Šta donosi mlad Mesec 1.8.2019. u 5.11 h

Nad Beogradom mlad Mesec 1,8,2019. u 5.11 h u horoskopu se nalazi na samom Ascendentu u Lavu i horoskop pokazuje da će mnogi pokazati ličnu inicijativu po mongim pitanjima jer u Lavu se nalazi Venera na samom Ascendentu, Mars, Sunce i Mesec. Uz sve to tu je asterod ljubavi Juno koji donosi sjajne šanse na ljubavnom planu. Siku horoskopa pomalo kvari slab Merkur,suvladalac druge kuče posla i novca ali pošto je vladalac ove kuće Sunce, mnogi će naći neki posao, možda sezonski ali svakako nešto što će im odgovarati. Naglašeno astrološko polje karijere sa Uranom daje sjajne šanse onima koji su na neki način prisutni u javnosti da steknu još veću popularnosti, naročito Ovnovi, Lavovi, Vage, Bikovi i Vodolije. Svi koji se bave sportom ili muzikom mogu očekivati veliki uspeh i ličnu satisfakciju. Oni koji planiraju proširenje porodice mogu dobiti povoljne vesti. 

Do sledećeg mladog Meseca 30.avgusta rodiće se mnoge nove ljubavi. Peto polje ljubavi u ovom horoskopu je pod uticajem Plutona u 6.kući što može značiti ljubav preko posla ili poznanstvo na poslu sa odgovornom osobom a sam pristup ljubavi biče sličan i s one druge strane, to može biti neki “marsovski” tip osobe, dinaminča aktivna, spremna da preuzme inicijativu i većina će biti spremna da odmah planira zajednička putovanja jer je Neptun u 9.kući dalekih putovanja i možda će do poznanstva i doći na dalaekim putovanjima a možda i zajednički život i brak ili zajedničke poslove. Nijedna astrološka kuća ovog horoskopa nije loša osim prisustva Merkura u retrogradnom hodu u 12.kući što nalaže oprez u vožnji ali kako Merkur tokom dana kreće direktnim hodom, verovatno će se svaka vrsta nesporazuma otkloniti jer Merkur osim saobraćaja simbolizuje i način komunikacije.

Svi znaci će biti u podjednako povoljnom položaju osim možda Jarca i Riba koji će morati da ulažu više napora da bi se prilagodili na neke okolnost koje im ne odgovaraju dok će Devica morati da pripazi na zdravlje a Blizanci na nervni sistem jer će biti skloni da se lako uzbuđuju za svaku sitnicu.Jarac će uz Ribe imati najviše posla i verovatno će do sledećeg mladog Meseca tj. do 30.avgusta morati da zavriši nešto veoma važno. Ribe će morati da prave kompromis sa saradnicima koji će biti izuzetno naporni.

 

J.Holclajtner