Mlad Mesec 3.6.2019. u 12h

Nad teritorijom Beograda mlad Mesec 3.6.2019. u 12h označava mogućnost započinjanja novog posla u okviru svega onoga što simbolizuju Blizanci a dijazapazon zanimanja je zaista veliki od tehnologije, matematike, saobraćaja, muzike, medija, turizma, prevodilaštva, izdavaštva, trgovine.

U toku faze mladog Meseca “slabe” planete su Mars u Raku i relativno slab Jupiter jer je u retrogradnom hodu iako u znaku kojim vlada. Retrogradni su i Saturn i Pluton ali ipak dovoljno jaki da ne mogu doneti veće probleme, posebno onim principijelnim predstavnicima Jarca, Vage i Vodolije. Uran je slab u Biku što možda i nije loše jer je planeta velikih promena i na njih se treba postepeno navikavati.

Venera je u segmentu horoskopa koji je pod uticajem Saturna u Biku i daje ozbiljnost u rešavanju finansijskih i emotivnih problema, posebno onima koji imaju neku planetu u poslednjoj dekadi Bika, Raka, Device, Škorpije, Jarca i Riba.

Mlad Mesec je u napetom aspektu sa Neptunom donoseći izvesnu dozu svojeglavosti znacima koji nisu spremni da se odreknu svojih snova i svojih ideja čak iako su svesni da bar trenutno mnogo toga se ne odvija kako bi želeli. Neptun je međutim podržan od strane Saturna, Plutona i Marsa tako da će mnogi pustiti mašti na volju a opozicija Jupitera sa mladim Mesecom može značiti velike profesionalne izazove u vezi sa inostranstvom.

Kako će delovati mlad Mesec za zodijačke znake

ovan

OVAN  (20.3.-19.4.)

Oni koji su rođeni pod uticajem Sunca u Ovnu ili imaju podznak u Ovnu izuzetno su optimistično nastrojeni i spremni da se upuste u nove poslove i da rizikuju.Rizik nije u stvari veliki, avanturistički su raspoloženi i spremni da se sretnu sa onima koje dugo nisu videli.Ovo je period za opraštanje i za racionalizaciju svojih talenata i znanja, nalenja nekog novog posla.Sjajne šanse za svaku vrstu dodatne edukacije ili upisivanja nekog kursa stranih jezika. U ljubavi pruža mogućnost romantični susreta oposebno sa vazdušnim i vatrenim znacima. Možete imati prijatne susrete negde na nekom simpozijumu ili na nekom kraćem putu u inostranstvo.


BIK ( 20.4.-21.5)

Mlad Mesec u astrološkoj kući posla i novca dok je Venera, vladalc vašeg znaka u svom sedištu daje vam poterbnu sigurnost u sebe i vi ćete verovatno osetiti potrebu da uradite ono što se od vas očekuje ali i što vi od sebe očekujete. Pokušajte da napravite dogovor sa drugim zemljanim znacima, oni vam mogu biti od velike koristi u svakom pogledu, posebno kada se radi o nekim novim poslovima. Ljubavni život može biti veoma romantičan i najverovatnije ćete sresti nekog u okviru posla kojim se bavite, posebno ako se radi o osobama koje poznajete od ranije i neka od njih vam se veoma dopadala. Moguć je poziv u inostranstvo od strane osobe za koju ste na neki način vezani, emotivnim ili rodbinskim sponama. Moguće uvećanje prihoda.


BLIZANCI ( 22.5.- 22.6.)

Mlad Mesec u vašem znaku u astrološkoj kući ličnosti čini vas izuzetno spremnim da napravite veliki zaokret u svom životu. Pokušavate da se maksimalno izborite za ono do čega vam je stalo a tiče se vašeg statusa u društvu, na poslu i spremni ste da se borite protiv konkurencije bilo da je dostojna vas ili nelojalna. Veoma vam je važno da sebi dokažete koliko se sposobni i koliko možete da se probijate u okviru svoje profesije bez ičije pomoći. Trudite se da fascinirate jednog Lava ili neku Vagu koji vas pomalo ignorišu. Upravo bi Vaga mogla biti jedan od znakova koji vas izuzetno emotivno intrigira. Moguć je poziv za saradnju od vatrenog znaka.


RAK ( 23.6.-21.7.)

Trudite se da sledite sebe u svakom pogledu i da ne dozvolite da vas bilo ko poremeti u vašim planovima a intucija će biti posebno naglašena po pitanju načina na koji ćete sebe eksponirati u javnosti i u okviru posla kojim se bavite ali i u okviru profesije kojoj ste maksimalno posvećeni. Mlad Mesec u 12. polju intuicije ali i neprijatelja i usamljenosti može pojačati kod vas osećanje da ste izolovani od sveta i da nemate nikog na koga možete da se oslonite. Potrebna vam je podrška jakih, uticajnih osoba sa kojima možete da o svemu iskreno razgovarate.Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga ali ona ima od vas prevelika očekivanja.


LAV ( 22.7.-23.8.)

Mlad Mesec u polju javnosti može vam doneti mnogo toga neočekivanog i trebalo bi da budete spremni da prihvatite neke predloge i sve ono što vam nude oni koji očekuju za uzvrat slično. Trebalo bi da se aktivirate na polju ljubavi mnogo više posebno u okviru posla kojim se bavite i koji vam trenutno možda ne donosi mnogo satisfakcije. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa onima koji sa vama inače imaju različito iskustvo od krajnje povoljnog do toga da ponekad ne znaju kako ćete u određenim situacijama reagovati. Možete imati poverenja u prijatelje ali sa jednim Rakom nećete moći tako lako da nađete zajednički jezik.


DEVICA ( 24.8.-22.9.)

Merkur, vladalac vašeg znaka u polju karijere gde je i mlad Mesec donosi sjajnu šansu za napredovanje i za mogućnost nalaženja pravih rešenja za neke poslovne dileme. Ipak, Mesec i Sunce vladaju i polje prijatelja i neprijatlja i niste načisto kome možete da verujete. Važno vam je da prošitiret krug prijatelja i da se privikenete na neke nove okolnosti na poslu koje vam mogu doneti veliku satisfakciju i šansu za napredovanje.Ovo je dobar period za ljubav, posebno za nova poznanstva sa osobama koje su pristune u javnosti.


VAGA (24.9.-22.10.)

Odlične šanse za napredovanje na poslu kada je u pitanju inostrasntvo. Trebalo bi da iskoristite sve što ima veze sa strancima, bilo da vi putujete ili neko vama blizak. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam može biti od velike koristi a tiče se odlaska u inostranstvo ili proširenja saradnje sa strancima. Moguće da strepite da li ćete biti u stanju da organizujete posao kako biste želeli jer možda neke od kolega  planiraju da napuste vašu firmu. Imate način da regulišete neka pravna pitanja. Dobiajte vesti od osoba sa kojima ste u dobrim rodbinskim vezama a žive u inostranstvu. Partnerski odnosi su međutim predmet nezadovoljstva ,ljubomore i raznih uzajamnih prebacivanja


lilit skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 22.11.)

Verujete da vam neko nije naklonjen i da morate da se potrudite da biste uspeli u poslu u kome ste u stvari veoma uspešni. Naglašeno polje neprijatelja, ljubomore i zavisti ali i erotike, čini vas pomalo nestrpljivim da se što pre objasnite sa onima koji vam prave probleme. Pokušavate da rešite neku dilemu koja se tiče partnerskog odnosa na najbolji mogući način ali vam to verovatno neće lako poći za rukom jer partner je takođe u nekoj vrsti krize bilo da mora da izabere nov posao ili se dvoumi kako da reši važne probleme. Imate mogućnost poznanstva sa Rakom koji nije slobodan.


STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Jupiter, planeta oduševljenja i inostranstva, putovanja u vašem znaku u opoziciji sa mladim Mesecom u polju partnerskih odnosa može vam doneti dosta problema ko niste spremni da napravite neki kompromis. Nadate se da to neće biti potrebno i da ćete uspeti da rešite probleme ili da nekog ubedite u ono što vam je bitno ali u stvari imate mnogo više onih koji vam se suprotstavljaju nego onih koji vam daju za pravo. Okruženiste između ostalog zavidnim osobama koje ne dopuštaju da se probijete u okviru profesije koliko bi trebalo i koliko zaslužujete.Moguća je romansa sa jednim Lavom ili nekim Blizancem dok sa Vagom može biti komplikovan odnos.


JARAC ( 22.12.-19.1.)

Mlad Mesec u polju svakodnevnih aktivnosti, posla, raznih nepredviđenih problema donosi ipak mogućnost da brzo i lako rešite sve što vas opterećuje jer između ostalog štiti vas pozicija Venere a Mars je slab u polju partnerskih odnosa tako da možete da budete sigurni da nećete imati ozbiljnih problema sa partnerom jer je spreman da u nečemu popusti. Trudite se da se dopadnete osobi koja je izuzetno ambiciozna, atraktivna i veoma senzibilna. Možete se dogovoriti sa Ribama ili sa Škorpijom oko bitnih finansijskih pitanja. Pazite da se ne povredite, skloni ste nepromišljenim potezma i prilično rasejani.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Naglašeno peto polje ljubavi i radosti donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za posao koji vam u svakom pogledu odgovara.Pokušavate da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese neke nove kontakte i neke nove susrete. Trebalo bi da se više bavite svojim ličnim interesima u poslu koji zahteva timski rad. Imate način da se suprotstavite onima koji su vam na neki način konkurencija, posebno ako su spremni da sa vama stupe u raspravu. Vi ćete sve to regulisati na miran način bez mnogo nerviranja. Verujete da će vam jedan Lav pomoći da pronađete bolje plaćen posao.Moguća nova ljubav i novo poznanstvo.


ribe

RIBE ( 20.2.-19.3.)

Naglašeno četvrto astrološko polje doma i porodice donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za pitanje nekretnina bilo da rešavate svoje lične probleme ili se bavite tim problemom. Pokušavate da regulišete neka pitanja koja nikao ne možete jer vam to neko ne dozvoljava ili imate pogrešnu sliku o načinu na koji treba da napravite karijeru. U nečemu grešite, posebno kada se radi o posl koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Imate na koga da se oslonite, najverovatnije na osobu koja je spremna da za vas učini mnogo toga i što od nje ne tražite. Verujete u mogućnost nalaženja novog izlaza iz sadašnje situacije.