Gari Kuper i Grejs Keli – dupli Bik i dupla Škorpija

 

520

Gari Kuper i Grejs Keli u filmu “Tačno u podne”

Ovaj film je doneo veliku slavu, prvenstveno njoj ali i ljubavnu priču oboma.

Gari Kuper – najzgodnji kauboj Holivuda

Rođen 7.5.1901.-dupli Bik

Ascendent na 28.stepenu Bika sa tri planete.

Šta ga je činilo tako seksepilnim. Jak Saturn u Jarcu u konjukciji sa Jupiterom, Venera izuzetno jaka u Biku u 12.kući tajni zbog čega je imao brojne tajne ljubavne veze, između ostalog sa Grejs Keli o čemu se samo šaputalo po Holivodu ali njen imidž mlade dame nije smeo biti narušen.Strastven Mars na kraju Lava u dobrom aspektu sa Mesecom na kraju Strelca čio ga je neodoljivim. Imao je vezu sa Patrišom Nil čitavih pet godina,sa Ingrid Bergman, Marlen Ditrih, Kerol Lobard.

Ono što ga je činilo neodoljivim je egzaktan trigon između Marsa na kraju Lava i Meseca na kraju Strelca. Dva vatrena znaka naglašena planetama koje simbolizuju strast i emocije sa senzibilnošću koja je bila oličena kombinacijom tri brze planete u astrološkoj kući tajnih ljubavi analognoj tajanstvenim Ribama- Sunce, Venera i Merkur. To je razlog zbog čega je često menjao žene, partnerke, ljubavnice a Sunce i Venera (ljubavni zanos) u direktnoj opoziciji sa Crnim Mesecom Lilitom u strastvenoj Škorpiji.

Veza sa Grejs Keli sa kojom je snimio film „Ljubav u podne“ bila je najintrigantnija. Njen Saturn ( ograničavanje) nad njegovim Mesecom je  bio za njega opterećujući, verovatno je očekivala od njega mnogo više od ljubavne veze. Izgleda da je voleo dominantne žene jer je i Saturn njegove supruge Sandre Šou  bio na  njegovom Ascendentu – podznaku tako da je i ona verovatno ne njega delovala ograničavajuće.

 Grejs Keli 12.11.1929. u 5. 31 h u Filadelfiji

Dupla Škorpija naravno da je morala da se dopadne “duplom” Biku. I njena Venera je u 12.kući tajnih ljubavi na 28. stepenu Vage u odličnom aspektu sa njegovim Neptunom na kraju Blizanaca. Njih dvoje su bili očarani jedno drugim. Njena nežna, otmena pojava bila je varka, ona nije bila ni uzdržana ni “hladna” lepotica nego pravi vulkan. Mars na 25.stepenu Škorpije nasuprot fiksnoj zvezdi Algol, jak Merkur u Škorpiji ( proračunatost) jako Sunce u Škorpiji u prvoj kući ličnosti i pri tom Mars u trigonu sa Mesecom u Ribama. Ona je umela da zavodi i to je vrlo vešto radila.
Kada su snimali film on je imao pedeset a ona dvadeset jednu godinu. Razlika u godinama im nije smetala da dožive ljubav.

 J.H.