudi se da ostane i dalje ne samo lepa i poželjna za supruga nego prvenstveno za samu sebe a i za druge. Dobar organizator, dobra domaćica, praktična i osećajna, dobra majka, ali nikada ne gubi iz vida da je na prvom mestu žena. Uspeva da održi brak čak je u stanju da preko mnogo toga pređe da bi  ako ništa drugo ostavila privid harmonične porodice.weddingDama Bik uglavnom ne voli da se raspravlja i može mnogo da istrpi, nezadovoljstvo kompenzuje bavljenjem onim što nju usrećuje. Ima načina da se reši stresa ali kada se nagomila i stres i razočaranje bolje joj se ne suprotstavljati. Voli raskošna venčanja, proslave, i bogatog muža. Ako ništa drugo bar da joj imponuje u društvu. Često je u stanju da mnogo toga istrpi. Sve što misli da je trpela pripisuje svojoj plemenitosti a ako pomisli da ona druga strana nju uzima zdravo za gotovo, sledi osveta- napuštanje partnera bez reči. Čak i pod istim krovom ona će voditi svoj život i ignorisati onog koji ju je ignorisao.


blizanci

 

 

 

BLIZANCI- on

Beskrajno šarmantan, idealan sin, mladić, brat, prijatelj a kao suprug je pomalo nestalan, osim ako mu podznak nije u Jarcu ili Biku. Sa njim nije nikada dosadno on je ženi prvenstveno najbolji prijatelj i ume i te kako da ceni njenu karijeru, njene uspehe, ne voli previše romantike. Njegovo pravilo u braku je – „Ne sputavaj me, neću te sputavati“. Na njega treba pripaziti, nikada ne znate gde je i s kim je a uvek ima „logična“ objašnjenja. Muškarca u ovom znaku treba prihvatiti takvog kakav ali korekcije su moguće ako se sa njim postupa kao sa detetom ili sa poslovnim partnerom. Dogovor kuću gradi je pravilo kako s njim postupati, ako se ne pridržava dogovora, sledi kazna. On je spreman na takav stil u braku jer mora da zna dokle može da ide a sve ostalo je njegov lični izbor i sloboda u kojoj uživa. On, koji često nije iskren voli fer partnerke. Može sa slabim Marsom imati ozbiljnih problema ako naiđe na jaku partnerku koja mu se dopada ili je oženjen jakom ličnošću, moraće da bude tolerantniji.Uglavnom sve se svede na to da on mora da u mnogo čemu popušta.

BLIZANCI- ona

Veoma joj je stalo do sigurnosti i braka iako to možda ne pokazuje. Pre braka veoma društena i nestašna u braku može da se i te kako smiri i bude privržena partneru. Pomalo naivna, uverena da će ona biti glavna u braku, ali kao po pravilu bira dominantne muškarce koji nađu način kako da se izbore za svoju slobodu. Ako nije dovoljno mudra može kasno otkriti da njen dragi nije baš tako idealan kako joj se pri stupanju u brak činilo.beautiful-1687994_960_720Žena Blizanci se javlja u svim oblicima i karakterima od ozbiljne poslovne žene do devojčice koja traži pažnju od stroge žene tipa majke ili maćehe do dobre vile koja je uvek tu za partnera. Ako ima jakog Marsa u Lavu, Ovnu, Jarcu ili Škorpiji sa njom se ne treba igrati čak i ako ima dobre pozicije Meseca i Venere zbog kojih je trpeljiva. Slab Mars je čini povodljivom i zaljubljivom ako je u Vagi, Ribama ili Raku, ako je u Biku svojeglava je. Sa njom nikada ne znate na čemu ste jer od umiljate devojčice može postati “opasna”osvetnica koja je rešena da vam sve dobro naplati ako niste bili fer prema njoj.


rak

 

 

 

RAK –on

Važi za pravog domaćina što i jeste ali samo dok pravi roštilj.  Uvek voli da pogleda sa strane i ostaje veliki dečak. Tek kada uđe u brak žena shvati da on nije baš tako spreman da preuzme aktivnu ulogu u bilo kojoj sferi života.Možda u početku dok je zaljubljen, jer kod njega je raspoloženje promenljivo. Previše mazan, spor i pomalo lenj, hedonista, možda i veći od Bika ne dopušta sebi da ga brak na bilo koji način izmeni. On ulazi u brak da bi mu bilo bolje a ne da bi morao da vodi računa o brojnim praktičnim problemima. To sa zadovoljstvom prepušta  supruzi. Veliki hedonosta i esteta voli lepe žene i voli kada je njegova dama doterana, kada može da se hvali svojom suprugom. Što je sposbnija, to bolje po njega. Bira žene  z akoje missli da bi mogle biti  dobre majke i veoma mu je važno da je buduća supruga prvržena porodici. Muškarac Rak je jedan od onih koji dobro zna kako da zavede žene i kada je u braku ostaje svoj, ne pokorava se, samo pomalo ugađa koliko da nema problema sa suprugom, neće dozvoliti da niko upravlja njegovim slobodnim vremenom. Može imati nekoliko brakova i pokušava da ostane u dobrim odnosima sa bivšim suprugama. Voli da prima goste u svom domu ali takođe voli i da putuje jer na njega ima velikog uticaja snaga Jupitera, simbol putovanja.

RAK –ona

Većini žena Rakova brak je imperativ pa mogu mlade da uđu u bračnu zajednicu koja onda postaje za njih prilično opterećujuća jer ne vole mnogo obaveze. Isuvše potencira svoju žensvetnost ili svoju praktičnost, sposobnost da vlada svakom situacijom, isuviše željna pažnje, romantike i veliki hedonista da bi sve ono što brak i život nose sobom izdržala bez gunđanja. Ne razvodi se lako ali sebe voli najviše i ako je brak previše ograničava, ma koliko godina da ima, napustiće partnera. Dobra domaćica i majka, čak i dobar prijatelj bivšem suprugu. Žena Rak je velika zavodnica, povremeno i veliki manipulant ali pošto smatra da je u braku sve dozvoljeno često nije svesna da je u stvari manipulativna i to uglavno kada vapije za ljubavlju a ne dobija ono što želi. Male slatke laži bilo da pokazuje nemoć ili da joj je potrebna zaštita njeno su oružje. 3-format6001Ako je u braku sa ambicioznim ili uspešnim partnerom a ona uglavno bira takve osim ako su joj Mesec ili Venera u Biku, Raku, Ribama ili Devici, ne prigovara mu mnogo. i spremna je da sve obaveze preuzme na sebe. Žena Rak sa Venerom u Lavu ili Blizancima može biti veoma naporna kao i ona sa Marsom u Jarcu, Ovnu ili Škorpiji. One neće birati sredstva da dođu do cilja ali često se dešava da ostanu same.


Lav

LAV –on

Ni sam ne  zna šta hoće. Na momente mu se čini da nikada u brak neće ući, gleda kako su prošli njegovi prijatelji i uglavnom mu se to ne dopada, pokušava da ostane dečak, slobodni strelac, ne voli usamljenost ali ni rutinu. Na kraju ipak završi pored dominantne, sposobne, atraktivne u uspešne žene i shvati da to i nije tako loše. Kao otac teško može deci da bude autoritet jer je on najveće dete u domu. Sklon je flertu, teško da će baš da se upusti u nešto ozbiljnije od toga. Muškarca Lava treba izdržati na sitnicama koje život zagorčavaju ali on se prazni kroz neke nebitne male zahteve koje partnerku mogu izluđivati. man-in-home-office-looking-at-laptop-800x500Može biti ponekad zločesto dete koje se inati. Pošto su to faze u njegovm dnevnom ciklusu toplo-hladno kako kada su emocije tako i kada je raspoloženje u pitanju, treba ga zaobići. Vrlo brzo se opusti u braku i posvećuje vreme svom hobiju, ne obazirući  mnogo pažnju na parnerku. Od njega treba uzeti ono najbolje, podsticati ono najbolje i hvaliti ga kao dete. Pravi primer nezrelog a osećajnog i dragog muškarca je Lava od koga povremeno treba pobeći jer ume da iscrpljuje partnerku svojim pričama i detinjarijama. Žena koja ume da mu bude oslonac, posvećena svojoj karijeri koja ga mnogo ne kritikuje može  s njim lako da izađe nakraj. Na kraju se ipak isplati biti s njim.

LAV –ona

Aktivna, sposobna, samouverena, spremna da  uđe u brak mlada i više puta ako treba, za nju nema prepreke. Iako deluje egocentrično ipak, kada se odluči za brak, to je onda za nju prioritetno i odlična je i supruga i majka. Uspeva da o svemu vodi računa, dama, domaćica, poslovna žena, fatalna zavodnica.Suprugu je idealna partnerka, uspeva da se bavi i njegovom karijerom, da ga podstiče u svemu, ima energije na pretek.Ona toliko voli zabavu, muziku, voli da lepo izgleda, detinjasto se raduje svemu i ako se bavi umetnošću, bira karijeru pre nego ulogu supruge. Inače žena Lav je mnogo sposobnija za biznis nego što bi se moglo pretpostaviti tako da se često bavi privatnim biznisom, dobro zarađuje ima smisla za modu, nakit, voli da drži galerije, da radi na tv. i ni ne shvata da njen partner često ostaje u senci. Može u svojoj razdraganoj dominaciji potpuno na njega zaboraviti i on je njen pratilac, tako da on u stvari vrlo brzo nađe neko svoje zadovoljstvo jer ona ne bira bilo koga nego jaku ličnost a takav, ma koliko da je voli, ne može da stalno bude u drugom planu.


Devica

 

 

 

DEVICA –on

Jedan od onih koje bi svaka majka poželela za zeta. I dalje šarmira, prijatan je, svi ga vole ali svoju suprugu najmanje primećuje. Ona mu se nekako podrazumeva a uglavnom vrlo mudro i intuitivno bira onu koja dugo neće shvatiti da je upala u klopku njegovog šarma koji se u braku gotovo i ne primećuje. Odličan domaćin, sve zna da uradi u svemu je najbolji da se supruga ponekad pita da li je ona u domu uopšte potrebna. Devica muž je tihi terorista koji je u stvari nepouzdan jer je okrenut sebi i baš zbog toga ostavlja utisak sjajnog „dečka“ iz komšiluka koji je svima na usluzi. On opslužuje i svoju porodicu i svoju suprugu ali on emotivno nema baš neki veliki potencijal osim ako je podznak u vatrenom znaku ako ima dobro postavljen Mesec ili Veneru. devicaOstavlja utisak stalne zabrinutosti za budućnost, kao da mu uvek nešto smeta da bude srećan.Šarmer koji uživa da bude u centru pažnje ali on to radi na tako delikatan način da malo ko to može da primeti.Nije mu cilj da svoju suprugu usreći nego sebe i bira da živi sa onima koje mu izgledaju „pitomo“ i prilagodljivo. U stvari za njega treba imati prilično nerava.

DEVICA –ona

Glavna „mučenica“ Zodijaka pošto je dobra ćerka, lepo vaspitana, ulazi u brak sa brojnim idealima i romantičnom predstavom o braku koji za nju postaje prilično naporno radno mesto. Ona nikada neće pokazati da je nezadovoljna, sumnjičava, da ima osećaj da nije dovoljno voljena, poštovana, ali svi će primetiti da se u braku promenila.lady

Uspeva da sačuva svoj psihički mir jer kroz brak sazreva i postaje odlučna, s godinama mnogo dominantnija od supruga. Ako to ne uspe, ostaje nesrećna, neshvćena, zarobljena u svojoj detinjoj psihi. Devica je dama i pre će pristati da bude sama nego sa nekim ko joj ne odgovara. Pokušaće da se prilagodi nekim novim okolnostima u braku ako je to potrebno i uglavnom se ne žali ali ima svoje limite i partner mora da na to računa. Ne bi trebalo da dozvoli sebi da bude u drugom planu jer ona intimno na to ne pristaje i kad tad joj se nevoljno pristajanje da bude u senci supruga može vratiti kao bumarang. Može biti veoma zavodljiva, ali ona to radi sa stilom, malo koji muškarac može da joj odoli jer ostavlja utisak izuzetno negovane žene koja dobro zna šta hoće od seb i od partnera. On mora da joj obezbedi finansijsku sigurnost i ona manje više bira uspešne, dobro situirane muškarce za muževe. 


vaga

 

 

 

VAGA –on

On pleni, njega svi vole, on se dopada ženama, poseduje šarm kome malo ko može da odoli. Ipak, on  nije baš toliko romantičan nego zna kako da ostavi utisak a veoama mu je važno da ga svi vole, cene, poštuju. Voli jake, inteligentne žene a uglavnom izlazi sa onima koje izgledaju drugačije, nežne,kojima je potreban oslonac. Takvima se dopada ali on je ipak veliki dečak u duši, njegovo Sunce je slabo a ako ima i Mars u Vagi onda je sklon manipulaciji. To ne radi svesno već da ne bi razočarao ni partnerku ni one koji od njega očekuju da uvek bude na nivou zadataka.Pošto ima jedno lice za svet, drugo za svoje bližnje sa samim sobom ne želi da se suoči, gospodin u duši, romantičar koji to ne sme da ispolji, večito se pita kako da osvoji onu koja mu se dopada. Rado bi ušao u brak ali ne može da se odluči za to jer mu nijedna ne izgleda idealna. Bira ipak razumom pre nego srcem, supruga mora biti trezvena, praktična duha i sve samo ne ljubomorna. Priželjkuje strastvenu ženu a ipak se odlučuje za neku mirniju varijantu, odanu i privrženu. U braku uglavnom nije veran ali se maksimalno trudi da partnerka zbog toga ne pati i ne želi razvod ali nije spreman ni da se mnogo žrtvuje. Može imati nekoliko brakova sa uspešnim ženama.

VAGA –ona

Šarmantna, zaljubljiva, nedovoljno tolerantna, egocentrična, neće trpeti ono što joj smeta. Važno je da nikad ne izgubi svoje lično dostojanstvo niti voli da bilo šta žrtvuje za bilo koga pa ni za onog za koga se udala. Daje mu na znanje da je dama i da će kućne poslove morati da radi neko drugi, nerado prilazi šporetu, pre toaletnom stočiću. S godinama sve mlađa i sve lepša, ne odustaje od svega što joj život donosi, od flerta do avanture. Vremenom , u braku ona se menja i spremna je na te promene i rado se prilagođava ako dođe u situaciju da shvati da mora da prihvati realnost jer žena Vaga često živi u snovima. couple-enjoying-wine-940-4501-910x450-300x148Ako ima slab Mars u Vagi ili Raku, previše je spremna da istrpi i njeno dostojanstvo, ako je previše ugroženo ako se oseti poniženom, ona će otići iz braka. Nema mnogo strpljenja u mladosti, s godinama postaje zrelija.Mora da pravi mnogobrojne kompromise ali nikada neće uraditi ništa na svoju štetu, bar prividno. Potreban joj je oslonac i ako ga nalazi u partneru, u stanju je da se menja, prilagođava i da uči u toku zajedničkog života. Vaga ne ume da bude tužna, nju najviše pogađa tuga jer je pod uticajem Venere i ona može da funkcioniše samo ako je život harmoničan, naročito bračni i zbog toga je spremna da se menja.


skorpija-dneva

 

 

 

ŠKORPIJA –on

Muškarac Škorpija spada u najveće zavodnike, najharizmatičnije, najinteligentnije i „najopasnije“. On  je po mnogima „naj“ lik u zodijaku. On je oličenje svega što jedna žena može da poželi osim ako nema neke teške komplekse iz detinjstva ako nije bio maltretiran, ponižavan ili ako nije sklon porocima. Gotovo da nema Škorpije koji se nije oženio, možda čak i mlad. On voli brak, voli ljubav, voli žene i voli da voli, bilo u braku ili van njega. handsome-man-of-the-day-the-actor-and-sex-symbol-italian-raoul-bova-image-of-the-campaign-toNjegovom pronicljivom oku ništa ne promiče pa će tako vrlo mudro odabrati onu koja će mu po mnogim pitanjima sasvim lepo odgovarati. Strast i bračni odnosi kod njega ne moraju biti sinonim, on uvek ima nekog u rezervi, jednu voli, s drugom živi o trećoj mašta. Ipak, suprugu ceni i čini sve da bi joj život pored njega bio udoban.Muškarac Škorpija mora da uživa u životu, u ljubavi. On ne može da bude sa bilo kakvom ženom i on u braku daje onoliko koliko se od njega očekuje i još mnogo više, spreman da da sve uradi da se magija ljubavi i strasti ne izgubi. Kada se to dogodi, za njega brak nema više pravu svrhu i spreman je da partnerku vara i zbog toga se ne oseća naročito loše, čak to i priznaje.

ŠKORPIJA –ona

Deluje fatalno na prvi pogled, dopada se muškarcima, vole je žene, ona poseduje energiju koja ne ostaje neprimećena, ona zrači, ona je uvek u centru pažnje i kada nije tipična lepotica ona ostavlja sjajan utisak. Poseduje harizmatičnost i ne želi da svoj život podredi onima koji su je manje vredni. Ona bira i kada se zabavlja i kada izlazi, ne otrkiva pred partnerom sve šta misli, može biti u vanbračnoj vezi i ako ne funkcioniše ona odlazi.Ima mnogo prilika za udaju a kada se odluči to je pre razumom nego srcem iako mora prema suprugu da oseća fizičku privlačnost. Maksimalno tolerantna sve dok je poštovana. zena-devicaSpremna je da ako ne dobije dovoljno ljubavi, pažnje i poštovanja ode dalje, možda ne iz braka ali se energetski i emotivno udaljava od supruga tako da se on oseća kažnjenim. Odličan „igrač“ koji uspeva da svoj život osmisli i kada je srećna i kada to nije. Požrtvovana majka.Može imati tajne ljubavi ili može se vratiti staroj ljubavi kada shvati šta je izgubila. U mladosti impulsivna ima osećaj da je moćna i uticajna u zrelom dobu tek sposobnda iskreno i požrtvovano voli partnera.Spremna je da se žrtvuje za partnera, posebno za njegovu karijeru.


strelac

 

 

 

STRELAC –on

Po njemu matičari ne bi trebalo da postoje, on bi najradije da živi u hipi komuni, ne priznaje nikakve konvencionalne odnose ali ako mu se učini da bi brak bio za njega nova avantura, ili da partnerka to od njega očekuje, učiniće to „za nju“. U stvari sasvim mu je lepo u braku jer ne dozvoljava da mu bilo šta remeti planove. Spreman je da se dogovara a uglavnom bude kako on želi. Flertuje i nakon ulaska u brak ali je prijatno biti s njim u društvu. On je još veči večiti dečak od muškarca rođenog u znaku Bliizanaca jer kada ne može da reši probleme, on ih negira, trudi se da niko ne primeti da je nezreo. On imponuje svojom obrazovanošću i svojim širokim vidicima, plemenitošću i  da nije razmažen u privatnom životu i da nije tako veliki hedonista, da se samo malo potrudi, bio bi idealan partner u braku. Za njega je idelan partnerka neka koja mu je slična i koja je tip dobre prijateljice ili neka stidljiva i nedovoljno praktična pred kojom on može da pokaže šta sve zna i ume. On voli da ga hvale i to mu daje podstrek da bude istrajan. Veran je kada naiđe na pravu partnerku a prema deci je bolećiv.Mnogo je osetljiviji nego što izgleda.

STRELAC –ona

Ni ona nije ništa ozbiljnija od njega jer ulazi u brak  ne razmišljajući o obavezama, samo iz strasti, iskreno voli osobu za koju se udaje, kod nje nema nikakvih kalkulacija i zato neće biti spremna na kompromise ako oseti da joj je ugroženo dostojanstvo. Očekuje da se romansa nastavi u braku a ako toga nestane, svojski će se potruditi da brak ne bude monoton. Velika je podrška partneru kada je njegova karijera u pitanju čak je ona ta koja po mnogim pitanjima vodi glavnu reč.Problem kod nje je što je uglavnom  jača od partnera, praktičnija, samostalnija, manje joj je potrebno nežnosti. Često i kada zaista moralno i emotivno potone, ona ne ostavlja takav utisak tako da partner nikada ne zna na čemu je s njom. womanonhorseNije verna naročito ako nema dovoljno ljubavi. Ona ima potrebu da koketuje, da se druži, dugo ostaje večita devojčica kojo je potreban sadržajan društveni život da bi se dobro osećala.Traži jaku osobu pored sebe koja bi je ograničila u njenim „lutanjima“.Voli životinje i veoma je plemenita. Može je vezati za partnera zajednički sport, hobi ili zajednički posao. Ako joj je jak Mars u horoskopu može biti previše muškobanjasta i zahtevna i u tom slučaju bira nekog mlađeg muškarca ili nekog nad kim može da dominira.


Jarac-dnevni

 

 

 

JARAC –on

Jedan od jačih tipova muškarac u horoskopu koji dobro zna šta hoće ali nema uvek strpljenja da to i dobije. On je kao staro vino, s godinama je sve bolji jer postaje mudriji. U mladosti je veoma zaljubljiv i spreman da se upušta u veze nesmostreno sa devojkama koje mu ne odgovaraju po temperamentu. On je taj koga one pamte a on može da bude često ljut iako to ne pokazuje. Kada se reši da uđe u brak onda je pravi tip odanog, privrženog supruga i domaćina ne odriče se lako romantike koje ako u braku nema, snaći će se.g2Većina predstavnika ovog  znaka ume da osmisli svoj život kako u braku tako i van njega. Pošto je to čovek od karijere, neće dopustiti da mu bilo šta naruši imidž. Nije preterano nežan ni zahtevan ali većina predstavnika ovog znaka su ipak patrijarhalni i posesivni i biraju suprugu koja na tihi način dominira. Veoma je pošten ali ne i naivan, ne dozvoljava partnerki da manipuliše njime. Može mu nedostajati autentična harizmatičnost jer ne ume baš da upravlja svojim emocijama i da ih ispoljava na pravi način. Zbog toga može da partnerkine postupke pogrešno protumači. Veran je i ako mu se učini da partnerka to nije nikada joj neće oprostiti ni flertovanje a ponajmanje prevaru.

JARAC –ona

Gotovo idealna kada ne bi bila sklona preteranim očekivanjima i kada ne bi stalno tražila pažnju. Ne pristaje na prozaičan život, na svakodnevnu rutinu iako deluje poslovno, hladno i uzdržano, krije strast ispod maske prividne ravnodušnosti. Vremenom u braku sazreva i pokušava da od partnera dobije ono što želi:nežnost i pažnju. To se dešava uglavnom previše kasno ili nikada pa romansu može lako potražiti i sa strane. Suprugu je najbolji prijatelj, kao majka previše popustljiva.
Može dugo da se pretvara da je srećna i kada to nije ali ako joj popusti strpljenje iz nje može da izbije čitav spektar nezadovoljstava. zooey-deschanel-celebritiesMože biti veliko zlopamtilo ako je mnogo davala a malo dobijala zauzvrat. Ne može da toleriše manipulaciju i može biti duboko nesrećna jer ne bira onog koji joj zaista odgovara nego nekog ko izgleda prijatan i spreman na ustupke, međutim kasno shvati da treba da se rukovodi samo emocijama a ne i razumom kod odabira supruga. Požrtvovanošću prema partneru i porodici smiruje svoju savest.


Vodolija-dnevna

 

 

 

VODOLIJA –on

Tvrdi da ga nikada nijedna neće „uhvatiti“ za brak a ima bar dva-tri a da i ne zna kako mu se to dogodilo. Ako paralelno nema bar po neku simpatiju, njegova supruga može biti srećna. S njim je, iako je nepredvidiv,lako komunicirati ako nikada niste do kraja iskreni. Oni koji Vodoliji otkriju svoju slabu tačku ne mogu računati da će joj biti zanimljivi. Vodolija voli misterije i misteriozne žene i što ste dalji od njega to ste mu draži, a to je u braku teško izvodljivo. On je takođe jedan tip dečaka ili večitog neženje koji ima bezbroj veza i nekoliko brakova. S njim nikada niste načisto, on istovremeno ostavlja utisak osobe na koju se možete osloniti i nekog ko vas može sutra neprijatno iznenaditi ili ostaviti zbog druge.  On je u stvari veoma samovoljan ali tu osobinu krije. Može da bude veoma neprijatan, ciničan i veoma pažljiv. Sa njim u braku treba imati čelične živce jer partnerka nikada ne zna na čemu je. On ne želi da se u potpunosti preda jednoj partnerki, mora da ostavi utisak pred samim sobom da može da još uvek zavodi druge žene i ta ga želja ne napušta do duboke starosti, makar bio samo s jednom ženom on je u stvari na mentalnom i duševnom planu neveran.

VODOLIJA –ona

Puna razumevanja, velika prijateljica, velika majka i velika žena, ne uspeva da ostavi utisak fatalne zavodnice ma koliko da je zaljubljena. Ona ne krije koliko joj je stalo do partnera ali i ne krije kada je nervozna, neraspoložena, sumnjičava, ona je manje više kao otvorena knjiga zbog čega treba da dobro pazi za koga se udaje, najbolje za nekog ko je maksimalno posvećen karijeri. Nije veran tip žene i to ne krije ali više priča nego što radi pa ostavlja mesta za sumnju i kada za to nema razloga. Ako joj se neko dopadne, ostaviće partnera ili će se kolebati. these-are-the-worlds-most-beautiful-women-in-the-world-according-to-gamers-652x400-23-1459332522Može biti u paralelnoj vezi, može se odlučiti za nekog ko joj ne odgovara baš sasvim,nije uvek sigurna u svoj izbor iako je ubeđena da zna šta radi. Može biti nemilosrdno osvetoljubiva ako je izmanipulisana ili ako je ostavljena ako joj partner ne poklanja dovoljno pažnje.U braku je, kada se jednom smiri veoma privržena suprugu ako joj pruža ono što očekuje, u protivnom nastavlja da se ponaša kao kada je bila slobodna, izlazi u društvo i može se desiti lako da ga prevari ona pred sobom uvek ima opravdanje zašto je to učinila.


ribe

 

 

 

 

RIBE –on

To je muškarac sklon krajnostima.Može vrlo mlad ulaziti u emotivne veze ili se može kasno oženiti. Malo ko može da kaže da ga poznaje. On je prilično neuhvatljiv ili ostavlja takav utisak ali niko ne može da zna kakav je dok ne počne da sa njim živi pod istim krovom. Van kuće komunikativan u domu može biti prilično zahtevan, neurotičan, nervozan i nestprljiv. Voli decu i voli brak ali mu je na neki način bar sve do zrelih godina sve preče od partnerke.Romantični zanesenjak koji se uglavnom mlad oženi. Spreman je da bude ono što se od njega očekuje ali njegova duša ne stari on ne sazreva u braku, on ostaje ono što je a to je večiti zaljubljeni dečak. Pošto voli tajanstvene žene, nemoguće ljubavi, u braku je korektan a uzbuđenja može potražiti i na drugom mestu. Ipak, važno mu je da supruga ništa ne posumnja i da joj pruži maksimu poštovanja i iluzije da je jedina.Za njega vreme ne postoji,on ne odustaje od traganja za ljubavlju i porodični život teško da može da ga smiri osim ako su mu Mars, Mesec ili Venera u Biku ili Raku.

RIBE –ona

Ima bar dva braka i nekoliko ljubavi. Moguće da pre braka ima prilično komplikovan ljubavni život, može mlada početi zajednički život pa napustiti partnera, vraćati mu se, sve dok ne shvati šta stvarno želi. Potreban joj je stabilan, uglavnom stariji partner a desi se da bude i sa mnogo mlađim jer joj je to interesantno, sve dok traje. Voli stabilne muškarce koliko i one nestalne, decu voli, dom je uvek pun prijatelja a ona prilično neorganizovana i šarmantna. these-are-the-worlds-most-beautiful-women-in-the-world-according-to-gamers-652x400-26-1459332641Žena Riba s jedne strane deluje romantično i strastveno, pouzdano i verno a onda muškarac koji živi s njom shvati da njoj nije baš lako ugoditi i može se dogoditi da prođe mnogo vremena pre nego što shvati da je spremna da ga napusti ako on ne pristaje da joj u svemu popušta. U stvari veoma zahtevan. U srednjim godinama se smiri, naročito ako dobije decu ili ima odgovoran posao i vreme posveti karijeri.Stalno traga za ljubavlju i za novim doživljajima, potrebna su joj uzbuđenja da bi bila sigurna da je voljena i često joj je materiajni momenat ili društvni status partnera veoma bitan.

J.Holclajtner


 

Photo by:http://www.alux.com/

https://cloudpix.co/,http://www.tagesspiegel.de
http://dmca.com.au/https://understandingrelationships.comhttps://exquisiteemmalisa.com/http://sugarmatchmaking.com/http://www.handsomemengalaxy.com/nnipeg.foundlocally.com/http://dosebuzz.com/http://www.mensxp.com/