Mlad Mesec u Škorpiji 7.11.2018.

7.11.2018. u 17.01,Beograd

Ovaj horoskop se može tretirati kao vrsta mesečnog horoskop na dan mladog Meseca.

Ascendent, tj.podznak ovog horoskopa je na 1.stepenu Blizanaca a vladalac horoskopa, Merkur je u Strelcu gde se nalazi i asteroid Psiha. Ovakva astrološka prva kuća može nagovestiti dominaciju mladih i potrebu mladih da se zabavljaju, da izlaze i oni koji nisu često bili skloni da idu na koncerte ili sa društvom. Dominiraju muzičari koji će putovati u inostranstvo.Takođe će mnogi imati potrebu da se bave IT tehnologijama ili će poželeti da počnu da to uče. Mladi sa svojim potrebama dominiraju. Fortuna na samom Ascendentu može doneti zadovoljstvo kako Blizancima tako i Strelcima. Takođe u ovoj astrološkoj kući se nalazi asteroid Eros.

Juno, na kraju 12.kuće, simbol prave, iskrene ljubavi, romantične, u doborm aspektu sa Paladom govori o uspehu žena koje su spremne da se bore za sve do čega im je stalo.

Druga astrološka kuća počinje takoće u Blizancima, Merkur nagoveštava nepreciznost u poslu, moguće su nepovoljne okolnosti ili mogu postojati strahovi od otpuštanja ili nemogućnosti da nađete posao.

Treća astrološka kuća simbol mentalnog stanja u Raku i Mesec u Škorpiji može doneti opterećenje poslom ili strah od gubitka posla ali ipak Mlad Mesec pravi dobar aspekt sa središnjom tačkom između Saturna ili Plutona. Moguća je aktivnost u sferi sindikata.

Trebalo bi imati neko dodatno znanje, i mnogi će preko honorarnog posla moći da zarade dosta. Prodaja preko online, parfema, garderobe, kožne proizvode, naočare.

Mars u 10. kući u u Vodoliji u kvadratu sa Jupiterom na osi sedme može  značiti i mogućnost avanture na radnom mestu. Dobar aspekt između Marsa ili Venere na kraju Vage.

Uran u 12.kući može doneti neke nepredviđene događaje u napetom aspektu sa vrhom 10.kuće, u opoziciji sa Venerom, može značiti da će žene dobijati otkaz ili će biti sklone nekoj vrsti šokova.

Šesta astrološka kuća prepuna planeta u Škorpiji može doneti ogovaranje, probleme u kolegijalnim odnosima, to će najviše osetiti Škorpije. Ovaj aspekt može značiti i zavođenje od strane jednog Ovna ili Vodolije jedne Vage ili Bika, Raka, Ribe.

Sedma astrološka kuća javnosti i braka, partnerskih odnosa pada u Strelca sa Merkurom koji je slab ali donosi mogućnost lepih provoda i novih poznanstava.

Osma astrološka kuća bolesti, neprijatelja i novca koji očekujete iz partnerskhi odnosa sa Saturnom u Jarcu donosi mogućnost  hroničnih tegoba sa koštanim sistemom, depresiju i nepovere u saradnike, probleme u partnerskim vezama.

Deveta astrološka kuća, delimično u Jarcu i u Vodolji sa Plutonom označva opasne neprijatelje na poslu koji mogu praviti probleme u svim sferama posla, najviše u finansijskoj.

Deseta astrološka kuća u Vodoliji sa Marsom govori o autoritetima koji neće biti omiljeni i sa kojima neće biti lako uspostaviti dobru komunikaciju. 

Jedanaesta astrološka kuća u Ribama sa Neptunom može doneti uspeh muzičarima i umetnicima i nove ljubavi, poznanstva do kojih dolazi na koncertima i velikim skupovima.

Dvanaesta astrološka kuća u Ovnu i Biku sa Uranom u Ovnu može doneti neprijatne vesti u vezi sa poslom i veoma opasne neprijatelje kao i tegobe zbog glavobolje i vrtogalavica.