Mlad Mesec na 19.stepenu Škorpije

ImageJ=1.43u

Mlad Mesec 11.novembra u 18.50h nad Beogradom

Mlad Mesec na 19.stepenu Škorpije mnogima donosi uspeh. Mlad Mesec je uvek u konjukciji sa Suncem a Sunce je egzaltirano na 19.stepenu Ovna. Pošto je Ovan pod uticajem Marsa i Plutona , Škorpija je takođe pod vlašču ove dve planete tako da Sunce na 19.stepenu može imati sličnu snagu. Kako su i Sunce i Mesec u vreme mladog Meseca u petoj kući ljubavi gde se nalazi i Merkur, planeta intelekta koji je izuzetno jak u Škorpiji tako da svi koji se bave kreativnim radom, umetnošću, čak i igrama na sreću,mogu imati uspeha. Jaki Venera i Jupiter u četvrtoj kući doma mogu doneti  uspeh u sferi nekretnina iako je Jupiter slab u Devici.

Najtajanstveniji je položaj Marsa na poslednjem stepenu Device koji simbolizuje smisao za okultizam, kreativnost, potrebu da se povuče u samoću. Melanholici ili oni koji su skloni preosetljivosti trebalo bi da izbegavaju rasprave.

Fiksne zvezde Severna Scala- na 18.stepenu Škorpije na stepen razlike donosi ambiciju, sreću.

Kako je Merkur u blizini fiksnih zvezda Južne Scale treba paziti na izgovorene reči izbegavati alkohol i postoji mogućnost trovanja. Dobar aspekt između mladog Meseca i Jupitera može doneti prijatne vesti u vezi sa novcem. Jak Uran, planeta promena, simbol društvenog života a napet aspekt između Urana i Plutona može doneti ponudu u javnosti.Dobar aspekt između Venere, planete ljubavi i Saturna, planete ozbiljnosti, u opoziciji sa Neptunom može doneti mladim, ambicioznim devojkama, popularnost.

Rođeni u Škorpiji, drugoj i trećoj dekadi Bika, Raka, Device, Jarca i Riba biće pod najvećim uticajem mladog Meseca 11.novembra 2015.

Photo by:

http://www.eventbrite.com