Test – Idete putem – odgovori

 

 
TEST – Idete putem
 download
 
1. Idete putem- Kakav je taj put – opište ga –
Opisuje vaš odnos prema sopstvenom životnom putu
 
–  Ravan asfaltiran put- jasni planovi za budućnost, dobro se snalazite u životu, znate šta hoćete, jednostavna priroda, praktična i konstruktivna
– Vijugav kroz šumu – romantična priroda. Što je više prepreka na putu,kamenja, zemlje, granja, to je životni put komplikovaniji. Što je šuma veća, to ste skloniji maštanju i strahovima.
12952327_f496
 
2. Naiđete na šoljicu kafe – gde se nalazi u kakvom ambijentu, da li biste popili kafu
– Odnos prema seksu
– U restoranu pored puta – jasni ste u svojim stavovima, otvoreni, nekonvencionalni. Ako biste popili kafu, uživate u seksu, nemte predrasuda.
– Ako je šoljica negde bačena pored puta polomljena, u njoj soc od kafe- vaš ljubavni i seksulani život je promašaj.
– Ako vam neko nudi kafu a vi je ne pijete- ignorišete mogućnosti na ljubavnom planu.
 
images (3)
 
3. Na putu naiđete na ćup. Kakav je ? Gde se nalazi, opišite ga i da li biste pogledali u njega, šta biste s njim radili.
– Odnos prema uspomenama. Što je lepši, sa lepšim sadržajem ( zlatnici, vredne stvari) to su  i vaše uspomene vrednije. Polupan, star, prljav, prazan- smatrate da ste mnogo toga propustili u životu.
 
images (4)
4. Naiđete na drvo na putu. Detaljno opišite gde je drvo na putu kakvo je, šta radite sa njim.
– Životne prepreke
Ako se manji komad drveta ili grana i samo je sklonite i prođete, lako rešavate probleme ako ga uzmete i ponesete sa sobom- teško se oslobađate briga. Ako je ogromno deblo i ne možete dalje, pred velikom ste životnom preprekom. Ako ga jednostavno preskočite- ignorišete probleme.
image0065
 
5.- Naiđete na šumara– opišite ga kako izgleda da li biste komuniciali s njim, kako bi to izgledalo.
– Za muškarca – simbol njih samih, za žene- simbol idealnog partnera.
Izgled opisuje kako sebe doživljavate tj. svog idealnog partnara.
 
dancing_bear_by_lanimilbusx
 
6. Vidite medveda. Gde je ? Kako se ponaša,kako se vi ponašate
 – Simbol straha od smrti. Kako se ponašate prema njemu takav je odnos prema smrti. Ako je daleko u šumi, ne plašite se smrti. Ako je na sred puta, imate veliki strah od smrti ako bežite- imate panični strah od smrti.
images (5)
 
7. Vidite kuću. Kakva je opišite je. Da li biste ušli u nju.
Kuća ste vi. Kako ste je opisali – boje, izgled, moderna kuća, velika, mala, drvena, vikendica, mračna, napuštena- simbol vas u ovom trenutku. Ako ulazite u nju- imate hrabrosti da se pozabavite sobom i da sebe analizirate. Ako u kući ima ljudi i sa njima vam je prijatno- dobro koumicirate sa svim aspektima svoje ličnosti. Ako gori kamin, ima hrane i sl. simbol stanja vašeg duha.
 
images (6)
8. Vidite u daljini lepe predele. Da li biste otišli do njih.
 To je simbol vaših ambicija. Ako biste otišli, ambiciozni ste, ako vam se dopadaju a ne odlučujete se da odete, nesigurni ste u sebe.