Horoskop ulaska Marsa u znak Lava 2.7.2019. u 1.15h

 

 

 

Kada je prošli put ušao u znak Lava 20.jula 2017.Mars je bio u konjunkciji sa Suncem na 28.stpenu Raka a podznak je bio u Škorpiji.Setite se šta ste značajno tada uradili, započeli i da li vam se bilo šta značajno dešavalo. U to vreme Mesec i Venera su bili na 17.stepenu Blizanaca u 8.kući  preljube i prevare horoskopa ulaska Marsa u znak Lava u dobrom aspektu sa Merkurom u Lavu i ovo je moglo nagovestiti sklonost ka flertu i paralelnim vezama jer su obe planete bile u kvadratu sa Neptunom, planetom obmane i zaljuljenosti. Mars, kao vladalac Škorpije tada je bio u 9.kući inostranstva i dalekih putovanja i mnogi su otišli za inostranstvo ili su to planirali jer je Jupiter bio u dobrom aspektu iz 11.kućom povoljnih okolnosti, sa Mesecom i Venerom u 8.kući velike zarade ili novca dobijenog nakog razvoda, preko nasleđa, partnerskih poslova. Saturn je bio tada na 22.stepenu Strelca u drugoj kući posla i novca i ukazivao je na besparicu a opozicija sa Mesecom i Venerom u 8.kući i aspekt sa Suncem I Marsom u 9. o potrebi da se ide “trbuhom za kruhom” jer je vrh 6.kuće bio u Ovnu kojim vlada Mars. Uran je bio na 28.stpenu Ovna u kvadratu sa Marsom i Suncem i mnogi su se teško privikli na neke nove uslove u inostranstvu, naročito oni koji su otšli u to vreme u zemlje nemačkog jezičkog poručja.

Sadašnji horoskop ulaska Marsa u znak Lava sa Uranom nad fiksnom zvezdom Šeratan koja donosi kriminal, koja predstavlja konjunkciju Marsa I Saturna u Biku u dobom aspektu sa Venerom na 27.stepenu Blizanaca u Suncem na Blizanaca u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Betelgez daje mogućnost mnogima da preko nekih trgovačkih poslova ili preko IT tehnologija, poljoprivrede, dođu do novca. Kako je Merkur, simbol trgovine na 3.stepenu Lava u napetom aspektu sa Uranom, biće prisutan šverc, siva ekonomija i mnogi će se na taj način obogatiti. Treće polje intelekta i trgovine, saobraćaja sa Mesecom u najtamnijoj fazi pred pomračenje Sunca i pred pojavu mladog Meseca  nagoveštavaju probleme u saobraćaju jer je Mesec u inkonjunkciji sa Plutonom u 10.kući karijere.

Saturn u ovom horoskopu zauzima jaku poziju na vrhu 10.kuće koja predstavlja vlast uz Pluton u Jarcu u dobrom aspektu sa Neptunom u 12.kući i ukazuje na neke tajne dogovore koji bi trebalo da donesu velike kredite ili neku pomoć iz inostranstva.

Na ličnom planu ovakav horoskop ukazuje na moguće rasprave u domu i porodici, potrebu za osamostaljivanjem, nezadovoljstvo kako mladih tako i starijih članova porodice ali moguć je dogovor jer je Mars u horoskopu ulaska u znak Lava slab u 4.kući, zbog čega će posle raznih diskusija i pokušaja da jedni drugima slome volju ipak preovladati zdrav razum jer je Merkur ( logika) jak na 3.stepenu Lava.

Ljubavni život nije naglašen u pozitivnom smislu u ovom horoskopu, ulaska Marsa u znak Lava i mnogi će u afektu napuštati dom ili će donositi odluku o raskidu veze, razvodu a tome mogu biti najviše sklone Vodolije I Škorpije, Rakovi i Blizanci.Nova poznanstva su moguća na putovanjima u inostranstvo u vidu kraćih, tajnih flertova.

J.Holclajtner