Kad Lav voli Lava – Zašto su se rastali Ben Aflek i Dženifer Lopez

Jennifer-Lopez-Ben-Affleck 2

Dva Lava, nisu izdržani tranit Saturna

Kad Lav voli Lava

Kad Lav voli Lava pokreću se nebo i zemlja ili samo zemlja i dolazi do „zemljotresa“. Oni ne mogu da ostanu nezapaženi, oni su bučni, strastveni, vole se kao deca koja se svađaju i mire, oni ceo svet uvlače u svoju vezu uvereni da u stvari teže privatnosti. Detinjast par koji ako se rastane, što se često dešava, više zbog toga žali okolina nego njih dvoje jer jedno drugo i dalje doživljavau kao blisku osobu. Više pati nakon rastanak onaj koji ima lošije postavljen Mesec i Mars nezavisno od pola. Mars u Vagi i Mesec u Škorpiji nagoveštava dugu i dramatičnu patnju i raskid.

Primeri veze dva Lava koji nisu mogli da ostanu u vezi iako su planirali brak su Ben Aflek i Dženifer Lopez. On, izuzetno zgodan, nije imao mnogo partnerki, bio je u vezi sa Čejni Rotman, Strelcem sedam godina, zatim tri godine sa Gvinet Paltrou, Vagom, i nakon Dženifer Lopez ( od 2002.- 2004.) oženio se sa Dženifer Garner Ovnom i sa njom je najduže u vezi i braku, jedanaest godina.

Ben Aflek je rođen 15.6.1972 . sa podznakom u Raku i Venerom na samom Ascendentu.

Merkur i Sunce u Lavu, Mesec i Crni Mesec u Škorpiji što mu daje seksepil ali Mars na nultom Device ga čini gunđalom kome sve smeta. Pluton slab na nultom Vage i Saturn na 18. Blizanaca oduzimaju mu šarm i čine ga nervčikom.

Ona je rođena 24.jula 1969.nije imala mnogo veza i osim Bena Afleka skoro svi partneri su bili izrazito ružni.

Njen podznak na 1.Lava Sunce na Ascendentu, reklo bi se da je on imao kompleks zbog nje ili da je ona bila previše dominantna jer je Crni Mesec Lilit uz Sunce- muški princip a konjukcija njenog Meseca i Neptuna naspram Algola uz Biku u a Mesec i Neptun Škorpiji čine je izuzetno privlačnom a Mars u Strelcu veoma seksepilnom. Njena vazdušna Venera u Blizancima nekompatibilna je sa njegovom u Raku, njen Mars u kvadratu sa njegovim Marsom u Devici. On je uvek tražio logična objašnjenja a ona je odavala utisak  osobe koja radi šta hoće, ne haje mnogo za njegove primedbe, sve dok nije ostala sama. Tranzit Saturna im nije išao u prilog i on je očekivao od te veze mnogo više, ona ja imala osećaj da on nju sputava.

Lav muškarac i Lav žena nisu iste ličnosti. Slične da, po nekim pitanjima, uglavnom po potrebi da budu u centru pažnje. Za razliku od njega koji može da bude prilično lenj, naročito ako ima loše postavljen Mars u Biku ili Vagi, onda je neodlučan, previše detinjast a ako ona ima jak Mars u Jarcu ili Škorpiji, ona je ne samo glavna u toj vezi nego je izuzetno preduzimljiva ali i zahtevna.

ON Lav ume da prašta, da voli, da se bezgranično naivno raduje kao dete svemu što dobije, da bude do te mere detinjast da zbog toga propušta mnogo toga u životu.On neće da izađe iz detinjaste faze i ako je na odgovornoj funkciji on zadržava izvesnu dozu naivnosti ili preterane vezanosti za žene iz doma, partnerku, majku, sestru.On skuplja društvo da bi ga oni slušali. Dva Lava, muškarca mogu biti sjajan tandem ali se mogu i raspravljati, polemisati do duboko u noć. Ako voli, on voli, ako mrzi, to je samo trenutno i s razlogom. On zna zašto je besan, obično zbog sitnica ili iz principa. Njega nervira nepravda, nemoral, nepoštenje. On bi da ispravlja svet, da komanduje za dobrobit svih i nije u stanju da shvati da često greši. Njegova svojeglavost je naglašena ako mu je podznak u nekom zemljanom znaku a ako mu je podznak u vatrenom, on od svog života pravi wellness centar, samo da uživa, putuje, okuplja društvo.Voli lepe, šarmantne žene koje umesto njega brinu o svemu o čemu bi on trebalo. Ume da se izvinjava, nekad iskreno a uglavno iz taktičkih razloga. Ne voli svađu ali može da bude veoma bučan. Njegove ljubavi traju koliko i njegovo strpljenje. Ako je partnerka previše zahtevna, gubi strpljenje za nju.

ONA Lavica– dominantna, bučna, vesela, razigrana, voli muziku, ples, decu,porodicu, voli da voli, da bude omiljena, mora da dominira. Voli da komanduje jer je ubeđena da sve najbolje zna i uglavnom i zna. Dobar organizator, logična, ne troši vreme na glupe aktivnosti, kod nje je sve isplanirano, da bi mogla da što više uživa i da se prepušta ako treba i dokolici mada je pre hiper aktivna i nikad ne stiže da sebi priušti ono što želi.Bekrajno je požrtvovana za one koje voli a čak i za one koje ne poznaje dobro učiniće sve što može. Izuzetno pozitivna ličnost mada može izgledati kao da je egocentrična i nedostižna, do je samo imidž koji ona stvara da je ljudi ne bi zamarali.Nad muškarcem dominira i on je slepo sluša osim ako ne pretera u svojoj potrebi da komanduje. Voli da daje na znanje a misli o sebi da je sexy, tako se oblači, tako se šminka i očekuje da joj se dive. Na svaki kompliment reaguje iskreno oduševljeno kao da nije svesna sebe. Problemi mogu nastati kod žene Lava ako ima jak Mars u Škorpiji ili nestalan Mars u Ribama ili ako su Mars ili Saturn u Vagi ili Jarcu. Čak i u Vodoliji donosi probleme. Može biti previše materijalistički nastrojena u strahu da bi mogla doći u situaciju da nema novca, na šta se užasava. Kada ga ima, onda ga troši nemilice, kad nema, hvata je panika. Žena Lav se ne udaje iz interesa ali će pre izabrati nekog dobrog materijalnog stanja nego nekog ko ne pokazuje znake inventivnosti.Voli „otkačnene“ umetnike, one kojima je potrebna, kojima je inspiracija. Jedno je sigurno- uz nju nikada nije dosadno.

JH

Photo by 

muskegonpundit.blogspot.com