Pun Mesec u Ribama

Pun Mesec nad Beogradom

Jednom godišnje tokom vladavine znaka dolazi do pojave punpg Meseca i ove godine to će biti nad Beogradom 14.9.2019. u 6:32h.

U Horoskopu punog Meseca u Ribama podznak je u Devici na 23.stpenu a Sunce je na kraju 12.kuće uz sam Ascendent a s druge strane Ascendenta u 1.kući nalaze se Venera, planeta ljubavi i Merkur,planete intelekta i biznisa i tokom ovog dana će Venera i Merkur će ući u Vagu što donosi promenu energija.U ovom horoskopu su naglašena šesta astrološka kuća svakodnevnih aktivnosti i osoba koje su neprijatelji partnerskih odnosa i braka. Ljubavni život može biti komplikovan zbog uzajamnog prebacivanja i ljubomore. Naglašena dvanaesta astrološka kuća ukazuje na strahove i mogućnost nalaženja rešenja na pogrešnoj strani, nedovoljnu logičnost i naglašenu preosetljivost. Ono što je dobro je ulazak Venere u Vagu donosi mogućnost nalaženja rešenja za nešto što je dugo bio problem posebno kada se radi o vazdušnim znacima.S obzirom da je naglašena šesta astrološka kuća, tzv. merkrurovska sa Mesecom u Neptunom, logika nije naglašena ali je zato ova pozicija povoljna za umetnike i za one koji su spremni da se upuste u nove poslovne aranžmane u domenu mode, umetnosti ili nauke.

 

Kako je ovaj pun Meses tzv. mikro Mesec trebalo bi da se angažujete mnogo više na rešavanju svog emotivnog statusa i verovatno ćete biti u prilici da iskreno razgovarate sa nekim ko vam je posebno drag.

Mars je slab u ovom horoskopu a Sunce u dvanaestoj kući odricanja a suvladalac jedanaeste kuće javnosti i popularnosti. Glas razuma je Jarac zbog Saturna u Jarcu u dobrom aspektu sa Marsom i Škorpija  zbog Plutona koji obrazuje dobar aspekt i sa Suncem i sa Mesecom.

Najnaglašeniji je znak Vage a asteroidima Angel na 6. stepenu, Paris u konj. sa Spirit i Utopia na sredini Vage, na 22.stepenu Aura i daju Vagi  osećanje nadmoći dok u Ovnu Kiron predstavlja bolnu ranu koja ne može da se isceli. Ovan je simbol ega, zbog čega jako povređen ego stvara probleme svima koji imaju naglašeno Sunce u svom horoskopu kao i Mars ili prvu astrološku kuću naročito ako je u Ovnu ili Lavu.

Asteroid Vesta u Biku, govori o  svrsishodnoj požrtvovanosti, vrednoći koja donosi rezultat u dobrom aspektu sa Karmom na kraju Riba. Tipovi Venere mogu biti veoma uspešini a to su osobe sa Suncem, Mesecom, Venerom u Biku, Raku ili Ribama ili sa podznakom u ovim znacima.. U Blzancima je Pandora  i još uvek postoji nešto što bi trebalo ili bi moglo da se obelodani, ali to neće biti baš dobro ako se dogodi. Asteroid Nostalgija pogađa junske Rakove, asteroidi Valentine i Viktorija u Lavu donose osećanje moralne pobede a nasuprot ovim asteroidima Psiha u Vodoliji i Actor ukazuju na partnerske odnose koji su prilično komplikovani. Možete se zaljubiti u nekog ko deluje magično privlačno.

U Devici je Juno, asteroid ljubavi donosi posesivnost. Ppstoji pootreba da se analiziraju promašaji u ljubavi. U Škorpiji se nalazi asteroid Eros  i asteroid Lilit i Child, Palada, tako da će Škorpija biti veoma aktivna, zatim tu su asteroidi Fortuna i Beograd. U Strelcu Ceres govori o postojanoj vrsti ljubavi, požrtovanost.U Jarcu je Penelope asteroid, govori o vernosti, moguće da je to svestan izbor bez obzira da li je srećan ili ne.

U Vodoliji je asteroid Odisej govori o potrebi da se traži izlaz iz situacije po svaku cenu, blizu Psihe, autentična motivisanost da se nađe srodna duša.

Crni Mesec Lilit u Ribama uz pun Mesec donosi mogućnost nezadovoljstva zbog nerealne situacije.

Što se tiče planeta one su skoncentrisane u vodenim i zemljanim znacima i ukazuju na potrebu da se i emotivni problemi sagledavaju racionalno i da se ne nalazi izgovor za odlaganje donošenja važnih odluka.

JH.