Ulazak Marsa u znak Bika 14.2.2019.

Mars u Biku donosi uspeh u radu sa nekretninama

Posle skoro dve godine Mars ponovo ulazi u znak Bika. Dve godine su otprilike period kada se Mars ponovo vraća u isti zodijački znak. Kada je 11. marta 2017. godine ušao poslednji put u Bika, Jupiter je bio u Vagi a Saturn u Strelcu tako da je i celokupna planetarna konfiguracija bila drugačija. Ove godine ulazi 14. 2. 2019. u 11.52 h na teritoriji Beograda i podznak ovog horoskopa je na 23. stepenu Blizanaca a vladalac Blizanaca tj. ovog horoskopa kao planetarnog događaja je u Ribama gdeje slab u napetom aspektu sa Mesecom zbog čega će mnogi biti rastrzani između razuma i osećanja.Na samom Ascendentu nalazi se asteroid Eros i donosi mogućnost nalaženja rešenja za ljubavne probleme ili neku novu ljubav ali prvo polje je prazno dok je Mesec suvladalac ovog horoskopa u 12. astrološkoj kući u kojoj se oseća dobro ali u Blizancima potencira nervozu i preosetljivost. Inače oslikava nesigurnost u sebe i hipersenzibilnost. Venera, suvladalac pete kuće ljubavi u Jarcu u sedmoj može ukazivati na mogućnost novih ljubavi ili poznanstava a Jupiter na osi sedme kuće ovog horoskopa a u 6.donosi nesigurnost kada se radi o partnerskom odnosu ili dnosi poznanstvo sa osobom koja radi za strance ili živi u inostranstvu.

Izuzetno je naglašeno 11.polje sa konjunkcijom Urana na 29.stepenu Ovna, znaku individualnosti i Marsa na 0.stpenu Bika u dobrom aspektu sa Suncem i vrhom 10.kuće karijere koja pada u Vodoliju. Ovako naglašeno polje karijere pogoduje onima koji zbog posla putuju, koji se bave umetnošću ili naukom ili osobama koje zbog posla često putuju u inostranstvo.

Žene dok je Mars u Biku imaju sreće u trgovin nakitom

Ovaj horoskop je podjednako dobar i za ljubav i za karijeru kako za vazdušne tako i za zemljane znake, nešt manje za vatrene ali je ipak znak Riba kao jedan od najnaglašenijih pokazatelj mogućeg uspeha u umetnosti i nauci.Takođe uspeh mogu imati oni koji se bave trgovinom preko online, bilo garderobe ili nakinta, lekova, modnih detalja, tehničke opreme.

Mars u Biku donosi želju za sređivanjem enterijera

Kada se pogleda astrokartografski prikaz ovog horoskopa, energiju treba usmeriti na sledeće destinacije:

 San Francisko, Sijetl, Portland, San Dijego, Sao Paolo, Brazil, Havaji, Vijetnam, jugozapadni deo Japana,. Preko Srbije prelazi odlična putanja Sunca na MC- vrunac karijere, povoljne putanje prelae preko   Budimpešte, Varšave, Crne gore, Bosne, Dalmacije, Slovenije.Povoljne destinacije su zapadni deo Austrije,  srednji deo Nemačke- pravac jugoistok-seveozapad. Dobre putanje prelaze preko Pariza i Londona, Krita, Grčke, Sidneja i Perta.


JH